1200 lük telefon kablosunu yer altından kesip çalmışlar psikopatlar dün sabahtan beri telefon ve dolayısı ile internet kesik.az evvel geldi...kafayı yemiş millet.yer altından kablo söküyor...
Printable View
1200 lük telefon kablosunu yer altından kesip çalmışlar psikopatlar dün sabahtan beri telefon ve dolayısı ile internet kesik.az evvel geldi...kafayı yemiş millet.yer altından kablo söküyor...
bugunku performanslarından dolayı holojen ve astıyı tebrık ederım
[quote=TÜRKOĞLU;183850]1200 lük telefon kablosunu yer altından kesip çalmışlar psikopatlar dün sabahtan beri telefon ve dolayısı ile internet kesik.az evvel geldi...kafayı yemiş millet.yer altından kablo söküyor...[/quote]
O da tam takdirlikmiş ama asıl olay yüksek gerilim hattından bilmem kaç bin volt varken kablo çalmaya çalışmışlar.Yani yüksek gerilim hattından çalan yerin altından telefon kablosunu rahat rahat çalar :D
[QUOTE=enorton;183836]Asteğmen işi tam komedi zaten... Bizim karakoldaki çamaşır makinesi bozuldu, levazım astsubay ilgileniyor galiba ona söyledik... O da Asteğmene söyleyin maaşıyla bir tane alsın size dedi :::[/QUOTE]
Levazım astsubay deyince bir anımı daha hatırladım :)
Bir gece yarısı nöbetçi subayla beraber en yakını karakoldan 1,5 -2 km uzaklıkta olan nöbet kulelerini dolaşıyoruz...
Bir tanesine yaklaştık asker vukuat yoktur diye tekmil verdi...
Bizim ast subay sordu; gece görüşün var mı ?
-Var komutanım ama pili bitik...
4014 çalışıyor mu (telsiz) ?
- Bozuk komutanım, Levent astsubaya söyledik haberi var komutanım...
Sahra telefonu çalışıyor mu?
- Çalışmıyor komutanım, hat kesik... Levent astsubaya söyledik haberi var komutanım...
Peki sınırdan biri geçse arkadaşının boğazını kesse, seni yaralasa nasıl karakola haber verceksin?
-Veremeyeceğim komutanım
Peki evladım sen burda neden nöbet tutuyorsun şimdi?
-Levent astsubayın haberi var komutanım :)
Mevsimin en kral tekiri bu aralar çıkıyor... Ayrıca semt pazarlarında acaip ucuz oluyor..bugün işyeri civarındaki sabit balıkçıya gittik...kol gibi mis gibi tazecik tekirin 7 liraya aldım kilosunu.... fantastico!!!! ulem bird eşu ırakinin de, markası aynı kalitesi aynı ama ucuzu olsa...ehuheuehue..valla temizledim şu an atıyorum tavayı...waşşş
[QUOTE=Astatin;183854]Mevsimin en kral tekiri bu aralar çıkıyor... Ayrıca semt pazarlarında acaip ucuz oluyor..bugün işyeri civarındaki sabit balıkçıya gittik...kol gibi mis gibi tazecik tekirin 7 liraya aldım kilosunu.... fantastico!!!! ulem bird eşu ırakinin de, markası aynı kalitesi aynı ama ucuzu olsa...ehuheuehue..valla temizledim şu an atıyorum tavayı...waşşş[/QUOTE]
Ben de balık hastasıyım ama temizlemekten nefret ediyorum, hanım da temizlemiyor... Öyle olunca çok sevdğim hamsi, istavrit gibi balıkları alamıyorum çünkü satanlar caz yapıyor... Lüfer çipura falan alıyorum... Bu arada tekiri hiç sevmem :) Çocukluğumda en çok mezgit severdim bir de zargana...
[quote=enorton;183856]Ben de balık hastasıyım ama temizlemekten nefret ediyorum, hanım da temizlemiyor... Öyle olunca çok sevdğim hamsi, istavrit gibi balıkları alamıyorum çünkü satanlar caz yapıyor... Lüfer çipura falan alıyorum... Bu arada tekiri hiç sevmem :) Çocukluğumda en çok mezgit severdim bir de zargana...[/quote]
denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim :)
ama lüfer sülalesinin yeri başka..
