-
[QUOTE=enorton;183296]Abi ben de öyle bir şeyden şüphelendim ve o yüzden matrikse mail attım ama gelen cevap verileri gücelle oldu :D
Mesela mav 10 eşitlendi şimdi... Baktım cuma 11 barında eşitlenmiş yani 40 bar sonra...[B] belki yine de fark vardır ama virgülden sonra 3 basamak gösterdiği için aynı gibi gösteriyor da olabilir[/B] :) O kadar fark olsun...[/QUOTE]
Korktuğum başıma geldi :) Matriksten gelen cevap ;
[I]Üssel hareketli ortalama, giderek azalan bir katsayıyla da olsa geriye dönük tüm değerleri kullanır. Üssel hareketli ortalama, dünkü ortalamanın belli bir değeri ve bugünkü kapanışın belli bir değeri üzerinden hesaplanır. Dünkü ortalamanın belli bir katsayıyla bugünkü ortalamanın içinde yer alması nedeniyle, tüm değerlerden etkilenir ve bu nedenle de [B]teorik olarak birbirine asla eşitlenmez[/B].
İyi çalışmalar dileriz.[/I]
-
[quote=halojen;183271]hedef min. değerini vurdu.. artık 69.600 üzeri extra kısa fırsatı verir... lakin çıkma garantisi yoktur.. :)[/quote]
[quote=halojen;183447]sabahki yorumum geçerli.. 69.6 üzeri hala satış fırsatıdır...[/quote]
Bence alis firsatidir. hedef 75.000..lelele
-
[QUOTE=unlimitted;183441]piyasaya bak, haber bitmiyo.
-not artırımı haberi gelebilir.
-imf gelebilir
-bi yerlerden 16 milyar dolar giriş yapabilir
dallas gibi piyasa. :)))[/QUOTE]
Başbakanda Ceyar (JR) gibi adam dimi.dng:..::..:
-
[quote=sadberk22;183285]herkes kendine yontuyo.heyk acil ımf+efg+ sp hatta höküümet gelsin de bu bitik piysa anca 70200 e maliyetime gelsin::: sabah geldi gerçi ama almadık işte +.[/quote]
gene maliyetime geldi gene almadık bi daha gelsin valla söz alcam ::: bu dewvirde kime güvencez yaaw zaten varsa yohsa emefe+ höküümet gerisi hekaye valla:D
-
[quote=unlimitted;183441]piyasaya bak, haber bitmiyo.
-not artırımı haberi gelebilir.
-imf gelebilir
-bi yerlerden 16 milyar dolar giriş yapabilir
dallas gibi piyasa. :)))[/quote]
valla ben Lusi ye bayılıyordum şahsen:..:
-
Matriks çalışanlarının birbirleri arasındaki çelişkiyi irdeleyelim :)
1. mail:
[I]- Moving Average değerinin nasıl hesaplandığını o indikatör penceresinin “ YORUM “ butonundan ulaşabilirsiniz.
