hayırlı günler bol kazançlar cümleten..kısa devam
Printable View
hayırlı günler bol kazançlar cümleten..kısa devam
[quote=Astatin;456064]kraşi.....[/quote]
[quote=Astatin;456105]eyn......[/quote]
seynç....
üvvv ...
yettim asti :)
Hayırlı iftarlar cümleten, Allah kabul etsin
biroje dut-madı..çöhtü...bembe rüyalar filmünün vizyonda kalması içün verdükleri her şeyi geri alacahlaarr...gorkunççç
hayırlı günler cümleten
Günaydın, hayırlı cumalar
asti kayıp pala ile bişiler çeviriyor kesin
asti go homeeeee :)
etrafa bu kadar negatif algı varken düşüşe inanamıyor insan.. bünyeye ters geliyor..
ralli.
düşsede bıktırsada
ralli.
[QUOTE=kurt;456084]Son parti kısalar yapılamadı lakin ava devam. Stop 96600 olmak üzere planlara sonuna dek uyulacaktır. En başta ava başlarken koyduğumuz 7-9 bin puan hedefi aynen geçerlidir.
86-87 bin aralığında kısalar kapanacaktır.
[B]Bu son yazım olduğundan[/B] rakamları net olarak belirtmek istedim.
Av doğru zamanda doğru avlak bölgesinde doğru avla yapıldığında başarıya ulaşması mümkündür. Umarım bir faydamız olmuştur.
[B]AKADEMİ[/B] İÇİN dünde belirttiğim gibi mail bekliyorum özelden yazan arkadaşlar zaten listeye alınmıştır. Lütfen sadece mail adresi yada üç beş satır yazı yazıp yollayacak arkadaşlar hiç zahmet etmesinler. Samimi ve dürüst yazıları bekliyorum sonuçta bu sadece ön eleme olacaktır.
e-mail: [B]kurtak[COLOR="Red"]e[/COLOR]demi@hotmail.com[/B]
Akademi için önce [COLOR="Red"]ak[B][COLOR="Black"]e[/COLOR][/B]demi[/COLOR] değil mi.?
[B]Şunu sakın unutmayın [/B]karşılıksız hiç bir şey yoktur(anne sevgisi hariç). Kendini uyanık,akıllı,zeki v.s sanan kimler varsa bedelini ödemedikleri gibi fayda sağladıklarını düşündükleri bir çok durum için çok daha fazla bedel ödeyeceklerini unutmasınlar.
Özelden mesaj yollamayın artık bakmayacağım.
Bazı kötü anılar olsa da umarım asıl anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Herkese bol kazançlar olsun.[/QUOTE]
Değerin bilinmediği yerde ve zamanda gereksizce anlatım her zaman boştur.
Ülkede zaten zeki insan problemi olmadığından aslında gerek bilimsel gerekse tarihsel tecrübe ve bilgi aktarımına gerek yoktur. Zaten herkes en iyisini bilmektedir.
Ülkenin zeki değil dürüst adam sıkıntısı olduğu aşikardır.
Neyse asıl mevzu benimle pozisyon açarak hiç kıpırdamadan bekleyen varsa diye yazmak istedim ama hiç sanmıyorum.:):)
Pozisyonların tamamı haftaya kapatılabilir. Gerekli puan alamayanlar varsa belli stop seviyeleri ile 82-83 bin bandını bekleyebilir.
Kurt akademi projesi çok farklı bir olaydı lakin katılımın fazla olacağını düşünmüştüm en azından belki demiştim. Lakin bu sayıya ulaşılamadı. Demek ki faydamız olmuyor. Toplam gelen mesaj ve mail sayısı 8 ile sınırılı kaldığından proje İPTAL olmuştur.
Ben bu kadar iş,güç arasında belki bir faydam olur dediğim ama inatla olamayacağını söyleyen dost ve arkadaşlarıma inat böyle bir olaya kalktım lakin kaybettim.