[QUOTE=YAVUZHAN;183857]denizden babam çıksa yerim diyenlerdenim :)
ama lüfer sülalesinin yeri başka..[/QUOTE]
Benim babam gemici, dedem, onun babası falan sülale hep denizci balıkçıdır... O yüzden çocukluğumda yemediğim balık yoktur... Ama bir çoğunu sevemedim gitti... Tekir de onlardan biri... Bir de sardalya... Mesela Kalkanı çok severim, dün gördüm kilosu 55 tl yuh dedim... Babam paso kalkan getirirdi... Ben 2 yıl önce kilosu 15 e düşmüştü iki tane aldım geldim, hanım begenmedi bune böyle balık mı bu dedi... zargana alıp gelsem yılan aldım sanır :::
Onun dışında hergün hamsi tava olsun yerim :) Ya da hamsili pilav, yanına da mısırlı kara lahana çorbası :D
[QUOTE=enorton;183859]Benim babam gemici, dedem, onun babası falan sülale hep denizci balıkçıdır... O yüzden çocukluğumda yemediğim balık yoktur... Ama bir çoğunu sevemedim gitti... Tekir de onlardan biri... Bir de sardalya... Mesela Kalkanı çok severim, dün gördüm kilosu 55 tl yuh dedim... Babam paso kalkan getirirdi... Ben 2 yıl önce 15 e düşmüştü iki tane aldım geldim, hanım begenmedi bune böyle balık mı bu dedi... zargana alıp gelsem yılan aldım sanır :::
Onun dışında hergün hamsi tava olsun yerim :) Ya da hamsili pilav, yanına da mısırlı kara lahana çorbası :D[/QUOTE]
kalkan mezgit lüfer gerisini aç olduğum için yerim sadece:))) ama bu 3ünü yerken fena keyif yaparım
[quote=Astatin;183854]Mevsimin en kral tekiri bu aralar çıkıyor... Ayrıca semt pazarlarında acaip ucuz oluyor..bugün işyeri civarındaki sabit balıkçıya gittik...kol gibi mis gibi tazecik tekirin 7 liraya aldım kilosunu.... fantastico!!!! ulem bird eşu ırakinin de, markası aynı kalitesi aynı ama ucuzu olsa...ehuheuehue..valla temizledim şu an atıyorum tavayı...waşşş[/quote]
afiyet olsun patron bu arada :)
valla denizden babam çıksa yiyenler familyasındanım bende...ben kuzucuklarımı ayıramam birbirinden.. her biri mevsiminde ve hakettiği usulle yapılınca ayrı bir güzeldir.. seçemem..amma ille de seç denirse lüfer ve karadeniz'de mevsim ortası gibi çıkan hamsinin tadına doyulmaz..bu ikisi arasında seçim yapamam.. balık güzeldir patronajlar.. hepsi güzeldir, yerinde mevsiminde ve usulunce yapıldıkça...kimsenin beğenmediği sardalya bile en yağlı zamanında (çanakkale civarında) mangalladınmı nassı bişidir...amanin neyse..bu haftayı balık haftası ilan ettim.. bugün tekir..çarşamba karadeniz hamsi, cuma mevsimin son sarıkanatları....üwwwww..
Eyvallah yavuzhan patron
bu sabah gelen ilk satışta,69100 de long lar stop oldu..
kapanışa yakın 68850 de ise göstergede negatif bölgeye geçti ve short olduk..
bakalım dişe dokunur bir kısa vadeli trend oluşacakmı ?
herkes ezel izliyor galiba :)
euro/ usd krıtık bır yerdeyız 1.4550 yı geçebılırsek 1.4850 ye kadar dırenç yok gozukuyor
Parıtedekı hareketlılık altını 1.200 lere taşıyabılır yarın onemlı
[quote=YAVUZHAN;183866]herkes ezel izliyor galiba :)[/quote]
Asti yüzünden herkes balık yiyor da olabilir::::::
Pambık foktan başka bi şey yemez gerçi.
