Evet artık buradan düşüş başladı sanki:) günsonuna short kalırmıyım orası belli değil:)
Printable View
Evet artık buradan düşüş başladı sanki:) günsonuna short kalırmıyım orası belli değil:)
[QUOTE=Astatin;183647]
MP 15 dk.
yok şahsen ben başbakana teşekkür ediyorum.. 350 puan maliyet düzelttik IMF sayesinde....ehuheuehe[/QUOTE]
Yaw Asti senden hala ema yorumu bekliyorum, tüm verilerden etkilenir diye cevap atmışlar... Bu nasıl olabilir... :confused:
[quote=Astatin;183639]kan değil lo..su istedim.dng[/quote]
onu ben istemiştim, ben alayım lütfen. :D:D
Saatlikte düsen kanalin alt bandi su anda 68500`de, buraya dokundurabilir...
Benim short kriterlerim de olusuyor...
La kim oyle deli gibi betonluyor???
OK raydan çıktı mı nedir?
durun yaw, daha "karpuz" keseceeez.
garanti -3,000 ile bitirecek günü daha. :::
700 den long giriyorum geveye.
68000 den şortum .....sıra banada gelecek yaklaşık on gün oldu sıfır işlemle devam ediyorum....
[quote=unlimitted;183653]onu ben istemiştim, ben alayım lütfen. :D:D[/quote]
al al...löp löp et olsun, duble kontrat olsun
Spot piyasa aşağıya düşüş yapmıyo, kapadım shortları, flat.
Günsonunda duruma göre poz alırım yada geceye flat:)saygılar...
çok düşüyoruz acilen bi yerden acıklama gelmesı lazım..
hadı bakem merkez bankası baskanı mı olur artık ekonomı bakanı mı hepberaber bagırırlarmı artık :)
[quote=enorton;183652]Yaw Asti senden hala ema yorumu bekliyorum, tüm verilerden etkilenir diye cevap atmışlar... Bu nasıl olabilir... :confused:[/quote]
yaw akşam bakarım netten formülüne leyin..ama herşeyden etkilenir yorumu komik olmuş amcaların:D
[quote=bull market;183661]Spot piyasa aşağıya düşüş yapmıyo, kapadım shortları, flat.
Günsonunda duruma göre poz alırım yada geceye flat:)saygılar...[/quote]
Ustam daha nasil dussun.Adamlar bal gibi granitleşiriyorlar.Sen daha iyi bilin ya.heyk
[QUOTE=Astatin;183666]yaw akşam bakarım netten formülüne leyin..ama herşeyden etkilenir yorumu komik olmuş amcaların:D[/QUOTE]
Amca değil, abla ya da teyze :D
teknik olarak 69.500 kritik rakam .
keops piramidini yapanları kıskandıracak piramit action şortları 68.725 kavır!
ana şortlarla devam.
pela, bu tarihimin en kötü trade'i. emmeeee, bi faydası olduysa, o da unuttuğum sabrı hatırlattı.
bu işten sen zararlı çıkaccaan pela.ne kadar paça silkelersen silkele. :D
68475 kapanış tahminim iyimsermiş galiba....ihihihihihi...
valla ilik ilik derken bunlar hardcore a bagladı astiiii:)
68500 ilk geyşa point geliyor :)
Bundan gayrı yeşillik bitmez betonun ustune..Yarın gap bilem yaptırırlar ama hala long açılıyor apsd..cok ilginc.
Aylardır içimde kalmıştı ahan da şimdi söylüyorum :D
[B]
"ver küsküyü ver küsküyü"[/B] :D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;183666]yaw akşam bakarım netten formülüne leyin..ama herşeyden etkilenir yorumu komik olmuş amcaların:D[/QUOTE]
yorumlarına baktım şimdi.tam matrikse yakışır yorumlar lastik gibi nereye çeksen oraya gidicek.hani böyle demiştiniz diye geri cevap yaz yok biz aslında bunu demiştik deseler bişey diyemezsin.öyle bi yorum:)
[quote=KIZILAGA;183676]68500 ilk geyşa point geliyor :)
Bundan gayrı yeşillik bitmez betonun ustune..Yarın gap bilem yaptırırlar ama hala long açılıyor apsd..cok ilginc.[/quote]
APSD'yi yanlış yorumlamayın bence. kimse long mu şort mu açılıyor bilemez.
[quote=enorton;183679]Aylardır içimde kalmıştı ahan da şimdi söylüyorum :D
[B]"ver küsküyü ver küsküyü"[/B] :D:D:D:D[/quote]
he valla belli..çok zaman olmuş unutmuşsun bile sözlerini...
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet:..::..:
Bana kar yazmak icin millet birbirini eziyor....belki yarın belki yarındanda yakın demiştim...demedimmi ibrahim....ha ha ha ha
68.400 degmesi demek teknik uyumsuzlugu sonlandırması demek bundan sonrasını piyasa bilir benden bu kadar.
69440`a indi kanalin alt bandi yeni saat ile...
Tepki gelirse buradan gelir, gelmezse:)
vurun sakine'ye:..:
eee, tahminimce 68.200-68.300'e yazılan otolong-stop'ları patlatmadan olur mu lem?
olmaaaa olmaaaa :D
[quote=unlimitted;183689]eee, tahminimce 68.200-68.300'e yazılan otolong-stop'ları patlatmadan olur mu lem?
olmaaaa olmaaaa :D[/quote]
stop degil onlar. sakine'nin sililonglari:::
eksi makas çokmu ayıp olur aceba...
Sn unlimitted kaç numaralı kuraldı o, o kural yine çalışmasın :)
[QUOTE=Astatin;183695]eksi makas çokmu ayıp olur aceba...[/QUOTE]
Vob da ayıp olmaz :)
S&P nin, Fitch in, Moodys in, IMF in **
Zirveden 3000 pıvan mı olduk şimdi aşşa....e iyi
[quote=unlimitted;182805]pazartesi + gap ve - kapanış yakışır.
iki kere üstüste bu hareket fişin çekildiğini teyid eder güzellikte bir yaklaşım olur. bi milyon çiçek açar.
vay be daha 2 gün önce ceza sahasının önünde top çevirirken topu tekrar bizim ceza sahasına getirdiler bugün. neyse ki şimdi orta sahada. :)))[/quote]
fiş çekilmiştir. selçuklu patrondan önce söyleyeyim istedim. 71,350 tepesi hayırlı olsun. :D sahi yaw, selçuklu patron nirde ki?
[quote=unlimitted;183283]acil yaklaşık 68,100'e inmemiz lazım.
turbo parası lazım.
acil 4.291 puan lazım. sadece bugünlük. :D[/quote]
pela, yannış hesaplamışım, doğru rakam 67.675 olcek. bi zahmet. :D
yarın +gap derim kanımca:yü:
[quote=enorton;183697]Sn unlimitted kaç numaralı kuraldı o, o kural yine çalışmasın :)[/quote]
107 nolu kural sevgili edward. ve yine çalıştı. neyse ki kuralı bilenler maliyet güzelleştirmek için kullandı. :..:
[quote=nunu;183688]vurun sakine'ye:..:[/quote]
Niyekine....
Asiye öylemi kurtulurkine...:D
Kapanışa az kaldı, bu artık düşüyor ve geçde olsa şimdi short:)
[quote=nunu;183693]stop degil onlar. sakine'nin sililonglari:::[/quote]
yok onlar günlükteki NU lar.kom.kom.kom.kom