[QUOTE=Strategist;271487]Selçuklu patron, sen de long'dasın di mi abi? Cesaret ver bana patron... Korkuyorum... üvvvv...
Grafikte elmas formasyonu var bu arada... :)))[/QUOTE]
yygd patron ... üvvv .. senin avatar gibi olsun ..üvvv ..
Printable View
[QUOTE=Strategist;271487]Selçuklu patron, sen de long'dasın di mi abi? Cesaret ver bana patron... Korkuyorum... üvvvv...
Grafikte elmas formasyonu var bu arada... :)))[/QUOTE]
yygd patron ... üvvv .. senin avatar gibi olsun ..üvvv ..
[quote=selçuklu;271490]yygd patron ... üvvv .. senin avatar gibi olsun ..üvvv ..[/quote]
15'dk'lıkardaki 15:30 çubuğu beni çok ürküttü patron... Yüksek volüm var ama çubuk dipte kapanmıyorsa KY satıyor PY alıyor demektir derler... Özellikle de sonraki çubuklarda da düşüş gelmiyorsa durum kesin gibi... üvvvvv... Geceye bile long girebilirim, özellikle de Dow açılışta göçerse... üvvvv...
[QUOTE=Astatin;271480]aaahaaaaa.... A.kaya nın Ası Aydın':::mış....[/QUOTE]
ihakkı'nın i'si ne acaba:)
Vadeli 120 lik Senaryom
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/9e919133.jpg[/IMG][/URL]
120 lik barlardan günde 5 tane yapıyoruz.Bugünkü son bar olan 17-17.35 barı dahil beklentimi grafikte resmetmeye çalıştım.
Bugünkü kapanışı 77200 e yakın yapıp yarın düşüşle açılıp kama dışına indikten sonra (75800) yeniden yükselmeye devam etmesini bekliyorum.
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/43b78833.png[/IMG]
böyle sistemmi olur demeyin :D üwwww
bu kadar çarpildikten sonra son gelen sinyal bi 10 bin puan kazandırması lazım vay anasını :(
az önceki senaryoyu alçalan tepeler üzerine kurdum.pala emmi bugün epey şaşırtmaca yapmaya çalıştı.kapanışı alçalan tepeleri bozarak yapıp yarın aşağı açacaklar bence.Sonra toparlayacaklar.[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG]
apsd fena arttı 5 dakıkada patlatıcaklar bı tarafa....
üvvv üvvvvvvv 77175 shortlarla beklıyorum üvvvvv
[URL]http://say.expressivo.com/83n2roT1[/URL]
astatin stratejist patron bu hullma sistemi (fcknrss) niye böyle oldu üwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwwwww
[quote=hpy;271484]Sevgili ağbimin ismini ben deşifre ettim.Umarım kızmamıştır.
benim ismim de İlker bu arada.[/quote]
asti hocam böyle şeyleri çok sever hemen atlar hpy kardeş sorun değil :)
[quote=seagate;271500]astatin stratejist patron bu hullma sistemi (fcknrss) niye böyle oldu üwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwwwww[/quote]
Optimizasyonlu sistem de ondan... Optimizasyonlu her sistem bir gün geldiğinde acı şekilde çarpılmaya mahkumdur... üvvvv....
[quote=a.kaya;271501]asti hocam böyle şeyleri çok sever hemen atlar hpy kardeş sorun değil :)[/quote]
nasıl kandırdık ama de mi :::
Senin gerçek ismin Abdullah kaya
benimki de İbrahim Uzunkavaklaraltındayataruyuroğulları :::.dng
[QUOTE=Strategist;271502]Optimizasyonlu sistem de ondan... Optimizasyonlu her sistem bir gün geldiğinde acı şekilde çarpılmaya mahkumdur... üvvvv....[/QUOTE]
optimizasyonsuz sistemmi var? içinde rakkam olan herşeyi optimizasyonla değiştirebiliriz az yada çok..çok olması daha kötü tabi ama sonuçta değişebiliyo.yanlışmıyım üstadım
[quote=hpy;271504]nasıl kandırdık ama de mi :::
Senin gerçek ismin Abdullah kaya
benimki de İbrahim Uzunkavaklaraltındayataruyuroğulları :::.dng[/quote]
Benimki de Can Çokçarpılan.... üvvv...
baskı yok diyemem yani .. var gibi satış baskısı ...baskı oluncada kendimi baskı belli küskü belli demekten alamıyourm ....
