not artırımı diyolar yine..
Printable View
not artırımı diyolar yine..
68500 ruyalarima giriyo..Al yanaklı geyşa gibim :)
[b]futbolda yayın ıhalesı ıcın, dıgıturk, dogan tv, ntv, trt ve turk telekom sartname aldı [/b]
turkıye futbol federasyonu (tff) tarafından
acılan super lıg ıle 1. Lıg'ın gelecek 4 sezon ıcın yayın haklarını kapsayan
ıhale ıcın sımdıye kadar 5 kurulusun sartname aldıgı ogrenıldı.
Futbol federasyonu'ndan edınılen bılgıye gore, su ana kadar dıgıturk,
dogan tv, ntv, trt ve turk telekom kurulusları 20 bın tl odeyerek sartname
aldılar.
Teklıflerın, kapalı zarf ıcerısınde, ıhale gunu olan 14 ocak persembe
gunu saat 11.00'de tff'nın medya hakları ıhale komısyonu'na, hazır bulunacak
noter huzurunda tutanaga kaydedılmek uzere sunulması gerektıgı, ıhale gunu de
oncelıkle a, akabınde b, son olarak da c paketıne ılıskın ıhalelerın
gerceklestırılmesının planlandıgı bıldırıldı.
Yayın ıhalesı sartnamesı alımı yarın saat 17.00'ye kadar surecek.
-aa-
apsd 6254 gorunen o ki adamlar dosemeye basladılar , demekkı bu acıklamayı bu sekılde kullanacaklar bu hafta ıcın .. acıklama mal dagıt acıklama mal dagıt.. ımza gelınce de dose doseyebıldıgnı bas aşşagıya.. ulan cok cakal bunlar yaf..
ınsanı suya goturup susuz getırırler alımallah...
[QUOTE=vobarey;183540]%30 karlı işlem ve ayda 40 al-sat işlemi yapıp sürekli 150 puana stop koyarsanız görüntüde kar olur ama ardarda 20 25 kez zarar edebilirsiniz o zaman dumanınız çıkar[/QUOTE]
yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?
[quote=elstock;183543]rahatladın mı asti,ben grafikleri göremiyorum da...:)[/quote]
aaaaa...nerden bildin..şimdi ordan geliyorum..ha pardon sen grafiği soruyon..yok...475 in altında 5 dklık bar kapanışı olması lazım...zaten 5 dklık sistemde 500 gibi sat verir sanırsam
[quote=Astatin;183550]aaaaa...nerden bildin..şimdi ordan geliyorum..ha pardon sen grafiği soruyon..yok...475 in altında 5 dklık bar kapanışı olması lazım...zaten 5 dklık sistemde 500 gibi sat verir sanırsam[/quote]
Asti senin su pratik zekana hastayım patron:)
68,925 altındaki saatlik kapanış, ayın yılın hatta bikaçyılın şıkı seçilir.
.heyk
bu arada benim VOB geçmişimdeki 2 tarihi kötü trade vardır.
bu 3.sü
ammmaaaa, histemik trader olarak bu pozdayken kaçırdığım yükseliş ve düşüşler gözönünde bulundurulursa,
VOB geçmişimin en kötü trade'ini yaptığımı söyleyebilirim. öbür ikisi bunun yanında çerez kalır. o kadar kötü bir trade idi.
itiraf babında kayıtlara geçsin lütfen.
[quote=QUEEN;183544]not artırımı diyolar yine..[/quote]
apla;
not 2*2 zaten 4 kere arttı...:) üstüne IMF de geldi? so? yinede 68800 altı kapanış görmeden emin olmamk lazım tebii...ama bence 68800 altında kapatırız...
[quote=elstock;183551]Asti senin su pratik zekana hastayım patron:)[/quote]
550 kaapnışlı 5 dakıkalık barda 5 dklık sistem sat verdi....öperim:..:
(15 zaten cumadna satta, bugün alı yok)
asti şortcu topluyo piyasa dimedi deme..ben işlem yaopamıyorum..donuyo..donmasada hareket başlayıncca donacak ..
Endeks 30 bugün 69000 üzerinde duramıyor gibi, bakalım akşama kadar çok şey değişir...
Flat devam:) saygılar...
[QUOTE=Rooks;183548]yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?[/QUOTE]
forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)
[quote=Rooks;183559]forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)[/quote]
ben sistemler konusunda yorum yapacak kadar birşey bilmediğimden cevaplamadım. lütfen yanlış anlamayın.
