[quote=eksper;182564]cort icn fırsat kolluyon demi uyanık...[/quote]
yok..sisteme ters poz almayayım:D:D yatay zamanı değil
Printable View
[quote=eksper;182564]cort icn fırsat kolluyon demi uyanık...[/quote]
yok..sisteme ters poz almayayım:D:D yatay zamanı değil
[QUOTE=selçuklu;182566]full flat .. koskoca marjda 200 point alabildim ancak .. kendimi kınıyorum ... sabah not artışında ekranda olsaydım daha iyi olabilirdi belki ...üüü[/QUOTE]
daha ne isteyon yaf biz 2400 puvan girik bekleyozzz.. he he
[quote=selçuklu;182566]full flat .. koskoca marjda 200 point alabildim ancak .. kendimi kınıyorum ... sabah not artışında ekranda olsaydım daha iyi olabilirdi belki ...üüü[/quote]
patron, sabah ekran başında değildim demesen bende kınayacaktım seni..tam senin ortamlardı ya..neyse sağlık olsun..kar olsun senin olsun.brv
Asdadinim, Edwardım,
Gıcık adam oylamasına beni goymadığınız için çok gırıldım. üüü
Koymanız için illa gafa yarmam, göz batlatmam mı gerekli ? .dng
Dahalın uleyn. :::
[QUOTE=Astatin;182570]patron, sabah ekran başında değildim demesen bende kınayacaktım seni..tam senin ortamlardı ya..neyse sağlık olsun..kar olsun senin olsun.brv[/QUOTE]
Valla kaçana hiçbir zaman hayıflanmam, kısmet değilmiş... Ne olacağını bilemezin, belki sabah ekran başında olsa zarar yazacaktı... Geçmişi boşverip geleceğe bakmak lazım... Tansu Çillerin dediği gibi daima ileri :)
-piyasa çok yükseldi..
-eeee...gidiyo zaten bilioruz...
-abi not arttırımı da bitti...verdi ya zaten biraz...
-yani?
-3 buçua kadar oyalayıp kesin düşüş başliicak burdan datayla abi...
-neye dayanarak söölüosun...
-hissediyorum abi,ortalık da kötü,memleket de kötü,daha yukarı gidemez ...
-peki..
(demin beni arayan bi yatırımcı arkadaşım)
Her zamanki gibi ikinci seans spot piyasada yukarı sürüm başladı, otomatik olarak:) saygılar.
[quote=sazan;182571]Asdadinim, Edwardım,
Dahalın uleyn. :::[/quote]
yahu benim aklıma geldi. ama sadece ben oy veririm başka veren olmaz diye vazgeçtim:D
[QUOTE=sazan;182571]Asdadinim, Edwardım,
Dahalın uleyn. :::[/QUOTE]
benide goymamış abi ::: zamanında zahteker damgasıda yediydim halbusiki
new high on the way
[QUOTE=eksper;182569]daha ne isteyon yaf biz 2400 puvan girik bekleyozzz.. he he[/QUOTE]
abi sabahki gapler hariç gün içi açtıüım pozda en fazla 500 puana dayanabilir benim bünye ... üstünde exxx olurum ben .. maşallah iyi sabır varmış sizde ..:o teprik ederim ...
Tren hala yavaş gidiyor binmeyen kaldımı:)veriyle uçururlar bunlar 74000e yazdım longları satışa:)
[QUOTE=fXci;182576]benide goymamış abi ::: zamanında zahteker damgasıda yediydim halbusiki[/QUOTE]
O da nerden çıktı yaw, ilk kez duydum :D AMa bence sahtekar olabilirsin, hexen baba yoksa fxci mi :::
hulam şimdi bir asti klasiği izleyeceksiniz.. para kazandımm..şımartım..şimdi histemsel şort açıyorum..575 den..amma sadece 1/5 ağırlıkla....ehuheueheu..ve çarpılacağım muhtemelen...anti-sistem geberir
71000 e yığmışlar satışları, oraya kadar bu seansda gider diye düşünüyorum:)
[QUOTE]Sazan abinin zamanında burada verdiği sistem de Fethullahçı o zaman, ya da insider... :D Bence hatayı önce kendinizde arayın...[/QUOTE]
Sistem kesinlikle Fethullahçı, baksanıza Modys'in not artışını önceden tespit etmiş...
[quote=enorton;182553]Sazan abinin zamanında burada verdiği sistem de Fethullahçı o zaman, ya da insider... :D Bence hatayı önce kendinizde arayın...
[IMG]http://img42.imageshack.us/img42/7145/pascalv.png[/IMG][/quote]
Benim verdiğim sistem deist. (Ateist değil)
Bu da benim 60 lık, ama uyan yok sorun kesinlikle kişinin kendinde, yorum hakkımız tabiki var, ama profesyonel olmayı öğrenmeliyiz, iş le duyguyu karıştırmamalıyız,....
[IMG]http://i47.tinypic.com/swre9u.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;182581]hulam şimdi bir asti klasiği izleyeceksiniz.. para kazandımm..şımartım..şimdi histemsel şort açıyorum..575 den..amma sadece 1/5 ağırlıkla....ehuheueheu..ve çarpılacağım muhtemelen...anti-sistem geberir[/quote]
500 üstü kaldığı sürece çarpılma olasılığın %90. .brv
500 altında ise carpma olasılığın %90.