SAĞLIK olsun ne yapalım. Zaten yaşlandık iyice boşa kürek çekilmez bu yaştan sonra.
Seven,sevmeyen,istemeden kırdığım,üzdüğüm,beni anlayan,anlamayan,destek olan,köstek olan,:).v.s
Tüm arkadaşlara HER ŞEY için teşekkür ederim. Bozduğum bir düzen var sanırım onun içinde özürler benden.
Sevgi ve Saygılarımla
KURT
[quote=kurt;456274]Değerin bilinmediği yerde ve zamanda gereksizce anlatım her zaman boştur.
Ülkede zaten zeki insan problemi olmadığından aslında gerek bilimsel gerekse tarihsel tecrübe ve bilgi aktarımına gerek yoktur. Zaten herkes en iyisini bilmektedir.
Ülkenin zeki değil dürüst adam sıkıntısı olduğu aşikardır.
Neyse asıl mevzu benimle pozisyon açarak hiç kıpırdamadan bekleyen varsa diye yazmak istedim ama hiç sanmıyorum.:):)
Pozisyonların tamamı haftaya kapatılabilir. Gerekli puan alamayanlar varsa belli stop seviyeleri ile 82-83 bin bandını bekleyebilir.
Kurt akademi projesi çok farklı bir olaydı lakin katılımın fazla olacağını düşünmüştüm en azından belki demiştim. Lakin bu sayıya ulaşılamadı. Demek ki faydamız olmuyor. Toplam gelen mesaj ve mail sayısı 8 ile sınırılı kaldığından proje İPTAL olmuştur.
Ben bu kadar iş,güç arasında belki bir faydam olur dediğim ama inatla olamayacağını söyleyen dost ve arkadaşlarıma inat böyle bir olaya kalktım lakin kaybettim.
SAĞLIK olsun ne yapalım. Zaten yaşlandık iyice boşa kürek çekilmez bu yaştan sonra.
Seven,sevmeyen,istemeden kırdığım,üzdüğüm,beni anlayan,anlamayan,destek olan,köstek olan,:).v.s
Tüm arkadaşlara HER ŞEY için teşekkür ederim. Bozduğum bir düzen var sanırım onun içinde özürler benden.
Sevgi ve Saygılarımla
KURT[/quote]
Kurt abi şurada sadece 2-3 ayda senin gösterdiğin avın(puanın) toplamı forumda kimsenin 2 yılda kazandıramadığından fazla. Kazanamadıysak sırf kendi hırs ve disiplinsizliğimizden. Ben kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Büyük düşüşte kendi büyük hatalarım yüzünden portföyüm onda birine düştü, eğer seni dinleseydim şu an portföyüm en az 20 katı olacaktı.
Duvara toslayınca farkettim senin nasıl bir avcı olduğunu. O yüzden kıymetini biliyorum.
İnşallah arkadaşlar da duvara toslamadan farkeder. Yardımların ve yol göstermelerin çok faydalı oldu portföyü yine toparladık çok şükür.
Burda hiçbir karşılık beklemeden çok yardımcı oldun, av gösterdin buyrun yiyin dedin. Ama dediğin gibi buna bile rağbet olmuyorsa böyle konuşmakta haklısın.
Allah bir değil bin kere razı olsun senden, inşallah terk etmezsin bu forumu çünkü sayende avlıktan avcılığa geçiş yapmaya başlıyoruz.
overall ı % 40 artırdım sayenizde sayın kurt Allah razı olsun sizden ..bu düşüşü yakaladım sayenizde ...sizinle tanışmak ve öğrenciniz olmak en büyük isteklerimden biriydi. faydalı olmak ,her hangi bir menfaat beklemeksizin faydalı olmak bu erdemli davranışı sergilemek bu arada gelen densizlerle kendini bilmezlerle uğraşmak gerçekten çok zordu. Bu yaptıklarınızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum..