[B]KÖR TUTTUĞUNU ÖPER FORMASYONU..[/B]
Çık kapıya kapıya, kapıyı süpür güya
taş atacağım suya, gel oraya oraya
çevir yüzünü aya, bakayım doya doya
tüfi tüfi tüfi nazar değmesin sana
neneme söyliyeyim, tütsiler yapsın sana
rüya gibisin rüya, seveyim doya doya
[B]aha şuramdan öp beni, aha buramdan[/B]
[B]aha şuramdan sev beni, aha buramdan[/B]
[B]ahha ahha ahha ahha ahhheeeyyyyy[/B]
[quote=QUEEN;183557]asti şortcu topluyo piyasa dimedi deme..ben işlem yaopamıyorum..donuyo..donmasada hareket başlayıncca donacak ..[/quote]
olabilir GUIN Graliçe....Çıkacaksada sorun deeel..Bağırskalrından gördüğüm kadarıyla 70250 den bile al vermeeyn 1 dklık sistem bu kez çok daha aşağıda al verebilir...yukarıda açıkaldığım TGG nedenleriyle :) Sonuç: Nema problema...:..:
amma : c<68800 ise yarın L <67500
Betoncular geldi yine..Pala doseme a.ş..68500 gunluk sunar.
Bir gün bir gün bir vobcu,
Evede gelmiş kimse yok,
Açmış bakmış borsayı,
Şekerde sanmış longları,
ALmış almış bitirmiş,
AKşama sancı başlamış,
Kıvrım kıvrım kıvranmış,
Yaptığından utanmış...
vesile ile genç yaştaki yeni forumdaşlara da ayucuk marşını öğretmiş olalım
[QUOTE=unlimitted;183560]ben sistemler konusunda yorum yapacak kadar birşey bilmediğimden cevaplamadım. lütfen yanlış anlamayın.[/QUOTE]
no problemo no problemo:)
biride çıkıp desinki bana 150 stoplossla ben çok denedim olmuyo, şu şu şu dezavantajlardan dolayı bence kullanma gibilerinden.
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)
[quote=KIZILAGA;183564]Betoncular geldi yine..Pala doseme a.ş..68500 gunluk sunar.[/quote]
bana 68,925 altındaki saatlik ve üzeri herhangi bir kapanış bile yeter.
yarına nasıl olsa DOW eksi.
e füçurlar da eşşşşek değil ya, onlar da eksi olacak. GBP/USD desen, o bu haldeyken biz bu haldeyik. abooooov formasyonu. EUR/USD arşa değmiş, biz burdayız, aneeeeeeeeey formasyonu.
e biz de yukarı giderken pohunu çıkarmış bir yurdun borsası olarak düşerken de pohunu çıkarırık herhal! :..::..:
[quote=unlimitted;183560]ben sistemler konusunda yorum yapacak kadar birşey bilmediğimden cevaplamadım. lütfen yanlış anlamayın.[/quote]
[B]Kozmik Patatesten anlıyon mu peki??.kom.kom[/B]
rahatladığımın resmidir elstock :) şimdilik
[IMG]http://i46.tinypic.com/20ib2px.jpg[/IMG]
[quote=Rooks;183559]forumda kimse 150stoplossla oynamıyo sanırım anlaşıldı:)[/quote]
roks ben 175-250 arasında stoplosla işlem yapıyorum ama blok şekilde degil kademeli olarak yapıyorum zarar varsa kol keserim kar varsa da kontrat arttırır belli puan mesafesinde de ekstraları kaparım
[quote=Rooks;183567]no problemo no problemo:)
biride çıkıp desinki bana 150 stoplossla ben çok denedim olmuyo, şu şu şu dezavantajlardan dolayı bence kullanma gibilerinden.
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)[/quote]
Statik S/L kullanacağına kafanı kır daha iyi...İzleyen stop en güzeli, ama onunda PUAN olarak sabit olmaması lazım..koşullara bağlı, nazlı kıvrak bişi olması lazım.... Ama yinede 150 puan iyimidir kötümüdür sorusunun yanıtı, sisteminin ürettiği al sat sinyallerinden sonra fiyatın nasıl hareket ettiğine bağlı..Sen sinyale uyduktan sonra fiyat hüülülüllülüü yani hiç ters tepmeden sinyal yönüne gidiyorsa genelde ne ala (ki genelde böyle olmaz :))..
Ben statik S/L kullanmıyorum..
Yani iyi filtre, iyi SL iyi TSL diye bir şey yok....Bunları sahip olduğun sistemle birlikte değerlendirmek lazım..SOnuçta SL de TSL de sistemin parçasıdır...
selam dostlar....nasıl keyifler yerindemi....