[url]http://say.expressivo.com/Fcoe8kLj[/url]
[quote=seagate;271500]astatin stratejist patron bu hullma sistemi (fcknrss) niye böyle oldu üwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwwwwww
üwwwwwwwwwwwwww[/quote]
sana onun sistem olmadığını söylemiştim..üüüismini neden FCKNROSES koyduk sanıyon memü...üwww
[quote=Tradeprof;271505]optimizasyonsuz sistemmi var? içinde rakkam olan herşeyi optimizasyonla değiştirebiliriz az yada çok..çok olması daha kötü tabi ama sonuçta değişebiliyo.yanlışmıyım üstadım[/quote]
ünLü modifiyeci astatin yaptı bi modifiye ettiki üwwwww
üwwwwwwwww
:D:D
bu son sat sinyali 20 bin puan kazandırsın üwwwwwwwwww :D:D
[url]http://say.expressivo.com/Jlb1bgud[/url]
[quote=Strategist;271507]Benimki de Can Çokçarpılan.... üvvv...[/quote]
memnun oldum Can ağbi.
Çokçarpılan epey kısaymış.
benim soyadımı Ösym formuna sığdırammıştım üüü
Çare olarak [B]U[/B]zun[B]K[/B]avaklar[B]A[/B]ltında[B]Y[/B]atar[B]U[/B]yur[B]O[/B]ğulları
[B]UKAYUO [/B]demiştim :::
[quote=seagate;271511]ünLü modifiyeci astatin yaptı bi modifiye ettiki üwwwww
üwwwwwwwww
bu son sat sinyali 20 bin puan kazandırsın üwwwwwwwwww :D:D[/quote]
modifiye felan değil di la o...stro nun yazdığına geçici cila atmıştık o kadar..çok yağmur yağdı malum cila aktı...la sil onu makinandan..sistem felan değil o:::
bugün 764xx de destek buldu ama benim de beklentim 758xx lerde son desteğini alıp tekrar yukarı diyecek...biraz kavga olacak bu 765xx lerde..
dow da 12.07.2010 daki hareketine benzer gidecek gibi..
ya seagate patron sen üvvv falan desen en iyi sistem bence .. ağlada düşsün abi ya .. üvvvv
[quote=Astatin;271515]modifiye felan değil di la o...stro nun yazdığına geçici cila atmıştık o kadar..çok yağmur yağdı malum cila aktı...la sil onu makinandan..sistem felan değil o:::[/quote]
ahahah senin sistemi göndermezsen silmem :D:D ilerde ünlü ve zengin olunca astatin bu ne yaa battık bu nası iş felan deriz üwwwwwwwwww :D:D:D:D
kademede yokki arkadaş ya .. 400 yandığında dur kapatayım dedim . demeye kalmadı 550 yandı vayyyy ...
