şşşşşş CIRCIR ddeğiştir şunu hakikaten..sana sezercik muamelesi yapacağız söz...
Printable View
şşşşşş CIRCIR ddeğiştir şunu hakikaten..sana sezercik muamelesi yapacağız söz...
[QUOTE=Astatin;73713]ahahahahahah...ilahi mersiyk..güzel olduğun kadar küstahsında...jerfin, sen mersiyk nın son avatarını görmedin herhalde..kedi olayını aşmış..masumiyet bitmiş... gökdelen koridorlarında süzülen kendine güzbeni hat safhada bir iş kadını olmuş...güler sabancının güzel hali olmuş... (bi dakka ya: sen bana mersiyk erkek di dememiş miydin:confused::cool::D:D:D[/QUOTE]
mersiyk ya her avatar yakışıyor bi kere..
asıl sen şu avatar takıntından ne zaman kurtulacaksın çok merak ediyorum...dng
selam arkadaşlar,
hala anlayamayanlar olduğunu düşünüyorum (olasılık için yazan arkadaşadır) ve olasılıklarımın %99, %1 olduğunu belirtiyorum. bu ne demektir. %99 ihtimal olan olacaktır.
ancak %1 olanında ihtimali vardır.
kişisel olasılıktır.
işkembeden kübra değildir zaten her zaman da verilmemektedir.
bundan sonra gün gün hareket vermeyeceğim. ve belli periyodlardan bahsedeceğim.
öncelikle iki hafta ancak sonrasında 7-10 gün olarak belirttiğim düşüş süreci bitmiştir.
kısa vadeli dip sp 817 ile görülmüştür.
amerika için cuma için opsyon günü yükselişi olacağı belirtilmişti. (referans eski mesajlarım)
ve aldanılmasın teyid alınsın demiştim.
hatta tarafımdan perşembe gün boyu teyid aranmış bulunamamış ve bir gün sonra bulunmuştu.
daha sonrasında ise belirttiğim gibi malın PY ye geçmesi için futurein gece eksi veya gün içinde eksi yapılarak mal toplanma süreci olacağı belirtilmişti.
dowda oluşan kapitilasyondan sonra avrupa içinde kapitilasyon gelmiştir. dow için olacaktıda avrupaya olmayacakmıydı?
değişen birşey yoktur benim için sp 817 veya civarı kısa vadeli diptir (ben orayı bir daha görmez demedim, hatta tekrar yaklaşacakki mal toplayacaklar dedim), minumum zarar bölgesidir, şimdi istediği kadar dalgalansın, oraya yaklaşsın sadece mal kavgasıdır. bunun olacağı tarafımdan bahsedilmişti. ve hatta bundan dolayı bir tartışma yaşanmıştı. şimdi 1-0 öndeyim.
2. ci golüm yılın golu olacak ve burada GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL diye bağıracağım.
sevgiler.
[quote=jerfin;73716]mersiyk ya her avatar yakışıyor bi kere..
asıl sen şu avatar takıntından ne zaman kurtulacaksın çok merak ediyorum...dng[/quote]
ne takıntısı ya... şurda avatralara sarkıp, geyik sarması yapmasam muhabbetsizlikten öleceksiniz kardeşim...:cool::cool: ama yoruluyorum ben artık ha..üretken olun biraz yaratıcı olun..hep astatin, haydi astatin, rating astatin....sıkılıyorum artık ha..hep atıl astatin..hiç katıl astatin yok:..::..::..:
jeliboncum, biz s&p de işlem yapmıyoruz.. orada dip 817 dir, bizde 3.000 puan daha aşağıdadır.. nerde işlem yapıyorsan onun grafiğine bakmak gerekir.. ki bu senin kişisel görüşündür, hiçkimse inanmadığı yönde pozisyon alamaz..
Jelibon dow future işlem yapabileceğim komisyonu uygun yerli bir aracı kurum tavsiye edebilir misin? Denizyatırım varmış güvenilir fakat 15 dolar komisyon fazla :(
[QUOTE=Astatin;73718]ne takıntısı ya... şurda avatralara sarkıp, geyik sarması yapmasam muhabbetsizlikten öleceksiniz kardeşim...:cool::cool: ama yoruluyorum ben artık ha..üretken olun biraz yaratıcı olun..hep astatin, haydi astatin, rating astatin....sıkılıyorum artık ha..hep atıl astatin..hiç katıl astatin yok:..::..::..:[/QUOTE]
All beahhh... Hem teşekkür hemde yeşil verdim sana.. :..:
aha catedral de gelmiş...
[quote=catedral;73723]All beahhh... Hem teşekkür hemde yeşil verdim sana.. :..:[/quote]
u honour:..::..:
[QUOTE=Astatin;73718]ne takıntısı ya... şurda avatralara sarkıp, geyik sarması yapmasam muhabbetsizlikten öleceksiniz kardeşim...:cool::cool: ama yoruluyorum ben artık ha..üretken olun biraz yaratıcı olun..hep astatin, haydi astatin, rating astatin....sıkılıyorum artık ha..hep atıl astatin..hiç katıl astatin yok:..::..::..:[/QUOTE]
mersiyk her akşam bi geyik muhabbet konusu ayarlasın madem ki.. hatta cırcır'a mı versek ki o görevi.. gerçi sen daha yaratıcı fikirlerle gelirdin ama:). madem sıkıldın e alalım o yükü omuzlarından..
[QUOTE=jerfin;73719]jeliboncum, biz s&p de işlem yapmıyoruz.. orada dip 817 dir, bizde 3.000 puan daha aşağıdadır.. nerde işlem yapıyorsan onun grafiğine bakmak gerekir.. ki bu senin kişisel görüşündür, hiçkimse inanmadığı yönde pozisyon alamaz..[/QUOTE]
bütün GOLLLLLEEEEERRRRRR PY ye.
[quote=jerfin;73726]mersiyk her akşam bi geyik muhabbet konusu ayarlasın madem ki.. hatta cırcır'a mı versek ki o görevi.. gerçi sen daha yaratıcı fikirlerle gelirdin ama:). madem sıkıldın e alalım o yükü omuzlarından..[/quote]
planla programla olmaz o işler..geyiği kilometrelerce saatlerce uzaktan hissedeceksin..kelimeler sanki 500 kez okuduğun bir ktaptan satırlar okuyormuşsun gibi doğal ve spontane çıkacak ağzından...ah şöyle yazsaydım daha iyi olurdu demeyeceksin, yazdığına kendin bile güleceksin...öyle doğal öyle spontane olacak..brooke shields'ın teknolojisiz güzelliği kadar art niyet olmadığı hissi verecek karşı tarafa, ama jenna jameson ı izler gibi keyif de verecek:..::..::..: iyi geyik öyle bir şeydir, anında 1 ışık yılı uzağa zihnini sıçratabileceksin, dün yazdığına dönüp bir daha bakmayacaksın, üretmekle tüketmenin keyfini aynı anda yaşayacaksın, her bir geyik konusu ile one-night stand yapacaksın ve asla pişman olmayacaksın............ geyik öyle bir şeydir...
evet mersiyk, her akşam böyle bir konu bulabilir misin? bana geyiğin resmini çizebilir misin :)
en iyi geyik henüz yapılmamış olandır...
recep nerde kaldı be