-
[quote=bien;74113]sn teo, anadolubank hakkında şimdiye kadar hiç iyi şeyler duymadım. ekran donması, işlemin bir türlü gerçekleşmemesi, verilen talimatın farklı fiyattan gerçekleşmesi, vb birçok şikayet duydum. emin olana kadar, bir süre çok küçük rakamlarla işlem yapmanızı öneririm.[/quote]
teşekür ederim ilginize, şu an 4000$ ile oynuyorum,şimdilik iyi gidiyor 5214 dolar oldu 3 günde,
işlemlerin donması herhalde fiyat gelmiyor anlamında söylüyorsunuz, halen var bu, ama nedeni, hacim kontrolünden kaynaklanıyor diye belirttiler...
Bunun şu an için benim için mahsuru yok, Çünkü günlüklere göre oynuyorum,kaldıraçları düşük olduğundan...
-
[QUOTE=jelibon;74087]iki çeşit trade yapıyorum.
hayatta herkes yanılır.
ancak şu an düşüncede değişiklik yok. zatan herkesin klavye elinde stoplosslarını veya ortalamalarını değiştirmek kişinin kendisinde.
sevgiler.[/QUOTE]
Ben ikincideki son durumu sormak istemiştim. No trade alanını kaçırmışım. Elbette herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok zaten. Teşekürler.
-
[quote=SEYYAH;74122]90 puan yukarı zıpladı FDOW.bundandır o zaman.ben yarın gözlere krem falan sürüp oturayım ekran başına.PY pataklayacak beni .boks.
memlekette bi uyanık sen mi kaldın diyecek :p[/quote]
nedeni bu. Japonlar da fazla harakiri yapmazsa cok sancili bir acilis olmayabilir.ama esas bank of america ile ilgili guzel haberler gelmesi lazim. :rolleyes:
yaf ayuyum ben, yazdirmayin bana boyle seyler:)))
-
future 15 puan spotun altında kapadı %1 yukarı atsa yeter kasım ayında yaptıgı gıbı obama secım sonrası
-
dostlar tradestation platform kullanan var mıdır?
varsa pm atabilir mi?
-
[QUOTE=jerfin;74093]jelibon, canım benim... açıklama yapmak zorunda değilsin.. seni sevdiğimizden takılıyoruz.. yanılgı hepimize mahsus.. sen biraz kesin konuşunca dikkat çektin sadece..[/QUOTE] Ben cidden son durumu merak ettiğimden sordum. Sert konuşsun yumuşak konuşsun dikakt çeksin çekmesin. DOw için siabetli görüşleri var. Ben geçen çamaşır iplerini kaybettim. Onmlşarı yeniden çizebilmek için sordum.
-
[QUOTE=SEYYAH;74111]son zamanlarda vadelide hacim müthiş arttı.vob'a olan ilgi mi arttı başka bir nedeni mi var bilinmez.hatta yanılmıyorsam geçen hafta tarihi hacim yapıldı 360.000 kontrat civarı bir işlem oldu.ya millet senetten sepetten umudu kesti ne varsa vob ta var deyip dalıyor.ya da başka dolaplar dönüyor.[/QUOTE]
Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.
-
ama bir de kotu haberim var. citi hisse basina temettusunu 16 centten 1 cente indirme karari almis.:(
-
[QUOTE=VOBiX;74129]Ben cidden son durumu merak ettiğimden sordum. Sert konuşsun yumuşak konuşsun dikakt çeksin çekmesin. DOw için siabetli görüşleri var. Ben geçen çamaşır iplerini kaybettim. Onmlşarı yeniden çizebilmek için sordum.[/QUOTE]
geçen cati çamaşır iplerine keferenin donlarını astım diyordu:..: senin iplere asmış olmasınnn:eek:
-
future 7950 22 puan yukarı attı bakalım %1 1,5 kurtarır longu yoksa selaımın aleykum 700 puan gappppppppp
-
[quote=nunu;74131]ama bir de kotu haberim var. citi hisse basina temettusunu 16 centten 1 cente indirme karari almis.:([/quote]
daha ıyı ıstee yırtık bole kapanır onda yaa temettu ıptal deseee dimi ama:))))
-
[QUOTE=VOBiX;74130]Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.[/QUOTE]
Bizde başladığımızda verdik anca alıyoruz bir senede onlarda alır bir sene sonra