[IMG]http://i31.tinypic.com/993yvp.png[/IMG]
Diamonds are forever mı acaba?
Printable View
[IMG]http://i31.tinypic.com/993yvp.png[/IMG]
Diamonds are forever mı acaba?
[QUOTE=Kennym;271157]üvv kolay gele toplantıdan şimdi çıktım ..
sistem durumu şu şekilde oluşmus yetisemedim emirde veremedim haliyle..
77500 ve üstü al
77150 ve altı sat
hedef +-1000 puan ..
son durum sat sinyali 3 kez gelmis ve 76750 seviyelerinde...
hedefe 600 puan kalmış ...
tekrra gelirse ust seviyeye poza girerim.. hayırlısı flat beklemedeyim...[/QUOTE]
bu mesajı yazdıktan sonra 77150 ye pasif sat girmistim oglen arasında gelmis .. sistem geregi kısa devam ... hedef 1000 point.. hadi hayırlısı....
[quote=mur@t;271283][IMG]http://i31.tinypic.com/993yvp.png[/IMG]
Diamonds are forever mı acaba?[/quote]
bana kalırsa bu elmas iyi olmadı.genelde kırıldığı yönün tersine hareket etmek adetidir palanın.
Bu arada çok teşekkürler paylaşım için.
noldu yaf kacırdım piyasayı ? nie dustu ? FDJI ? DAXR ?
[QUOTE=Kennym;271296]noldu yaf kacırdım piyasayı ? nie dustu ? FDJI ? DAXR ?[/QUOTE]
patron düşsün artık .. ayamı çıkacak vayyyy ... ühühüüh ... ehueuheu kedi iyiymiş abi ... teprik ederim ....
[QUOTE=selçuklu;271299]patron düşsün artık .. ayamı çıkacak vayyyy ... ühühüüh ... ehueuheu kedi iyiymiş abi ... teprik ederim ....[/QUOTE]
abi cok tatlı yaf kedi , bu arada sozlukte bır hayvansever siyam kedisi yavruları veriyor isteyen icin iletisime gecebiliriz.. yavrular acayip tatlı :)
Sevgili Dostlar,
Hepinize başarılı tradeler ve bol kazançlar diliyorum.
Beni de kardeşiniz olarak kabul ederseniz vaktim oldukça sizlere katılmaktan büyük keyif alacağım.
Saygılar.
[QUOTE=ihakkı;271305]Sevgili Dostlar,
Beni de kardeşiniz olarak kabul ederseniz vaktim oldukça sizlere katılmaktan büyük keyif alacağım.
Saygılar.[/QUOTE]
Hoşgeldin
yanlız 1000 puan isteriz gelişinin şerefine.
76600 önceki tepe tutursa 77600 gelebilir.13-15 barındaki alt hedef 76125 iptal olur.
[quote=ihakkı;271305]Sevgili Dostlar,
Saygılar.[/quote]
Hoşgeldiniz.Bol kazançlar.
[QUOTE=ihakkı;271305]Sevgili Dostlar,
Saygılar.[/QUOTE]
hoşgelişler ola..
Saygılar.[/quote]
hoşgeldin abi ama senin gözün göz değil:::
[QUOTE=hpy;271312]76600 önceki tepe tutursa 77600 gelebilir.13-15 barındaki alt hedef 76125 iptal olur.[/QUOTE]
15 dk 76300 gösteriyor saatlik te hedef 75000 ama 5 dk da destek aldı! Dikkatli olun!
şelale is on the door
[QUOTE=AMON RA;271317]15 dk 76300 gösteriyor saatlik te hedef 75000 ama 5 dk da destek aldı! Dikkatli olun![/QUOTE]
yeap 5 dakkalık DI fena ındı ve sektı ... yukarı cıkıs gelırse tıkkat etmek lazım...
denge noktası 76900 de halen,aşağıya kaydık ve uzun ortalamayı ( 76625 )test ediyoruz..
bu seviyelerde spotu bekleyebilir ama dünkü 76675 in altında işlem görmemiz 75925 e kadar bi potansiyel olduğunu düşündürecek..
[quote=AMON RA;271317]15 dk 76300 gösteriyor saatlik te hedef 75000 ama 5 dk da destek aldı! Dikkatli olun![/quote]
Herkes dikkatli olmalı.Az evvel grafik attım ve aşağı baktığımı söyledim ama piyasada fikirler aınında değişebiliyor.Şuan longum 600 den 825 geçilirse sn [EMAIL="Mur@t"]Mur@t[/EMAIL] ın verdiği elmas yukarı kırılır ve 120 genişleyen üst bandı olan 77600 hedefe gire.Ordan yine kısalmayı planlıyorum.
Uzunların stopu ise çok yakın.
maslakta tropikal fırtına çıktı chrash on the way ülüllülülül :dü::dü::dü:
Saygılar.[/quote]
ihakkı kardeş hoşgeldin bu arada o avatrdaki resimi nerden buldun ya o deccal ın tarifine uyan bir resim gerçek resim mi yoksa çizim falan mı
TACİRLER MENKUL ÇALIŞANLARINA YÖNELİK SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ-BORSA UZMANLARI DERNEĞİ
TACİRLER MENKUL ÇALIŞANLARINA YÖNELİK SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ-BORSA UZMANLARI DERNEĞİ
Borsa Uzmanları Derneği, Tacirler Menkul Değerler'in 2 çalışanına
yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.
Borsa Uzmanları Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada şöyle
denildi:
"27 Temmuz 2009 tarihinde Tacirler Menkul Degerler’in Bakirköy
Subesi’ne düzenlenen saldiri sonucunda, isleri basindaki 2 calisan
hayatini kaybetti. Para kaybetme bahanesiyle, insan hayatina
kastederek yapilan bu saldiri, sebebi ne olursa olsun kabul edilemez.
