[quote=selçuklu;271370]trader patron sayım falan yokmu abi [B][COLOR=red]tıkandı piyasa[/COLOR][/B] .. üvvvvvvvvvv[/quote]
kenim patrona söyleyin pozisyon alsın :D
Printable View
[quote=selçuklu;271370]trader patron sayım falan yokmu abi [B][COLOR=red]tıkandı piyasa[/COLOR][/B] .. üvvvvvvvvvv[/quote]
kenim patrona söyleyin pozisyon alsın :D
[quote=a.kaya;271371]daha dur tebrik için erken yıl bitmedi bakarsın nu kaybolur :..: :..: :..:[/quote]
kaybolursa tepriğimi geri isterim selçukludan :p
STRem
77.250 A
77.025 S
77.025 A
76.875 S
76.875 A
Dün iyiydi bugün dansöze döndük ama normal bi durum
bugün benim göstergelerin günüymüş bea...
77,375'ten gevşeme alarmı.
76,775'ten 150 puanlık tepki.
76,975'ten gevşeme alarmı.
76,700den "77 üstüne bir tur daha tepkisi"
vay anasını! işlerin yoğun olacağı günü bulduk yine. 1 tek işlem yapmadım üvvvvv...
[quote=cırcır;271236]Bugün şöyle 78 üzerinde yeni bir zirve sonra 76 altında kapanış rica ediyorum peladan :)[/quote]
Bu konuda ısrarcıyım ve rica etmeyi bıraktım emrediyorum pela :::
gitmesi için 77075 i kırması lazım 725 ten aldığı desteğin direnci orası!
[QUOTE=cırcır;271375]STRem
77.250 A
77.025 S
77.025 A
76.875 S
76.875 A
Dün iyiydi bugün dansöze döndük ama normal bi durum[/QUOTE]
bende ki durum da pek farklı değil
üüü
Sistemleri long'latmak için çok zorluyorlar ama iki sistemim de short devam ediyor... Ama limitlerine dayandı artık her an ekranda yeşil renk görebilirim... üvvvv...
Hayvan terli yemedi tekrar 76600 lere gidecez sanki! 75075 direncinin desteği 76600 (5 dk için konuşuyorum)
[quote=unlimitted;271376]bugün benim göstergelerin günüymüş bea...
77,375'ten gevşeme alarmı.
76,775'ten 150 puanlık tepki.
76,975'ten gevşeme alarmı.
76,700den "77 üstüne bir tur daha tepkisi"
vay anasını! işlerin yoğun olacağı günü bulduk yine. 1 tek işlem yapmadım üvvvvv...[/quote]
bu arada, gevşeme alarmı lafının sebebi trendin hala yukarı olmasındandır.
pela büyük dönüşü ne zaman yapar da treni ters yöne çevirirse, ondan sonraki tabir olarak "tepik (tepki değil) alarmı" lafı kullanılacaktır.:)))
sabırsızlıkla bekliyorum :::
[QUOTE=unlimitted;271390]bu arada, gevşeme alarmı lafının sebebi trendin hala yukarı olmasındandır.
pela büyük dönüşü ne zaman yapar da treni ters yöne çevirirse, ondan sonraki tabir olarak "tepik (tepki değil) alarmı" lafı kullanılacaktır.:)))
sabırsızlıkla bekliyorum :::[/QUOTE]
O günleri bende bekliyom! üüü
[IMG]http://www.internetveteriner.com/wp-content/uploads/2010/02/keklik.jpg[/IMG]
arıyolar kanımca :D:D üwwwwwwwwwwww
selpatros plz end 5. wave plzz
[QUOTE=AMON RA;271387]Hayvan terli yemedi tekrar 76600 lere gidecez sanki! 75075 direncinin desteği 76600 (5 dk için konuşuyorum)[/QUOTE]
Evet hayvan terli dayanamadı temmuz güneşine! :..:
[quote=kitaro;271316]hoşgeldin abi ama senin gözün göz değil:::[/quote]
Sevgili Kitaro
Ne yaparsın palayı alt etmek için iki göz yetmiyor.Üçüncü göz yetecekmi zaman gösterecek.
Senin nikin bana sevgili kutero yu hatırlatıyor.Yıllardır çeşitli niklerle çok dostumuz oldu.Bir çoğunuzla çeşitli forumlarda beraber olduk ama farklı isimlerkullandık.Karlmarx'tan,casaubon'a,kuzu'dan,kuteroya,catedral'den,halojen'e,boz ayıya nice değerli dostlarımız oldu.Hepsinden çok şey öğrendik ama borsa bir derya öğrenmekle bitmiyor.Sizlerden de çok şey öğreniyorum, sevgili Saraylı,Selçuklu,İndragandi ,Hpy,Kennym, A.Kaya,abka ,AMON RA,TÜRKOĞLU ve ismini sayamadığım çok değerli arkadaşlarımın hepsine emekleri için sonsuz teşekkürler.
ultra mega şortladım şelale kapıda
Yaw 3 gündür evdeyim, demiştim iş güç olmadan ne biçim trader ederim ama, sistemin getirisine takacam falan.. Yalan oldu hepsi... 3 günde toplam 2 poz açtım, bir long bir de short, sonuncusu da hala açık...
