-
[QUOTE=excali;456739]"Kedi sembolü" var mı? Ben, kedi sembolüyle göndermeyi planlıyorum...
bu arada "person of interest"i nereden izledin? Türkçe altyazılı mı?[/QUOTE]
Evet altyazılı, dizimag.com diye bi siteden patron ama digitürk varsa geçmiş bölümleri topluca izleyebiliyomuşsun :D diziyi bitirdikten sonra farkettim .dng daha doğrusu pek ihtimal vermiyodum geçmiş bölümleri izlemeye imkan vereceklerini :p
-
[QUOTE=excali;456745]Bu Topikte AYLARCA CONİ'nin yeni telefonunu beklediğini söyleyip, daha sonra eyç-ti-si telefon alan bir uzaylı tanıyor musunuz?:..:[/QUOTE]
Kulakları sivri ve parmaklarını ayırarak selam verebilen biri mi?Iııı ıııhhh tanımıyorum :..:
-
[quote=flexy;456752]Kulakları sivri ve [B]parmaklarını ayırarak[/B] selam verebilen biri mi?Iııı ıııhhh tanımıyorum :..:[/quote]
doğuştan öyle....ayırmak için özle bir şey yapmıyor:D
-
-
85000 kapatırmıız hacı...yoksa 92000 mi...büğüüü
-
-
[QUOTE=Astatin;456769]85000 kapatırmıız hacı...yoksa 92000 mi...büğüüü[/QUOTE]
alaaa :)
ikiside kabülümdür..
-
[quote=flexy;456752]Kulakları sivri ve parmaklarını ayırarak selam verebilen biri mi?Iııı ıııhhh tanımıyorum :..:[/quote]
UFO'sunun üzerinde "ENTERPRISE" yazan , ve rivayete göre bu UFO'nun dün Kazdağları yakınlarında görüldüğü belirtilen, bir uzaylı tanıyor musun?:D
-
ahahahah..88700 den pupulara bakıp şortları kapattığıma üzülüyordum fiyat 88300 lere gelince...no way..bence düğşecek..şortları 89600 den yerine koydum...
-
nası ters köşe ama ... yurtdışı yurtdışıdır .. yurtiçi yurtiçidir .... :):) .. vay pala vay :D...
-
böğüüü..biz yukarı harketten sonra aşağı dehşet bar beklerken adam alıyo la..böğğüü
-
[quote=selçuklu;456794]nası ters köşe ama ... yurtdışı yurtdışıdır .. yurtiçi yurtiçidir .... :):) .. vay pala vay :D...[/quote]
böğüü..gurtar bizi selçuklu başgan... şu **ç "e" dalgasının babası belli olmadımı başgan hala..üğwww
-
sümbülzade vehbi efendi is called for action...gurtar bizi sümbülzade..gurtar bizi vehbi
-
[QUOTE=Astatin;456796]böğüü..gurtar bizi selçuklu başgan... şu **ç "e" dalgasının babası belli olmadımı başgan hala..üğwww[/QUOTE]
:D:D:D ... pic dalga patron ne işin var trade e uğraşıyon .. kaf dağlarını gezsene ... daha çok trade ederiz ....
-
[quote=selçuklu;456798]:D:D:D ... pic dalga patron ne işin var trade e uğraşıyon .. kaf dağlarını gezsene ... daha çok trade ederiz ....[/quote]
abi gez ge znereye kadar..iki gün gezdik nevrim döndü **..tatile mi geldik maratonamı annamadım..pis yoruldum...bugün yatışdayım...:D
-
-
strategist patron vardı iyi adamdı .... Allah selamet versin ...
-
[quote=selçuklu;456803]strategist patron vardı iyi adamdı .... Allah selamet versin ...[/quote]
evet ya..strobaba..olsa gurtarırdı bizi şimdi...strobaba..gurtar bizi stro..gurtar bizi baba..strobaba
-
[quote=Astatin;456800]a-ha...[/quote]
o-ha...
