[quote=enorton;183901]O da nerdn çıktı yaw :)[/quote]bir dostum bende misafirde o sordu başka bir forumdan sizi tanıyormuş galiba :)
Printable View
[quote=enorton;183901]O da nerdn çıktı yaw :)[/quote]bir dostum bende misafirde o sordu başka bir forumdan sizi tanıyormuş galiba :)
[quote=Cerphin;183897]yarın sabah, kelek mi yiyeceksin, kavun mu ?..::::::[/quote]
bu vob denen merete bulaştıgım gunden bu yana sabahları hiç olmasın istiyorum anla sen gerisini.kom
[QUOTE=enorton;183899]Şu lost bir başlasın da yemişim vobu :D
21 gün 21 saat kaldı...
[url]http://www.lost4815162342.com/?ref=widget[/url][/QUOTE]
sende mi lost hastalarındansın.. geçen bayram tatilinde 1 hafta gece-gündüz lost izlemiştim.. hem kendi kendime yawf ne saçma bir diziymiş bu dedim, hem de izlemeye devam ettim..:..:
izlemeye devam etmemin tek nedeni de oyunculardan Josh Holloway (Sawyer) idi..::::::
[url]http://www.timsah.com/Kocam-beni-sevmiyo-muska-yaz-da-sevsin/CrPdVOFIeSi[/url]
[quote=SaNCaKTaR;183905]bu vob denen merete bulaştıgım gunden bu yana [B]sabahları hiç olmasın istiyorum anla sen gerisini[/B].kom[/quote]
SaNCaKTar,
VOB a başlayalı keyifler yerinde maaşallah,[B]aman sabahlar olmasın[/B]
vaziyeti, he...:::
hiç izlemedim ama dizinin ismi resmen beni izleme diyor
"ezel"
ağlak sızlak bir dizi ismine benziyor
reklamlarıda çok ağlak gelmişti
çok mu önyargılı oldu:)
bende lost u bekliyorum
yerli dizileri avrupa yakasıyla birlikte rafa kaldırdım
zaten ya kurtlar vadisi var yada bunaltıcı kadın dizileri...
şöyle adam akıllı bir dizi yok ki...
[quote=unlimitted;183885]benim kutuptan önce biraz semirmem lazım ekskali.
3 dişi kalmışlarla az beslenem de, iyi bi yem olam. :D
he bu arada, €/JPY 134,22 ortalamalı akıllara zarar kaldıraçlı şortlara akıllara zarar kaldıraç ek yapıldı.
ortalama 133,89 oldu.
stop yeresi, 134,04
bu kez VOB, fx piyasasını hedge ediyor be ekskali. stop olsak da komaz. VOB'dan güzel noktadayık gayri. ;)[/quote]
akıllara zarar kaldıracın en sevdiğim tarafı bu işte.
15 pip bile yetiyor. ehehehhh...
iz süren stop devrede. 15 pips aşağı iz süren stop konur ve piyasa ekranı kapatılır.
bu arada az önce izlediğim Audi reklamındaki Audi'nin plakasını kim seçtiyse, cesaretinden ötürü kendisine tebriklerimi sunuyorum.:..::..:
[quote=enorton;183899]Şu lost bir başlasın da yemişim vobu :D
21 gün 21 saat kaldı...
[URL]http://www.lost4815162342.com/?ref=widget[/URL][/quote]
[quote=Cerphin;183906]sende mi lost hastalarındansın.. geçen bayram tatilinde 1 hafta gece-gündüz lost izlemiştim.. hem kendi kendime yawf ne saçma bir diziymiş bu dedim, hem de izlemeye devam ettim..:..:
izlemeye devam etmemin tek nedeni de oyunculardan Josh Holloway (Sawyer) idi..::::::[/quote]
Kapitalizm in uyuşturucuları... uzak durmak ta fayda var...boks. giderek Amerikanvari olmaya başladık.. sohbetler bitdi..varsa yoksa dizi...ustelik obez olma riski %100 yanına birde vob N kalp kalıyor N ciger....
[quote=sovalye;183910]hiç izlemedim ama dizinin ismi resmen beni izleme diyor
"ezel"
bu ne yahu ağlak sızlak bir dizi ismi gibi
reklamlarıda çok ağlak gelmişti
çok mu önyargılı oldu:)
bende lost u bekliyorum
yerli dizileri avrupa yakasıyla birlikte rafa kaldırdım
zaten ya it köpek vadisi var yada bunaltıcı kadın dizileri...
