Pasta yollar mısınız arkadaşlar..teşekkürler..
Printable View
Pasta yollar mısınız arkadaşlar..teşekkürler..
Piyasa 70000 de stabilleşti ve su an tekra güçlenmeye başladı long daha isabettli olur.
apsd yi nasıl yorumlamak lazım ?
şuan itibariyle fiyata yatay diyebiliriz ama neler olduğunu gördük sabahtan beri :)
yaw yemişim SP yi, Fitci... sabah dünden kalan 1/5 lik kısalarla -500 le açtık günü, 3 işlemim var şu ana kadar....full portfoyde 1600 pıvan cıvarı kar ver...gerekcesi nolursa olsun hareketler beyle olsun...ortam budur yaşa yaşa kudur... abiiiiiii.... 5 yıldızlı otel asansörü gibi, şrak diye tepede şrak diye dipte, atarisini iyi oynayan kazanır...yemişim gerisini :) sevalosun pelam............................iihihhiihihihihihihihih
[quote=KIZILAGA;182315]Pasta yollar mısınız arkadaşlar..teşekkürler..[/quote]
inşaat ekibi de yollayalım mı, KIZILAĞA?+.+.
[quote=elstock;182312]Abi snowboard yüzünden ben ayak bilegimi 3 yerimden kırdım,24 tane platin civiyle tam 1 yıl koltuk degnegiyle ise gidip geldim,creep gibiydim,bi de acemi de degilim yaklasık 7 yıl yaptım snowboardu,ama iste allah insana akıl fikir versinde hatun olayları yüzünden atlama zıplama yapmıyacaksın,kırıldıgı anki acıyı ve sonra soguduktan sonraki acıyı size tasvir bile edemem..extreme derken snowboard gercekten extreme bi spordur ama extreme adam olana:)yoksa adam gibi yap slalomunu:)Bi de Alanya Kalesinin üstüne kurulan kuleden bungeejumping yapmıstım 17 yasımdaydım,58 metreden atlamıstım,afedersiniz vob yanına yaklasamaz o heyecana:))kalbim 165 gördü:))stoploss um 200 idi..[/quote]
dünyada "öğrenildiği derecede tehlikesi artan" çok nadir şey vardır.
o yüzden 7 yıl derken, zaten siz "bir yeri kırılmamışlık" direncine gelmişsiniz.:..:
[quote=unlimitted;182314]hayhay, hemen.
bungee jumping: rita hayworth.
VOB: Jenna. :..:[/quote]
Ben jena alayım:D:D:D Rita çok kaprisliydi,,, Kaprise gelemem:D:D
[quote=unlimitted;182314]hayhay, hemen.
bungee jumping: rita hayworth.
VOB: Jenna. :..:[/quote]
[B]Jenna hangi sporda uzmandı?:D:D[/B]
[quote=excali;182322][B]Jenna hangi sporda uzmandı?:D:D[/B][/quote]
Yer hareketleri, aletli jimnastik:..: birde serbest program var.
[quote=excali;182319]inşaat ekibi de yollayalım mı, KIZILAĞA?+.+.[/quote]
Kardeş muhendis amele,kalfa,elektrikçi ne varsa yolla..Şantiye ruhsatı almaya gidiyorum ben :)
Artıkın kimsede dokecek çimento kalmadı..
Bu arada vadeli USD de cok güzel yerlere geldi.
1,48 alti stop olmak üzere uzun vadeli portföyüme ekliyorum. Ilk hedef 1.53 olmali...
1,48 älti kapanis yapiyi bozar yalniz...
[quote=nunu;182263]bana inandirici gelmedi bu dusus. tuhaf geldi:)[/quote]
Nunu bu not artırımını dün senmi söylemiştin öne alabilrler diy, hani bayanların segiler kuvvetli, eğer öyle ise uyalım sana valla,
metrixi donan varmı..ü[url]www..bütün[/url] günün karı gitti ...
[quote=excali;182322][B]Jenna hangi sporda uzmandı?:D:D[/B][/quote]
rita sporcu deildi ki .lelele
[QUOTE]Dün S&P’nin Türkiye’nin kredi notunu arttırabileceğine ilişkin söylentiler İMKB’nin %0.78 oranında yükselmesini sağladı. Faiz oranları düşerken Türk Lirası da dolar karşısında değer kazandı. S&P’nin en son kredi notu BB eksi/Durağan şeklinde idi. IMF anlaşmasına ilişkin beklentiler de gözönünde bulundurulursa not arttırımı beklentileri de yükseliyor. Buna karşın S&P’nin IMF anlaşması imzalanmadan bir not arttırımı yapmasına biraz kuşkuyla yaklaşıyoruz. Bugün Kasım’09 sanayi üretim verisi açıklanıyor. Beklenti %2.5 oranında artış olacağı yönünde. - TERA Brokers -
İMKB dün kredi derecelendirme kuruluşlarından S&P'nin Türkiye'nin notunu artıracağı söylentisiyle yüzde 0.78 yükseldi. Bugün de bu olumlu havanın devam etmesini bekliyoruz. 55600 ilk direnç olmakla birlikte 3,78 cent seviyesine denk düşen 56000 kısa vadede çok önemli. - EKİNCİLER - [/QUOTE] Dün benden başka herkes S&P'den not arttrımı bekliyormuş sanırım. Bu sefer insiderlar haberi doğru ama kayanğı yanlış yerden almışalr. Vay** .dng
CIN BORSASI'NDA ACIGA SATIS VE KALDIRAC ISLEMLERI KABUL EDILDI
-MATRIKS-
Pala Çin'e de bulaştı :::
[quote=unlimitted;182328]rita sporcu deildi ki .lelele[/quote]
Rita 'yı soran olmadı ki..
[quote=QUEEN;182327]metrixi donan varmı..ü[URL="http://www..bütün"]www..bütün[/URL] günün karı gitti ...[/quote]
yok apla bugün sorunsuz... amma aracı değiştirme nedenlerimden biride buydu misal.. veri platformu olarakdan mtx veriyorlar amma işlem platformu olarak IDB veriyorlar...IDB de aynı zamanda alış satış kademe bilgileri ve fiyat veriside var..MTX geberse bile öbür tarafda en azından fiyatı izleyebiliyosun...edvaysıbıl bir hareket bence
[quote=excali;182331]Rita 'yı soran olmadı ki..[/quote]
Ama Jena hem sporcu hem artizz... bu açıdan da üstün Rita dan bence:D:D
Fiyat 70100, TGG=2, herkes eteğindeki taşı döktü ,piyasa dengeelndi...new turn on the way
teknik olarak uyumsuzlugun düzelmesi için 68.500 lü rakamları görmesi lazım.
Queen klimaların birini sat bilgisayar al matriksi ona kur. O sadece borsa bilgisayarı olsun.
[quote=excali;182331]Rita 'yı soran olmadı ki..[/quote]
jennaya sporcu diyen olmuş muydu ki? :D
[QUOTE=Astatin;182332]yok apla bugün sorunsuz... amma aracı değiştirme nedenlerimden biride buydu misal.. veri platformu olarakdan mtx veriyorlar amma işlem platformu olarak IDB veriyorlar...IDB de aynı zamanda alış satış kademe bilgileri ve fiyat veriside var..MTX geberse bile öbür tarafda en azından fiyatı izleyebiliyosun...edvaysıbıl bir hareket bence[/QUOTE]
hangi aracıdasın yaz pm..den
[quote=unlimitted;182337]jennaya sporcu diyen olmuş muydu ki? :D[/quote]
Ben...:D:D Bence pek çok jimnastikciden daha iyi bir jimnastikci...
vobix usta şu apsd yi bi yorumlayıver bize..
