tırnak ıcındekı deyımı (ve benzerlerını) kullanmazsanız sevınırım astatın kardes,
esprı geyık vs evet ama, bı yere kadar,
değil mi?
Printable View
tırnak ıcındekı deyımı (ve benzerlerını) kullanmazsanız sevınırım astatın kardes,
değil mi?
[quote=rcp;74199]tırnak ıcındekı deyımı (ve benzerlerını) kullanmazsanız sevınırım astatın kardes,
değil mi?[/quote]
o kelimenin sözlükten bir anlamına bak :) ama seni mi kıracağım :) sildim
ve 16 sında ne eklenmiş.
[QUOTE=jelibon;72737]peki burada sp destekle yol alacağız.
dow için 8000 esasen psikolojik destek olmaktan öteye gitmez.
ancak 89xx üzerinde yapılan iki günlük esasında TEYİDLİi kapanış ancak aşırı alım bize bu düşüşün asla 7865 (en kötü olasılık) altına inmeyeceğini gösteriyordu. yani 7500ler, 7600ler, 7700 ler ve daha aşağıları asla söz konusu değildi. sp için hedef vardı zaten 815.
şimdi alınan mala sımsıkı sarılmakta olay. almayanlar için eğer py daha mal alacaksa yapacağı aşağı hareket alım fırsatıdır.
sevgiler.[/QUOTE]
[quote=furkan;74187]hoca cok iddiialı yazmışsın :) cokta para kazanmışsın cidden tebrik ederim hiç kolay iş değil ama boyle yazılarını okuyunca ister istemez insanlarda bir antipati doğurabiliyor yanlış anlama..mevlanadan bir hikaye var cok severim paylaşayım dedim tevazu adına..
Bir adam kötü yoldan para kazanip bununla kendisine bir inek alır. Neden sonra, yaptıklarından pişman olur ve hiç olmazsa iyi bir şey yapmış olmak için bunu Hacı Bektas Veli'nin dergahına kurban olarak bağışlamak ister.
O zamanlar dergahlar ayni zamanda aşevi işlevi görüyordu. Durumu Hacı Bektas Veli'ye anlatır ve Hacı Bektas Veli;
- ' helal değildir ' diye bu kurbanı geri çevirir.
Bunun üzerine adam Mevlevi dergahına gider ve ayni durumu Mevlana'ya anlatır.
Mevlana ise hediyeyi kabul eder.
Adam ayni şeyi Hacı Bektas Veli'ye de anlattığını ama onun bunu kabul etmemiş olduğunu söyler Mevlana'ya. Mevlana:
-' Biz bir karga isek Hacı Bektas Veli bir şahin gibidir. Öyle her leşe konmaz. O yüzden senin bu hediyeni biz kabul ederiz ama o kabul etmeyebilir' der.
Adam üşenmez kalkar Hacı Bektas dergahı'na gider ve Hacı Bektas Veli'ye,Mevlana'nın kurbanı kabul ettiğini söyler.