şöyle adam akıllı bir dizi yok ki...[/quote]
taklit bir dizi...monte cristo kontu'nun uyarlaması...kurtlar vadisinide hiç izlemedim 1 bölümüne bile bakmadım.derin devletmiş falan filan.2 tane senarist ve 1 tane yönetmen bile derin devlete böyle kolayca ulaşıp üzerine bilmem kaç bölüm dizi yapıyorsa valla bizimkinden şeffaf derin devlet olamaz :D
nerde ikinci bahar gibi diziler? canım ailem de güzel :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;183913]taklit bir dizi...monte cristo kontu'nun uyarlaması...kurtlar vadisinide hiç izlemedim 1 bölümüne bile bakmadım.derin devletmiş falan filan.2 tane senarist ve 1 tane yönetmen bile derin devlete böyle kolayca ulaşıp üzerine bilmem kaç bölüm dizi yapıyorsa valla bizimkinden şeffaf derin devlet olamaz :D
[COLOR="Red"]nerde ikinci bahar gibi diziler[/COLOR]? canım ailem de güzel :D[/QUOTE]
''İkinci Bahar'' gerçekten başkaydı.. o tadda bir dizi daha çekilemedi..
hayırlı geceler gözlere mola verdirme zamanı :)
yatın gari .uyk
40 milyar dolarlık standby imzalandı haberi düşmedimi daha,başbakana göre cumaya kadar düşer ama.Düşse geceye renk katardı:)
[quote=last trader;183916]40 milyar dolarlık standby imzalandı haberi düşmedimi daha,başbakana göre cumaya kadar düşer ama.Düşse geceye renk katardı:)[/quote]
18 milyarı geçmez gecerse süpriz olur....
Bu imfden çok çektim bende sıkıntı olmaya başladı aylardır,ne olacaksa olsun da rahat rahat kafmadaki pozisyonu alıyım.
[quote=last trader;183916]40 milyar dolarlık standby imzalandı haberi düşmedimi daha,başbakana göre cumaya kadar düşer ama.Düşse geceye renk katardı:)[/quote]
bugünkü imf haberi satış yönünde kullanıldı şortlama sebebimden birisi de buydu.
[quote=last trader;183918]Bu imfden çok çektim bende sıkıntı olmaya başladı aylardır,ne olacaksa olsun da rahat rahat kafmadaki pozisyonu alıyım.[/quote]
Niyekine,begenmiyürmüsün,ay ışığına zeytin silkelemeyi...:::
[quote=EMEKDAR;183920]Niyekine,begenmiyürmüsün,ay ışığına zeytin silkelemeyi...:::[/quote]
Zeytin değilde ayulru çok taşladılar abi,havada karada zeytin ağıcında nerde yakaladılarsa taşladılar.brvbende taşlandım tabi buarada.
[quote=last trader;183921]Zeytin değilde ayuları çok taşladılar abi,havada karada zeytin ağıcında nerde yakaladılarsa taşladılar.brvbende taşlandım tabi buarada.[/quote]
Sana taş atana,sen rey atacaksın...:::::::::
[QUOTE=SaNCaKTaR;183912]Kapitalizm in uyuşturucuları... uzak durmak ta fayda var...boks. giderek Amerikanvari olmaya başladık.. sohbetler bitdi..varsa yoksa dizi...ustelik obez olma riski %100 yanına birde vob N kalp kalıyor N ciger....[/QUOTE]
sorma.. dün akşam Hayri Pıtır'in ''Melez Prens'' filmini izledik DVD den. filmin başına oğlum zorla oturttu, hadi dedim kırmayayım, izleyelim beraber.. o kadar uyuşmuşum ki film bitti ben hala ekrana bakıyorum, sanki reklam girmiş araya da devam edecekmiş gibi.. oğlum ekranı kapatınca, neden kapattın ki demişim:..: öldü gülmekten..:D:D
[quote=EMEKDAR;183922]Sana taş atana,sen rey atacaksın...:::::::::[/quote]
O rey atma işleri bitti çok şükür az kaldı maske düşecek.lelele.lelele.lelele.lelele
dow kapandıktan sonra fdow neden satış yedi..
[quote=Cerphin;183925]dow kapandıktan sonra fdow neden satış yedi..[/quote]
Alcoa bilançosu geldi.
[quote=YAVUZHAN;183865]bu sabah gelen ilk satışta,69100 de long lar stop oldu..
kapanışa yakın 68850 de ise göstergede negatif bölgeye geçti ve short olduk..
bakalım dişe dokunur bir kısa vadeli trend oluşacakmı ?[/quote]
görünüm şöyle ;
[IMG]http://i45.tinypic.com/95pocp.jpg[/IMG]
eur/usd ciddi direnç olabilecek 1,4550 seviyelerine ulaşmış..
günlük grafa bakınca birşey dikkatimi çekti...