-Yazdığınız üzere X30YVADE ve VIX0300210 iki sembol üzerine attığınız [COLOR="Red"]üssel Moving Average indikatörlerinin aynı değerlerde seyretmesi gerekmektedir[/COLOR].Eğer aynı değil ise baktığınız sembollerin birinde data eksikliği olabilir. Bu problemi çözmek için ise Grafik Penceresinin sağ alt tarafında bulunan Grafik Verilerini Tamamla butonuna tıklayarak çözebilirsiniz.İyi çalışmalar.[/I]
2. mail:
[I]Üssel hareketli ortalama, giderek azalan bir katsayıyla da olsa geriye dönük tüm değerleri kullanır. Üssel hareketli ortalama, dünkü ortalamanın belli bir değeri ve bugünkü kapanışın belli bir değeri üzerinden hesaplanır. Dünkü ortalamanın belli bir katsayıyla bugünkü ortalamanın içinde yer alması nedeniyle, tüm değerlerden etkilenir ve [COLOR="Red"]bu nedenle de teorik olarak birbirine asla eşitlenmez.[/COLOR][/I]
-
[quote=halojen;183447]sabahki yorumum geçerli.. 69.6 üzeri hala satış fırsatıdır...[/quote]
[quote=tutku;183452]Bence alis firsatidir. hedef 75.000..lelele[/quote]
bence hem alım hem de satım fırsatıdır:::
-
[QUOTE=tutku;183452]Bence alis firsatidir. hedef 75.000..lelele[/QUOTE]
teprik ederim tutku patron ..çok isapetli yorum olmuş bence .. eheuuhe :D:D
-
ziestem şort..bende şort devam
-
925 den son şort kurşunlarımıda saldım...stop--sistem al yeresi
-
Kafalar betonlara çarpıcak..İmfciler sizi :)
Başbakan istedigi kadar ittirsin..O patron mallarini kimse almaz spotta :)
1 sene sonra gercek imf gelecek..Başbakana bak..Baktı babacna gazı yetmiyor.Kendi kokluyor..
Granitt oldu haberi yok...
-
Muhtemelen bunu daha önce söyledim ama;
Periyodik cetveldeki halojenler (7a): flor, klor, brom, iyot, astatin
bu durumda senle aynı pozda olmamız lazım teorik olarak... hhımmm..bu zor..hem pardon biz ışınım yaparak farklı davranış gösteren izo lar olabiliyorduk gibi...mümkünse GAMMA ışıması alayım...o daha doyurucu:..::..:
-
[quote=bull market;183454]Başbakanda Ceyar (JR) gibi adam dimi.dng:..::..:[/quote]
Yardimcilarindan Huseyin Celik ve Bulent Arinc da PKK teror orgutunun yaptigi RESADIYE katliamini TSK nin uzerine yikmaya yeltenmis Ceyar (JR) gibiler dimi.dng
TSK ye saldirmak ihtibarsizlastirmak icin komplolar kurmak illuzyon yaratmak hangi Ceyarlarin huneri acaba..:confused:
-
[quote=KIZILAGA;183465]Kafalar betonlara çarpıcak..İmfciler sizi :)
Başbakan istedigi kadar ittirsin..O patron mallarini kimse almaz spotta :)
1 sene sonra gercek imf gelecek..Başbakana bak..Baktı babacna gazı yetmiyor.Kendi kokluyor..
Granitt oldu haberi yok...[/quote]
AGA bu başbakan da acaba bu forumumu okuyo yoksam?:::
-
[QUOTE=Astatin;183464]925 den son şort kurşunlarımıda saldım...stop--sistem al yeresi[/QUOTE]
şşşş....şorlama..dedim bak..:(
-
750 altına gelmedikçe mide bulandırıcı oluoorrr...güçlenoorrr...şortlar için debiki...
-
[quote=selçuklu;183462]teprik ederim tutku patron ..çok isapetli yorum olmuş bence .. eheuuhe :D:D[/quote]
Dostum. hani derlerya kartallar yuksekten ucar..lelele
-
Vay be ben sattıktan sonra 1000 puan düşen piyasadan sadece 50 puan aldım... Buna da şükür...
-
önceki yorumumda işaret etmiş oldugum dov endeksi yükseliş beklentime istinaden 69.500 üstü teknik olarak tut konumunu işaret eder bozulma için teknik olarak 69.500 kırılması lazım.
-
[quote=QUEEN;183472]şşşş....şorlama..dedim bak..:([/quote]
yaww dur be KUIN:) o kadarda dedim zaman feeling traderların zamanı,,,şı ilk IMF gazında açtıklarımı 350-400 den kapatabilirdim.üwwwwww..
nooldu sen hallettinmi diğer olayı:D:D
-
[quote=juliano;183470]AGA bu başbakan da acaba bu forumumu okuyo yoksam?:::[/quote]
okusa sadece yine iyi..action da var.uyk
-
kısa vde çizgiler 69.175 altını onaylamıyor teknik olarak beklenti şu an itibariyle dogru çıktı yeni bir yükselişin ivme kazanması için 71.350 kritik rakam.
