[QUOTE=kegen;74211]Sadece komisyonların inmesine katkımız oldu ne mutlu ky lere demektir buradaki amaç.Şimdi anlaştık.[/QUOTE]
"katkımız oldu" daha güzel oldu... tamamdır.
Printable View
[QUOTE=kegen;74211]Sadece komisyonların inmesine katkımız oldu ne mutlu ky lere demektir buradaki amaç.Şimdi anlaştık.[/QUOTE]
"katkımız oldu" daha güzel oldu... tamamdır.
herkese iyi geceler dilerim sabaha iş başı yine..yarında gap cok buyuk olmasın sonrasında derinleşse daha guzel olur :)
bol ve hayırlı kazançlar..
[quote=furkan;74213]herkese iyi geceler dilerim sabaha iş başı yine..yarında gap cok buyuk olmasın sonrasında derinleşse daha guzel olur :)
bol ve hayırlı kazançlar..[/quote]
Ben de aynı yazacaktım şimdi.İyi geceler ben de kaçtım 5 50 de kalkacaz.İstanbul trafiğine çıkacaz 7 gibi anadolu yakasındayım aracı kurumdaki abimin evindeyiz beraber gidecez Maslaka görüşmek üzere.Yorucubir gün olacak yarın byee.üüü
[QUOTE=kegen;74209]Ben sizi epeydir takip ediyorum ama bu sefer hata yapacaksınız.Hatada da sakın yanlış anlamayın 100 taneden keşke bana da 1 tane hata olsa.Yorumlarınız başarılı.Ama burası yeni dip görecekkkk.Vob da görecek.Zamanı var.Bugün 25000 altında ilk defa kapandık.4 5 kere vurulan yer kırılır.Tıpkı 33650 den 4 5 kere döndüğümüz gibi aşağı doğru.Tıpkı imkb de 28500 dip derken orası kırıldığında aşağı 21000 lerde bulmuştuk kendimizi ve geçen gün 28500 ün üstüne çıkamadık.28500 üstüne çıkamamak tamamen tekniktir.Şimdi de 21000 altına inecez ama süreç zaman alacak.Kriz borsa 0.5 cent olduğunda bitecek.Ben de 6 sene önce herkese borsaya girin dediğim gibi yine diyecem ama onlar yine 2.5 ytl den dolar alacaklar tıpkı 6 sene önce 1.6 dan dolar aldıkları gibi.O zaman herkes avrupa birliği beklentisi de neymiş.Sen çocuğun tekisin demişlerdi.Ben başka birşey demiyorum onlara.0.5 cente ağır ağır düşecez.o da 2.5 ytl olursa dolar 12500 dür dip.Ha derseniz bana bu ülke hiç mi gelişmedi de onca sene 12500 olsun dip olsun cevabım şu olur size dip önceden 7000 di şimdi 12500 olmuş olur.Ülke de bu 6 7 sene içinde de o 7000 den 12500 arasındaki fark kadar büyümüştür.Reel rakamlar onlardır.Yanlış mı yüzde 60 70 lere yakın büyümedimi bileşik bazda.Aynen böyle oldu.[/QUOTE]
hata yapmak insanlara mahsus. tabii ki hata olacak. aman az olsunda önemli olan o.
krizin geç biteceğine %100 fikirim.
ama süreç olarak bunun sonra olacağını düşünüyorum.
sizin bu yazdığınız benimde ihtimalimdir, ancak %1 dir.
Ancak %1 de bir ihtimaldir. onun için 7865-81xx no trade denmiştir.
yani zarar yazmamanında önlemi alınmalıdır.
diyelimki geldi kırdı 7865 i.
7865-74xx için ayrı değerlendirme yapılmalıdr.
sonrasında bakmalıdır, ve dikkatli olmalıdır.
sevgiler.
[QUOTE=SEYYAH;74210]bugünkü kapanışa doğru olanda bende gelin sazanlar bakın tutuyoruz vadeliyi düşmüyor.atlayın bakalım LONG trenine gibi bir çağrışım yaptı.kapanışa doğru hold-up yaptılar destek çalışıyor ayakları.yarında shake it up yapacaklar.farkettik ama biraz geç oldu.neyse geç olsun güç olmasın :D
zor jelibon kardeş imkansız değil ama zor.şu saaten sonra dowu teneşir pardon yeni dip paklar.S&P hepten yamuldu zaten onu hiç sorma.
bunlar gerçekler tabii temennimiz yukarı gapli açılması yönünde.longör olarak çok şey mi istiyoruz.:D[/QUOTE]
hayırlısı bakalım.
zararlar az kazançlar bol olsun herkese.
sevgiler.
[QUOTE=teo;74216]Bir yere tutunmaz veya kırılmaz, çünkü bu tip söylemler yalandır.