EW osilatörü 3.-5. dalgalar arasında illaki NU verir helede günlük ölçekte bir dalga bittiyse bunu görürüz.
ama vadeli günlük grafa bakıyorum NU yok...
mesela bir önceki tepelerde yani 61.825-65.650 tepelerinde osilatör son tepeyi onaylamamış (keza RSI da) ve ardından yaklaşık 9.000 puanlık satış gelmiş piyasaya...
ne EWO da ne RSI da NU görünmüyor....kısa bir kar realizasyonuda olabilir.dikkatli olmak lazım (cepte bulunmalı)
geçen birisi buraya bir graf koymuştu.kimdi hatırlamıyorum.şimdi çoğumuz (herkes beklemiyor olabilir) şunu bekliyoruz IMF anlaşması gelecek PALA malı gömecek...
ya gömmezse ve beklenenin tersini yaparsa? kaç yılı idi o yaw 98 mi neydi piyasa IMF anlaşması sonrası % bilmem kaç daha uçmuş yukarı...
o grafiği kim yapıştırmıştı yaw?
[QUOTE=SaNCaKTaR;183912]Kapitalizm in uyuşturucuları... uzak durmak ta fayda var...boks. giderek Amerikanvari olmaya başladık.. sohbetler bitdi..varsa yoksa dizi...ustelik obez olma riski %100 yanına birde vob N kalp kalıyor N ciger....[/QUOTE]
Bu konuda haklısın işte ama bunları amerikan dizileri değil de türk dizileri yapıyor malesef... Mesela benim eşim burdurlu bana derdi ki hep bzim orda sürekli komşular akrabalar birbirine gider gelir... Gerçekten oraya gittiğimde gördüm ki evde boş zaman yok, ya misafir geliyor ya sen misafirliktesin... Ama misafir gelince ne yapıyor biliyor musun, içeri girer girmez açın açın atv yi açın bilmem ne dizisi var :) dizi açılıyor reklama kadar çıt yok ya da dizi karakterleri konuşuluyor... reklamda başlıyor muhabet; nasılsınız iyi misiniz falan filan... Dizi bitiyor hadi evlerine... Dedim bu mu misafirlik... Malesef bu hale geldi dediler... ben mesela misafirim geldi mi tv yi kapatırım... İki kelime konuşmaya mı geldin yoksa dizi izlemeye mi... Malesef milletçe bu dizi olayını abarttık ama ben bunu amerikanvari bir olay olarak görmüyorum...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;183913][B]taklit bir dizi..[/B].monte cristo kontu'nun uyarlaması...[B]kurtlar vadisinide hiç izlemedim[/B] 1 bölümüne bile bakmadım.derin devletmiş falan filan.2 tane senarist ve 1 tane yönetmen bile derin devlete böyle kolayca ulaşıp üzerine bilmem kaç bölüm dizi yapıyorsa valla bizimkinden şeffaf derin devlet olamaz :D
nerde ikinci bahar gibi diziler? canım ailem de güzel :D[/QUOTE]
Monte Cristo kontu sinemaya en çok uyarlanan ve ilham kaynağı olan edebi eserlerden birisidir... Bunun uyarlamalarını taklit diye geçiştirmek olmaz... Ezel şuanda senaryo, oyunculuk ve kalite açısından ilk üçtedir bence...
Geçen gün de nefes için söyledim, izlemeden yorum yapmak doğru değil :)
[QUOTE=negrolino;183904]bir dostum bende misafirde o sordu başka bir forumdan sizi tanıyormuş galiba :)[/QUOTE]
Nicki nedir belki ben de onu tanıyorumdur?