[quote=selçuklu;271517]ya seagate patron sen üvvv falan desen en iyi sistem bence .. ağlada düşsün abi ya .. üvvvv[/quote]
abi
vadeli düşse ne olacak sipot düşmiyir üwwwwwwwww
bu nası işşşş üwwwwwwwwwwww
uçar bura üwwwwwwwwwww
kuş ben olacağım bu gidişle üühühühühühühü
[QUOTE=Tradeprof;271505]optimizasyonsuz sistemmi var? içinde rakkam olan herşeyi optimizasyonla değiştirebiliriz az yada çok..çok olması daha kötü tabi ama sonuçta değişebiliyo.yanlışmıyım üstadım[/QUOTE]
var :)
bu arada hedefe git git git hedefe git git git
bak teee oglen yazdım 76175 de beklliiiiom bir kara kaşlı pala :)
sabah yaptık anlasmayı 1000 puan dedik... ayıp ediyon pala.. bu kadar cimri olma.. üvvvvvvv
77200 e satışımı koydum.17 den sonra sert almalarını bekliyorum.Sabah açılıta da sert satış.
nazlana nazlana günün yükseğinin 1000 puan altına gelebildi..
[quote=Tradeprof;271505]optimizasyonsuz sistemmi var? içinde rakkam olan herşeyi optimizasyonla değiştirebiliriz az yada çok..çok olması daha kötü tabi ama sonuçta değişebiliyo.yanlışmıyım üstadım[/quote]
Abi bana bir daha üstat ya da sayın falan dersen kasten yanlış bilgi veririm ona göre... :)
O hareketli ortalama bunu kesmiş, o indikatör bunu öpmüş gibi kuralları tek başına kullanırsan optimizasyondan kaçamazsın. Bu nedenle basit sistemler, az önce seagate'in de farkettiği gibi, bazı dönemlerde çok kaybettirir. Hatta genellikle çok kaybettirir. Onun yerine kendini piyasaya adapte edebilen sistemler yazmak çok daha iyi.
Mesela:
if(adx(13)>21, falan filan, felan feşmekan)
Yukarıdaki kod adx yüksekse farklı koşullar uygular, düşükse farklı koşullar uygular. Sonuçta sistemi bu şekilde esneterek ve kendini değişik piyasa koşullarına ayak uydurabilir hale getirerek geniş parametre aralıklarında başarılı olmasını sağlamak mümkün... Teoride tabi, ben daha başarabilmiş değilim... :) üvvvv...
[quote=selçuklu;271519]kademede yokki arkadaş ya .. 400 yandığında dur kapatayım dedim . demeye kalmadı 550 yandı vayyyy ...[/quote]
[URL]http://say.expressivo.com/XZLLbq4T[/URL]
Opt var Opt var... Misal;
c>ref(HHV(c,Periyot1),-2) gibi bir al koşulun olsun.. ek koşul olarak ta bir momentum indikatörü kullan... Mom(periyot2)...
APTAL OPT ŞUDUR;
C>ref(HHV(c,opt1), Mom(opt2)
AKILLI OPT ŞUDUR;
C>ref(HHV(c,opt1),-2), Mom(opt1+2)
Yani al koşulunda opt1+2 bar geriye gidiyorsan momentumda da opt1+2 bar geriye girmelisin...ama opt2 yi opt1 den bağımsız yazarsan, opt sonucu gayet güzel makyaj yapar ama yarın bir halta yaramaz....lelele
Memü; Yukardaki sadece örnek bunu da yazıp sistem diye kullanmaya kalkma ha..:rolleyes:
SONUÇ: Filtrelerin, indikatörlerin v.b. periyotları arasında makul bir ilişki olmalı..Yoksa sistemin badem olma riski yüksektir.. Amma sistemde sadece doğrudan al -sat koşulunun içinde indikler kullanılıyorsa, default periyotları kullanmak mantıklı tabiki
ben uzadim 500 den geceye uzun girecem galiba
76550 den short cover..
bu saate kadar düşmeyen borsaya bu saatten sonra bişeycik olmaz..
bu gece flat % 99 :)
76800 ün üstüne gidilirse durum değişebilir..
