[quote=nunu;182263]bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi:)[/quote]
apla düşüş için bişey eksik.
ondandır. :D:D
Printable View
apla düşüş için bişey eksik.
ondandır. :D:D
olumsuzluk düzeltmesini yapıyor .
tamam demekki gerçekten düşüyoruz o zaman :D
ky düşüşe inanmaz piyasa çakılır,çıkışa inanmaz piyasa uçar.altın kurallarımızdan birisi budur :D
cort devam kılımı bile kıpırdatmadım.....güzel ülkemin deyus palası...ülke bitik ...sanayi üretimi bitik...not arttır bas yukarı...ne güzel istanbul.....
[QUOTE=YAVUZHAN;182260]yapma be patron :..:[/QUOTE]
yaptım bile patron .. hayırlı uğurlu olsun ... ehuehehuehue :D:D:D
düşündüğüm şeyi yaparlarsa pazartesiden itibaren burası kan gölüne döner...
şimdi bu aşağı 1 olabilir ve bunun için uygun uzunlukta bir dalga oldu...şimdi data iyi gelirse ve dow gece son bir çıkış yapacaksa bizim PALA gün içinde akşama kadar yukarı 2 yapar ve pazartesiden itibaren aşağı 3 başlar...
tepe geçilirse ÇÖP olur bu düşüncem...
GARANTi -8.800 kontrat...
ne guzel paslasmaydı oyle be sabah sabah :)) moobys in ortasına garantının muhtesem volesi :) ondan sonra aga yok kaybeden var dimi :) tabi tabi.. ne agası canım , adamlar beklentıye oynadılar.. :..::..::..::..:
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182272][COLOR="Red"]düşündüğüm şeyi yaparlarsa pazartesiden itibaren burası kan gölüne döner...[/COLOR]
şimdi bu aşağı 1 olabilir ve bunun için uygun uzunlukta bir dalga oldu...şimdi data iyi gelirse ve dow gece son bir çıkış yapacaksa bizim PALA gün içinde akşama kadar yukarı 2 yapar ve pazartesiden itibaren aşağı 3 başlar...
tepe geçilirse ÇÖP olur bu düşüncem...[/QUOTE]
haftaya 66.000 deyiz...lelele
[quote=unlimitted;182264]aklımdan geçeni yazdın valla. dedim aha mıçtık. :..::..:[/quote]
75 bin yolunu açtı patron :::
[quote=Cerphin;182275]haftaya 66.000 deyiz...lelele[/quote]
bu vadeli 45-50 arası bir yere inecek ama zamanı kestirmek mümkün değil...2 ayı bulabilir...
MOST hala kırılmadı... 69425 den geçiyor, en düşük 500 görüldü...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182277]bu vadeli 45-50 arası bir yere inecek ama zamanı kestirmek mümkün değil...2 ayı bulabilir...[/QUOTE]
graflara bakarak benim tahminim, önce dönüp 66.000 deneyecek.. oradan 75.000 zirvesine gidebiliriz.. işte oradan büyük düşüşle 50.000 bekliyorum ben..
yok satışlar sertleşir ve 65.000 altına inersek zaten 75.000 hayal olarak kalır..:..:
[QUOTE=enorton;182278]MOST hala kırılmadı... 69425 den geçiyor, en düşük 500 görüldü...[/QUOTE]
1 saatte 3.000 puanlık marj oldu, sistemler n'apsın ki..:(
datayla beraber yakaladığı kuvvetin sermayesini yedi piyasa..
bu yüzden 5 dk lıklar bile tepeden gelen 1800 puanlık gerilemede sat vermedi..
tarım dışı datasının iyi geleceği söyleniyor ki 2.perde o zaman oynanabilir..
bu arada stop seviyemize olan uzaklık datayla gelen abuk alışlarla 2000 puana kadar çıkmıştı..şuan 1000 puana düştü.68800 long stop !
bence piyasa ilk tokadını yedi bugün...daha sert tokatlar yiyecek...
tokat STOP yeresi 71.350 yeresi :D
dolar bazlı günlük grafiklere bakarsanız.......