Her şey psikolojidir, bu verdiğiniz rakamlar, ilgilenenler için manalı gibi gözüksede tamamı ile bir anlam teşkil etmez.
Fiyat niye orada da tutunsun, niye kırsın, Fiyat nerede olduğunu bilmez,hafızası yoktur.
Ayrıca kim kazanıyor, kim kaybediyor umursamaz.
Yol yakınken bu destek direnç hayallerinden kurtulun derim...[/QUOTE]
destek direcn yereleri onemdir teom
[B]amma dediyin gibi tutar tutmaz beli olmaz tutcak deme doru deyil kırcak deme doru deyil.[/B]..
destek direnc icun bir trader ne yapma gerekir basit ?
destek yeresinden long ilk direnc yeresinden realiz destek kırıldımı stop/short ilk destek yeresinden realiz.
traders bunu yapar (ben ole yapyorum)
amma kırılır kırılmaz onu kimse bilmesi yapmaz
[QUOTE=hexen;74218]destek direcn yereleri onemdir teom
amma dediyin gibi tutar tutmaz beli olmaz..
destek direnc icun bir trader ne yapma gerekir basit ?
destek yeresinden long ilk direnc yeresinden realiz destek kırıldımı stop/short ilk destek yeresinden realiz.
traders bunu yapar (ben ole yapyorum)
amma kırılır kırılmaz onu kimse bilmesi yapmaz[/QUOTE]
amma onem olan doru destek direnc bulması....
bunun icun en doru benim icun doru kanal cizmesi
[quote=hexen;74219]amma onem olan doru destek direnc bulması....
bunun icun en doru benim icun doru kanal cizmesi[/quote]
doğru kanal nasıl çizilir, gözle belirgin olan düşük veya yüksek baz alınır.
Bu doğrumudur kanal çizerken...Değildir, gel sende vazgeç bu sevdadan..:)
[quote=jelibon;74217]hayırlısı bakalım.
[B]zararlar az kazançlar bol olsun herkese.[/B]
sevgiler.[/quote]
hatta şöyle diyelim.hiç zarar olmasın bolca kazanç olsun.
bu arada bişey farkettim sevgili jelibon o kadar teşekkür edenin olmuş sen bi allah kuluna teşekkür etmemişsin be :D
elini korkak alıştırma :D
hexen abiye at bi teşekkür.en çok o hakediyor :)))
Düz hesap 30.000 açarmıyız yarın
shortçuların teşekkürünü alayım dedim
Microsoft Expected to Cut Jobs as Profit Weaken-reuters
microsoft persembe gunu bilanco aciklayacak. isci cikartabilirmis.
[QUOTE=teo;74216]Bir yere tutunmaz veya kırılmaz, çünkü bu tip söylemler yalandır.
Her şey psikolojidir, bu verdiğiniz rakamlar, ilgilenenler için manalı gibi gözüksede tamamı ile bir anlam teşkil etmez.
Fiyat niye orada da tutunsun, niye kırsın, Fiyat nerede olduğunu bilmez,hafızası yoktur.
Ayrıca kim kazanıyor, kim kaybediyor umursamaz.
Yol yakınken bu destek direnç hayallerinden kurtulun derim...
Yarın sabah longta olan birisi, sabah futures'I (örnek olarak söylüyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın)..
-4 daha görse, Japonyada -9 yapsa, bu kişilerin destek direnç düşünecek morali varmıdır.
Destek ,direnç, teknik analizcilerin havyarıdır.Bir işe yaramaz..[/QUOTE]
sayın Teo,
hadi bu gece de uzun, size bir konu açayım, güzel şeyler çıkıyor.
geçen gün yazdıklarınıza göre anlaşılan son süreçte TA ya düşman oldunuz.
olabilir hakkınızdır. zaten o an itibarıyla burada herkesin yazdığı herşeye zıt fikirde olmanız gerekmekte. ama benim size kızmamın sebebini siz biliyorsunuz, sadece o gün yazdığınız mesajda değil ama aralarda bana taş atıyordunuz zaten. neyse bu önemli değil.
merak ediyorum:
1. şu an paritedeki alımlarınızı neye göre yapıyorsunuz?
2. uzun zamandır tradersınız, o günkü tartışma sırasında en son mesajınız çok başarılı bulduğum ve hak verdiğim Sayın Mavi nin yazdığı son mesajı tebrik ettiniz. burada kendinizle çeliştiniz farkındamısınız? ve o bölge 4.11 den beri yani 2.5 aydır no trade bölgesi o tebriğinize göre.
sevgiler.
lütfen alıntılar şeklinde değilde bütüne cevap verirseniz iyi olur. konu dağılmasın.