evet gün sonunda fit kaldım..
Dow bu napıcağa belli olmaz.
Printable View
evet gün sonunda fit kaldım..
Dow bu napıcağa belli olmaz.
çok moralim bozuk dünde zararla kapattım bugünde.
[QUOTE=traderx;73973]çok moralim bozuk dünde zararla kapattım bugünde.[/QUOTE]
olur böyle sıkmayın canınızı 2hafta hiç kar yazmadgımı bilirim ben
geceye [B][COLOR=blue]31.675[/COLOR][/B] LONG...
pozisyonu 15:30 civarında açtım 32.200 gördü 500 puana yapıştırabilirmişiz aslında.kapatmak istemedim.
nasipte varsa yeriz ekmek yoksa da öderiz vergimizi.du bakalım ne olacak.
hexen abiye emekleri için teşekkürler.forumda çiçek gibi parlıyor.üslubuyla,analizleriyle, her yönüyle...
poz. da kalanlara bol şanslar!
[QUOTE=SEYYAH;73975]geceye [B][COLOR=blue]31.675[/COLOR][/B] LONG...
pozisyonu 15:30 civarında açtım 32.200 gördü 500 puana yapıştırabilirmişiz aslında.kapatmak istemedim.
nasipte varsa yeriz ekmek yoksa da öderiz vergimizi.du bakalım ne olacak.
hexen abiye emekleri için teşekkürler.forumda çiçek gibi parlıyor.üslubuyla,analizleriyle, her yönüyle...
poz. da kalanlara bol şanslar![/QUOTE]
seyyahim
ben 31500 asayası olmasa 31575 melyet longs tutcadım.
31575 malyet ettim zaman terkar 32400 yeresine kadar gider eyer kesin 15 dakk system long signal sebeple hızlı short stopla 32900 yeresine gitcez bekledim ordan realiz etcedim flat yatcadım amma plan gore harket etmedi graf.
ondan bugun yaptım trade yeter gordum ıcun flat etim.
sindi mersiykim gonderdiyi kedi destek yeresi test etti vob
31500 yeresi teknik destek yeresi
31500....31175 arası karar yeresi oldu
yaa o bırsey olmazz o kadar yon bulamayan pıyada ne kadar sısıtem grafık kullanırsan kullan sonuc vermezz ..sadece pisikolojınız ıyı olcak dogru yonu tespit edeceksınız yoksa.devamlı zarar yazarsınız mumkun oldukca pozıtıf olunn yanı sakınnnnnnn
son 4 gundur 8150 sevıyesını kırıp hep yukarı kapattı bugunde belirleyıcı eger bugunde 8150 sevıyesının ustunde kalır ise bence boga suleyman gerı gelir.kısa vadede artık tum rıskler satın alındı sadece obama secıldıgı gun sert dusus olmustu.bakalım ama artık yujkarı olmaa zamanı
al sat tavsıyesı degışldır her koyun kendı bacagından asılır
[quote=hexen;73977]
31500 yeresi teknik destek yeresi.[B]31500....31175[/B] arası karar yeresi oldu[/quote]
hemen hemen aynı fikirdeyiz abi.bencede [COLOR=blue][B]31.000[/B][/COLOR] lerin altında LONG için ısrarcı olmamak lazım.piyasa bu herşeyi yapar.o bize uymuyor.evde ne kadar hesap kitap yaparsak yapalım.el mecbur biz ona uyacağız.
biraz riskli bir hareketti aslında LONG kalmak.düşen bıçağı tutmaya çalışıyoruz.hayırlısı bakalım.
[quote=BORSACIOZGUR;73914][B]VOBiX[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=73870#post73870"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]hem güniçi trade etmek hem de ekran başından ayrılmak büyük cesaret doğrusu[/I]
[B]Stop koyarsanız [U]gün içinde[/U] yüzde 98 çalışır. Böylece kazıklanmazsınız..[/B]
[B]En fazla 200-250 puan zarar edersiniz.[/B]
[B]Aksine tekrar ekran başına geldiğinizde güzel bir kar da görebilirsiniz..[/B]
[B]Sabah 32,075 den stop koyup [U]yetişemeseydim[/U]. Belki de bu mesajı yazamayacak kadar moralim bozuk olurdu..üüü[/B]
[/quote]
Ben stoplu çalışmam o ekrandan kalktığım da da epey emindim yükselişten o yüzden koymadım zaten tek tuş vermişler.Neyse gün sonunda o 450 puan kardan zararın da üstüne çıktık.Geceye 1 adet shortum.Stoplu çalışma şansım yok benim.2 dakikada bir pozisyon değiştiren adam sizin dediğiniz gibi çalışamaz.
dun gonderdidim spot 100 graf
son halde gonderyorum
[IMG]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/spot100be36d.png[/IMG]
38000 den shortu bugün bozdum 700 puan zarar yazdım çok pişman oldum bugün flat kaldım ama düşüşün bittmediğini düşünüyorum.saygılar
Şeytan iş başındaydı kandırdı beni. Piyasaların Obamayı pozitif karşılayacağını düşünüyorum oyüzden flat kaldım.Ama sistemler satta
arkadaşlar matrikste grafik üstünde açık poz sayıları ile uzlaşma fiyatlarının değişimini görme imkanımız varmı? bilgisi olan bir arkadaştan acil yardım istiyorum.
şimdiden teşekkürler...