[quote=okansak;183867]euro/ usd krıtık bır yerdeyız 1.4550 yı geçebılırsek 1.4850 ye kadar dırenç yok gozukuyor
Parıtedekı hareketlılık altını 1.200 lere taşıyabılır yarın onemlı[/quote]
Blue Boss un 1.4680 hedefi var...ondna önce 1.4580 güçlü direnç...
diğer yandan 1.4790 üzeri bence çok zor..ama bence..oralara nasıl gittiğine de bağlı tabiki
yarın vob'ta 69bin üzeri denemesi, çarşamba günü bu desteğin tekrar aşağı kırılması muhtemel... çalkantılı birkaç gün olabilir..
[quote=excali;183869]Asti yüzünden herkes balık yiyor da olabilir::::::
Pambık foktan başka bi şey yemez gerçi.[/quote]
kutuplarda kuşbaşı kebabı,lahmacun vardıda biz mi yemedik? :D:D
[quote=YAVUZHAN;183865]bu sabah gelen ilk satışta,69100 de long lar stop oldu..
bakalım dişe dokunur bir kısa vadeli trend oluşacakmı ?[/quote]
olusur olusur.olusmali.:)
[quote=TÜRKOĞLU;183874]kutuplarda kuşbaşı kebabı,lahmacun vardıda biz mi yemedik? :D:D[/quote]
Lemm,,
Kuşbaşı kebabı, lahmacun yazdın, XXXX'e gönderdin de paket servis kutuba mı gelmedi??.kom
Beğenmessen[B][I]" unlimitted the airjaws'ı"[/I][/B] gönderem kutuba..:p:p
[quote=YAVUZHAN;183865]bu sabah gelen ilk satışta,69100 de long lar stop oldu..
bakalım dişe dokunur bir kısa vadeli trend oluşacakmı ?[/quote]
hayırlısı yavuzhan hocam ...
65775 ten aldığım longlar duruyo hala...
yukarda birazını boşalttım...
bu arada endeks 150 bin:..::..:
[B]İran'ı bombalayabiliriz'[/B]
[URL="http://www.aksam.com.tr/2010/01/11/haber/3308/dunya/haber.html"] [IMG]http://www.aksam.com.tr/images/print.png[/IMG][/URL] [IMG]http://www.aksam.com.tr/images/--.png[/IMG] [IMG]http://www.aksam.com.tr/images/++.png[/IMG]
[B][IMG]http://www.aksam.com.tr/images/2010/01/11/20080408_petraeus_33.jpg[/IMG]ABD’nin Merkez Kuvvetler Komutanı David Petraeus, “İran'ın Nükleer tesislerini bombalayabiliriz” dedi.[/B]
ABD Genelkurmay Başkanı Michael Mullen'ın ABD'nin İran'a olası saldırısının olumsuz etkiler yaratacağını açıklamasının ardından ABD ordusundan bu kez "Saldırı yapabiliriz" açıklaması geldi.
ABD Merkez Kuvvetler (Centcom) Komutanı Orgeneral David Petraeus, İran'ın nükleer tesisleriyle ilgili aralarında ''bombardıman'' da dahil olmak üzere askeri planlar üzerinde çalıştıklarını söyledi.
ABD'nin Irak ve Afganistan'daki güçlerinin komutan Petraeus, Amerikan televizyonuna yaptığı açıklamada, bölgeden sorumlu komutanlık Centcom'un büyük çeşitlilik gösteren durumlara yanıt vermek için birçok senaryo ve plan tasarlamamasının sorumsuzluk olacağını belirtti.
Amerikalı general, İran'ın nükleer tesisleri ve bunların bir saldırıya karşı korunaklı hale getirilmesi olasılığıyla ilgili bir soruya, bu tesislerin hepsinin bombalanabileceği yanıtını verdi.
Amerikan planlarıyla ilgili hiçbir ayrıntıya değinmeyen Orgeneral Petraeus, her eylemin etkisinin dikkatle değerlendirildiğinin altını çizdi.