Hacı Bektas da söyle der:
-Bizim gönlümüz bir su birikintisi ise Mevlana'nın gönlü okyanus gibidir.Bu yüzden, bir damlayla bizim gönlümüz kirlenebilir ama onun engin gönlü kirlenmez'[/quote]
Ben yanlış anlıyım anlamıyım ama siz de şundan emin olun eğer birini tanımak istiyorsanız onu yüzyüze görün ve sadece gözlerine bakın.O size istediğinizi verir.Siz de diyorsanız gözlerinize bakayım buyrun yerim mekanım belli o zaman belki daha farklı düşünebilirsiniz.Algılama daha da değişik olabilir.Bu yazıdaki niyet öyle niyetlerden değil.Bunun yanında zaten showdu şuydu buydu yapmak istesek televizyoncular yüzünden short açamadık dün.Ama bunun yanında şu var çok değerli gazeteci ve tv ci abilerim var onlar bana birşey demedi henüz.Çık Gökhan neymiş ne değilmiş açıkla derlerse çıkacam ve açıklayacam daha da detaylı.Beni tv den arayanlar kendilerine reklam pastası peşindeler.Onlar avucunu yalarlar.Benim öyle şeylere ihtiyacım yok.Ben kendim bir tane kanalım var oraya gidecem açıklayacam detayları ile.Orada gerçek dürüst insanlar olduğuna inandığım için olacak.Şundan emin olunki sermaye piyasası ve para ile halk ilgilenmez gözükür ama çoğu insan para ile ilgilidir ve ortada sadece gazete haberi var ama çıkıp da kendi ağzından konuşma olmamış bu kişinin.İşte onun da zamanı gelecek.Ama şimdi değil.İnsanlar kendisi çıkıp konuşmasını bekliyor şu anda ben de zamanı gelince o abilerimle beraber açıklayacam durumu.Reklam peşinde koşan medyacılar da havasını alacaklar.O yüzden azıcık daha bekleyelim.
bu bana neyi çıkarıyor,
araya girme satmışşın yukarıdan malı tut.
artık buralardan da al. (ben aldım inkar etmiyorum) (Tavsiye değildir, kendime tavsiyedir)
aman ha vob için değildir. onlar sattırana kadar seni aşağıya salarlar.
futureda senas öncesi ve içinde önce daxı ve tr yi iyi bir eksi yaptırır. stoploss belli herşey belli, mümeccimlik yok, 3000-5000 puanlık kayıplar yok. risk minimize edilmiş, zaten karla buralara gelinmiş.
sevgiler.
[quote=Astatin;74200]o kelimenin sözlükten bir anlamına bak :) ama seni mi kıracağım :) sildim[/quote]
Sana bu yüzden hayranım.Önceki 100 nick de hayrandı..dng.dng.lelele.lelele.brv.brv
[QUOTE=kegen;74202]Ben yanlış anlıyım anlamıyım ama siz de şundan emin olun eğer birini tanımak istiyorsanız onu yüzyüze görün ve sadece gözlerine bakın.O size istediğinizi verir.Siz de diyorsanız gözlerinize bakayım buyrun yerim mekanım belli o zaman belki daha farklı düşünebilirsiniz.Algılama daha da değişik olabilir.Bu yazıdaki niyet öyle niyetlerden değil.Bunun yanında zaten showdu şuydu buydu yapmak istesek televizyoncular yüzünden short açamadık dün.Ama bunun yanında şu var çok değerli gazeteci ve tv ci abilerim var onlar bana birşey demedi henüz.Çık Gökhan neymiş ne değilmiş açıkla derlerse çıkacam ve açıklayacam daha da detaylı.Beni tv den arayanlar kendilerine reklam pastası peşindeler.Onlar avucunu yalarlar.Benim öyle şeylere ihtiyacım yok.Ben kendim bir tane kanalım var oraya gidecem açıklayacam detayları ile.Orada gerçek dürüst insanlar olduğuna inandığım için olacak.Şundan emin olunki sermaye piyasası ve para ile halk ilgilenmez gözükür ama çoğu insan para ile ilgilidir ve ortada sadece gazete haberi var ama çıkıp da kendi ağzından konuşma olmamış bu kişinin.İşte onun da zamanı gelecek.Ama şimdi değil.İnsanlar kendisi çıkıp konuşmasını bekliyor şu anda ben de zamanı gelince o abilerimle beraber açıklayacam durumu.Reklam peşinde koşan medyacılar da havasını alacaklar.O yüzden azıcık daha bekleyelim.[/QUOTE]
niyet öyle değildi diyorsanız doğrudur katkınız olduysa teşekkür ederim..zaten buradan karakterinizle ilgili bir yorum yapamam heralde ne gördüm ne konustum nede tanıyorum sizi aynı şekilde sizde beni tanımıyorsunuz ancak normaldede birisi gelip "sayemde alıyorsun bu komisyonları" dese biraz rahatsız olurum kaarakter meselesi bundan ibaretti söylemek istedigim..
ha burada da aklın varsa portföyünü böl,
3 e böl, 4 e böl, 8 e böl kaça bölersen böl.
ama böl.