epey eksilme var ama fiyata ne diyeceğiz yatay desen yatay değil , aşağı-yukarıda değil :)
[QUOTE=VOBiX;182336]Queen klimaların birini sat bilgisayar al matriksi ona kur. O sadece borsa bilgisayarı olsun.[/QUOTE]
zaten öyle..klima satmaya gerek yok..şu mutfağı yaptıramadık..:o
[quote=QUEEN;182327]metrixi donan varmı..ü[URL="http://www..bütün"]www..bütün[/URL] günün karı gitti ...[/quote]
nası yani gı? sen hala fiyatları 71.350 mi sanıyon :D:D
asti boşuna demiy buna matRİSK deyu :o
foreks piyasalarındaki hareketler'den izleyip yorumladığım kadarıynan,
bugün tarım dışı verisiyle ayrılılan noktaya, [COLOR=blue][B]en az[/B][/COLOR] 3 hafta uğranılmayacaktır.
söylediğim cümle, trader'ların ağzını sulandıran hemen hemen her meta için geçerlidir...
[B][COLOR=red]tamamen atmasyondur[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][/B] anlayan anlamıştır zaten.
tamam mı SPK, dokunma forumuma. .kom
[quote=unlimitted;182337]jennaya sporcu diyen olmuş muydu ki? :D[/quote]
[quote=Astatin;182339]Ben...:D:D Bence pek çok jimnastikciden daha iyi bir jimnastikci...[/quote]
Asti'yi adamdan saymıyon mu??:D:D
[quote=YAVUZHAN;182340]vobix usta şu apsd yi bi yorumlayıver bize..
epey eksilme var ama fiyata ne diyeceğiz yatay desen yatay değil , aşağı-yukarıda değil :)[/quote]
yorumluyorum...
APSD -6.086 :D
Kardeşim yok mu pastası olan koca forumda :)
Beton dokucez şurda..
he asti, yuro bölü capon yeni güzel yeresine geldi. gerçi sen paydaya doları koymadan edemiyon da, uyaram dedim. :..:
[quote=Astatin;182334]Fiyat 70100, TGG=2, herkes eteğindeki taşı döktü ,piyasa dengeelndi...[B]new turn on the way[/B][/quote]
pohu yedik :D :oüüü:(
.dng.dng.dng.dng
Ata'nın Çanakkale'deki ilk fotoğrafı
[url]http://www.ensonhaber.com/yasam/248709/atanin-canakkaledeki-ilk-fotografi.html[/url]
[quote=KIZILAGA;182346]Kardeşim yok mu pastası olan koca forumda :)
Beton dokucez şurda..[/quote]
pasta 11:33...
VOB 5 dk.
70.5'e kadar çıkabilir ancak boga piyasası alternatiflerim arasında yok. 69.5'leri bir kez daha görürüz sanırım.
[URL=http://img262.imageshack.us/i/vobsystembi.png/][IMG]http://img262.imageshack.us/img262/1281/vobsystembi.png[/IMG][/URL]
[quote=indregandi;182326]Nunu bu not artırımını dün senmi söylemiştin öne alabilrler diy, hani bayanların segiler kuvvetli, eğer öyle ise uyalım sana valla,[/quote]
evet, uwwwüüü
yav arkadas, hatirlatma yavvv, cinler tepemde zati:::
[quote=unlimitted;182348]he asti, yuro bölü capon yeni güzel yeresine geldi. gerçi sen paydaya doları koymadan edemiyon da, uyaram dedim. :..:[/quote]
Eskiden beyle değildim.... NZDJPY, GBPJPY oynarıdım hep... sonra EURUSD ye döndüm:D:D:D neden dersen NZDJPY ve GBPJPY jenna gibiydi...uzun süre dayanılmıyor ona...EURUSD ise Mişel Fayfır gibi...Asil, Öngörülebilir, Görece durağan, Güzel ve Alman:D:D Ben ALman yapımı olup kötü olan hiçbir şey görmedim :) Hitler hariç..Ama o bile çok zeki bir şerefsizdi:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;182349]pohu yedik :D :oüüü:(
.dng.dng.dng.dng[/quote]
TGG her 2 olduğunda pohu yiyorsan çekeceğin var:..::..::..: