endeks kısaları 700 den kapadım.. :)...usd uzunları kapadım 688..bin bereket...
Printable View
endeks kısaları 700 den kapadım.. :)...usd uzunları kapadım 688..bin bereket...
[quote=SEYYAH;73854]dün deli gibi şortlayan DSI yok.EFG hala alıyor.ne yapıyor bu psikopat anlayabilene aşkolsun.
elinde 63.000 civarı LONG oldu.kafayı yemiş bu.[/quote]
vade sonunu görmek lazım, bu işler belli olmaz.
[quote=mozkan;73874]vade sonunu görmek lazım, bu işler belli olmaz.[/quote]
haklısın abi.psikoloji herkes gibi bazen kafada soru işaretleri oluşuyor.halbuki gerek yok.herşey fiyatın içinde zaten.EFG de DSI de.
siten güzel olmuş.güle güle kullan.
içimden bir ses bugün akşama kadar çok terse geleceğiz diyor:)
[QUOTE=traderx;73876]içimden bir ses bugün akşama kadar çok terse geleceğiz diyor:)[/QUOTE]
bugun teknik gunu traderxim teknik uydumu duzgun ritim iyi para kazandıryor amma korku olmadan dusundunu yapma gerek
[quote=hexen;73877]bugun teknik gunu traderxim teknik uydumu duzgun ritim iyi para kazandıryor amma korku olmadan dusundunu yapma gerek[/quote]
endeks 30 dan tırsıyorum ama USDYTL çok şık salınıyor..al babam ver babam...:..::..:
[quote=hexen;73877]bugun teknik gunu traderxim teknik uydumu duzgun ritim iyi para kazandıryor amma korku olmadan dusundunu yapma gerek[/quote]
sn hexen...31700 lerden uzun denenebilir mi sizce...31575 asagi stoplu
Astatin mesajını okuyana kadar longları kapatmışsın oldukça hızlısın :D Xau-Usd için sisteme bakabilir misin işleme girmeyi düşünüyorum, bir de bugün DJI ne yapar bilen var mı?
dolar; 1.675........
60M-- spot100 grafiği, uyumsuzluğuda göz önünde bulunduralım.
[IMG][URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img224.yukle.tc/images/9237fshg.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[QUOTE=berdush;73878]sn hexen...31700 lerden uzun denenebilir mi sizce...31575 asagi stoplu[/QUOTE]
ben ona cevap etmem
amma
artık 31625 oldu destek yeresi..
burdan kim long edyor ?
sabahtan cok trade eden ıyı para kazanan gun icte trade eden traders..
sabahtan 31350 yaklastımı onlar long etti 32400 yeresine yaklastımı realiz sonra 31700 yeresinden kapama icun terkar short eti
onlar sindi bura malyet edyor.. amma onlar bugun 1000.1400 points karda sindi
onlar icun risk alma normal..
onlar 31600 asayasında flat olur
neden ?
cunki 31600 31250 dun gonderdiyim graf beyaz top yani karar yeresi..
o karar yeresinde durum gore malyet eder onlar..
onlar korkmaz cunki onlar hızla harket eden traders
bide yavas harket eden traders var
yavas harket eden traders halen short tutyor gun system dolayı amma onlar korkuyor cunki piyasa one gecme imkansız oldunu bilyolar ondan onlar hızlı stop eder...
iste gun icte traders asıl av yavas trade eden kitle stop etme zamanı cunki hızlı traders , yavas harket eden kitle stop zamanı cok para kazanma hedef ediyor..
hexen sizin grafigi 75000 tepesinden itibaren koyabilir misin