uyyyyyy 5 likte 2 li dip mi yaptı şimdi bu :::
Printable View
uyyyyyy 5 likte 2 li dip mi yaptı şimdi bu :::
[quote=AMON RA;271197]Windows'un cücüğü :) genelde tablet pc lerde kullanılan işletim sistemi[/quote]
windows ne abi?:D
[quote=selçuklu;271196]düşmüyor ... baskı var .. üvvvv .. vayyyy ..[/quote]
sistem çarpiliyiirr demek trend başlayacak üwwwwwwwwwwwwww
aşşa olur inş ühüühühühühühüh
:( üüüüüüüüüüüüüüüüüü:(:(:(:(:(
Bu sefer işler sakatlaşıyor gibi asti hocam
[quote=AMON RA;271197]Windows'un cücüğü :) genelde tablet pc lerde kullanılan işletim sistemi[/quote]
cücük nedir:D
[QUOTE=Astatin;271203]windows ne abi?:D[/QUOTE]
Şimdi windows'u şööle annatiim kan emici bi yaratık üfürük yazılımlar yazarak piyasada tekel olmuş koyunun olmadıı yerde abdıraman çelebi olmuş bi geçi!
[QUOTE=Astatin;271203]windows ne abi?:D[/QUOTE]
o da mac'ın cücüğü .dng
[QUOTE=cırcır;271208]cücük nedir:D[/QUOTE]
cücük soğanın cücüüüdür! :D
saraylı abi nereye gitti niye gitti abi dön valla ayıbedion ama yinede senbilirsin istersen kafanı dinle biraz ama yakında mutlaka dön lütfen
[quote=cırcır;271208]cücük nedir:D[/quote]
yaw o bir sonraki sorum olacaktı:D ama sonra vazgeçtim....adam yanıt verirken görsel anlatım olayına falan girer forumda diye vazgeçtim...
Bu grafiğin durumu beni çok korkutuyo... En iyisi birkaç saat izlemeyeyim... Döndüğümde na şu havatardaki gibi bir durumla karşılacağıma inanıyorum... üvvvv....
saraylı abi dön lütfen beni cırcırla başbaşa bırakma abi
[QUOTE=Strategist;271217]Bu grafiğin durumu beni çok korkutuyo... En iyisi birkaç saat izlemeyeyim... Döndüğümde na şu havatardaki gibi bir durumla karşılacağıma inanıyorum... üvvvv....[/QUOTE]
vaooyy birisi gendüe tridiğ li hevatar yapmış ruh halini epey belli etmişin patrımz :::
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=1242&dateline=1280311879[/IMG]
[quote=kitaro;271219]saraylı abi dön lütfen beni cırcırla başbaşa bırakma abi[/quote]
sistemci ile histemci yanyana gelemez zaten senin sepetin ayrı benimkisi ayrı:D
[QUOTE=Astatin;271216]yaw o bir sonraki sorum olacaktı:D ama sonra vazgeçtim....adam yanıt verirken görsel anlatım olayına falan girer forumda diye vazgeçtim...[/QUOTE]
HEEE cevap hakkı doğuracak hareketlerde bulunma ikimizinde selahiyeti açısından! :D
str sabahtan beri kaç puan kar veya zararda ?
yahu bu borsa ne zaman çökecek ben sıkıldım hıyar renkli yeşili görmekten
kan kırmızı domatesi özledim arkadaş
[quote=kitaro;271229]yahu bu borsa ne zaman çökecek ben sıkıldım hıyar renkli yeşili görmekten
kan kırmızı domatesi özledim arkadaş[/quote]
Ağustosda olabilir inş
Bugün şöyle 78 üzerinde yeni bir zirve sonra 76 altında kapanış rica ediyorum peladan :)
[quote=kitaro;271229][B]yahu bu borsa ne zaman çökecek[/B] [/quote]
aşağıdan aldıklarını ayakkabı boyacısı temizlik görevlisi işi gücü olmayan adamlara devrettiklerinde istediğin olur heralde
Saraylı abinin ayrılmasına çok üzüldüm. Çok aktif bir kullanıcı olamasamda, diğer forumdaki sayfasından, açtığı blogundan ve buradaki yazılarından çok bilgiler edinmişimdir. Yazdığı bir cümle bazen zihnimde şimşeklerin çakmasına ve yeni fikirler üretmeme yardımcı olmuştur. İnanıyorum, abimiz bizi yanlız bırakmayacak ve bir süre dinlendikten sonra aramıza geri dönecektir.
Hakkını helal et abim.
şip-şak halen satışta..
dün 77050 den..
[quote=citiwan;271238]aşağıdan aldıklarını ayakkabı boyacısı temizlik görevlisi işi gücü olmayan adamlara devrettiklerinde istediğin olur heralde[/quote]
şövalye abi dergi kapaklarına çıkmadan düşmez diyodu takip etmek lazım dergileri
Selamunaleykum.Kolay gelsin bol kazançlar.
77600 stopla kısa devam.
saraylı abi yapılacak çok işin var bence.dönmelisin yani...burada herkese birşeyler öğrettin ama öğrenmenin sonu yok.bizim öğreneceklerimiz var senden...
forumu bırakma...
[quote=hpy;271245]Selamunaleykum.Kolay gelsin bol kazançlar.
77600 stopla kısa devam.[/quote]
aleykümselam hpy hoşgeldin senin çizgiler düşüş nereye kadar diyor, bence 75*** ler altına pek salmazlar gibime geliyor
Saraylı ağbi çok haklı yazmış ve gitmiş.bn yeni duydum ve çok üzüldüm gerçekten.Onu geri getirmek veya yeni yazdığı/yazacağı yeri bilmek isterdim.
[quote=citiwan;271238]aşağıdan aldıklarını ayakkabı boyacısı temizlik görevlisi işi gücü olmayan adamlara devrettiklerinde istediğin olur heralde[/quote]
dünkü olay da bundan olmuş herhalde sanıyorumüüü palanın oyunları ile emekli polisin birikimleri yokolunca adam cinnet geçirmiş işini yapan insanları bundan sorumlu tutmuş:(:mad:
runningmi acaba
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/4c411d33.jpg[/IMG]
[quote=a.kaya;271248]aleykümselam hpy hoşgeldin senin çizgiler düşüş nereye kadar diyor, bence 75*** ler altına pek salmazlar gibime geliyor[/quote]
[quote=hpy;269672]Bu hafta için 77600 e dikkat ederek 81xxx leri,n yanmasını bekliyorum.Ağustyos ayında ise ya 87xxx de ya da 94xxx de tepenin oluşmasını ardından ise OYUNUN bitmesini ve gerçek ekonomiye dönüleceğimizi düşünüyorum.
77600 den 74200 e kadar kısa ama sert bir satış yiyebiliriz.Bunu da göz ardı etmemek ve değerlendirmeye çalışmak gerekir kanaatindeyim.[/quote]
hafta sonu 77600 den 74200 e sert satış yiyebilirz demiştim ağbi.Bana kalırsa pivot 77600 üstü long altında short olunmalı ve dönüş gördüğümüz yerden yeniden longa geçilebilir.
Destekler 75800-75200-74200 diye sıralanabilir.
13-15 barında 76125 e kadar düşebiliriz gibi gibi.
yıkılberry finn!
ms downloader + metastock programı için otomatik fare tıklama programı kullanan varmı? adını verebilirmi
[quote=selçuklu;271257]runningmi acaba
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/4c411d33.jpg[/IMG][/quote]
amaniinnnn:::::::::::::::
ula yine güçlü durii bu..üww..arthur mu geldi aceba
kazanırken iyi ama kaybedince cinnet geçir şerefsiz
oh ne ala mualla
allah ölen aracı kurumdaki arkadaşın yakınlarına sabır versin
[quote=Astatin;271271]ula yine güçlü durii bu..üww..arthur mu geldi aceba[/quote]
zico lu arthur mu gelmiş:D
belki 80.000 de şampiyon yapar:..:
[quote=Astatin;271264]yıkılberry finn![/quote]
bi on the road alabilirmiyiz patron :)))
bugün çarpılyom..bu ne ...........ama sisteme devam...kaldıraç max.8..taki gün içi aynı kont ile devam edem..
Okla dikkat çekmek istediğim bölge yukarı kamayı andırıyor.Alt bant olan mavi 76125 ten geçiyor.
Sarı ise son dalganın dipten gelen desteği konumunda ve 75200 lerden geçiyor.
yeşiller ise genişleyeni gösteriyor.
Genişleyen tepe formasyonu olarak anılır diye daha önce de belirtmiştim.
Olası yukarı ataklarda 77600 e dikkat etmek kısalar için çok önemli olmakla birlikte yönümüz şuan için aşağı görülmekte.
Genişleyen alt bandı 73400-600 lerde görülüyor.
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/c4abd025.jpg[/IMG]