[quote=Astatin;183570]rahatladığımın resmidir elstock :) şimdilik
[/quote]
dikenler batmaya başladı yine di mi .dng
ilginç...
bugün son 1.5 saatte tekrar 69.6 üstüne atmazsa, yarın hatırı sayılır bir artı yapabilir gibi duruyor piyasa...
longcu kardeşler nasıl umut vaatlerini alıyormusunuz....
[quote=Rooks;183548]yani burdan şunu anlıyorum.ard arda çok fazla zarar yazdırmayan bir sistem 150 stoplossla gayet güzel uygulanabilir öylemi?[/quote]
Hiç zannetmiyorum
geberecek demiştik geberiyor.....emme long actıra actıra .....
[quote=unlimitted;183575]dikenler batmaya başladı yine di mi .dng[/quote]
yooo..tam tersi...elimde dikenli sopalar, hani şu taş devrinde olanlardan..bekliyorum:D
[quote=halojen;183576]ilginç...
bugün son 1.5 saatte tekrar 69.6 üstüne atmazsa, yarın hatırı sayılır bir artı yapabilir gibi duruyor piyasa...[/quote]
bugün 66.000'e iner ve günün düşüğü olarak ordan kapar.
yarın 66,600'den açılınca baya hatırı sayılır bi artı yapmış olur.
nasıl senaryo? :D
dünkü kapanışa göre 300 puvan aşağıda..satışlar çok deel..kapanışa bakalım..
Bugün benim saatlikleri iyi çarptılar, 1-2 haftadır böyle çarpılmamıştım...
ah bu astayı anlayana aşkolsun:) statik derken ne demek istedin? ben anladımda hani sistemlere yeni başlıyan biri gelir okursa formu diye anlasın diye şey ettim heheheh
abdullah-yıldız arkadaşım teşekkür ederim cevap için.ne kadar zamandır kullanıyosun 175-200 stopu,kaç daklık sistem birde detaylı avantaj ve dezavantajlarını isterim:)
bu stoploss konusuna daha çok katılımcı bekliyorum:)
[quote=Rooks;183567]no problemo no problemo:)
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)[/quote]
şöyle bir cvp verebilirim son 27 aylık verilere göre kullandığım sistem net 96000 puan kar ettiriyor 400 işlemde bunu yaparken 70000 puan toplam zarar ederken 166000 puan toplam kar ediyor... Benzer bi şekilde 150 puanlık bir sistem diyelim ben bu tip 144000 puan kar eden bir sistem ürettim aynı 27 ayda ancak sistem bunu yaparken 1200 işlem yapıyordu toplam 180000 puan zarar ediyordu 324000 puan kar ediyordu... Ben 400 işlem ve 27 ayda sistem içi 70000 toplam zarar eden sistemi tercih ederim şahsen bu bahsettiğim sistemler 5 dklık tabi
[quote=unlimitted;183581]bugün 66.000'e iner ve günün düşüğü olarak ordan kapar.
yarın 66,600'den açılınca baya hatırı sayılır bi artı yapmış olur.
nasıl senaryo? :D[/quote]
ee yani..66000 kapanış benim 68800 altı kapanış tahminime uyuyo..çok yakın tahmin etmediğimdne biraz bozulurum........... ama tahminin **....cebimdeki paraya bakarım..66000 kapanışmı $$$$$$:D:D:D:D$$$$4..
yok yok 68475 kapanış yeter bence
[QUOTE=Rooks;183567]no problemo no problemo:)
şu garibana makul bi cevap verinde sevindirin:)[/QUOTE]
Benim sistemlerimin performansı 150 puanda ciddi oranda düşüyor.
5 - 10 dakikalık bazı sistemler 400 - 900 arası stop ile performansı bir miktar yükseliyor.
Şu anda sistemlerimde yakın stop kullanmıyorum... Ancak koruyucu stop kullanıyorum...
[QUOTE=enorton;183583]Bugün benim saatlikleri iyi çarptılar, 1-2 haftadır böyle çarpılmamıştım...[/QUOTE]
yataya girdik..demekki..
[QUOTE=enorton;183583]Bugün benim saatlikleri iyi çarptılar, 1-2 haftadır böyle çarpılmamıştım...[/QUOTE]
Benim sistemi çarpanları[B] Kerim Akbaş[/B] abiye havale ediyorum... Anca o hakkında gelir bunların :D
[url]http://www.vidivodo.com/68825/kerim-akbas[/url]