-
al bakalım, sür bakalım, şortlara kıy bakalım, stopları patlat, yürekleri hoplat, delikanlı kim bakalım..... böğü
-
ula yoks apala buün delikanlı günündemi..böğü
-
[QUOTE=Astatin;456809]al bakalım, sür bakalım, şortlara kıy bakalım, stopları patlat, yürekleri hoplat, delikanlı kim bakalım..... böğü[/QUOTE]
uyma sen elin pi ç ine patron ...
-
[quote=selçuklu;456811]uyma sen elin pi ç ine patron ...[/quote]
patron bence "boğaları ve onların buzağılarını bitirme harekat plansı" yaşıyor..üw
-
[QUOTE=Astatin;456812]patron bence "boğaları ve onların buzağılarını bitirme harekat plansı" yaşıyor..üw[/QUOTE]
p i ç dalgadır ne yapsa yeridir ...
-
-
way anasını..ultra fast sistem günlükte geçici sat verior... cci/cho tabanlı bir arkedaş olduğu için yanılabilir de..ama yanılmazsa devamı dehşet olabilir... yükseliş olan bir günde sat vermesi enter-hasan
[IMG]http://i40.tinypic.com/2z735z9.png[/IMG]
-
bist 30
[IMG]http://j1308.hizliresim.com/1d/2/r1dqk.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;456820]bist 30
[IMG]http://j1308.hizliresim.com/1d/2/r1dqk.png[/IMG][/quote]
böğüüüüüü
-
zamtayms, yu şuld volk elon
-
-
don cansın...gacınılmaz bence..yani gaçınılmasa iyi olur...
[IMG]http://i41.tinypic.com/20sc9zl.png[/IMG]
-
abaww saat 23 oldu daha matriks yeni versiyonu çıkmadı..bilgisi olan var mı?
-
[QUOTE=flexy;456853]abaww saat 23 oldu daha matriks yeni versiyonu çıkmadı..bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
Çıkmış hacılar :) +.
-
slm
arkadaşlar matriks değişmiş
webfx+ die bişi gelmiş vob verileri gelmiyor
sistem mi bozuk benim ayalar mı yardımcı olabilirmisiniz..
-
[QUOTE=medet;456872]slm
arkadaşlar matriks değişmiş
webfx+ die bişi gelmiş vob verileri gelmiyor
sistem mi bozuk benim ayalar mı yardımcı olabilirmisiniz..[/QUOTE]
webfx foreksin ürünü patron, foreks teknik desteği bi ara istersen
-
şincik short veren simtelleri ovarırkene 94 lerden sonna da long verenleri ovaracak vee beylece sistemler ..(bip)*cıklama gecirirgene...ver elini şarkışla....dng:D:D
-
bu eylul ortalarına kadar sürmeli ki sistemler tam kısa devre olsun...hoopp gaştımm..:D:D.brv.brv
-
yannız bu bist vob birleşmesinde işlem kodlarının ve platformların içine ..çtıkları kadar bugun endeksin içine **çsalardı, taban olmuştuk ha...o derece
-
[QUOTE=Astatin;456905]yannız bu bist vob birleşmesinde işlem kodlarının ve platformların içine ..çtıkları kadar bugun endeksin içine **çsalardı, taban olmuştuk ha...o derece[/QUOTE]
Yaw bazı aracı kurumlar emir göndermede sıkıntı yaşamış bugün.Yatırımcıların %65-70'i düzgün emir gönderebildi desek kabaca, vur aşağıya vur yukarıya olmadı bugün :D olay palada değil demek ki :D birbirimizin saçını başını yoldurtuyomuşuz yıllardır .dng
-
[quote=flexy;456906]Yaw bazı aracı kurumlar emir göndermede sıkıntı yaşamış bugün.Yatırımcıların %65-70'i düzgün emir gönderebildi desek kabaca, vur aşağıya vur yukarıya olmadı bugün :D olay palada değil demek ki :D birbirimizin saçını başını yoldurtuyomuşuz yıllardır .dng[/quote]
Dizi seyrederken emir göndermede problem çıktı mı?;)