99 gibi çok hızlı bir ralli içine girmek gibi duruma geldiğini seçenekler içine sokabiliriz.....
kesin düşecek şelale geliyo diyen eyi düşünsün........
No Şort...!
.
[quote=Astatin;182226][IMG]http://i47.tinypic.com/210ayqd.jpg[/IMG]
1 nci not artışı 2 nci not artışı..:) Papaz aynı küskübarı 3 kere yemez bence...iki yeter :)[/quote]
yahu sonuçta papaz bu..kunek fatih değilya..3 kere yesin aynı küskübarı..yani değildir herhalde... kunek çıkara belli olmaz.. sp yide yer imf yide yer...:..:
[quote=TÜRKOĞLU;182257]GARANTİ -7.650 kontrat deli satıyor...maliyeti 70.300 gibi...[/quote]
Satan garnati değilde iş olsaydı tamam derdim maşa garanti,birileri ordan pozisyon kapıyor,genelde garantinin tersine gider piyasa:)
71000 ++ cıvarı poz kapatan shortcu arkadas oldu mu ?
yada long cover yapabılen ?
Garanti 9000 adete çıkardı shortları ve kademeler bomboş... Benim saatliklerden birisi geçici sat veriyor... Böyle devam ederse 7 dk sonra flat kalırım..
[quote=Cerphin;182280]1 saatte 3.000 puanlık marj oldu, sistemler n'apsın ki..:([/quote]
adrenalini abidik gubidik sporlarda arayanlara VOB turu düzenleyelim..lelele
Hazıne: Dunya bankası'ndan 2010 malı yılında 3 mılyar dolar kredı saglanması planlanmaktadır
hazıne: Dunya bankası'ndan 2011 malı yılında 1,4 mılyar dolar kredı saglanması planlanmaktadır
hazıne: Boylece cps kapsamında 2008-2011 yılları arasında banka'dan toplam 7,7 mılyar dolar kredı saglanmıs olacaktı
-matrıks-
[quote=Astatin;182200][IMG]http://i48.tinypic.com/zirm1h.jpg[/IMG]
enter-hasan...:) apsd de eksi...[/quote]
Güncel...EVet hülülüü şelale demek için erken olabilirmi olabilir...AHa beklenti bitti süsü verip tepeden gemçirdikleri malı 1500 puan aşağıdan yerine koyup, ballı kaymak yapabilirmi kendine pala..yapar mı yapar... sonuç: sisteme uy yeşili koru
[IMG]http://i50.tinypic.com/33yp20h.jpg[/IMG]
10:55 itibariyle...DİĞER taraflarına dikkat!
[QUOTE=unlimitted;182289]adrenalini abidik gubidik sporlarda arayanlara VOB turu düzenleyelim..lelele[/QUOTE]
snowboard u da abıduk gubıdık saymıyosun dımı patron uzulurum :) ayrıca adrenalın nerde bız orda..
Long devam no short,adamlar niyeti bozmuş şortçuların kellesini almadan burakmayacaklar bunun içinde olması gerken yer 74000-75 aralığı şimdiden hayırlı olsun
day trade portföyümde ne alıp ne sattığımı ben bile bilmiyorum:..::..:
ama hiçkimsenin sevmediği böyle hülülü günlerini çok seviyorum
vay a* .. kısa devam .short squeeze yapıyor a* pelası . . :o:o
[QUOTE=nunu;182242]belki de gapi kapattik sadece.[/QUOTE]
Ablam ne gapı ya
70400 kısa yaptım stopumu 70550- veya 600 yazayım diyordum başladım sartlı emir yazmaya sansın böylesi ekran 71000 oldu tamda bana denk geldi.
Oradan 71300 derken ne olduğunu bile anlamadım sonunda şükür bu kısaları 70300 geri geldiğinde kapadım bunada şükür.
