geceye 68.300 den long..:::
Printable View
geceye 68.300 den long..:::
piyasa çıkarken short kovaladık, düşerken de long kovalayacağız galiba..:..::..:
[quote=Cerphin;183785]geceye 68.300 den long..:::[/quote]
Noldu gı,
Hani senin depreşen,kronik ayu uruhuna ne oldu...:::
çalıştırsana saksıyı
[QUOTE=EMEKDAR;183790]Noldu gı,
Hani senin depreşen,kronik ayu uruhuna ne oldu...:::[/QUOTE]
paladan dayak yiye yine hafızasını kaybetti..::::::
[quote=EMEKDAR;183790]Noldu gı,
Hani senin depreşen,kronik ayu uruhuna ne oldu...:::[/quote]
kronik ayu değil ki o.
kronik tepkici :..::..:
[QUOTE=thracian;183248]Bugün 67800`lerin altinda kaparsak satislarin cok daha sert olmasini beklerim... Ama özellikle 68800`ler korunur ve üzerinde kalirsak bir önceki tepeye dogru bir yolculuga daha cikabiliriz bu hafta icerisinde...[/QUOTE]
Gün sonu...
Sabah yazdigim 67800 rakamina cok yakin kapadik, ama hala üzerindeyiz. Bu rakam yarin icin 68210 olacak...
Bu rakamin altinda kisa pozisyon acacagim...
Sistem portföyümde ise sistem kisada oldugu icin geceye kisa...
Herkese iyi aksamlar...
Sn mordak nerde yaw, az önce okuduğum bir mesaj sonrası onun ünlü [B]"zeka küpleri" [/B] sözü aklıma geldi :)
[quote=Cerphin;183792]paladan dayak yiye yine hafızasını kaybetti..::::::[/quote]
Elleri kırılsın inşallah...
Nasıl kıydı benim ayucuma...
Böyyük ceza kestim ona....boks.
Tom da bu arada ufak bi tobo hareketi yapmak istiyor yerse..üww...
[QUOTE=thracian;183795]Gün sonu...
Sabah yazdigim 67800 rakamina cok yakin kapadik, ama hala üzerindeyiz. Bu rakam yarin icin 68210 olacak...
Bu rakamin altinda kisa pozisyon acacagim...
Sistem portföyümde ise sistem kisada oldugu icin geceye kisa...
Herkese iyi aksamlar...[/QUOTE]
Hocam sen bence hafta sonu bilgisayara bir format at, matriksteki gecikme olayını hallet... İkinci bir bilgisayar şansın varsa, bir de onda deneseydin gecikmenin nedeni bilgisayar mı yoksa eve gelen data hattı mı?
Yarın düşük acarsa 10 gün sonunda karlı vaziyette şortlarımla vedalaşacagım ve long olacagım.....olmadı yüksek acarsa cort devam kıpraşmak yok ....
[QUOTE=eksper;183800]Yarın düşük acarsa 10 gün sonunda karlı vaziyette şortlarımla vedalaşacagım ve long olacagım.....olmadı yüksek acarsa cort devam kıpraşmak yok ....[/QUOTE]
Düşük açıp düşerek devam ederse ne olacak?
Siteyi sürekli tazelemkten bıktım valla,başka yolu varmıdır bu işin otomatik yapan birşey?
[QUOTE=enorton;183798]Hocam sen bence hafta sonu bilgisayara bir format at, matriksteki gecikme olayı hallet... İkinci bir bilgisayar şansın varsa, bir de onda deneseydin gecikmenin nedeni bilgisayar mı yoksa eve gelen data hattı mı?[/QUOTE]
Ikinci bir bilgisayar daha var, ama o dizüstü oldugu icin onu kullanmak istemiyorum.
Ben PC`yi bütün gün acik birakiyorum evde, sirketten de evdeki bilgisayara baglaniyorum. Evde yokken 8-9 saatligine PC`yi acik birakabilirim ama dizüstüne güvenemiyorum, benimki biraz fazla isiniyor:)
Artik format atacagiz, baska caresi yok herhalde:( Cünkü bugün cok az grafik vardi, ancak yine de verim alamadim:(
[QUOTE=thracian;183805]Ikinci bir bilgisayar daha var, ama o dizüstü oldugu icin onu kullanmak istemiyorum.
Ben PC`yi bütün gün acik birakiyorum evde, sirketten de evdeki bilgisayara baglaniyorum. Evde yokken 8-9 saatligine PC`yi acik birakabilirim ama dizüstüne güvenemiyorum, benimki biraz fazla isiniyor:)
Artik format atacagiz, baska caresi yok herhalde:( Cünkü bugün cok az grafik vardi, ancak yine de verim alamadim:([/QUOTE]
Valla altına bir tane fanlı laptop standı koyacaksın, benimki 7/24 açık :) Hatta İstanbul dışına bile gittiğimde açık kalıyor 10-15 gün... En son ne zaman kapattım hatırlamıyorum :)
Ben demiştim bu Pala nın hakkından Kerim Akbaş abi gelir diye :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=9YDjjpnlLL0&feature=related[/url]
[QUOTE=enorton;183801]Düşük açıp düşerek devam ederse ne olacak?[/QUOTE]
tam actığım yarenin 1300 puvan altından ikinci vuruş gelir....haricinde kılımı bile oynatmam....kıvraşşın dursun....
[quote=last trader;183803]Siteyi sürekli tazelemkten bıktım valla,başka yolu varmıdır bu işin otomatik yapan birşey?[/quote]
var. sevgili megaforce77 programın ismini biliyor. bilsem ben söylerdim.
yoruldum....herkese iyi akşamlar.Ezel'e kadar dinlenim biraz.full enerjiyle seyretmem lazım:))
[QUOTE=Rooks;183817]yoruldum....herkese iyi akşamlar.Ezel'e kadar dinlenim biraz.full enerjiyle seyretmem lazım:))[/QUOTE]
Ya harbi bu akşam ezel var değil mi :) Kardeşşşşşş.... Yavuzhan nerde yaw...
long bitanem..tepki bekliyorum..10750 dow bekliyorum..desperet havuzvife..hheheh
[quote=unlimitted;183815]var. sevgili megaforce77 programın ismini biliyor. bilsem ben söylerdim.[/quote]
Shortta gösterdiğin ısrar dan dolayı tebrik ediyorum seni,saygılar
bu oyak denen kurumla bir kez olsun aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...
[B]New York’taki tarihi restoran kapandı, Türk faytoncular işsiz kaldı[/B]
[url]http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13391692.asp[/url]
[QUOTE=sovalye;183823]bu oyak denen kurumla bir kez olsun benimle aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...[/QUOTE]
hala öyle bir para kesiliyo mu?
[quote=sovalye;183823]bu oyak denen kurumla bir kez olsun aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...[/quote]
Abi bugünkü dowun artısı bizi yarın pek etkilemez değilmi,(artı olursa)
yarına artı acması dimek gebereceginin göstergesidir......eksi acarsa ozaman yukarı cuf cuf....
[quote=enorton;183826]hala öyle br para kesiliyo mu? Sonuçta oyak bank ing oldu, sadece oyak yatırım kaldı galiba...[/quote]
oyak askeri personelinin maaşlarından zorla yüzde on kesinti yapıyor hatta asteğmenler den kesilen paraları vermeyip üzerine yatıyor.
tam emin değilim ama ing banka borsa bölümünü satmadılar diye biliyorum. sattılarsa neden hala oyak yatırım diye devam ediyorlar?
ayrıca adana çimento, ereğli demirçelik vs.. hala oyakın.
[QUOTE=sovalye;183823]bu oyak denen kurumla bir kez olsun aynı pozisyonda olamayacakmıyım :)
askeri personelinden zorla kestikleri parayla oynamıyorlardır inşallah...[/QUOTE]
şovalye gı..geçtinmi şorta..maliyetin ne olaki..bende uzun vadeci olcam..çok yoruluyorum böle..sen yardım et küvin ablana..:)
[quote=last trader;183821]Shortta gösterdiğin ısrar dan dolayı tebrik ediyorum seni,saygılar[/quote]
benim pozisyonumu "inat" diye yorumlayan arkadaşlar var.
bu düşünce hatasını gidermek için açıklama yapayım. ben ilk şort pozisyonu daha önce de belirttiğim gibi 68.750'den aldım.
maliyeti düşürmek için yukarı gittikçe pozisyon artırmadım! aman buraya dikkat. pozisyonu, miktar değişimleri ile güzel maliyetli hale getirdim.
şorttaki ısrarın sebebi de, şort pozisyonun vereceği marjın long pozisyondan daha çok olduğunu düşünmemdendi.
yani olay pozisyon inadı, pozisyona aşk filan değil.
zamanlama konusunda hata yaptığımı zaten belirttim. IMF ve Moodys haberleri de bu zamanlama hatasına tuz biber oldu, biraz yorulduk o yüzden.
long yaparken çöken çatının altında kalan olmamıştır inşallah.
hep söylediğim gibi, hangi pozisyon alırsanız alın, B planınız daima olmalı.
herkese iyi akşamlar.
[quote=enorton;183801]Düşük açıp düşerek devam ederse ne olacak?[/quote]
kaymaklı ekmek kadayıfı. :D
[QUOTE=sovalye;183829]oyak askeri personelinin maaşlarından zorla yüzde on kesinti yapıyor hatta asteğmenler den kesilen paraları vermeyip üzerine yatıyor.
tam emin değilim ama ing banka borsa bölümünü satmadılar diye biliyorum. sattılarsa neden hala oyak yatırım diye devam ediyorlar?
ayrıca adana çimento, ereğli demirçelik vs.. hala oyakın.[/QUOTE]
Asteğmen işi tam komedi zaten... Bizim karakoldaki çamaşır makinesi bozuldu, levazım astsubay ilgileniyor galiba ona söyledik... O da Asteğmene söyleyin maaşıyla bir tane alsın size dedi :::
[quote=QUEEN;183831]şovalye gı..geçtinmi şorta..maliyetin ne olaki..bende uzun vadeci olcam..çok yoruluyorum böle..sen yardım et küvin ablana..:)[/quote]
günlük portföydeki şort maliyeti 69.225
70.550 kapanışta longa döner ve sonraki hamlelerde fazla kıpraşmam...
şortçu arkadaşlar çok denedi birazda ben deneme yapayım dedim:..:
[quote=halojen;183576]ilginç...
bugün son 1.5 saatte tekrar 69.6 üstüne atmazsa, yarın hatırı sayılır bir artı yapabilir gibi duruyor piyasa...[/quote]
sabah açtığım kısalarla kapanışa doğru vedalaştım... bakalım yarına ne süpriz yapacaklar...
iyi akşamlar..
dov endeksinde ana trend tekik düzeltme seviyesi [B]11.000-11.100 [/B]bölgesi.
[quote=last trader;183827]Abi bugünkü dowun artısı bizi yarın pek etkilemez değilmi,(artı olursa)[/quote]
açılışı etkileyebilir ama dow ve diğer borsaları hatta bizim spotu bile pek takip etmiyorum. en son dow u 2008 de zevkine takip ediyordum.
ne zaman takip etsem yanlış karar vermeme yol açıyorlar çünkü.
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/1296/vob1122010.jpg[/IMG]
Bu çizgiler de test molası gerekir.
Bol şanslar hepimize...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;183018]abi hoşgeldin sefa geldin gelmesine de benim yazımı niye alıntı yaptın? sanki ben seni iğnelemişm gibi...bu düşüncelerimi yazarken ne sen ne de blogun aklımın ucundan dahi geçmedi...
ben senin bloguna birkaç kez girdim.hatta bir girişimde de [COLOR="Red"][SIZE="5"]elemanın teki [/SIZE][/COLOR]buradaki SEYYAH nickimle senin bloguna üye olmuş.buradakilere söyledim o kişi kesinlikle ben değilim diye.
vallahi kusura bakma çok çirkin kaçmış.şunuda ekliym eğer seni falan iğnelediğimi düşünerek yazdınsa yukaıdaki yazıyı.günahımı alıyorsun.[B]hakkımı helal etmem sana bunuda bilesin![/B]
aklımın ne kıyısından ne köşesinden geçtin ben yukarıdaki düşüncelerimi yazarken.
bir derdin varsa onu blogunda yazan gençlere söyle...ben ne senin bloguna üye oldum,ne de yazdım....
bloguna topu topu 3-5 kez girmişimdir fazla değil.ama ne üye oldum ne de başka bişey.
çok çirkin olmuş![/QUOTE]
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Sitenizi takip eden bir arkadaşım, haftasonu yukarıdaki diyaloga şahit olmuş. Konu da ben olduğumdan dolayı (Sayın Saraylı'nın blog'unda seyyah nicki ile yorum yapan "elemanın teki" ben olduğumdan dolayı), sitenize üye olup bu gönderiyi yazma ihtiyacı duydum.