Yasanan bu vahim olay sonucunda, Kamuoyunu bilgilendirme adina
asagidaki aciklamanin yapilmasi zorunlulugu dogmustur.
Araci Kurumlarda hizmet veren sektör calisanlarinin görev tanimi
SPK tarafindan acik bir bicimde belirlenmistir. Calisanlar,
yatirimcilara lisanslari ölcüsünde fikir verebilirler, yatirim
kararlari kesinlikle yatirimcilara aittir. Bu kurallarin disina
ciktigi düsünülen calisanlar, bagli olduklari Araci Kuruma, IMKB’ye ya
da SPK’ya bildirildiklerinde haklarinda inceleme baslatilir ve yapilan
inceleme sonucunda gerek görülürse lisans iptaline kadar gidebilecek
prosedür uygulanir. Yapilan islemler sonucunda müsteri magduriyeti
olusmus ise bu tutar Araci Kurum tarafindan karsilanir.
Profesyonellerin hizmet verdigi, görev tanimi bu kadar net
yapilmis olan sektörde, bana zarar ettirdiniz bahanesiyle yapilan bu
hain saldiriyi siddetle kiniyor, olayda hayatini kaybeden
arkadaslarimizin ailesine ve tüm borsa camiasina bassagligi
diliyoruz."
Foreks Haber Merkezi ( [email]haber@foreks.com[/email] )
[url]http://www.foreks.com[/url]
herkese merhaba
bugün hiç mondiyo diyen olmamış :)
Aydın ağbi senin sistem ne diyor son durumda?
iyice sıkıcı oldu piyasa .... saraylı abide gitti ..
[quote=selçuklu;271347]iyice sıkıcı oldu piyasa .... saraylı abide gitti ..[/quote]
Piyasa Saraylı ağbinin gitmesine darıldı bence patron.Kimsenin işlem yapası gelmiyor galiba.yerini yurdunu telini bilen varsa özelden haber etsin.Kısa zaman içinde çok değer verdiğim ağbilerimden biri olarak gördüm kendisini.Gitmesi çok üzücü gerçekten.
sıkıcı piyasa..............
825 geçilemedi birincide.Dur bakalım ne edecek.
[quote=hpy;271343]Aydın ağbi senin sistem ne diyor son durumda?[/quote]
şorttayım ama tedirginim doğrusu günlük grafikte bi düzeltme gelir diyor ama sert ralli de olabilir diyor eğer bi 1000 puan daha yukarı koparsa sert ralli gelebilir yoksa aşağı bende görünen
[quote=hpy;271351]825 geçilemedi birincide.Dur bakalım ne edecek.[/quote]
İkincide tatamdır.hedefim 77600 de kısalmak.
[quote=a.kaya;271352]şorttayım ama tedirginim doğrusu günlük grafikte bi düzeltme gelir diyor ama sert ralli de olabilir diyor eğer bi 1000 puan daha yukarı koparsa sert ralli gelebilir yoksa aşağı bende görünen[/quote]
77600 geçilmezse bence de aşağı daha olası ama seans kapanışına yakın 77600 e yakın olursa geceye ASLA short girmem.hafta sonu belirtmiş bu durumu.Önemli dirençler ve destekler palanın ekmek kapısı.Dirence yakın kapanış yarın artı gap getirebilir.
Şimdilik seans içinde 77600 den kısalacam ve durumu gözleyecem.
[quote=oguzhan;271310]Hoşgeldin
yanlız 1000 puan isteriz gelişinin şerefine.[/quote]
Beni sevgiyle kabul eden tüm kardeşlerime teşekkürler.
Tecrübe ve bilgiler paylaşıldıkça 1000 puan kazanmak zaten bizim hakkımız olacak.Pala çok donanımlı ,bizi dövmek için akla gelmedik şeytanlıklarla ve hergün yeni numaralarla karşımıza çıkıyor.Bu şartlarda palayı pataklamak zor gözükse de kendi silahlarımızı iyi kullanabilirsek biraz canını yakabiliriz diye umut ediyorum.
tarihi yükseklerde bile yataya alıyosun pala helal olsun..
ne demişler,para kimdeyse dayı odur :)
pala dayı üww :)
yıllık grafta uyumsuzluk var .. ::::o
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ac7652cb.jpg[/IMG]
Şimdi de 825 i destek yapıyor.ema55 te 76871 den geçiyor.900 üstü rahatlar sanırım.
Asti hocam sabır taşına döndürdüler seni demi :..: hiç işlem yapmadın mı bugün trade amaçlı dahi olsa
[quote=selçuklu;271361]yıllık grafta uyumsuzluk var .. ::::o
[/quote]
Çok güzel yakalamışsın patron... teprik ederim....brv
şip-şak dünden beri satışta ( 77050 ) ama esaslı bi realize göremedik..
bir önceki sinyalin ağırlığı var üstünde.. 75225 / 77050
netice itibariyle 77200 üstünde badem olma ihtimali epey yükseldi..
hayırdır bakalım..
limitsiz patronun dediği gibi tarihi yüksek seviyenin 500 puan altında gelen short sinyaline kolay kolay para yok..
75900 lere gelmesi lazım bugün ya da yarın ondan sonra tekrar yukarı diye sesli düşnüyorum :..: :..: :..:
trader patron sayım falan yokmu abi tıkandı piyasa .. üvvvvvvvvvv
[quote=hpy;271365]Çok güzel yakalamışsın patron... teprik ederim....brv[/quote]
daha dur tebrik için erken yıl bitmedi bakarsın nu kaybolur :..: :..: :..: