-
Buffett, Obama´nın büyük teşvik planının işe yarayacağını fakat bunun
hemen olmayacağını düşünüyor:
"Hiç görmediğimiz dozda bir ilaç geliyor... fakat hemen etkisi
olmayacak... ekonomiye gerçek gücüyle çarpması biraz zaman alacak. Bu
yüzden insanlar Şubat, Mart ya da Nisan´da mucize beklememeliler. Bu
gerçekleşmeyecek."
Buffett, Obama´nın Amerika halkının sancılı bir süreç geçireceğini ve
fedakarlıklar yapılması gerektiğini bilmelerini istediğini düşünüyor
ve "Bu tam da söyleyeceği şey, çünkü gerçek. O da gerçeği bilecek
kadar zeki... ve size gerçekleri söyleyecek türden bir insan. Bu
nedenle Obama bunun için ideal başkan. Fakat buna inanmamın sebebi
sihirli bir değneği olması değil...
-
[quote=jerfin;73712]asıl cırcır a bi avatar bulalım.. ığğğ ne o öyle cırcır.. zaten midem kötü bu akşam, değiştir hemen forumu kirletmeyeyim:..:[/quote]
[quote=Astatin;73714]şşşşşş CIRCIR ddeğiştir şunu hakikaten..sana sezercik muamelesi yapacağız söz...[/quote]
Tamam yeni avatar arıyorum.
Ağız bakımı önemlidir onun mesajını vermek istemiştim.
-
-
Yaww OBOma rallisi mallisi derken bugün KEDİma ma sı rallisi yaptık...
Teoooo nerdesin?
-
[QUOTE=Astatin;73730]planla programla olmaz o işler..geyiği kilometrelerce saatlerce uzaktan hissedeceksin..kelimeler sanki 500 kez okuduğun bir ktaptan satırlar okuyormuşsun gibi doğal ve spontane çıkacak ağzından...ah şöyle yazsaydım daha iyi olurdu demeyeceksin, yazdığına kendin bile güleceksin...öyle doğal öyle spontane olacak..brooke shields'ın teknolojisiz güzelliği kadar art niyet olmadığı hissi verecek karşı tarafa, ama jenna jameson ı izler gibi keyif de verecek:..::..::..: iyi geyik öyle bir şeydir, anında 1 ışık yılı uzağa zihnini sıçratabileceksin, dün yazdığına dönüp bir daha bakmayacaksın, üretmekle tüketmenin keyfini aynı anda yaşayacaksın, her bir geyik konusu ile one-night stand yapacaksın ve asla pişman olmayacaksın............ geyik öyle bir şeydir...
evet mersiyk, her akşam böyle bir konu bulabilir misin? bana geyiğin resmini çizebilir misin :)
en iyi geyik henüz yapılmamış olandır...
recep nerde kaldı be[/QUOTE]
offf dökülen kelimelere bak:) geyiğin resmini çizsen çizsen sen çizersin ancak.. biz de o resim karelerinde birer tarafa savrulmuş avatarlar oluruz:..:o doğallığı hem yaşayıp hem yansıtabilmek herkesin harcı değildir..
-
[QUOTE=hexa;73722]Jelibon dow future işlem yapabileceğim komisyonu uygun yerli bir aracı kurum tavsiye edebilir misin? Denizyatırım varmış güvenilir fakat 15 dolar komisyon fazla :([/QUOTE]
yerli aracı kurum bilmiyorum Sevgili Hexa.
altın için 800 ile dip işi bitmiştir, hemen ralli olmayacaktır, yeni bir fırsat daha verecektir. 2009 un son alım fırsatıdır bu. müthiş bir ralliye az kaldı.
hemen olmayacaktır ama az kalmıştır.
800 ile başlamıştır aslında.
sevgiler.
-
eehmmmm..şimdi..nohamura konuk mu yoksa görev başında mı...ona göre yani... :)
-
[QUOTE=nunu;73700]yav kardes kusura bakma, ben senin mesai gormeden cikmis oldum herhalde.
matriksde olmaz yabanci senetleri fiyatlari.[/QUOTE]
Parasını verirseniz koyuyorlar :D
-
bir arkadaştan bugün takas ve vade başından takas alabilirmiyim?
sevgiler.
-
[QUOTE=catedral;73735]Yaww OBOma rallisi mallisi derken bugün KEDİma ma sı rallisi yaptık...
Teoooo nerdesin?[/QUOTE]
obma rallisi olmayacaktır planın rallisi olacaktır..lelele
sevgiler.
-
dow için tarafımdan haftalık bazda yükseliş denildiğinde cuma kapanıştan bir sonraki cuma kapanışa baz alınmaldır. yani 8281.22 kapanışsa bu hafta, bunun üstü cuma kapanışta öngörülendir. öncesinde dalgalanma olur olabilir. iyi anlamak lazım.
sevgiler.
-
Ocak ayı boyunca 9925 üstü ve 7865 altı görülmeyecektir.
tersi stoplosstur.
sevgiler.