Tamam aradaki farkında etkisi yok degil 70 den 30 a düştü ama 38 binden 35 bin açıldıgınıda hatırlarım, genel anlamda eskiye nazaran gap oranlarında düşüş var
[quote=jelibon;74203]bu bana neyi çıkarıyor,
artık buralardan da al.
sevgiler.[/quote]
Ben sizi epeydir takip ediyorum ama bu sefer hata yapacaksınız.Hatada da sakın yanlış anlamayın 100 taneden keşke bana da 1 tane hata olsa.Yorumlarınız başarılı.Ama burası yeni dip görecekkkk.Vob da görecek.Zamanı var.Bugün 25000 altında ilk defa kapandık.4 5 kere vurulan yer kırılır.Tıpkı 33650 den 4 5 kere döndüğümüz gibi aşağı doğru.Tıpkı imkb de 28500 dip derken orası kırıldığında aşağı 21000 lerde bulmuştuk kendimizi ve geçen gün 28500 ün üstüne çıkamadık.28500 üstüne çıkamamak tamamen tekniktir.Şimdi de 21000 altına inecez ama süreç zaman alacak.Kriz borsa 0.5 cent olduğunda bitecek.Ben de 6 sene önce herkese borsaya girin dediğim gibi yine diyecem ama onlar yine 2.5 ytl den dolar alacaklar tıpkı 6 sene önce 1.6 dan dolar aldıkları gibi.O zaman herkes avrupa birliği beklentisi de neymiş.Sen çocuğun tekisin demişlerdi.Ben başka birşey demiyorum onlara.0.5 cente ağır ağır düşecez.o da 2.5 ytl olursa dolar 12500 dür dip.Ha derseniz bana bu ülke hiç mi gelişmedi de onca sene 12500 olsun dip olsun cevabım şu olur size dip önceden 7000 di şimdi 12500 olmuş olur.Ülke de bu 6 7 sene içinde de o 7000 den 12500 arasındaki fark kadar büyümüştür.Reel rakamlar onlardır.Yanlış mı yüzde 60 70 lere yakın büyümedimi bileşik bazda.Aynen böyle oldu.
[quote=jelibon;74203][B]bu bana neyi çıkarıyor[/B],
artık buralardan da al.
sevgiler.[/quote]
bugünkü kapanışa doğru olanda bende gelin sazanlar bakın tutuyoruz vadeliyi düşmüyor.atlayın bakalım LONG trenine gibi bir çağrışım yaptı.kapanışa doğru hold-up yaptılar destek çalışıyor ayakları.yarında shake it up yapacaklar.farkettik ama biraz geç oldu.neyse geç olsun güç olmasın :D
zor jelibon kardeş imkansız değil ama zor.şu saaten sonra dowu teneşir pardon yeni dip paklar.S&P hepten yamuldu zaten onu hiç sorma.
bunlar gerçekler tabii temennimiz yukarı gapli açılması yönünde.longör olarak çok şey mi istiyoruz.:D
[quote=furkan;74205]niyet öyle değildi diyorsanız doğrudur katkınız olduysa teşekkür ederim..zaten buradan karakterinizle ilgili bir yorum yapamam heralde ne gördüm ne konustum nede tanıyorum sizi aynı şekilde sizde beni tanımıyorsunuz ancak normaldede birisi gelip "sayemde alıyorsun bu komisyonları" dese biraz rahatsız olurum kaarakter meselesi bundan ibaretti söylemek istedigim..[/quote]
Sadece komisyonların inmesine katkımız oldu ne mutlu ky lere demektir buradaki amaç.Şimdi anlaştık.