[quote=furkan;74096]bu formasyonun adı bence "ABOWWWW" formasyonu[/quote]
ABOOOMAAA, yada OBOma
Printable View
[quote=furkan;74096]bu formasyonun adı bence "ABOWWWW" formasyonu[/quote]
ABOOOMAAA, yada OBOma
iyidir bolee sert yırtılmasııı yarın spotta nereye verecek mıllet malııı.dplere yakın sevıyeyemıı zannetmem ama dustugu yerden top gıbımm zıplarrrrr
Açılış tahminim 31.000-31250 arası bir şey, buralardan açarsa short fırsatı verir,düşüş devam eder.Bunun daha da altında açılış aynen fiyatı geri yukarı taşır...Düşüş devam etmez.
Ama birde bunların pis huyu var.Gapla açıp, tüm gün 100 puana sıkıştırabilirler yatayda...
[QUOTE=Astatin;74099]ABOOOMAAA, yada OBOma[/QUOTE]
yok oda değil
tam çok açık ve net görülen üç formasyon var
BO,DD ve KÜ
bank of amerıca- %27
[quote=furkan;73996]shortcu yokmu bugece?[/quote]
ben varım....lelele
uzunculara umut olacak bir haberim var, ne ismarliyorsunuz?:)
[QUOTE=Vob Trader;74089]jelibon eğer yanılmassan ahanda burda diom saygı duyduğum traderlerden birisi olarak hafızama kazıyacağım seni[/QUOTE]
Sevgili Vob Trader,
burada ben bu nalet 74xx üstünde olduğu sürece haklı çıktığımı söyleyebileceğim, insanlarda ule düşüyoz ama sen haklısın nasıl oluyor bu iş? ve bunu demekte hakları. haklılar. zaten haklı ve haksız olmaya çalışmıyorumda.
benim amacım bu değil ama,
önemli olan burada 38000 den al dememek, 40000 olacak dememek.
oralarda kayıplar 8000, 10000 puanlar.
ama şu noktada kayıp minumum hatta, eski mesajımda no trade bölgesi yazılmış..
şu ayı piyasası müthiş bir fırsattır vob için. eğer bugünkü kafam olsaydı, 1 sene önce düşüş başladığında aynı nokta görülmedikçe hep short olurdum. ama bunu böyle yapamadım, aslında kimse yapamadı. yapılması gereken oydu ama.
şimdi bunu o zaman bilmediğimiz için trade deniyoruz, asla mümeccimlik yok burada.
3 işlemde köşe olunulur. sadece aralara girilmeyecek.
sevgiler.
[QUOTE=teo;74101]Açılış tahminim 31.000-31250 arası bir şey, buralardan açarsa short fırsatı verir,düşüş devam eder.Bunun daha da altında açılış aynen fiyatı geri yukarı taşır...Düşüş devam etmez.
Ama birde bunların pis huyu var.Gapla açıp, tüm gün 100 puana sıkıştırabilirler yatayda...[/QUOTE]
Volatil bir gün olur bence vix tırmandı gapler çok olur gece pozlar risk taşır artık
yalan yok long devammmmm:))))))
[QUOTE=jerfin;74093]jelibon, canım benim... açıklama yapmak zorunda değilsin.. seni sevdiğimizden takılıyoruz.. yanılgı hepimize mahsus.. sen biraz kesin konuşunca dikkat çektin sadece..[/QUOTE]
açıklama yaparken,
demek istediğimi daha iyi anlatma fırsatı buluyorum daha iyi oluyor.
sevgiler.
yok mu son dakika haberi isteyen boga?:)