-
[quote=bull market;73946]Evet bunu kaldırsın, yerinede top modellik yaptığı dönemden kalan deniz kenarında çektirdiği katolog resimlerinden koysun daaa iyi, o zaman daha çabuk savaş çıkar, borsa bilem düşer:..::..::..:[/quote]
+..lelele.lelele.brv.brv
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;73947]Makas fena kapandı. 31725 den long etmiştim.. Zararı kapattık ama.
32.100 lerden fit olsam yeresi midir Hexen baba ne dersin ? :))
daha yükselir mi.[/QUOTE]
vallahi aynı şeyi sorduk adan z ye
ama bugün ve dün çok eziyet çektim sefasını süreceğim heralde
seans sonuna kadar beklemek mantıklı olabilir, ama ben heralde bu geceye flat giricem.
-
[quote=abka;73941]hayır ! benim isteğim ;cep operatörlerinden mesela leptoba bağlanmaktı...zaten normaldede işlemlerimi leptopla,yani dizüstü bilgisayarla yapıyorum..az önce baktım..mesela aylık aveadan 55 milyona 4GB imkanı varmış...bu benim açımdan gayet iyi...[/quote]
turkcell connetct kart kullanıyorum 3 gb 72 oduyorum avea daha uygun sanırım
-
[U][B]Dikkat çok önemli : DOW 8200 ün altına bi iner bence...[/B][/U]
-
systems
5dakk long
15 dakk sınırda
gun short
31575 malyet longs halen tutyorum
-
-
[quote=abka;73941]hayır ! benim isteğim ;cep operatörlerinden mesela leptoba bağlanmaktı...zaten normaldede işlemlerimi leptopla,yani dizüstü bilgisayarla yapıyorum..az önce baktım..mesela aylık aveadan 55 milyona 4GB imkanı varmış...bu benim açımdan gayet iyi...[/quote]
galiba vergileri düşürecekler.... o zaman fiyatlar daha makul seviyelere gelebilir...
-
[QUOTE=bien;73954]galiba vergileri düşürecekler.... o zaman fiyatlar daha makul seviyelere gelebilir...[/QUOTE]
3g davası tamamen kullanılmaya başlanınca, çok daha ucuzlayacak, hemen hemen normal internet fiyatına yaklaşacak.
-
[B]Obama da ne haber yaa ? Bişiler yok muydu :p[/B]
[U]
Panik atak erken kapattık mı longları acaba[/U] ? Nese olmazsa biraz aşasından bi daha açarız.
-
babalar şov yapmazsa darılırım, en az 32400 istiyorum hadin gari:D
bu arada özgürcüm sana baya takılıyorlardı bir ara forumda heralde, ama muhabbetin baya iyiymiş:)
-
[quote=mimar74;73940]Malesef ben birçok kurumu aradım.Grafikleri göremeyeceğimi söylediler.Örneğin Sankodan aldığım foreks2000 cep telefonuna yada cep bilgisayarına kurulamıyormuş.Başka bir çözüm bulmuş olabilirsiniz diye sordum.Şu an sadece fiyatlar izlenebiliyor cep telefonından bildiğim kadarıyla.[/quote]
[url]http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellconnectcard[/url]
bence uygundur
-
[quote=traderx;73957]babalar şov yapmazsa darılırım, en az 32400 istiyorum hadin gari:D
bu arada özgürcüm sana baya takılıyorlardı bir ara forumda heralde, ama muhabbetin baya iyiymiş:)[/quote]
Teşekkür ederim kardeşim. Düzeltmeye çalışıyoruz : :)