[quote=jani;182631]short açmaya başlama nedenim...SAHOL BİLE ÇIKTI....[/quote]
çok aşağıladın be kuzum :)))
Printable View
[quote=jani;182631]short açmaya başlama nedenim...SAHOL BİLE ÇIKTI....[/quote]
çok aşağıladın be kuzum :)))
[quote=Astatin;182644]nerdesin hexa..erenlere karıştın sandıydık[/quote]
tşk asticim forumu özledim geldim uzaklardan okuyorum işte forumu .dng eurusd 1,44 üüü
GARANTİ -9.900 kontrat...veriyor verdikçe ama piyasa tınmıyor...
eksper, senden dow acilisi oncesi endeks-30 yorumu rica ediyorum. bol okuzlu olsun lutfen:::
tekrar shorttum, hafta sonunu alacaklarmı almayacaklarmı, zor soru be,ben moma bakarak almayacak dedim, emme stop ta koymak lazım, bizdeki usd hem veri nedeniyle, hemde ımf den çift sarmala girdi, üstüne basılmış solucan gibi oldu,.....debeleniyor,.....
[IMG]http://i47.tinypic.com/1errr5.jpg[/IMG]
tiikatt
BABACAN:NOT ARTTIRIMI BAŞARIMIZIN BİR TEYİDİ.....CNBC E...bu ac halk secimlerde başarı plaketini verecek....
[quote=eksper;182664]BABACAN:NOT ARTTIRIMI BAŞARIMIZIN BİR TEYİDİ.....CNBC E...bu ac halk secimlerde başarı plaketini verecek....[/quote]
vermezlerse zaten bu millete herşey müstahak...
BENCE...
Ben pess diyorum ve PES oynamaya gidiyorum saat 17.00 de görüşürük :)
[quote=TÜRKOĞLU;182657]GARANTİ -9.900 kontrat...veriyor verdikçe ama piyasa tınmıyor...[/quote]
garanti derken abi? :))):..:
veri öncesi bir excel tablosu oluşturdum.
pastanın 1 eylül-7 ocak tarihleri arasının excel halini aldım.
pastanın 8 ocak-8 ocak tarihleri arasının excel halini aldım.
bikaç formül kurdum.
çok enteresan sonuçlara ulaştım. ;)
ha bi de hüsnü'yle cemil gördü. :D
mesela şu not artırımı sırasında 6bin kontrat kapandığı görüldü ya hani.
garanti de o sırada şortladı ya hani o cıvarda bi kontrat miktarı.
garan düne kadar zaten bu vadede 1.047 kontrat şorttu. not artırımı sırasında tam o sayıda kadar çaktığı halde kontrat kapanıyorsa, kontrat kapatanlar kimler ola ki?
APSD'yi yorumlama şekli önemli... ama kimlerin kapandığını istatistiksel olarak tutma şekli de önemli. ;)
Sistemlerin 2'si (Ana olan) da flat'e geçti.
Sazan nette short agırlıklı hale geldi. (SW börtföy halen short)
Eurusd`de kritik yere geldik.
1,442`ler daha yukarilari zorlayacagini gösterir, 1,445 gecilirse 1,46xx`leri görür diye düsünüyorum.
Ancak 1.442 gecilmedikce asagi yön agir basiyor...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;182668]vermezlerse zaten bu millete herşey müstahak...
BENCE...[/QUOTE]
AKP nin bu sefer işi baya zor, tabi son saniye davos zaferi gibi bir olay olmazsa :) Eczacılar ağlıyor, emekliler ağlıyor, tekel işçisi ağlıyor, itfaiyeciler ağlıyor, ek ders ücretleri kesilen öğretmenler ağlıyor, asgari ücretliler ağlıyor, açılım yüzünden şehit gazi yakınları ve yüreği sızlayan herkes ağlıyor...
Ama bir problem var, tüm bunlara rağmen AKP yine birinci parti olur ve hatta tek başına iktidar olur... O problem de herkesçe malum..
[QUOTE=nunu;182659]eksper, senden dow acilisi oncesi endeks-30 yorumu rica ediyorum. bol okuzlu olsun lutfen:::[/QUOTE]
kuzum gibi üstat varken yorum yapmam....yalnız şunu söyleyeyim endeks 30, öküzdür ne yapsa yeridir...he he he ...nasıl oldumu...?
Hayret ya 70000 altı bile inmiyor..Granit gibi..Çimento dokun yeter gayri..
69900 alti saatlik kapanista benim sistem sat verir. Simdilik alda devam
[QUOTE=thracian;182680]69900 alti saatlik kapanista benim sistem sat verir. Simdilik alda devam[/QUOTE]
:)
Yazarken 70000`de gecici sat vermeye basladi.
Ama 45 dk. var daah, cok sey degisebilir...
[QUOTE=KIZILAGA;182678]Hayret ya 70000 altı bile inmiyor..Granit gibi..Çimento dokun yeter gayri..[/QUOTE]
ben buna direk şom ağızlık derim:))) al sana 70bin altı:)
Bu not artırımı ve imf yle hala avunuyorsak, çok yazık, türkiyeye zaten oluk oluk para akacak, ama asla bizim olmayacak, uzaktan hep sevişeceğiz onunla, bu diğer üçüncü pazarlar içinde öle olacak, mexcikosu, argentinası, ıvırı zıvırı, sarkozinin gözyaşları bu yüzden, hey sarkozy atı alan üsküdara çoktan geçti, pentegon 10 sene önce yapar, sen bugün duyarsın, biz ise bu cennette cehennemi yaşıyoruz, su bolluğunda su kıtlığı çekiyoruz, işte [I][COLOR=red]yeni dünya düzeni[/COLOR][/I] bu, uzaktan bakacağız ve yalanacağız, borsamız gibi işlem yapacağız ama bizim olmayacak, lakin işlem hakkımız hep olcak......