huuuu astiiiii
come here plase :)
[img]http://1.bp.blogspot.com/_d_uGybN_Maw/SpLUBNNwi2I/AAAAAAAAC_U/7fkWYyxhCIc/s400/bizarre+bull+(5).jpg[/img]
sitede çıt yok ..
herkes arkaya mı yaslandı ..
aman ne güzel ... :)
[quote=medet;456447]sitede çıt yok ..
herkes arkaya mı yaslandı ..
aman ne güzel ... :)[/quote]
ben datildeyim hacı...:p gündüz vob surf edebiliyorum nadiren gece sea surf ediyorum..:p graş gaçınılmaz bence.. yaptığım aksiyonlar şort kapa yukardan aç şeklindedir..longa hiç niyet yok:p hadi byeeee...kaz dağlarında yürüyüşe çıkacam...
şortlarla bekliyorum yaslandım
[QUOTE=Astatin;456449]ben datildeyim hacı...:p gündüz vob surf edebiliyorum nadiren gece sea surf ediyorum..:p graş gaçınılmaz bence.. yaptığım aksiyonlar şort kapa yukardan aç şeklindedir..longa hiç niyet yok:p hadi byeeee...kaz dağlarında yürüyüşe çıkacam...[/QUOTE]
yakışır ye bakalım spalileri :)
ben izliom biraz vals yapsın hacı eksikler kafamda giderilsin..
san iyi tatiller en iyisi seninki bu sıcakta ekran başında bu ne yaa :).lelele
beyük güresel zermaye birojesi çöktü about midıl iistt... biroje çöktüğündne ötürü artıh beleş mama, ned hada noksan eüzü paraları yoh...gaçınılmaz
midıl ist biroject varsa tr biyasaları var, biroje yoksa tr biyasaları yok...fedmiş, enflasyonmuş, ticimibi acihlamalrıymış..hepüsü traşşş
kısa devam
[quote=Astatin;456449]ben datildeyim hacı...:p gündüz vob surf edebiliyorum nadiren gece sea surf ediyorum..:p graş gaçınılmaz bence.. yaptığım aksiyonlar şort kapa yukardan aç şeklindedir..longa hiç niyet yok:p hadi byeeee...kaz dağlarında yürüyüşe çıkacam...[/quote]
Bizim yazlık mekana gelmişsin ben de Akçay körfezinin solundayım. :..:
eylüll ortasına gadan salınıma devam ederekten sistemleri bi güzel ovarıp sonna üvvwvv olabülüü değerli üstadlarum...hooppp gaştıımm..brv.brv.brv
[quote=obsidyen;456587]eylüll ortasına gadan salınıma devam ederekten sistemleri bi güzel ovarıp sonna üvvwvv olabülüü değerli üstadlarum...hooppp gaştıımm..brv.brv.brv[/quote]
[img]http://www.freakingnews.com/pictures/20500/Protecting-the-Family-Jewels---20751.jpg[/img]
[QUOTE=medet;456451]yakışır ye bakalım spalileri :)
ben izliom biraz vals yapsın hacı eksikler kafamda giderilsin..
san iyi tatiller en iyisi seninki bu sıcakta ekran başında bu ne yaa :).lelele[/QUOTE]
üvvv :)hala bekliom taşlar otursun diye.. içime doğmuş beya :)
dün 90100 ile 90700 arasında 5 saat takılan pala 90dörtyüz ortalamada idi..
fiat 90dörtyüzü mü gördü..
izleyen göz en iyi gözdür diyelim...
