[quote=ATHLON;182703]ben 69.650 beklıorum...bıraz daha alcam...[/quote]
1 günde tepeden 1.700 puan alta gelmiş bir piyasada longlamak
cık cık cık...:..:
şaka.:)
Printable View
[quote=ATHLON;182703]ben 69.650 beklıorum...bıraz daha alcam...[/quote]
1 günde tepeden 1.700 puan alta gelmiş bir piyasada longlamak
cık cık cık...:..:
şaka.:)
şimdi 60 lıkta, kırılası desteğimiz 68700 de, mesafe uzun, bu gün için zor, kırmak bir yana değse veya yaklaşsada olur, ama borsalar bu belli olmaz, ....
[QUOTE=ATHLON;182703]ben 69.650 beklıorum...bıraz daha alcam...[/QUOTE]
Kaldıracı yükseltme taraftarı değilim, iyi olmuyor, düşük kaldıraçla arkaya yaslanmanın keyfi başka:))), sizi etkilemiyim diyerek.
[quote=Astatin;182696]hula pambık..ne pis bedduan varmış baaaa[/quote]
ne bedduası be...
[quote=eksper;182699]cnbc e de endeks düşmesin diye nerdeyse üstünü başını yırtıcaklar.....[/quote]
vobcuysan oyle programlar seyretmemen lazim.
yahu dün don cansın bulardaydı kredi nıtumuzda artmamıştı...ve 70000 den löp löp mal alınıyordu.....şimdi 70000 altındayız..ne iş tarator heheheheheheheh
[quote=Astatin;182718]yahu dün don cansın bulardaydı kredi nıtumuzda artmamıştı...ve 70000 den löp löp mal alınıyordu.....şimdi 70000 altındayız..ne iş tarator heheheheheheheh[/quote]
bak hala parazit yapıyo :D
[quote=TÜRKOĞLU;182715]ne bedduası be...[/quote]
aneeyyy..kızgın bir ayuüüü
[quote=unlimitted;182720]bak hala parazit yapıyo :D[/quote]
cızzzzzzztt, cazzuurttt, cuzurtt...hehehehehe..kan var kan..pazartesiye bile kalmayabilir...assora
[QUOTE=nunu;182716]vobcuysan oyle programlar seyretmemen lazim.[/QUOTE]
etkilenirim deyumu dedin.....daha tanıtamadım kendimi galiba....bugün tam 3400 puvan terse gelmeme ragmen corttan inmedim..... bana sökmez inandımı dönmem geri ....
69500 alti kapanış betonları iyice saglamlaştirir...70 bitti sayilir.Haydin yeter gayri..Şantiyeye eleman lazim..
Kan bile kırmızı değil PALAKAN
[quote=Astatin;182723]cızzzzzzztt, cazzuurttt, cuzurtt...hehehehehe..kan var kan..pazartesiye bile kalmayabilir...assora[/quote]
"düşmüyo lem bu" :D:D
[quote=Astatin;182721]aneeyyy..kızgın bir ayuüüü[/quote]
PM attık sana...görmüyon herhalde zafer sarhoşusun sanırım...
[quote=unlimitted;182728]"düşmüyo lem bu" :D:D[/quote]
dusuyor iste, 1.4375 oldu:::
[quote=TÜRKOĞLU;182729]PM attık sana...görmüyon herhalde zafer sarhoşusun sanırım...[/quote]
gördüm..amma benim bildiğim kadarıyla, o projenin olması namümkün..benim açımdan değil, onun açısından
16:39
[quote=unlimitted;182728]"düşmüyo lem bu" :D:D[/quote]
ne düşmüyo tavukmu düşmüyo.lelele.lelele
haydeeee ****şullah
[quote=Astatin;182734]ne düşmüyo tavukmu düşmüyo.lelele.lelele[/quote]
milletin değil benim söylememi bekliyolarmış yauu .dng
[QUOTE=unlimitted;182728]"düşmüyo lem bu" :D:D[/QUOTE]
yav acelen ne... bugün düşmesse haftaya düşer...pala kolay kolay ekmek verirmi adama.....bana ekmek versin deyu 1 haftadır bekliyorum....sabır....