-
[QUOTE=Astatin;183477]yaww dur be KUIN:) o kadarda dedim zaman feeling traderların zamanı,,,şı ilk IMF gazında açtıklarımı 350-400 den kapatabilirdim.üwwwwww..
nooldu sen hallettinmi diğer olayı:D:D[/QUOTE]
kargo geldi yollıycam..benim matrix hala donuyo..hareket olunca ama..söyledim aracıya..hala düzeltemediler..
-
yine yeni yeniden long.. hep long hep long..::::::
-
Asti matriksten gelen cevap sonrasında ema hakkında bir yorumun var mı :)
-
kapanış tahmnim 73,175 kayda geçsin ... tarihede not düşülsün .. ehuehue:o:o
-
[quote=KIZILAGA;183478]okusa sadece yine iyi..action da var.uyk[/quote]
bence m.şimşek vob daki yatırımları yönetiyo babacan ve başbakan da bu pozisyonların kazanç sağlaması için zemin hazırlıyor. nasıl ama bu bi ekip işi sonuçta.:::
-
Arkadaşlar pasta gonderebilir msnz vade başından..teşekkurler..
-
[QUOTE=selçuklu;183485]kapanış tahmnim 73,175 kayda geçsin ... tarihede not düşülsün .. ehuehue:o:o[/QUOTE]
Patron tepe görülmemiş miyidi :)
-
başbakanımız İMF olacak dediyse olacaktır.. seviyorum ben bu adamı yawf..:..:
-
Bugün short açan arkadaşları tebrik ediyorum hepsi cesur yürek
-
[quote=Cerphin;183482]yine yeni yeniden long.. hep long hep long..::::::[/quote]
long olunca nese doluyor insan degil mi?:::
-
hay a..beton deliciler geldi yine :)
-
[QUOTE=QUEEN;183480]kargo geldi yollıycam..benim matrix hala donuyo..hareket olunca ama..söyledim aracıya..hala düzeltemediler..[/QUOTE]
Ayni sorun bende de var...
Matriks ile yazismaya basladim...
Ilk gelen cevap su oldu:
-İzlediğiniz sayfayla ilgili olarak çok sayıda grafik veya derinlik pencereleri açıksa yada sayfanızda oluşan bir pencere default’ unun bozulması bu sorunu yaşamanıza neden olabilir.Çözüm olarak o saatler içerisinde izlediğiniz sayfa yerine bizim standart sayfalardan birini açarak aynı sorunu yaşayacak mıyız diye kontrol edebiliriz.
-Bilgisayarınızın konfigürasyonu düşük ise özellikle RAM belleğinizin düşük olması ( Bizim önerimiz minimum 1024 Mbyte )
-Bilgisayarınızda kullandığınız işletim sistemi son günlerde her zamankinden ağır çalışıyor komutları geç çalıştırıyor ise bilgisayarınıza virüs girmiş veya sistem problemi oluşmuş olabilir.
Bu yukarıda belirttiğim maddelerle ilgili olarak MATRIKS düzgün şekilde çalışamaz.
Umarim isine yarar...
-
İş kapatmaya başlamış ne,ne iş:)?
-
-
Bugun 70.000 uzeri kapanış hiç iyi olmaz şantiye için..ruhsat iptal olur.
-
[QUOTE=enorton;183488]Patron tepe görülmemiş miyidi :)[/QUOTE]
:D:D öylemi demiştim patron .. vay anasını ...:o:o:o
-
[QUOTE=nunu;183491]long olunca nese doluyor insan degil mi?:::[/QUOTE]
aynen nunucum.. kuşlar, böcekler, çiçekler.....lelele
-
emortım petrım golü atalım abi .. boşver tepeyi falan .. bjk şampiyon olsun ..