-
[quote=hexa;74270]Astatin bugün Vob, Gold-Tr ve xau-usd için beklentin var mı öğrenebilir miyim? :)[/quote]
HEXA cığım,
VOB endeks ve VOB usd de flatim dünden...Emme VOBGOLD da geçen haftadan bi miktar Nisan vade long taşıyorum...Buün endeks için çok bir yorumum yok..sXAUUSD ise 845 görüp yukarı döner bana göre kısa vadede..USDYTL de ise, spot 1.655 i aşağı kırmadığı sürece yön yukarıdır diye tahmin ediyorum...Özellikle hafatlık da yukarı hedfi yüksek..
-
[QUOTE=booth;74271]Teşekkür ederim. Şu anki makul olan kontrat başı komisyon nedir? 0.5 YTL mi? Dediğim gibi aylık 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Aracı kurum tavsiyeniz var mı?[/QUOTE]
kontrat sayısınız fena değil, gökhan arkadaş tera diyordu 55 kuruştan başlayıp düşen fiyatlar varmış, benim şuanda sanko 1 ytl memnunum kontrat sayımda komisyonu düşünecek kadar yüksek değil uğraşmıyorum, nezaman 1000 kontratın üstüne çıktım ozaman bakarım.
-
arkadaşlar vob 30 endeks, güniçi uzlaşma 2 kriter vardı bunlar değiştimi,
tekrar yazabilirmisiniz kriterleri?
-
Herkese selam ve bol kazançlar Vob da alternatif yatırımdan işlem yapıyorum ve 1000 de 1 komisyon ödüyorum bu oran sizce fazlamı en ideal kurum neresi acaba teşekkürler.
-
-
[QUOTE=kegen;74276]Borsa artacak.[/QUOTE]
sebep?
-
selam millet, ayuluga devam.:)
-
[quote=booth;74271]Teşekkür ederim. Şu anki makul olan kontrat başı komisyon nedir? 0.5 YTL mi? Dediğim gibi aylık 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Aracı kurum tavsiyeniz var mı?[/quote]
Daha dün yazdım pazarlamaya girdiği için yazamıyorum 55 kuruşa var.
-
Tepki nereye kadar olabilir sayın hexen
-
[quote=torsion;74277]sebep?[/quote]
Sebep yok hislerimle oynuyorum.Vob için binde 1 çok rakam.
-
[QUOTE=mmommo;74275]Herkese selam ve bol kazançlar Vob da alternatif yatırımdan işlem yapıyorum ve 1000 de 1 komisyon ödüyorum bu oran sizce fazlamı en ideal kurum neresi acaba teşekkürler.[/QUOTE]çok kazık.. şimdi 3,2 tl veriyorsun..vob 70.000 olsa 7 lira vereceksin..
-
Yükselsin de shortlayalım . Caaarrt diye düşünce arkasından bakakalıyoruz sonra.