31350 şort
Printable View
31350 şort
aracı kurumları anlamak mümkün değil..hem müştri kalmadı derler.zarar ediyorlar.açlıktan nefesleri kokar....ama vob 75.000 iken bile 1000 de 1 den indirim yapmadılar..ne oldu 20-30 müşteri çekti gitti.. müşterinin diğer aracı kuruma gitmesinin size ne faydası var..kontrat başı 1 ytl bile yapsaydınız yine karlı idiniz...30 milyar komisyondan oldunuz[COLOR="Red"]....mesele kuyruğu dik tutma meselesi..açlıktan ölsede kuyruk dik olsun.[/COLOR] bende çektim restimi..aracı kurumlar kibarlıkla kazık komisyonu kakalayacaklarını sanıyorlar.
bu VOB a çok yeni gelen var artık bu şekilde düşünüyorum.hacimde müthiş artış var.yarım saatte 50.000 kontratı buldu hacim.
evvelden en volatil günde 150.000 kontrat civarı işlem oluyordu.
özetle umuda yolculuğa çıkmış yeni elemanlar gelmiş bu piyasaya.ben bu son zamanlarda müthiş artan hacmi buna bağlıyorum artık.
10 kontrat parası denkleştiren sanırım buraya koşuyor.
yalnız dikkat edin he cunku herkes ya longlardan kurtulmaya yada yukselsinde shortlayalım psikolojisinde.... gecmiste boyle zamanlarda ky shortladıkca yukarı giderdi...boks.
[QUOTE=mersiyk;74287]yalnız dikkat edin he cunku herkes ya longlardan kurtulmaya yada yukselsinde shortlayalım psikolojisinde.... gecmiste boyle zamanlarda ky shortladıkca yukarı giderdi...boks.[/QUOTE]
uyarı için teşekkür, aynısını düşünüyorum,amaç vur kaç.
hele şu yfas ..hanımefendilere çok dedim..ltf indirin diye..yok dediler..alın başınıza çalın...komisyon ödemeyi seven toplumuz..emlakcı bir halt yapmaz 200 milyara aldığın evin %2 kadar kom . ister.banka ister...sözün özü 1 ytl komisyon en fazla verilecek komisyondur..
[quote=mersiyk;74287]yalnız dikkat edin he cunku herkes ya longlardan kurtulmaya yada yukselsinde shortlayalım psikolojisinde.... gecmiste boyle zamanlarda ky shortladıkca yukarı giderdi...boks.[/quote]
bi & go
[QUOTE=traderx;74284]31350 şort[/QUOTE]
31200 kapat.
Borsa düşecek.
31400 üstü artış olur altında düşüş devam eder.Etme olasışığı yüksek.Kalın lotlarla garantide alıcı çektiler sonra verdiler.
isterlerse 32600e çeksinler 30000 gormeden bozmam bu shortları pek yazamıyorum bugun cok yogun.
[quote=nunu;74278]selam millet, ayuluga devam.:)[/quote]
Nunu kısaları kapattığın zaman yazabilirsen sevinirim :)