-
[quote=rcp;74160]Vobda sıstem falan iş yapmaz sevgılı astatın, hersey kader kısmet meselesıdir, misal siz bugun kısaları kapamıssınız, kısmetinizde olsa kapamazdınız,
ben bunu bilir bunu soylerım:)[/quote]
tarih kumar oynamaz bay recep...sistem görmemişin sen:)
-
[quote=traderx;74057]ayu osman, şöminesine kurulmuş yarı çıplak, şarap kadehi yanında zevkten dört köşe
evet evet şimdi onu hayal edebiliyorum:D[/quote]
Ben ayu Osmanla tvde çıktığında önceden izliyordum.Bunu her canlı yayında sürekli eleştiriyordum.Bir sürü şeyler saydırdım.Sonra bir gün aradı beni.Mafyavari konuştu.Buna İstanbul Kartaldan mı ne laf atmışlar tv ye göndermişler ileti.Ağzını burnunu kırdırmışmış adamların.Bana da aynısını söyledi adresini ver senle konuşalım dedi.Açıkça tehdit etti beni.Bu adama şimdi burada güzelce kaptırırdım da sabıkalıyım malum küfürden müebbet yemeyelım.Bu adam tamamen tırı vırı.Çok katı birisi.Çok terbiyesiz ve telefonu kapatırken bana şunu dedi si....ir lann dedi öyle kapattı.Onun ayuluğu shortlarından değil sadece gerçekte de ayu ve kıro..uyk
-
[QUOTE=rcp;74160]Vobda sıstem falan iş yapmaz sevgılı astatın, hersey kader kısmet meselesıdir, misal siz bugun kısaları kapamıssınız, kısmetinizde olsa kapamazdınız,
ben bunu bilir bunu soylerım:)[/QUOTE]
Tamamen yanlış katılmıyorum.Tecrübe ve sistem kazanır kader kısmet kaybeder
-
[quote=mozkan;74071]takas ile ilgilenenler var ise, citinin bugünkü 8500 uzununu nasıl yorumlamak lazımdır. bunlar yeni long mudur, short kapatma mıdır, dow böyle kapar ise her iki durumda da anlamsız bir hareket yapmış olmuyor mu citi, ya kardan vazgeçti, yada zarar edecek[/quote]
Ya dax shortlamışsa vob longlarken?O yüzden bu rakamlara pek bakmayın.Tamamen hikaye.
-
[QUOTE=QUEEN;74163]Tamamen yanlış katılmıyorum.Tecrübe ve sistem kazanır kader kısmet kaybeder[/QUOTE]
tamamen astatıne yonelık esprıydı, dikkate almayınız:)
ben de sıstem kullanıyorum, benım sistem ak sakallı dededır, ruyamda ne derse ertesı gun onu yaparım,
kaybettıgım gunun gecesı neden ruyada gorunmedıgını ıse henuz cozebılmıs değilim.
-
osmandan edindiğim intiba temelsiz,derinliksiz bir adam..adam tam sığır...insan kendi programına davet ettiği bayanla nasıl konuşulur bilmezmi...bir tane abla çıkmıştı..kadını rezil etti..
-
[QUOTE=rcp;74166]tamamen astatıne yonelık esprıydı, dikkate almayınız:)
ben de sıstem kullanıyorum, benım sistem ak sakallı dededır, ruyamda ne derse ertesı gun onu yaparım,
kaybettıgım gunun gecesı neden ruyada gorunmedıgını ıse henuz cozebılmıs değilim.[/QUOTE]
Yeni başlayanlar okuyorsa aman diyim
-
[QUOTE=teo;74138]sistemin beslenebilmesi için sürekli yeni kuzu olması gerekiyor, eski kuzular kaybede kaybede kurt oluyor, kurtlarda birbirini yemezler.Kuzu lazım...
Gelsinler....
Önce gelecekler
Sonra Bankalar matriks kuracak.
Vakkodan gömlek hediye edilecek kurumlardan...
Teknik analiz keşif edilecek.
Kitaplar satın alınacak,D&R bayram edecek.
Indikatorler denenecek.
Metastock keşifedilecek.
Olmayınca optimize testler keşif edilecek.
Forumlar bulunacak..
Pozisyon yönünde kavgalar başlıyacak.
Para kaybettikçe arabalar satılacak,kredi kartları boşaltılacak.
Sonra Cbts keşif edilecek.
En sonunda hiç biri olmayınca ,Ew ve Gann'a sarılınacak.
En sonunda hiç biri çalışmayınca, Teo gibi felsefe yapılacak :) hehehehe[/QUOTE]
abi ben bu ara GANN'a sarmıştımm:) kavga..araba kredi kartı ve cbts kısmını atlamışımm
-
Bak reco sana sistemin kralı;
Biliyosun, adet olarak türev piyasalarda yatırımcıların %90 u sermayeyi sıfırlıyormuş..Yani al karşına 3-4 dene taze yeni acemi vobcu...eğer 3 ü aynı poz. aldıysa sen onların tersi poz. al..%90 kazanırsın..acımasız bir sistemmi..evet öyle..sistemler acımasızdır...:)
-
[QUOTE=rcp;74160]Vobda sıstem falan iş yapmaz sevgılı astatın, hersey kader kısmet meselesıdir, misal siz bugun kısaları kapamıssınız, kısmetinizde olsa kapamazdınız,
ben bunu bilir bunu soylerım:)[/QUOTE]
kadere kısmet deyip oltayı atıyoruz poza dimi:..: insan kendi kaderini kendi yazar.uyk
-
[quote=teo;74153]sanırım yakında o beni çözecek..:)
[B]Şu an yeni sistemim[/B] ile çok mutluyum...Az kazanır ama strese sokmaz,Cumadan buyana Dolarda longum, hiç kımıldamadım..
600-600.000 olmadı ama 4000-5100 oldu :) hehehehe[/quote]
ömrü kısa olmaz umarım yeni sisteminin, eğer indicatore dayanıyorsa ömrü 1 yada 2 aydır, demedi deme:..:
-
[QUOTE=clark;74146]Vob un bir -birbucuk sene önceki trade yapısı olsa su dow kapanışıyla -2000 -3000 gaplardan bahsederdik şimdi 700 puan ya olur ya olmaz yapısı hakim oldu bu bizim için bir ilerleme şok edici gaplardan kurtulmuş olduk.Yarın 31 seviyesinden de açılsa 30400 e muhakkak deyecektir yarın için kırar kırmaz belli olmaz ama gidecegi yer de en az 27000 vardır diye düşünüyorum[/QUOTE]
bence trade yapısından değil puan olarak 30000lere geldigi içindir eskiden 50000de %2 gap olsa 1000puan ederdi şimdi aynı gap 600puan ediyor :)