Overtrading belasını yenmişim demek ki... Piyasada fazla gıpraşanı çarparlar, az poz, öz poz... Bunu tam olarak anlamışım artık demek ki...
77000 stop loss
göstergeler der ki, data iyi gelecek. :::
al, sat, tut, hopla, zıpla, yüklen, halay çek, tabanı yanmış kibin kaç, saldır, bezelyenin suyu bitmiş, üzerine biraz su ekle tavsiyesi değildir.
zaten VOB'da poz açıp kapatmak için tavsiye alacak adamın aklına şaşarım! :::
[quote=kitaro;271400]ultra mega şortladım şelale kapıda[/quote]
Kaç kontrat short'ladın dostum anında göçtü piyasa... :eek: :..:
[QUOTE=kitaro;271400]ultra mega şortladım şelale kapıda[/QUOTE]
600 ü kırsın bende kaldıracam B2 LERİ ağır BOMBARDIMAN edecem! :..:
Son dalgayı kaçırdık 77600 e kilitlenmiştim.Long devam.bana göre sıkıntı yok şimdilik.
[QUOTE=seagate;271394][IMG]http://www.internetveteriner.com/wp-content/uploads/2010/02/keklik.jpg[/IMG]
arıyolar kanımca :D:D üwwwwwwwwwwww
selpatros plz end 5. wave plzz[/QUOTE]
patron o dalgayı saraylı abi bitirecek benim dmemle olmaz . .. ühüühüh
[quote=Strategist;271405]Kaç kontrat short'ladın dostum anında göçtü piyasa... :eek: :..:[/quote]
kadının yaşı treydırın kontratı sorulmaz abi:..: bu arada senin sistem haklı çıkacak bence
[quote=kitaro;271411]kadının yaşı treydırın kontratı sorulmaz abi:..: bu arada senin sistem haklı çıkacak bence[/quote]
Gıpraşma eğilimlisi olsam short'ları kapardım ben buradan. Haberle veriyle düşecek piyasadan zaten hayır gelmez. Bu haber olsa olsa long'ların işine yarar gibime geliyor.. Sistem geçici long bile çaksa dönerim buradan.. Ha yanlış düşünüyorsam göçerse zaten işime gelir. :)
77425 hayırlı olsun demişmiydim .. ühühüh ..
[quote=unlimitted;271404]göstergeler der ki, data iyi gelecek. :::
al, sat, tut, hopla, zıpla, yüklen, halay çek, tabanı yanmış kibin kaç, saldır, bezelyenin suyu bitmiş, üzerine biraz su ekle tavsiyesi değildir.
zaten VOB'da poz açıp kapatmak için tavsiye alacak adamın aklına şaşarım! :::[/quote]
ulemm...vay anasını ilk kez bu kadar kısa sürede karar değiştirdiklerini görüyorum.
göstergeler biz 675-700deyken "iyi gelecek" dedikleri data için şu anda "ne üdüğü belirsiz, flatle" dediler iyi mi.
yaw...çok enteresan oldu bu.:::
[QUOTE=unlimitted;271415]ulemm...vay anasını ilk kez bu kadar kısa sürede karar değiştirdiklerini görüyorum.
göstergeler biz 675-700deyken "iyi gelecek" dedikleri data için şu anda "ne üdüğü belirsiz, flatle" dediler iyi mi.
yaw...çok enteresan oldu bu.:::[/QUOTE]
Heee ekmek var bedava yinmi? :..:
ohhh mondiyo end of fifth wave üwwwwwwwwwwwwwwwwww
kuşu ön plana alalım üwwwwwwwwwww
şelaledeki ayılar nerde üwwwwwwwwwwww
günün ilk mondiyosunu haketti bence .. owwwwwwwww mondiyoo ...
Kaldırdım lan B2 leri!
[quote=selçuklu;271414]77425 hayırlı olsun demişmiydim .. ühühüh ..[/quote]
yuvarlak tepe hayırlı olsun abi buradan ver elini 55000.brv.brv.lelele
[quote=unlimitted;271415]ulemm...vay anasını ilk kez bu kadar kısa sürede karar değiştirdiklerini görüyorum.
yaw...çok enteresan oldu bu.:::[/quote]
Datanın saatinide biliyor mu bunlar :::
Aha göçtü piyasa.... Kitaro anlıyosun bu işten vesselam... :..:
iyide spot düşmüyor üwwwwwwwwwwwwwww
:D:D
düş ülennnnnnnnnnnnnnnnnn üwwwwwwwwwwwwwwww
[quote=cırcır;271422]Datanın saatinide biliyor mu bunlar :::[/quote]
aynen öyle :)
misal, piyasa geri giderken "kaldıracaklar" diyebildikleri gibi...
o yüzden 76,450den longladım. :)))
Deniz gökçe nin deyimiyle oouuuuvvv
[quote=AMON RA;271416]Heee ekmek var bedava yinmi? :..:[/quote]
76,450'den bi ısırık attım amanın raaa! :::.lelele
zipot düşmiyor yanLış alarm galiba ühühühühühü
500 den flat..ben gider..çok sıkıcı gündü...........
[quote=unlimitted;271429]76,450'den bi ısırık attım amanın raaa! :::.lelele[/quote]
76,600'den flat.
güzel oldu bu :::