buradanda dönersek yine tebrik ederim 24800 kırdı gibi yapıp hızlı toparlanmayla oscar'ı veririm :)
Printable View
buradanda dönersek yine tebrik ederim 24800 kırdı gibi yapıp hızlı toparlanmayla oscar'ı veririm :)
Borsa düşecek sanırım.
vadeli 31675 fibo değerinde tutunuyor.
artık 24800 de kesmez beni 24400 kırılmadan rahat nefes alamıcaz heralde.
[QUOTE=traderx;73901]artık 24800 de kesmez beni 24400 kırılmadan rahat nefes alamıcaz heralde.[/QUOTE]
full shortlarla oglen kahvemi içiyorum şiddetle . ederim rahat olunuz :)
eğer saat 1500 de de 31675 altında saatlik kapanış yapamazsa ben kısa poz.kapatacağım.
flat bekliyeceğim.
[QUOTE=furkan;73902]full shortlarla oglen kahvemi içiyorum şiddetle . ederim rahat olunuz :)[/QUOTE]
Allah keyfinizi bozmasın ama şortlar içinde bu kadar güvende olmamanız gerekir bence, çünkü iki ucuk açık bir gün yaşıyoruz, benim kanaatime göre 24800 ü kaç sefer denedi adam akıllı kıramadı, kıramayan borsa topuklarsa şaşırmamak lazım.
[QUOTE=traderx;73904]Allah keyfinizi bozmasın ama şortlar içinde bu kadar güvende olmamanız gerekir bence, çünkü iki ucuk açık bir gün yaşıyoruz, benim kanaatime göre 24800 ü kaç sefer denedi adam akıllı kıramadı, kıramayan borsa topuklarsa şaşırmamak lazım.[/QUOTE]
aynen öyle stoplossluk bolumu ben portfoyde silindi olarak bakarım hep o yuzden bu rahatım
31575 yeresinden 3/1 malyet long etim
dıyer bolum 5 dakk 15 dakk system long signal oldunda alcayım
dikat olun hata sansı olan icun uygun pozisyon
cunki
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
halen
kırmadı sanırım tekrar yukarııı.gell boğaaaaaaaaaa suleymannn gelllllllllllll
[QUOTE=hexen;73906]31575 yeresinden 3/1 malyet long etim
dıyer bolum 5 dakk 15 dakk system long signal oldunda alcayım
dikat olun hata sansı olan icun uygun pozisyon
cunki
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
halen[/QUOTE]
abi rahattım taaa ki sen longlayana kadar kahve keyfim yarıda kaldı bak sen genelde stop yapmazsın doğru pozisyon alıyorsun genelde..
[QUOTE=furkan;73908]abi rahattım taaa ki sen longlayana kadar kahve keyfim yarıda kaldı bak sen genelde stop yapmazsın doğru pozisyon alıyorsun genelde..[/QUOTE]
yok sen keyfin bozma furkanım senin plan nese onu uygula cunki borsa ihtimals yeresi..abkanın dediyi gibi gri..
systems haşen her peryot short signalde
busefer stop etceyim dogdu icime