Petraeus, İran nükleer krizinin hala diplomatik yollardan çözülebileceği ümidini taşıdığını belirterek, ''Kritik noktaya henüz gelmedik'' dedi
[quote=tutku;183881][B]İran'ı bombalayabiliriz'[/B]
[URL="http://www.aksam.com.tr/2010/01/11/haber/3308/dunya/haber.html"][IMG]http://www.aksam.com.tr/images/print.png[/IMG][/URL] [IMG]http://www.aksam.com.tr/images/--.png[/IMG] [IMG]http://www.aksam.com.tr/images/++.png[/IMG]
[B][IMG]http://www.aksam.com.tr/images/2010/01/11/20080408_petraeus_33.jpg[/IMG]ABD’nin Merkez Kuvvetler Komutanı David Petraeus, “İran'ın Nükleer tesislerini bombalayabiliriz” dedi.[/B]
ABD Genelkurmay Başkanı Michael Mullen'ın ABD'nin İran'a olası saldırısının olumsuz etkiler yaratacağını açıklamasının ardından ABD ordusundan bu kez "Saldırı yapabiliriz" açıklaması geldi.
ABD Merkez Kuvvetler (Centcom) Komutanı Orgeneral David Petraeus, İran'ın nükleer tesisleriyle ilgili aralarında ''bombardıman'' da dahil olmak üzere askeri planlar üzerinde çalıştıklarını söyledi.
ABD'nin Irak ve Afganistan'daki güçlerinin komutan Petraeus, Amerikan televizyonuna yaptığı açıklamada, bölgeden sorumlu komutanlık Centcom'un büyük çeşitlilik gösteren durumlara yanıt vermek için birçok senaryo ve plan tasarlamamasının sorumsuzluk olacağını belirtti.
Amerikalı general, İran'ın nükleer tesisleri ve bunların bir saldırıya karşı korunaklı hale getirilmesi olasılığıyla ilgili bir soruya, bu tesislerin hepsinin bombalanabileceği yanıtını verdi.
Amerikan planlarıyla ilgili hiçbir ayrıntıya değinmeyen Orgeneral Petraeus, her eylemin etkisinin dikkatle değerlendirildiğinin altını çizdi.
Petraeus, İran nükleer krizinin hala diplomatik yollardan çözülebileceği ümidini taşıdığını belirterek, ''Kritik noktaya henüz gelmedik'' dedi[/quote]
Bu palavradır. Amaç; Abd derin devletinin 1 numaralı müttefiği olan İran yönetimine(Ahmedinecat yönetimi) kaybettiği halk desteğini yeniden kazandırmak, halkın Musavi'ye karşı Ahmedinecat'ı desteklemesini sağlamaktır.
İran yönetimi, bütün petrolü dışarıya satıp, elde ettiği parayla nükleer enerji yatırımı yapan, halkını aç sefil bırakan, petrol ülkesi olmasına rağmen, akaryakıtı, halkına karne ile veren bir yönetimdir.
İran'ı yönetenlerin kökenlerine bakarsanız, karşımıza Şia'nın Hüccetiye mezhebi çıkar. Hüccetiye mezhebi, köken itibariyle Yahudi dönmesidir.
Bizdeki Sabetaycılar gibi düşünebilirsiniz. İran gibi bir ülkenin idaresini İranlılara bırakmazlar...
[quote=excali;183876]Lemm,,
Kuşbaşı kebabı, lahmacun yazdın, XXXX'e gönderdin de paket servis kutuba mı gelmedi??.kom
Beğenmessen[B][I]" unlimitted the airjaws'ı"[/I][/B] gönderem kutuba..:p:p[/quote]
benim kutuptan önce biraz semirmem lazım ekskali.
3 dişi kalmışlarla az beslenem de, iyi bi yem olam. :D
he bu arada, €/JPY 134,22 ortalamalı akıllara zarar kaldıraçlı şortlara akıllara zarar kaldıraç ek yapıldı.
ortalama 133,89 oldu.
stop yeresi, 134,04
bu kez VOB, fx piyasasını hedge ediyor be ekskali. stop olsak da komaz. VOB'dan güzel noktadayık gayri. ;)
[QUOTE=YAVUZHAN;183866]herkes ezel izliyor galiba :)[/QUOTE]
heyecan gittikçe artıyor..::: ikide bir reklam koymuyorlar mı sinir oluyorum...boks..boks.
[quote=Cerphin;183886]heyecan gittikçe artıyor..::: ikide bir reklam koymuyorlar mı sinir oluyorum...boks..boks.[/quote]
sinir olmamak için seyretmemem lazım üüübir saat sonra internetden reklamsız kesintisiz izlemek lazım... .boks.
