-
[QUOTE=furkan;73664]500puan zararda kapattım ben pozisyonu...32700den full kısa :) birazcık karada geçirdi çok şükür..
ozaman sende benim gibi cok büyük zigzaglar çiziyorsun portfoyde :)
bu arada kısa devam ediyorum..[/QUOTE]
artık 3 kaldıracı gecmiycem söz verdim :)
-
[QUOTE=gacırt;73665]artık 3 kaldıracı gecmiycem söz verdim :)[/QUOTE]
bende uzun sure belirli kaldırac gidiyordum artık vazgeçtim full gidiyorum hep lastik patlayana kadar
-
[QUOTE=jerfin;73600]senin adına nemalandırılmaz... yani nemalansa bile nemalar kurumda kalır anlayacağın:D[/QUOTE]kesinlikle bu stopaj aracı kurumların işine geldi..kar eden tüm müşterilerin 3 aylık karı 300 milyar bile olsa onu repoda degerlendirebilirsin..tabi kendi adına...tüm personel maaşı beleşe gelir..bakmayın kalksın dediklerine ..işlerine bile geldi...
-
tek kontrat işlem yapmadım bugün.hele bi DOW gelsin , o bama şu bama bu bama gelsin.
DSI nin hareketi enteresan.böyle kör göze parmak misali 23/25 bin SHORT ilginç oldu.üstelik bu kadar malı öğleden sonra tek seansta bastı.
bakalım ne çıkacak altından.
-
aşağı yukarı 40 tane ihtimali sıralayan biri gerçekleşince ben bildim modunda dolaşanlar yokmu :) forumların eğlence kaynağı bu şahıslar sizlerde olmasınız günün yorgunluğunu nasıl atıcaz bilemiyorum..:) diğer acemi forumdaşlar sizlerde sadece gülüp geçin kendi bildiğinizi yapmaktan asla şaşmayın aksi takdirde çok pişman olabilirsiniz..
bana göre formasyon,trend çizgileri,dip/tepe avcılığı,takas falan filan bunlar boş iş bir kaç doğru hamle yapıp kazanabilirsiniz ama uzun vadede mutlak son iflastır..kazanmanın en kolay belkide tek yolu bir sistem ve düşük kaldıraç(max 3 kaldıraç) bunun dışında yaptığınız şey yatırım değil kumar olur ve kumarda sadece kasa kazanır herkesin bunun bilincinde olması dileğiyle..
-
[QUOTE=LaNCe;73669]aşağı yukarı 40 tane ihtimali sıralayan biri gerçekleşince ben bildim modunda dolaşanlar yokmu :) forumların eğlence kaynağı bu şahıslar sizlerde olmasınız günün yorgunluğunu nasıl atıcaz bilemiyorum..:) diğer acemi forumdaşlar sizlerde sadece gülüp geçin kendi bildiğinizi yapmaktan asla şaşmayın aksi takdirde çok pişman olabilirsiniz..
formasyon,trend çizgileri,dip/tepe avcılığı,takas falan filan bunlar boş iş bir kaç doğru hamle yapıp kazanabilirsiniz ama uzun vadede mutlak son iflastır..kazanmanın en kolay belkide tek yolu bir sistem ve düşük kaldıraç(max 3 kaldıraç) bunun dışında yaptığınız şey yatırım değil kumar olur ve kumarda sadece kasa kazanır herkesin bunun bilincinde olması dileğiyle..[/QUOTE]
Sizden ricam lütfen genelleme yaparak çoğu kişiyi suçlayarak cümle kurmayın. Sonra en alınmıycak kişi bile üstüne alınır forumda ,gereksiz tartışma başlar.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73656]Royal Bank of Scotland Group PLC SON 1 yılda 400 dolardan bugün 10,5 USD a düşmüş...
[COLOR="Blue"][B]yüzde 3900 düşüş.[/B][/COLOR] Var mı bizim borsamızda buna yaklaşan :))
Çok iyi yapmışsın. yarın bu fiyatları bulamayabilirdin..tebrikler..
Baktım Supeer olmuş..[/QUOTE]
İflas ederse %100 olur. Yüzde100den fazla düşemez. 389,5/400=%97,37 şeklinde düşüş yüzdesi hesaplanır.
-
spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...
-
[QUOTE=traderx;73672]spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...[/QUOTE]
Ne diyosunnn sayın traderx:..:
-
[QUOTE=mersiyk;73670]Sizden ricam lütfen genelleme yaparak çoğu kişiyi suçlayarak cümle kurmayın. Sonra en alınmıycak kişi bile üstüne alınır forumda ,gereksiz tartışma başlar.[/QUOTE]
şimdiii bu lance in yazısına ben alındım.. mesela.. napıcas:..:
-
Sevgili mersi
Canım mod um.. sabah size avatar aranıyormuş duydum kii.. Fikrimi sordular.. De gel söle dediler..:)Yok bu olmamış:) Bu mıncıklanası çok sevimli bişi... En sonda kodummu oturturum vardı bitane.. Bak o iyiydi:)
-
[quote=traderx;73672]spot30da 36000 civarları bekliyorum önümüzdeki 10-15 gün içinde varırız...[/quote]
Neden spot vadeli de beklemiyor musunuz