-
benim açımdan burdan maliyet yapıldı sabahtan beri..
dünde fikrim böyleydi sabahta aynısı, öğlen vakti sat sinyali geldi ama özümüze döndük yine
niyemi ben dünde belirttim dün 24400 24800 arası önemli destek diye iyi tutundu bu
seviyelerde kaç sefer denedi ama ayıları sevindirmedi, o yüzden sert yukarı alış gelebilir.
-
[QUOTE=mimar74;73935]Vodafon da 3 GB için aylık 62 TL.Sanırım Avea da daha hesaplıymış.
Sn Abka foreks de hangi hizmet bu cep telefonundan grafikleri de görebiliyormuyuz online VOB için..[/QUOTE]internet bağlantısı olduktan sonra grafikleri neden görmeyelim ki..daha cepden bağlanmayı hiç denemedim...
-
[QUOTE=mersiyk;73932]astatin begenmiş bunu .kom orda son derece guveniyorum kenime :D bu arada kedime teşkür edin lütfen 31800 üstünde çalının arkasında saklanmayı bitirip saldırıya gecicek :p[/QUOTE]
Kedine teşekkür edemiycem bu sefer sn mersiyk, çünkü inanmıyorum bu kedi saldırıya geçemiycek, pısırık gördüm biraz:D:D, fakat bu avatarların hepsinide astatin sahipleniyo, ben bu işe bozulurum.kom
-
[quote=mersiyk;73925][B]Sanki sırt üstü yatan bir kedi gordum sankii :D[/B]
[/quote]
evet sabahtan beri o grafiği takip ediyordum... 31825'de kısaları mecburen kapattım.
-
[QUOTE=abka;73937]internet bağlantısı olduktan sonra grafikleri neden görmeyelim ki..daha cepden bağlanmayı hiç denemedim...[/QUOTE]
Malesef ben birçok kurumu aradım.Grafikleri göremeyeceğimi söylediler.Örneğin Sankodan aldığım foreks2000 cep telefonuna yada cep bilgisayarına kurulamıyormuş.Başka bir çözüm bulmuş olabilirsiniz diye sordum.Şu an sadece fiyatlar izlenebiliyor cep telefonından bildiğim kadarıyla.
-
[QUOTE=mimar74;73940]Malesef ben birçok kurumu aradım.Grafikleri göremeyeceğimi söylediler.Örneğin Sankodan aldığım foreks2000 cep telefonuna yada cep bilgisayarına kurulamıyormuş.Başka bir çözüm bulmuş olabilirsiniz diye sordum.Şu an sadece fiyatlar izlenebiliyor cep telefonından bildiğim kadarıyla.[/QUOTE]
hayır ! benim isteğim ;cep operatörlerinden mesela leptoba bağlanmaktı...zaten normaldede işlemlerimi leptopla,yani dizüstü bilgisayarla yapıyorum..az önce baktım..mesela aylık aveadan 55 milyona 4GB imkanı varmış...bu benim açımdan gayet iyi...
-
hexen babik malı goturdun yine nazar degmesin yoksa o gun içte trade eden hızlı trader da senmisin bize solemedin dimi :D .dng cunku adamların 1000.1400 puan+ yaptıgını nerden bilicen sendin sendin .dng
onlara bide 31575 longları ekle alsana 2000 puan masallah nazar degmez insallah
-
[QUOTE=mersiyk;73942]hexen babik malı goturdun yine nazar degmesin yoksa o gun içte trade eden hızlı trader da senmisin bize solemedin dimi :D .dng cunku adamların 1000.1400 puan+ yaptıgını nerden bilicen sendin sendin .dng
onlara bide 31575 longları ekle alsana 2000 puan masallah nazar degmez insallah[/QUOTE]
siz astatinin dişi versiyonumusunuz ? :..: :D
-
bence bu avatarı bir an önce kaldır yoksa forumda anarşiye sebep olacaksın:D
-
hexen baba(baba diyorum affınıza sığınarak) ne dersin 200 puan
longda kardayız en azından fit kapatırız yoksa uzuna devammı?
-
[QUOTE=traderx;73944]bence bu avatarı bir an önce kaldır yoksa forumda anarşiye sebep olacaksın:D[/QUOTE]
Evet bunu kaldırsın, yerinede top modellik yaptığı dönemden kalan deniz kenarında çektirdiği katolog resimlerinden koysun daaa iyi, o zaman daha çabuk savaş çıkar, borsa bilem düşer:..::..::..:
-
Makas fena kapandı. 31725 den long etmiştim.. Zararı kapattık ama.
32.100 lerden fit olsam yeresi midir Hexen baba ne dersin ? :))
daha yükselir mi.