[quote=The Tatar;271524]nazlana nazlana günün yükseğinin 1000 puan altına gelebildi..[/quote]
günün yükseği derken çok küçümsemişsin, orası tarihi zirve patron.
boru diil.
babasının hayrına getirmedi kamyonu ittir kaktır rampanın başına. kasayı hörç diye açıp yükü boşaltamaz ki. :::
izin verin de az nazlansın, az bıktırsın, az oyalasın demü .dng
stropatro içimde dow pis artı kapayacak ve direnen sistem yarın gapla al verceek gibi bir his var..üwww
[QUOTE=Strategist;271525]Abi bana bir daha üstat ya da sayın falan dersen kasten yanlış bilgi veririm ona göre... :)
O hareketli ortalama bunu kesmiş, o indikatör bunu öpmüş gibi kuralları tek başına kullanırsan optimizasyondan kaçamazsın. Bu nedenle basit sistemler, az önce seagate'in de farkettiği gibi, bazı dönemlerde çok kaybettirir. Hatta genellikle çok kaybettirir. Onun yerine kendini piyasaya adapte edebilen sistemler yazmak çok daha iyi.
Mesela:
if(adx(13)>21, falan filan, felan feşmekan)
Yukarıdaki kod adx yüksekse farklı koşullar uygular, düşükse farklı koşullar uygular. Sonuçta sistemi bu şekilde esneterek ve kendini değişik piyasa koşullarına ayak uydurabilir hale getirerek geniş parametre aralıklarında başarılı olmasını sağlamak mümkün... Teoride tabi, ben daha başarabilmiş değilim... :) üvvvv...[/QUOTE]
sistemi 145 satır ve üstü olan herkese üstad derim ben:))) benimki 7-8 satır çünkü heheh
Yarın + gap olmayacaksa büyük fake atıyorlar demektir... Vay canına... Sistem nasıl kapatırsa kapatsın long devam edeceğim sanırım... Umarım sistem short'da kapatır da takarım ona...
.dng
[quote=Tradeprof;271534]sistemi 145 satır ve üstü olan herkese üstad derim ben:))) benimki 7-8 satır çünkü heheh[/quote]
Marifet değil ki abi, daha uzun sistemlerim de vardı, çatır çatır çatladılar gün gelince... Benim bildiğim yıllardır hiç değiştirmeden aynı sistemi başarıyla kullanan bir sazan var, o da bilgi ve zekasıyla farklı bir boyutta zaten, ulaşmak mümkün değil... üvvvv....
[quote=Strategist;271535]Yarın + gap olmayacaksa büyük fake atıyorlar demektir... Vay canına... Sistem nasıl kapatırsa kapatsın long devam edeceğim sanırım... [COLOR=red]Umarım sistem short'da kapatır da takarım ona[/COLOR]...
.dng[/quote]
::::::::::::::::::
[QUOTE=Astatin;271528]Opt var Opt var... Misal;
c>ref(HHV(c,Periyot1),-2) gibi bir al koşulun olsun.. ek koşul olarak ta bir momentum indikatörü kullan... Mom(periyot2)...
APTAL OPT ŞUDUR;
C>ref(HHV(c,opt1), Mom(opt2)
AKILLI OPT ŞUDUR;
C>ref(HHV(c,opt1),-2), Mom(opt1+2)
Yani al koşulunda opt1+2 bar geriye gidiyorsan momentumda da opt1+2 bar geriye girmelisin...ama opt2 yi opt1 den bağımsız yazarsan, opt sonucu gayet güzel makyaj yapar ama yarın bir halta yaramaz....lelele
Memü; Yukardaki sadece örnek bunu da yazıp sistem diye kullanmaya kalkma ha..:rolleyes:
SONUÇ: Filtrelerin, indikatörlerin v.b. periyotları arasında makul bir ilişki olmalı..Yoksa sistemin badem olma riski yüksektir.. Amma sistemde sadece doğrudan al -sat koşulunun içinde indikler kullanılıyorsa, default periyotları kullanmak mantıklı tabiki[/QUOTE]
tamamdır üstad sizi belledim artık:).bu bilgi yararlı olucaktır mutlaka bana ve okuyan herkese.