-
[quote=kegen;74204]Sana bu yüzden hayranım.Önceki 100 nick de hayrandı..dng.dng.lelele.lelele.brv.brv[/quote]
Sen ise beni bulalıma soktun...Neden? Ben 7 ay kadar önce başladığım VOB da %340 kazanmıştım...Ama senin 500-600000 şeklindeki sapık portfoy hareketini :..: görünce bunalıma girdim :..::..:
Bu arada dünkü şıllık mevzusu ile ilgili açıklama;
ŞILLIK : şanlıurfa'nın meşhur tatlısı. krep, ceviz ve şerbetten yapılıyor; üzerine fıstık konulması da mümkün :..::..:
Ah reco ah, bilmezsin övgünün kıymetini.. Ha diyeceksinki hangi manada kullandığını nerden bileyim..E anlayacaksın onu mesajların akışından tadından tonundan...Ben burdaki manada kullanmaıştımki..."Onların aftosuna hanımefendi derler, bizim paçozumuzun adı ya alûftedir, ya şıllık."- :..::..:
-
Sevgili Sazan nerelerde kaç gündür?
-
[quote=QUEEN;74243]31400 önem yeresinden açar hemen kıramaz kanal çizgisi var[/quote]
Kraliçem...Bu açılış tahmininizin koloni topraklarda hayret şaşkınlık ve hatta bağımsızlık ve isyan duygularını körüklemesi çok muhtemeldir..ÇOOOK iyimser gördüm sizi.....:D:D AAAA pardon yaaa..FDJ neetmiş öyle :) :)
-
[QUOTE=catedral;74245]Yani PY nin 2 gündür 350 puan içinmi canı çıktı;)[/QUOTE]
Futuresler +++++ olmasaydı daha çok derdim ama cık malesef bu kadar Tepki gelsin atlayacağımda biz kapatırken dowf 8050 idi
-
[quote=catedral;74247]Sevgili Sazan nerelerde kaç gündür?[/quote]
Geçen bi ara temayüz etti, tam sorumu soruyordum baktım kaçmış... Çok acil gurt taburları ve EW yorumu almamız lazım ondan.. EW sayımlarında çok yüksek isabet şeettiren ve ayrıca güzide bir insan parçasıdır..Borsa tetkikinden ziyade muhabbeti için bakarız arkasından...
CC: BAy SAZAN (Acil geliniz, kurtlar acıktı)
-
[QUOTE=Astatin;74248]Kraliçem...Bu açılış tahmininizin koloni topraklarda hayret şaşkınlık ve hatta bağımsızlık ve isyan duygularını körüklemesi çok muhtemeldir..ÇOOOK iyimser gördüm sizi.....:D:D[/QUOTE]
Trene bincez ya ondan olabilir astatinim:rolleyes:
-
[QUOTE=mersiyk;74239]nunucum sende yapıstın shorta bırakmıyosun :) bende yarın kedi yuzunden zarar etcem artık :o[/QUOTE]
E be sevgili moderatörüm.. Senin kedi 800 üstünde kalmalıydı.. Altına geldi.. Niye kapatmadın ki :(
-
Akşam yoktum.. OBOma ya ne karşılama yapmışssınız öyle...
ben ne zaman gece dışarı çıksam dow çöküyo.. Geceleri hep dışarı mı çıksam acaba?
-
O kedi tam yatmamıştı yere yamuk idi bir sürü üsten bakan kedi vardı diycektim yazdığında ama belli olmaz dedim kendimde poz almadım o yüzden
-
Bugün borsa açıldığı yerden sonra 400 500 puanda yatay seyirde dalgalanacak.Fazla birşey beklemeyin.Böyle hareketlerden sonra yatay durur biraz.Fazla al sat yapıp komisyonu bol ödeyebilirsiniz ve kar edemezsiniz böyle zamanlarda.Kolay gelsin.
-
[quote=abka;73941]hayır ! benim isteğim ;cep operatörlerinden mesela leptoba bağlanmaktı...zaten normaldede işlemlerimi leptopla,yani dizüstü bilgisayarla yapıyorum..az önce baktım..mesela aylık aveadan 55 milyona 4GB imkanı varmış...bu benim açımdan gayet iyi...[/quote]
[quote=kegen;74257]Bugün borsa açıldığı yerden sonra 400 500 puanda yatay seyirde dalgalanacak.Fazla birşey beklemeyin.Böyle hareketlerden sonra yatay durur biraz.Fazla al sat yapıp komisyonu bol ödeyebilirsiniz ve kar edemezsiniz böyle zamanlarda.Kolay gelsin.[/quote]
aynen katılıyorummmmm::)))))
-
[quote=Astatin;74250]Geçen bi ara temayüz etti, tam sorumu soruyordum baktım kaçmış... Çok acil gurt taburları ve EW yorumu almamız lazım ondan.. EW sayımlarında çok yüksek isabet şeettiren ve ayrıca güzide bir insan parçasıdır..Borsa tetkikinden ziyade muhabbeti için bakarız arkasından...
CC: BAy SAZAN (Acil geliniz, kurtlar acıktı)[/quote]
Sevgili Astatin,
Bio-Mechanical sistem tam gaz trade'e devam ediyor. Ancak ben tatile kaçtım ve halen de tatildeyim. Bu nedenle piyasalara ve forum'a arada bir baksam da, EW'ye kafa yormuyorum. 2 hafta sonra tatil sona erecek. O nedenle arada sıkıldıkça bir şey karalıyorum ancak no EW, no Gurt Taburları, yes holiday.
Bol Kazançlar.