sabah gaplık bır durum yok
eğer dowf artı olursa
suprız bıleolabılır
Printable View
sabah gaplık bır durum yok
eğer dowf artı olursa
suprız bıleolabılır
[QUOTE=VOBiX;74039]%1lik ihtimaller mi çalışıyor? En son dip dediğiniz yerin altına geldik sanırım bugün :confused: yeni sayımlar nasıl?[/QUOTE]
iki çeşit trade yapıyorum. biraz geliştireyim daha doğrusu yine aynı saçmalıklar. biraz anlamak zor oluyor, anlatmak inanın daha zor.
ayı piyasındayız.
ilk trade şekli: az işlemli.
B yükselişin, B düşüşündeyiz. bir son yükseliş hakkımız var.
74xx alışa göre malı bu nokta görülene kadar elde tutmaya devam.
bu nokta görülürse stoploss.
ikincisinde ise, daha çok işlemli,
8100 de geri giriş yapıldı, ancak tarafımdan 8100 altı ve 7865 arasında no trade denilmişti daha önceden.
tıpkı 9000-9600 e denildiği gibi.
hayatta herkes yanılır.
ancak şu an düşüncede değişiklik yok. zatan herkesin klavye elinde stoplosslarını veya ortalamalarını değiştirmek kişinin kendisinde.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;74084]Sabah kısalasak gaple yakarlar bizi[/QUOTE]
Doğru. Açılışta kısalmak riskli olabilir. Spotu ve DAXı görene kadar işi bitirirler iki dakikada. Düşerken bunlar gün boyu yatay ya da yukarı yapıyorlar genellikle sonra da ertesi güne gap akşama kadar otur bekle işin yoksa. Saat 13ten önce mesai yapmak lüzumsuz bu VOBda hareketlerin çoğu öğle arası yada öğle sonrası başlıyor. Bi de şu düşerken tepki bekleme modası da ilginçtir o da yakıyor mileti ağaların ekmeğine yağ sürüyor.
jelibon eğer yanılmassan ahanda burda diom saygı duyduğum traderlerden birisi olarak hafızama kazıyacağım seni
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] imkb 100 ulusal endeks [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]24800 destek seviyesini dünkü seansda kıran endeks destek seviyelerine doğru hareketine devam ediyor.RSI da düşüşü teyid eden zayıflama sinyali sürerken kısa vadeli göstergeler dip seviyelerde yatay bir görüntü çiziyor.Teknik olarak 24800 seviyesinin kırılmasına bağlı, endeksin 23800 seviyesine kadar geri çekilmesi beklenebilir.Bu seviyelerden bir tepki 5 günlük MA seviyemizin altında kaldığı sürece normal karşılanmalıdır.Bu nedenle min.kalarak destek seviyelerimizin takip edilmesini ve ilk desteğimiz olan 23800 seviyelerinde endeksin işlem hacmine bağlı Teknik görüntüsünü tekrar sorgulamalıyız.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] Bugün için endeksin 24800 desteğini kırmasına bağlı satış baskısı altında 23800 seviyesine doğru geri çekilmeye devam edeceğini düşünüyoruz.[/FONT][/SIZE]
simdi..son olarak s&p vadelisinin 800'un altinda kapatip kapatmayacagina bakiyoruz. son 10 dakika.
[QUOTE=VOBiX;74085]Longcuların tek ümidi 20 Kasımda dowun %7 eksi kapatmasına rağmen bizim 21 kasımda boşluklu yukarı açılmamıza benzer bir gün beklemeleri olacaktır.[/QUOTE]
Umut işkenceyi uzatır derler.
jelibon, canım benim... açıklama yapmak zorunda değilsin.. seni sevdiğimizden takılıyoruz.. yanılgı hepimize mahsus.. sen biraz kesin konuşunca dikkat çektin sadece..
satıslar sertlestıı yarın future lar artı acar.....dow 7950 kapanır salladım tahmını
[QUOTE=Astatin;74056]8018.kom[/QUOTE]
Yukardan atıık astatinim tuturamadık:)
bu formasyonun adı bence "ABOWWWW" formasyonu
[quote=jerfin;74093]jelibon, canım benim... açıklama yapmak zorunda değilsin.. seni sevdiğimizden takılıyoruz.. yanılgı hepimize mahsus.. sen biraz kesin konuşunca dikkat çektin sadece..[/quote]
katiliyorum. burada kimse kimseden vob sayesinde zengin olamaz.