Sn. Saraylı, sanırım Sn. Türkoğlu'nun daha önce kullandığı nick "Seyyah" olduğu için ikimizin aynı kişi olduğunu düşünerek, Sn.Türkoğlu'nun özellikle EWP'a yönelik yorumlarının şahsına ve bloguna yönelik olduğunu düşünmüşsünüz. Sn. Türkoğlu'nun da belirttiği gibi, birbirimizle ilgimiz yok. Karışıklık için kusura bakmayın.
Sn. Türkoğlu, takdir edersiniz ki bir kullanıcı adı seçerken ülkedeki tüm forumları dolaşarak seçtiğim adın birileri tarafından kullanılıp kullanılmadığını kontrol etmem imkansız. Gönderinizden anladığım kadarıyla sizin bu durumdan daha önce haberiniz olmuş. Keşke bana haber verseydiniz de bu karışıklık hiç olmasaydı. Ayrıca, hakkında hiç fikir sahibi olmadığınız biri hakkında da, "elemanın teki" diye bahsetmeniz, en basit anlatımıyla, şık olmamış.
Umarım, bu foruma üye olurken aldığım nicki birileri bir forumda kullanmamıştır...Herkese iyi akşamlar diliyorum.
usd-tl teknik destek[B]1.40-1.42[/B]
[quote=viper192;183846]Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
Sitenizi takip eden bir arkadaşım, haftasonu yukarıdaki diyaloga şahit olmuş. Konu da ben olduğumdan dolayı (Sayın Saraylı'nın blog'unda seyyah nicki ile yorum yapan "elemanın teki" ben olduğumdan dolayı), sitenize üye olup bu gönderiyi yazma ihtiyacı duydum.
Sn. Saraylı, sanırım Sn. Türkoğlu'nun daha önce kullandığı nick "Seyyah" olduğu için ikimizin aynı kişi olduğunu düşünerek, Sn.Türkoğlu'nun özellikle EWP'a yönelik yorumlarının şahsına ve bloguna yönelik olduğunu düşünmüşsünüz. Sn. Türkoğlu'nun da belirttiği gibi, birbirimizle ilgimiz yok. Karışıklık için kusura bakmayın.
Sn. Türkoğlu, takdir edersiniz ki bir kullanıcı adı seçerken ülkedeki tüm forumları dolaşarak seçtiğim adın birileri tarafından kullanılıp kullanılmadığını kontrol etmem imkansız. Gönderinizden anladığım kadarıyla sizin bu durumdan daha önce haberiniz olmuş. Keşke bana haber verseydiniz de bu karışıklık hiç olmasaydı. Ayrıca, hakkında hiç fikir sahibi olmadığınız biri hakkında da, "elemanın teki" diye bahsetmeniz, en basit anlatımıyla, şık olmamış.
Umarım, bu foruma üye olurken aldığım nicki birileri bir forumda kullanmamıştır...Herkese iyi akşamlar diliyorum.[/quote]
oldu canım kardeşim...benim için sorun değilde baksana o blogun sahibi zat-ı muhterem seni ben sanıyor ondan sonra geliyor forumda benim yazımı alıntılayıp aklınca fırça atıyor.falan filan...keşke bu sana dün haber veren arkadaşın ben taa aylar evvel o kişi ben değilim dediğimde de haber verseymiş.gelip o zaman açıklasaydın.cumartesi gecesi gibi saçma saçma GÜRÜLTÜ dinlemezdik.ilginç gerçekten.
ayrıca umrumda bile değil kim ne nick alırsa alsın.benim babamın malıda değil.kilosuna parada saymadım.sadece cumartesi olduğu gibi karışıklığa sebep oluyor.adam beni bloguna üye sanıyor benim yazımı alıntılayıp kendisiyle ilgili tek kelam etmediğim halde saçma saçma yazıp gidiyor.
[B]bu forum bilgi ve sohbet doludur bolcada geyik vardır...ilgilisine...[/B]
bu koyu kısım sana değil arkadaş.git o içi bilgi dolu blogun sahibine söyle bari bunlarıda adam seni ben sanmasın.birileri damarına basmış gelmiş bizden çıkarıyor acısını.
ayrıca bu yazıyı yazmanda iyi olmuş.zat-ı muhterem kendisinin bloguyla ilgim alakam olmadığını anlar.