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]12 Ocak Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]GBP Toplam Dış Ticaret (Kas) 11:30 -£3000 -£3213 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Kas) 11:30 %0,1 -%2,2 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD NFIB Küçük İşletme İyimserlik Endeksi (Ara) 14:30 88,3 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Dış Ticaret Dengesi (Kas) 15:30 -$34,8Mlyr -$32,9Mlyr Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik Endeksi (Oca) 17:00 46,8 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ABD Ham Petrol Stokları (8 Oca) 23:30 -2267K Orta [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]TÜİK, Aralık dönemi İmalat Sanayi kapasite kullanım oranı verisi (10:00)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine, TL cinsi, 3 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine, TL cinsi, 3 ayda bir kupon ödemeli değişken faizli devlet tahvili ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][B]Bol Kazançlar..[/B][/FONT]
Önce +300, sonra -400.......ondan sonra iki seçenek; ya -1200 ya da +1500... (tüm +- ler dünki kapanışa göredir)...tamamen hissidir..hiç bir somut veriye dayanmamaktadır
ehuhueheueh
Vadelı ıslem borsası (vob) ınternet sıtesınde konuya ılıskın olarak yapılan
acıklama asagıda yer alıyor:
"borsamızda alım/satım emrını vererek ıslemı gerceklestıren uye/hesap ıle
temınatların ve acık pozısyonların tutuldugu uyenın/hesabın farklılastırılabılmesıne
ımkan tanıyan pozısyon transferı ıslemlerı 12 ocak 2010 tarıhınden ıtıbaren
baslayacaktır. "ozel sartlara tabı pozısyon transferı" (gıve-up) olarak
adlandırılan bu uygulama ıle ılgılı duzenleme 2009/105 sayılı degısıklık genelgesı
ıle web sıtemızde yayınlanmıstır. "
-matrıks-
[B]Günaydın,bol kazançlar,herşey gönlünüze göre olsun...[/B]
VADELI ISLEM BORSASI (VOB) INTERNET SITESINDE KONUYA ILISKIN OLARAK YAPILAN
ACIKLAMA ASAGIDA YER ALIYOR:
`ORSAMIZDA ALIM/SATIM EMRINI VEREREK ISLEMI GERCEKLESTIREN UYE/HESAP ILE
TEMINATLARIN VE ACIK POZISYONLARIN TUTULDUGU UYENIN/HESABIN FARKLILASTIRILABILMESINE
IMKAN TANIYAN POZISYON TRANSFERI ISLEMLERI 12 OCAK 2010 TARIHINDEN ITIBAREN
BASLAYACAKTIR. `OZEL SARTLARA TABI POZISYON TRANSFERI` (GIVE-UP) OLARAK
ADLANDIRILAN BU UYGULAMA ILE ILGILI DUZENLEME 2009/105 SAYILI DEGISIKLIK GENELGESI
ILE WEB SITEMIZDE YAYINLANMISTIR. `
-MATRIKS-
|
[B]Kime ne getirir,kimden ne götürür yorum alabilirmiyiz...[/B]
[quote=TÜRKOĞLU;183929]günlük grafa bakınca birşey dikkatimi çekti...
EW osilatörü 3.-5. dalgalar arasında illaki NU verir helede günlük ölçekte bir dalga bittiyse bunu görürüz.
ama vadeli günlük grafa bakıyorum NU yok...
mesela bir önceki tepelerde yani 61.825-65.650 tepelerinde osilatör son tepeyi onaylamamış (keza RSI da) ve ardından yaklaşık 9.000 puanlık satış gelmiş piyasaya...
ne EWO da ne RSI da NU görünmüyor....kısa bir kar realizasyonuda olabilir.dikkatli olmak lazım (cepte bulunmalı)
geçen birisi buraya bir graf koymuştu.kimdi hatırlamıyorum.şimdi çoğumuz (herkes beklemiyor olabilir) şunu bekliyoruz IMF anlaşması gelecek PALA malı gömecek...
ya gömmezse ve beklenenin tersini yaparsa? kaç yılı idi o yaw 98 mi neydi piyasa IMF anlaşması sonrası % bilmem kaç daha uçmuş yukarı...
o grafiği kim yapıştırmıştı yaw?[/quote]
Kim demiş NU yok diye..EWO nun parametrelerini (5,14) olarak değiştir, al sana NU nun kralı...:D:D
Hala ısrar ediyorsan NU konusunda yada NU suzluk konusunda seni NUNU ya havale ediyorum:rolleyes:
cümleten günaydın ..bol kazançlar dün 69,000 maliyet longlar 69475 ort stop olmuş .. kapanışa yakın long açıp geceye long girdim .. iş yoğunluğu devam ediyor ..
çok aktif olamayacam bu aralar ... kolay gelsin cümleten .. :D:D:o:o
günaydın sabah sabah gülmek iyi gelir.....
[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1099434986109[/URL]
Günaydın FORUMUN GÜZEL İNSANLARI!
gunaydin, yine imf.
Yes IMF no cry, no IMF no cry...yani yemişim IMF yi...
ya tamam,anladik anlasmissin, miktari soyle sen.
[quote=nunu;183950]ya tamam,anladik anlasmissin, miktari soyle sen.[/quote]
Bir röportaj yapın Başbakan'la , VOBORSA muhabiri olarak..