[QUOTE=excali;456590][img]http://www.freakingnews.com/pictures/20500/Protecting-the-Family-Jewels---20751.jpg[/img][/QUOTE]
Gözlerdeki ifadeye bak :D Hayvanat bahçesi müdürünü yemiş gibi
Geçen ay bizim ayının adı aklıma gelmediydi..yaw diyorum neydi hulusi değil, orjinal bi isimdi.Bikaç gün sonra arthur ismi çınladı kulaklarımda exca .dng.lelele
[quote=flexy;456593]Gözlerdeki ifadeye bak :D Hayvanat bahçesi müdürünü yemiş gibi
Geçen ay bizim ayının adı aklıma gelmediydi..yaw diyorum neydi hulusi değil, orjinal bi isimdi.Bikaç gün sonra arthur ismi çınladı kulaklarımda exca .dng.lelele[/quote]
Selçuklu'nun Ayu kılığındaki BOĞAsımıydı o?:D
[QUOTE=excali;456634]Selçuklu'nun Ayu kılığındaki BOĞAsımıydı o?:D[/QUOTE]
:D:D O kararlı ve gururlu bakışları unutamıyorum
Ula kaz dağları havası çarptıda o yüzden mi böyle bir soru aklıma geliyor bilemiyorum ama acaba <87500 gapatırmıyık
[QUOTE=Astatin;456654]Ula kaz dağları havası çarptıda o yüzden mi böyle bir soru aklıma geliyor bilemiyorum ama acaba <87500 gapatırmıyık[/QUOTE]
asti kaz dağları havası aldın besilendin ki pala seni görürse
sen hemen tekkkkbiiiirrrrr allllll :)
yok görmezse afiyet olsun:D
Millet fezaya bu yerinde sayıyor, demek ki elaleme satış gelse panikten çökeceğiz.
Patronlar, pazartesiden itibaren ağustos vadeliye emir göndermek için hangi sembol kodunu kullanıcaz?PDF dosyasında sembol kodları belirtmişler ama matrikste yok..?!
[quote=flexy;456737]Patronlar, pazartesiden itibaren ağustos vadeliye emir göndermek için hangi sembol kodunu kullanıcaz?PDF dosyasında sembol kodları belirtmişler ama matrikste yok..?![/quote]
"Kedi sembolü" var mı? Ben, kedi sembolüyle göndermeyi planlıyorum...
bu arada "person of interest"i nereden izledin? Türkçe altyazılı mı?
me birojesi çöhtü diyorum ..aluu kime diyorum... :) ....
bu arada fileksi başgan,
abi ben e-broker kullanmadığım için no koment üzülerek.....
başka bir bu arada; htc one patlamaz dimi hacı..eüüü
[quote=excali;456739]"Kedi sembolü" var mı? Ben, kedi sembolüyle göndermeyi planlıyorum...[/quote]
çok sembolik gördüm sizi kedi bey
[quote=aslan;456693]Millet fezaya bu yerinde sayıyor, demek ki elaleme satış gelse panikten çökeceğiz.[/quote]
aslanpat ortayı yapmış..o zaman ben de diyeyim..negatif ayrışma gorkunç, amma daha da gorkunç olanı negatif ayrışma gaçınılmaz...gorkunç bir gaçınılmaz..gaçınılmaz bir gorkunç...
[IMG]http://i40.tinypic.com/wjg9ic.png[/IMG]
Bu Topikte AYLARCA CONİ'nin yeni telefonunu beklediğini söyleyip, daha sonra eyç-ti-si telefon alan bir uzaylı tanıyor musunuz?:..:
[quote=excali;456745]Bu Topikte AYLARCA CONİ'nin yeni telefonunu beklediğini söyleyip, daha sonra eyç-ti-si telefon alan bir uzaylı tanıyor musunuz?:..:[/quote]
Ben tanıyorum:D Şimdi şöyle izah edeyim, ilk bakışta bu hareketim çok etik görünmese de, aslında çok daha etik....Aylarca soni telefonu övüp sonra soni alsaydım, soni representative olma şüphesi olacaktı üzerimde...amma şimdi durum ne, evet abi aylarca reklamını yaptım ama bak ne kadar ogjekltifim, daha iyisi çıkınca ona döndüm...yaaaaaa:p
(Şaka bir yana, gerekçelerini yazdım haci ilgili topiğe)