15:12
Şaka maka gıcık şampiyonu ben olmuşum :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/forumda-en-gicik-oldugunuz-kullanici-kim-t5327.html?t=5327[/url]
[b]abd'de tarım dısı ıstıhdam verılerı acıklanacak
[/b]
abd'de tsı 15:30'da aralık ayı tarım dısı ıstıhdam verılerı acıklanacak.
Buna gore bır oncekı ay 11 bın kısı azalan tarım dısı ıstıhdamın aralık
ayında 10 bın kısı gerılemesı beklenıyor.
Ote yandan bır oncekı ay yuzde 10.0 olan ıssızlık oranının aralık ayında
yuzde 10.1'e yukselmesı beklenıyor.
-matrıks-
[quote=sazan;182586]500 üstü kaldığı sürece çarpılma olasılığın %90. .brv
500 altında ise carpma olasılığın %90.[/quote]
500 de kalırsa:..::..::..:
[quote=iyi çocuk;182583]Sistem kesinlikle Fethullahçı, baksanıza Modys'in not artışını önceden tespit etmiş...[/quote]
sen şucusun ben bucuyum yetmedimi yaz yaz??? Buradaki sohbetin analizin bir kalitesi var artık bunu ayrımcılıklarla düşürmeyelim diyorum kınayan olursa da alsın kınasını yaksın yeter yav kaç dkdır fet fet fet
dowun gözü dolarda,veri iyi gelirse eurusd ne olur? :) forum çok değişmiş :)
[QUOTE=hexa;182592]dowun gözü dolarda,veri iyi gelirse eurusd ne olur?[/QUOTE]
hexa hoşgeldin hocam...
650 ye cort yazdım 60 lığa göre mom çıkşa eşlk etmiyor bu nedenle, diğer indikler ve sis alayı alda, ama onlar level indikler, bana km, ölçen lazım, momentum yani,
[quote=hexa;182592]dowun gözü dolarda,veri iyi gelirse eurusd ne olur? :) forum çok değişmiş :)[/quote]
iyi ya da kotu...dusecek..lelele
[quote=KIZILAGA;182554]Arkadaşlar pasta atabilen var mı??
teşekkurler..[/quote]
[IMG]http://img.blogcu.com/uploads/birnurelektrik_pasta.jpg[/IMG]
[QUOTE=sazan;182596][IMG]http://img.blogcu.com/uploads/birnurelektrik_pasta.jpg[/IMG][/QUOTE]
ayıp olmuyomu sazan bey.canımız çekti dimi burda:mad:
2008 Ocak ayında bir tarım dışı açıklanmıştı, hatırlayan var mı :::
Hehehe heee, pasta piramit yapmış:)
[quote=enorton;182598]2008 Ocak ayında bir tarım dışı açıklanmıştı, hatırlayan var mı :::[/quote]
5 dkda 900 puanın gittiği istihdammı:) 0208 vadedeydi herhal
15 kapısı 55 penceresi açık olan büyük bir sarayın içersindeyiz.
içeride sigara dumanı var ve açık olan her bir kapı ve pencereden değişik kuvvet ve değişik boyutta rüzgar giriyor.
havanın sıcaklığı ve basınç sürekli olarak değişiyor. kapının birinden rüzgar üfleyen fethullahçı dediğiniz kişiler diğeri ulusalcı güçler, diğeri mobius diğeri efg, diğeri iş yatırımdaki büyük oyuncu diğeri arap sermayesi diğeri mason kuruluşlar diğeri yahudi cemaati diğeri diye sırala sıralayabildiğince
ufak pencerelerden üfleyenler ise bizim gibi ufak yada orta ölçekteki oyuncular.
şimdi herkes tutturmuş benim yöntemim daha iyi benim sistemim daha iyi diye yarışıyor. en iyi yöntem bu sigara dumanının "akışkanlar mekaniğini" ve aerodinamiğini ölçerek dalga yapısını bulan yöntemdir. yada başka yöntemlerle para kazandıran yöntemdir.
bu dumanın dalga yapısı hiç sabit hareketler göstermediği için herkesin sistemi/methodu/yöntemi bazen tökezliyor.
o yüzden pala py vs şeyler aramayı bırakmak hataları bazen de kendi yöntemlerimizde aramak gerektiğini ayrıca hata yapmanın da doğal ve normal olduğunu bilmemiz gerektiğini düşünüyorum.
birbirimizi böyle şeyler için kırmak çok yersiz
[QUOTE=enorton;182598]2008 Ocak ayında bir tarım dışı açıklanmıştı, hatırlayan var mı :::[/QUOTE]
Esas 2006 yılında Mayıs ayı tarım dışı vardıki akıllara zarar, onu hatırlayan varmı?
[quote=sazan;182596][IMG]http://img.blogcu.com/uploads/birnurelektrik_pasta.jpg[/IMG][/quote]
KIZILAĞA , bekar mıydı??
teşekkürler norton :) arkadaşlar da teşekkür etmiş şımartmayın beni :D Nunu kesin düşecek diyorsun peki :S
075 uzunlar 550 flat...
[IMG]http://i45.tinypic.com/10mly8h.png[/IMG]
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/521/idealde.jpg[/IMG]
İdealde buradan 67.750 ye bir uğraması gerek. Stoploss unutulmadan hareket etmeli.
Bol şanslar...