[QUOTE=KIZILAGA;183166]AMANın efg betonlsadıysa huylanırım..Kotu oldu bu.[/QUOTE]
ben ya nasip deyip 69.300 de alış yaptım.. garan'da 6.40 yıkılırsa döneriz tekrar n'apalım..
Printable View
[QUOTE=KIZILAGA;183166]AMANın efg betonlsadıysa huylanırım..Kotu oldu bu.[/QUOTE]
ben ya nasip deyip 69.300 de alış yaptım.. garan'da 6.40 yıkılırsa döneriz tekrar n'apalım..
ikisi birlikte NU olunca genelde haşırtos olmuş.... iki NU bir olunca, endeks haşırtos olur...
[IMG]http://i46.tinypic.com/65r68n.jpg[/IMG]
[QUOTE=Cerphin;183173]ben [B]ya nasip[/B] deyip 69.300 de alış yaptım.. garan'da 6.40 yıkılırsa döneriz tekrar n'apalım..[/QUOTE]
[B]ya nasip[/B] dua olabilir dikkat et, sakın kısaltayım falan deme :D
[quote=excali;183168][B]Düşmüyo lem bu:D:D:D:D[/B][/quote]
HAni düşecektik AYUUUU..diycen
[quote=Astatin;183176]ikisi birlikte NU olunca genelde haşırtos olmuş.... iki NU bir olunca, endeks haşırtos olur...
[/quote]
pardon bir şey daha varmış..iki NU bir olunca NUNU oluyormuş..:..:
Ben de oyun portföyümdeki kisalari 69400`den kapadim arkadaslar. 68932`de su anda 50 saatlik ortalama, ben de 68800`ü asagi kirarsa tekrar short acacagim.
Sistem portföyüm ise sistem kisada oldugu icin kisada...
[quote=Astatin;183176]ikisi birlikte NU olunca genelde haşırtos olmuş.... iki NU bir olunca, endeks haşırtos olur...
[/quote]
nu'lari gec. ne zamandir nu var diyorsunuz. sonuc?.kom
ucuncu bir nu olmayacagi ne malum? :rolleyes:
[quote=nunu;183183]nu'lari gec. ne zamandir nu var diyorsunuz. sonuc?.kom
ucuncu bir nu olmayacagi ne malum? :rolleyes:[/quote]
bencede gec tek bir NU yu....grafdada var zati..tek bir indikle desteklenen veya herhangibir indik çiftiyle desteklenen NU traştır :) ama graftdaki destekleme iki indikle üstelik herhangi iki indik de değil onlar...:..: teknik analiz dediğin bir nevi istatistik..geçmişte ikisi birlikte NU oluunca endkes düşmüş...ama tek başuna biri NU olunca sallamamış endeks..dediğim odur..tek başına NU değildir...:..:yes...fiyat tirendlayn ı kırmadığı sürece NU ların anlamı yoktur derler...
OBO, MOBO, TOBO, BOBO, HOBİ LOBİ BOBİ, elmas, inci, pırlanta gibi, sadece tek indike veya sadece göze çarpan fiyat şekliyle, formasyonlarda traştır bence ..ayrıcana...
sistem dova göre işleyecekse dov teknik de yukarı ivme artmakta eur usd 1.47 kritik rakam
bu şekilde 69bini kırması zor vob'un.. tekrar atak gerek..
Günaydın dostlar, yine bir soygun gününde beraberiz, herkesin gönlüne göre osun, pskoloji düzelsin, hasılat artsın, her yerde çiçekler açsın,.....
yatacak yerin yok efg:):)
Betonla EFG betonlaa
[quote=nunu;183183]nu'lari gec. [COLOR=red]ne zamandir nu var diyorsunuz. sonuc[/COLOR]?.kom
ucuncu bir nu olmayacagi ne malum? :rolleyes:[/quote]
aha sonuç sorusuna yanıt vermemişim..benim geçmişte koyduğum NU graflrı %99, 15 dklık periyottadır...ee 15 dklık periyotta NU var demek endeks ebediyen düşecek demek değil debiki...bir sonraki 15 dkda düşse yeter..15 dklık, 15, 14, 13....1..0...bak geçti bile 15 dakika....kom.kom.kom.kom
dovdaki yükselişi baz alaraktan olası yükselişlerde teknik hedef hedefi 75-76 bölgesini işaret ediyor vob da .
cümleten günaydın .. bol kazaçlar ...
Bir hayalim var!