[quote=Cerphin;183886]heyecan gittikçe artıyor..::: ikide bir reklam koymuyorlar mı sinir oluyorum...boks..boks.[/quote]
VOB'dan sonra herhangi bir diziyi nasıl heyecanlı bulabiliyosunuz yaw.
3 günde 5 bin puandan fazla marj oldu beaah...adrenaline bak. :::
[QUOTE=SaNCaKTaR;183887]sinir olmamak için seyretmemem lazım üüübir saat sonra internetden reklamsız kesintisiz izlemek lazım... .boks.[/QUOTE]
Evet haklısın hocam, bundan sonra öyle yapacağım ben de... Bu doktora da kıl oldum... Ne mal doktormuş böyle, bence tabipler birliği diziyi dava etsin böyle mal doktor olamaz diye...
[QUOTE=SaNCaKTaR;183887]sinir olmamak için seyretmemem lazım üüübir saat sonra internetden reklamsız kesintisiz izlemek lazım... .boks.[/QUOTE]
bir reklam süresini bekleyemiyorum, 1 saat nasıl bekleyeceğim kenan'ı görmek için..:D:D
ustelik KapalıÇARŞI daha güzel daha eylenceli....:D:D:D:D
[QUOTE=Cerphin;183890]bir reklam süresini bekleyemiyorum, 1 saat nasıl bekleyeceğim kenan'ı görmek için..:D:D[/QUOTE]
O sırada başka birşey izlersin mesela İstanbulun gerçek fatihi Kenan abiyi ::: O da kenan bu da kenan...
[url]http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-istanbulun-gercek-fatihi/856968[/url]
[QUOTE=unlimitted;183888]VOB'dan sonra herhangi bir diziyi nasıl heyecanlı bulabiliyosunuz yaw.
3 günde 5 bin puandan fazla marj oldu beaah...adrenaline bak. :::[/QUOTE]
o, herhangi bir dizi değil bir kere...boks. kenan var..::: adrenalin ne kelime, ölüp ölüp diriliyorum ekran karşısında..:D:D
[quote=Cerphin;183893]o, herhangi bir dizi değil bir kere...boks. kenan var..::: adrenalin ne kelime, ölüp ölüp diriliyorum ekran karşısında..:D:D[/quote]
N tesadüf bende vob da ters de kaldımı oluyor o ölü ölüp dirilme.. Kader kimine kavun kimine kelek der işte...:..:
ezele lala yok :P
[B][I]Ata Yatırım Başekonomisti Nurhan Toğuç, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nın ([/I][/B][COLOR=#ee6603][U][B][I]İMKB[/I][/B][/U][/COLOR][B][I]), çok aşağı yönlü hareket edeceğini zannetmediğini belirterek, “'Endeksin 53 bin 500 puanın altına sarkacağını düşünmüyorum. Endeks oradan yukarı yönlü trendine devam edecektir” dedi[/I][/B]
[QUOTE=SaNCaKTaR;183894]N tesadüf bende vob da ters de kaldımı oluyor o ölü ölüp dirilme.. Kader kimine kavun kimine kelek der işte...:..:[/QUOTE]
yarın sabah, kelek mi yiyeceksin, kavun mu ?..::::::
[QUOTE=unlimitted;183888]VOB'dan sonra herhangi bir diziyi nasıl heyecanlı bulabiliyosunuz yaw.
3 günde 5 bin puandan fazla marj oldu beaah...adrenaline bak. :::[/QUOTE]
Şu lost bir başlasın da yemişim vobu :D
21 gün 21 saat kaldı...
[url]http://www.lost4815162342.com/?ref=widget[/url]
enorton siz diş doktorumusunuz? bir arkadaşım soruyorda!
[QUOTE=negrolino;183900]enorton siz diş doktorumusunuz? bir arkadaşım soruyorda![/QUOTE]
O da nerden çıktı yaw :)
[QUOTE=enorton;183899]Şu lost bir başlasın da yemişim vobu :D
21 gün 21 saat kaldı...
[url]http://www.lost4815162342.com/?ref=widget[/url][/QUOTE]
hem ezel hem lost offf keyfimize dicek olmicak varya amanınnnnnnnnnnnnnn