Moodys'in A* üüü üüü üüü
Printable View
Moodys'in A* üüü üüü üüü
[quote=nunu;182179]kredi notumuz yukselmis.[/quote]
şükür...
pela yok...
der iz no spuuuun...:)))
sağlam gol olduu yürrüü taş arabası:)
hay tüküreyim şansa be..MTX den haber geçtiği an emir verdim 70600 limitli yine ucu ucuna kaçırdık...hay** ve way**
zamanlamaya bakın siz...endeks zirvelerde not arttırımı geliyor...ver gazı ver gazı...
Moody's: Turkıye'nın notundakı artırımda fınansal soklara dayanıklılık kapasıtesındekı artısa olan guven etkılı
-matrıks-
Ben borsaların bu climaxına hastayım
Love Comes Again :)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=yYwLLyy-hZQ&feature=fvst[/URL]
Günaydın dostlar, dün bir arkadaşım süyleyordu, notu öne alacaklar diye, helal ossun ona,.........
[quote=TÜRKOĞLU;182187]zamanlamaya bakın siz...endeks zirvelerde not arttırımı geliyor...ver gazı ver gazı...[/quote]
simdilik zirve. belki bir ay sonra 80000'ini goruruz. bana artik normal geliyor.
tam uzlaşma saniyesinde yapsınlar ki, maliyeti düşüreme.
bu işi süper beceriyolar vesselam. :)))
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182187]zamanlamaya bakın siz...endeks zirvelerde not arttırımı geliyor...ver gazı ver gazı...[/QUOTE]
72.000 e birşey kalmadı.. tebrikler türkoğlu.. +.
[quote=unlimitted;182184]şükür...
pela yok...
der iz no spuuuun...:)))[/quote]
der is kiiss kiiss..MUCK:::
günaydın ,,
not artıranınız bol olsun .. daha neler gelecek allah bilir.. sabırla 80000 zirvesini bekliyorum :)
artık 72.000 den sonra 66.000 e geri çekilmeli endeks.. daha çıkacaksak bile kırdığımız zirveyi dönüp test etmeliyiz..
[quote=excali;182195]der is kiiss kiiss..MUCK:::[/quote]
eee, bu iş böyle. bi ben öpücem, bi o öpücek.
şehvet olacak...:::
neyse gızlar ellerindeki bir koz daha tükendi...ne kaldı? IMF...
[IMG]http://i48.tinypic.com/zirm1h.jpg[/IMG]
enter-hasan...:) apsd de eksi...
[quote=TÜRKOĞLU;182199]neyse gızlar ellerindeki bir koz daha tükendi...ne kaldı? IMF...[/quote]
Es en pi var arada..
[quote=TÜRKOĞLU;182199]neyse gızlar ellerindeki bir koz daha tükendi...ne kaldı? IMF...[/quote]
s&p var daha. o da not arttirabilir.
Günaydin arkadaslar...
Shortculari kurtaracak tek sey sanirim bu acilistaki boslugun kapanip günü eksi kapamamiz olur... Ne de güzel bir trend dönüsü olur ama:)
hareketler anormalleşti..
hangi kademe işlem görüyor belli değil,3 tik üstten 5 tik alttan kim nereden denk getirirse..
bu arada stop seviyesi 2000 puan aşağıda kaldı :)
Puvah bu iş iyice maskaralık oldu,......
aha asti...70.600 e alış yazarsan gelir....:::
[quote=YAVUZHAN;182204]hareketler anormalleşti..
hangi kademe işlem görüyor belli değil,3 tik üstten 5 tik alttan kim nereden denk getirirse..
bu arada stop seviyesi 2000 puan aşağıda kaldı :)[/quote]
herkes buldugunu--------- yani:..:
675 den cortladım tamamen duygusal, bende böyle kutluyorum bu not artırımını, günükte TSF side var tabi, yani dünden biliyordu bu adamlar, öyle deyilmi,....
[quote=nunu;182202]s&p var daha. o da not arttirabilir.[/quote]
o artırmadan önce ağzından köpükler çıkan (APSD'den gördüğüm kadarıyla 2000 kontrat çakan) pela piyasayı ucuzdan mal almak için bi 1000 puan aşağı çakar mı? ::::::
he çakar! :::
[quote=abka;182206]aha asti...70.600 e alış yazarsan gelir....:::[/quote]
asla pasif emir brakmam tahtada..ya o an ya hiç:Dstopda eyle..
yaf bu adamlar su katılmamıs ** resmen .. bu kadar gazla yukarı basıp sadece poz kapatmaya zorlayarak ınsanlarla dalga gecıyolar.. fıyat zırt dıye dusuyo.. ve ısın garıp tarafı bunu yapana kadar fıyatı tepede tutuyolar..
allahtan shortlamayı kestım cok canım yanacaktı bu surecte.. ımf haberı gelene kadar da kolay kolay shortlamam.. ama bu adamların yaptıkları cok zoruma gıdıyo..
allah shortcu kardeslere sabır versın.. en temızı beklemek toplu gaza gelıslerde hareket etmek her kosulda zarar ettırıyor..
hımmm... kimse on the way demiyor... 80 ler ve sp var sırada deniyor...kimsenin dötü burdan şort açmaya yemiyor :) hımmmmmm...hımmmmmmmmmmm..
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
bugün 15,30 da tarımdışı istihdam var...1.200 puan oynaklığa sebep oluyor...
[quote=nunu;182207]herkes buldugunu--------- yani:..:[/quote]
evet kim kimin emrini denk getirirse :..:
71.350 yi yakalayabilen var mı aranızda..:::
[QUOTE=Astatin;182212]hımmm... kimse on the way demiyor... 80 ler ve sp var sırada deniyor...kimsenin dötü burdan şort açmaya yemiyor :) hımmmmmm...hımmmmmmmmmmm..
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)[/QUOTE]
haklısın...artık [B]zihin hep yukarı olarak şekillendi,şartlandı[/B]...öyleyse şelale yakındır..
[quote=Astatin;182212]hımmm... kimse on the way demiyor... 80 ler ve sp var sırada deniyor...kimsenin dötü burdan şort açmaya yemiyor :) hımmmmmm...hımmmmmmmmmmm..
hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)[/quote]
Zamanı gelsin açacaz be bidanem merak etme.:..::..::..::..::..:Erkekliğin 10/9 kaçmaktır bilirsin.
[quote=Cerphin;182215]71.350 yi yakalayabilen var mı aranızda..:::[/quote]
evet varmı?
L tarafındna yakalayn varsa ağır kınama, S tarafında yakalayan varsa ağır teprik edelim:..:
aslında ters yüz için güzel bir gün..
not arttı,tarım dışı datası var,zirvedeyiz..
ama short için hala çok şey eksik :)
[quote=Cerphin;182215]71.350 yi yakalayabilen var mı aranızda..:::[/quote]
boz ayi yakalamistir, heryerden sortluyordu:..:
az önce SAW la konuştum.. let me start the final game iihihihihhihihi...dedi..aynen beyle dedi..bu arada not arttırımını yedi vob...
[quote=YAVUZHAN;182219]aslında ters yüz için güzel bir gün..
not arttı,tarım dışı datası var,zirvedeyiz..
ama short için hala çok şey eksik :)[/quote]
tamamlayalim hemen, ne lazimdi abi?:::
Galiba tarım dışı istihdam kötü gelecek gibi bir his var içimde endeks bizimle dalga geçiyor