Eurusd 1,457`lere ciksin, üzerine atamasin, atsa da tutunamasin...
[quote=selçuklu;183194]cümleten günaydın .. bol kazaçlar ...[/quote]
yahu nerdesin patronaj
düşmanına karşı duruşunun gücü,onu anlamak ve en az onun kadar cesur olmaktan geçer...
68 7xx lerde kapanmak içün bakcem...
%94.2/20 civarı düşerüz tahminim
[QUOTE=Astatin;183197]yahu nerdesin patronaj[/QUOTE]
patron işler yoğun ...
Alıntı pasta - Kovboylar diyarından
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/4827/adsztu.jpg[/IMG]
[QUOTE=halojen;183188]bu şekilde 69bini kırması zor vob'un.. tekrar atak gerek..[/QUOTE]
69.500 e tepmesi lazım bence de...
[quote=excali;183203]Alıntı pasta - Kovboylar diyarından
[/quote]
AHa. kabus DİĞER bu kez alan tarafda:p:p
[quote=excali;183203]Alıntı pasta - Kovboylar diyarından
[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/4827/adsztu.jpg[/IMG][/quote]
Pastaya bak..Garan bu sefer alışta..Hayret birşey.
Şüpheli betoncular var burda..Çıkartın efg yi şantiyeden..Marbaş amelesi nerden çıktı yine.
[quote=Cerphin;183205]69.500 e tepmesi lazım bence de...[/quote]
beklentim minimum 69.600.. şimdilik..
Selçuklu patron,
Bir ara ARTHUR u çağır patron.. belki aklı başına gelmiştir :)
69.250 dikkat edilmesi gereken bir rakamdır teknik olarak.
[quote=Astatin;183206]AHa. kabus DİĞER bu kez alan tarafda:p:p[/quote]
Du bakalım. GAranti cuma günkü kısaları kapayacak mı?
korkutarak veriyor...aman ha bak her an çizerim gene daha önce yaptıım gibi diooo
[quote=Cerphin;183205]69.500 e tepmesi lazım bence de...[/quote]
Atın tepmezi,itin kapmazı olmazda...
Ne tepiyor,atmı tepiyor...
Ben Safiye Ayla dinlemeye devam ediyorum...:cool:
[quote=enorton;183163]Şuanda tam MOST seviyesindeyiz, bakalım kırılacak mı? Ayrıca ascal geçici Sat veriyor 1 dk kaldı...
[B]Pascal SAT verdi...[/B]
[B]MOST kırıldı...[/B][/quote]
Sence en basit sistem bile satta olmalı mıdır şimdi emortım petrım;):p
[quote=excali;183215]Du bakalım. GAranti cuma günkü kısaları kapayacak mı?[/quote]
kapamayacak...
kapıyor gibi yapıp, günü 3,000'e yakın kısayla bitirecek. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
69250 ek betonlarim gitti..Çimento kalmadı sayılır.65000 ancak kurtarır.
[IMG]http://i49.tinypic.com/91icdl.jpg[/IMG]
daha 5 dklık bile al vermedi derken, ben grafı yapıştırana kadar TGG 2 oldu..gaddder
sabah kendi kendime dedim ki;
bilanço dönemi neyle başlar?
ALCOA.
Alüminyum fiyatları niye bu kadar abartmış olabilir ki acep?
bilanço döneminin ALCOA ile başlayıp, "aha, 4th Q bilançolarının hepsi iyi gelecek galiba" beklentisini yaratıp şort stop veya mal teslimi türünden bir operasyon için olabilir mi?
ulem şu zamanlama hatasını nasıl yaptım yaaww...nasıl düştüm bu tufaya ben yaw...dedim kendi kendime...:..:
[quote=unlimitted;183220]kapamayacak...
kapıyor gibi yapıp, günü 3,000'e yakın kısayla bitirecek. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
[B]Kendi ağzınla yakalandın.. Demek GARANTİ'deki Büyük oyuncu sensin..::::::.boks..boks.[/B]
vob da virman var pastanın pek fazla önemi kalmadı yaw.....
.
Arkadaşlar ema değeri hesaplanırken en son kaç bardan etkilenir? Matrikse bu kadar basit bir soru sordum... Ve dedim ki yeni vadeye geçeli 6 gün oldu saatlik grafikte 43 bar geçti ama X30YVADE ve VIX0300210 grafiklerinde ema 18 değeri hala farklı... Bu soru gayet açık değil mi?? Gelen cevap aşağıda...
[I]- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsiniz.
-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir.Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.[/I]