özledik ulan...verin be...çakın,gömün ne ederseniz edin...gözler kırnızıya hasret...sankim memleket kurtuldu kişi başı milli gelir 100 bin USD oldu...:mad::mad::mad::mad::mad:
bu piyasanın hakkı 20.000 dir fazla etmez...VOB haa XU100 filan da deel :D
taaam taaam fazla duygusal konuştuk.trading de dugusallığa yer yok.heee duyda inanma işte...:D
[IMG]http://i45.tinypic.com/6y2ps5.png[/IMG]
[quote=hexa;182641]eurusd 1.45 gidiyor rüyamda görmüştüm inanmayın tamam :D[/quote]
Ben katılmıyorum...Tam tersi yönde olacağını düşünüyorum.
Rüya ile amel olmaz.
Makro bir açıklamanız var mı?
1 adet long 050..den ...ihihihihii..sırf pislik olsun deyu
Hay 70.000 *.*..ver ulan verr artık beah,kanser olacam ya...
ulem beyle filat izlemeyi özlemişim bahhh
[quote=iyi çocuk;182688]Ben katılmıyorum...Tam tersi yönde olacağını düşünüyorum.
Rüya ile amel olmaz.
Makro bir açıklamanız var mı?[/quote]
Dün caninin delkanlı topiğinde yazdım, orayı okuyun boş bırakmayın orayı, adı bu [COLOR=red]sünger teorisi[/COLOR], şimdi su çekiyor üzerine,
Haftsonunada long:)
Günsonu panikletme amaçlı 69600 lere kadar sarkabilir görüşündeyim, ama bu tamamen panikletme amaçlı olur görülüyor...olursa, kapanışta normalde 70300 civarıo olsa kimse üzülmez görülüyor, bakalım neler olacak:)
Piyasa yukarı:)
69000 stop seviyesi...saygılar...
hula pambık..ne pis bedduan varmış baaaa
[quote=TÜRKOĞLU;182685]özledik ulan...verin be...çakın,gömün ne ederseniz edin...gözler kırnızıya hasret...sankim memleket kurtuldu kişi başı milli gelir 100 bin USD oldu...:mad::mad::mad::mad::mad:
bu piyasanın hakkı 20.000 dir fazla etmez...VOB haa XU100 filan da deel :D
taaam taaam fazla duygusal konuştuk.trading de dugusallığa yer yok.heee duyda inanma işte...:D[/quote]
+.
Hemide bayrak kırmızısı dikecez betonların ustune..Taş gibim..Var mı 4 masa sandalye bilgisayar bankalar eder mi bu kadar..
69000 altı kapanış isterim..
Ula sanki bizimkiler slav,japon ırkı gibi de biz mi longlamadık..Dişileride betonladım bundan sonra..
cnbc e de endeks düşmesin diye nerdeyse üstünü başını yırtıcaklar.....
[quote=Astatin;182689]1 adet long 050..den ...ihihihihii..sırf pislik olsun deyu[/quote]
saflar yeterince sıklaşmadı.
dow açılışı ile birlikte bi 70.200 daha görülmeli.
"düşmeyecek lem bu" diyenlerlerin çoğalması lazım.
mal teslim edecek, yeni tepe görülecek/aha tren kalkıyo bu kez kaçırmayalım diyecek kişiler lazım.
bize sen lazım değilsin asti, çekil aradan konya. parazit yapma. :D
[quote=indregandi;182694]Dün caninin delkanlı topiğinde yazdım, orayı okuyun boş bırakmayın orayı, adı bu [COLOR=red]sünger teorisi[/COLOR], şimdi su çekiyor üzerine,[/quote]
Ben sizin yazdığınız yazıya cevap yazdım...
Fed doları düşürmek istese de düşüremez.
Dolar yükselir.
Makrosuz tuvalete bile gitmeyin, yoksa 10 dakkalara mahrum kalırız, örneğin sistem alda günlükte, 60 lıkta falan filan, ama niye bunu sormamız lazım, daha bir geniş oluruz,..........
[quote=bull market;182695]Haftsonunada long:)
Günsonu panikletme amaçlı 69600 lere kadar sarkabilir görüşündeyim, ama bu tamamen panikletme amaçlı olur görülüyor...olursa, kapanışta normalde 70300 civarıo olsa kimse üzülmez görülüyor, bakalım neler olacak:)
Piyasa yukarı:)
69000 stop seviyesi...saygılar...[/quote]
ben 69.650 beklıorum...bıraz daha alcam...
Bu arada iyi çocuk olan nickimin, gıcık çocuk olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
74000 kapanırız tahminim.....yada 64000... selçuklu patronaj nerde yawww
[quote=iyi çocuk;182701]Ben sizin yazdığınız yazıya cevap yazdım...
Fed doları düşürmek istese de düşüremez.
Dolar yükselir.[/quote]
Okuyacam dostum, ......
guzu abeymin topiinede yazdım
[QUOTE=fXci;182707]Vob Yakın vade günlük
703xx altı kapanışlarda 66xxx li yerelere kadar düşüş ihtimalimizden yemek istersiminiz :::
[IMG]http://i46.tinypic.com/s58vpw.png[/IMG][/QUOTE]
cnbc e de endeks düşmesin diye nerdeyse üstünü başını yırtıcaklar..... (alıntı)
bu cnbce gelmeyecek olan imfy ide zorla getirtir akşama kadar imf longdalarmı ne?
spot PGÇ nasıl gören var mı? benim MTX te göremiyorumda.