[quote=Astatin;182731]gördüm..amma benim bildiğim kadarıyla, o projenin olması namümkün..benim açımdan değil, onun açısından[/quote]
öbür proje bana yeterda artar...ama inşaat çok ağır ilerliyor kardeş...müteahit çakal sanırım...o bina kaç senede biter? :o
geldi bebişlerim 650 den...şimdi yaslanayım...sartlımı da 68.900 e yazayım...
[QUOTE]dusuyor iste, 1.4375 oldu:::[/QUOTE]
ben bildim...ben bildim...
yazmıştım rüya ile amel olmaz diye...
[quote=nunu;182730]dusuyor iste, 1.4375 oldu:::[/quote]
bi metada trade ederken, [B]çooook güzel bi karla[/B] kapandığında,
sen kapandıktan sonra o metanın senin poz açtığın noktaya geldiğini görmek ooooo ka keyifli ki aplaaa
bkz: yuro bölü capon yeni. .lelele
[quote=eksper;182738]yav acelen ne... bugün düşmesse haftaya düşer...pala kolay kolay ekmek verirmi adama.....bana ekmek versin deyu 1 haftadır bekliyorum....sabır....[/quote]
sen benim önceki mesajları okumamışsın eksper kardeşim. :)))
Spot piyasada bi numara yok? ne iş? farkı azaltma çabalarına hayranım:)
[quote=unlimitted;182744]bi metada trade ederken, [B]çooook güzel bi karla[/B] kapandığında,
sen kapandıktan sonra o metanın senin poz açtığın noktaya geldiğini görmek ooooo ka keyifli ki aplaaa
bkz: yuro bölü capon yeni. .lelele[/quote]
capon sakineku'nun kahvesini ictim diyorsun:::
teknik uyumsuzlugun [B]68.500[/B] lere kadar deva etmesi gerekiyor. dov endeksinin dışında.
[quote=nunu;182749]capon sakineku'nun kahvesini ictim diyorsun:::[/quote]
kaave ne dimeh, cek denyıls ikram etti savolsun. .heyk
gevşeme öncesi kısaları sıkıştırıyorlar kafalarınca..
o kadar yaptınız ki bu aynı numarayı.. artık yemiyor..
gel pztesi gel....
tavan olur.. DJ %1 artu kapatır..akşam IMF açıklanır..ptesi vob 72000 açar ..ehueheue
Niyetleri bozuk bunların ben soleyimde,adamlar düzeltmeyi bile hüpletip gümleterek yapıyolar:)
[quote=last trader;182755]Niyetleri bozuk bunların ben soleyimde,adamlar [COLOR=red][B]düzeltme[/B][/COLOR]yi bile hüpletip gümleterek yapıyolar:)[/quote]
işte sihirli kelime... bu kelimeyi azılı bi longcudan ne kadar süredir duymuyordum biliyor musun sevgili last trader.
bu iş tamamdır. ayular, de hayne meydana gayri . .lelele
[quote=unlimitted;182756]işte sihirli kelime... bu kelimeyi azılı bi longcudan ne kadar süredir duymuyordum biliyor musun sevgili last trader.
bu iş tamamdır. ayular, de hayne meydana gayri . .lelele[/quote]
[IMG]http://www.birdsasart.com/Brown-Bear-blonde-cub-dancing-_L8X0615-Geographic-Harbor,-Katmai-N.jpg[/IMG]
[quote=nunu;182757][/quote]
abla bu ayu bi deri bi kemik kalmış gayri.
durumumuza bundan daha uygun bi resim bulamazdın vallah. :D
Aşağıdaki kodları ekle..
PARAGC5
PARAGC8
PARAGC10 :)
[quote=TÜRKOĞLU;182711]spot PGÇ nasıl gören var mı? benim MTX te göremiyorumda.[/quote]
paronaya nın paronayasını yapmak lazım...
paronaya/ paronaya = 1 (basit gerçek)
yedire yedire umut vere vere düşecek ..yok öyle eskisi gibi hop 1000 puvan ..hoop 2000 puvan düşüş....sabır....geberecek..ölümsüzlük allaha mahsus...buda ölecek...ha ha ha...
[QUOTE=unlimitted;182758]abla bu ayu bi deri bi kemik kalmış gayri.
durumumuza bundan daha uygun bi resim bulamazdın vallah. :D[/QUOTE]
Yaw yerlere yatırdın valla unlimit:D, Allahda seni güldürsün:)