---------
Buna istinaden bir fıkra yazayım
Tavuk bir gün asfalta yemlerken birden yol çalışması yapan silindir üzerinden geçer iki dakka sonra kendine gelir şöyle bi silkinir ne horozdu ama der benimkide oyle oldu
[quote=sovalye;182298]çakal day trade portföyümde ne alıp ne sattığımı ben bile bilmiyorum:..::..:
ama böyle günleri çok seviyorum[/quote]
me2.... piyasa dediğin beyele olacak..asansör aşağı asansör yukarı... yok 3 kademe aldılar yok 5 kademe verdiler bende hiç sevmiyorum... böyle günlerde, şrak diye haşırt, tak diye kütürd :)
[quote=Kennym;182295]snowboard u da abıduk gubıdık saymıyosun dımı patron uzulurum :) ayrıca adrenalın nerde bız orda..[/quote]
o abidik gubidik bütün sporları yapan birisi olarak söyledim bunu. .dng
bir kez daha 69800 altında abbafingo ihtimali 51 olur... inançlı boğa sayısı ve "diğer" e verilen çikolatalı pasta da bu durumu destekler
[quote=sovalye;182298]çakal day trade portföyümde ne alıp ne sattığımı ben bile bilmiyorum:..::..:
ama hiçkimsenin sevmediği böyle hülülü günlerini çok seviyorum[/quote]
yaw hülülü günlerini kim sevmiyor ki?
günlükçüler için bulunmaz nimet.
uzun vadeciler için maliyet güzelleştirme anlamında bulunmaz nimet.
sevilmez mi yaw....lelele
Fırsat çok yol uzun ağzımıza bi parmak bal çaldılar sona hüpletiverdiler ellerine sağlık... Sonuç kapital yerinde yola devam:)
E peki simdi biz 70500`e gidersek bir OBO`ya benzer mi 5dkliklar?
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/3219/vobubat08012010.jpg[/IMG][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/vobubat08012010.jpg/1/w1890.png[/IMG]
Yukarıdaki grafik akşam baktığım durum. Prensiplere göre 71.275 i geçmemesi gerekiyordu(3 en kısa olamaz).
Şu anki durum da aşağıda,
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/3219/vobubat08012010.jpg[/IMG]
Bol şanslar hepimize...
[quote=unlimitted;182302]o abidik gubidik bütün sporları yapan birisi olarak söyledim bunu. .dng[/quote]
Bungie jumping'le VOB'u karşılaştırman ricası ile [B]abidik gubidik spor uzmanım[/B]...kom
POZİSYONSUZ POZİSYONA geçtim.. ;)
[quote=unlimitted;182302]o abidik gubidik bütün sporları yapan birisi olarak söyledim bunu. .dng[/quote]
Abi snowboard yüzünden ben ayak bilegimi 3 yerimden kırdım,24 tane platin civiyle tam 1 yıl koltuk degnegiyle ise gidip geldim,creep gibiydim,bi de acemi de degilim yaklasık 7 yıl yaptım snowboardu,ama iste allah insana akıl fikir versinde hatun olayları yüzünden atlama zıplama yapmıyacaksın,kırıldıgı anki acıyı ve sonra soguduktan sonraki acıyı size tasvir bile edemem..extreme derken snowboard gercekten extreme bi spordur ama extreme adam olana:)yoksa adam gibi yap slalomunu:)Bi de Alanya Kalesinin üstüne kurulan kuleden bungeejumping yapmıstım 17 yasımdaydım,58 metreden atlamıstım,afedersiniz vob yanına yaklasamaz o heyecana:))kalbim 165 gördü:))stoploss um 200 idi..
LANET hissemi tavana mı kitleyecekler ne?
[quote=excali;182311][COLOR=red]Bungie jumping'le VOB'u karşılaştırman ricası ile[/COLOR] [B]abidik gubidik spor uzmanım[/B]...kom
POZİSYONSUZ POZİSYONA geçtim.. ;)[/quote]
hayhay, hemen.
bungee jumping: rita hayworth.
VOB: Jenna. :..: