Sert düşecez.
Printable View
Sert düşecez.
kan öfke korku panik cinayet işkence tecavüz böle sert düştümüz günlerde bu şeyler gelio aklıma hep
kisaya devam arkadaslar. en azindan ev verilerine kadar.
Bu günki takas mümkünse bir arkadaşta genel takası yollayabilirmi
[URL=http://img104.imageshack.us/my.php?image=tytek1.jpg][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/429/tytek1.th.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=nunu;74313]kisaya devam arkadaslar. en azindan ev verilerine kadar.[/QUOTE]
kısacılar hiççç kıpırdamayın... ben yaslandım arkaya.. isterse 1000 puan tepsin..
30750 yeresi gun icte trade eden traders long malyet etceyi yer onlar 30750 asayasında longs stop eder
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
yavas harket eden kitle halen short
[quote=Vob Trader;74312]kan öfke korku panik cinayet işkence [COLOR=red]tecavüz[/COLOR] böle sert düştümüz günlerde bu şeyler gelio aklıma hep[/quote]
vobum treydırım... hepsii annadımda...kırmızı ile yazılanı annamadım.. :) vob la ilgili olarak yani:..:
[quote=Astatin;74317]vobum treydırım... hepsii annadımda...kırmızı ile yazılanı annamadım.. :) vob la ilgili olarak yani:..:[/quote]
makasa tecavüz demek istemiştir -1500 falan
[quote=Astatin;74272]HEXA cığım,
VOB endeks ve VOB usd de flatim dünden...Emme VOBGOLD da geçen haftadan bi miktar Nisan vade long taşıyorum...Buün endeks için çok bir yorumum yok..sXAUUSD ise 845 görüp yukarı döner bana göre kısa vadede..USDYTL de ise, spot [COLOR=red]1.655[/COLOR] i aşağı kırmadığı sürece yön yukarıdır diye tahmin ediyorum...Özellikle hafatlık da yukarı hedfi yüksek..[/quote]
Tüm sistemler tam 1.655 den sat verecekken yukarı döndü..Kimler long yaptı bakiiimmmmm:..::..:
Long zamanı.
[QUOTE=hexen;74316]30750 yeresi gun icte trade eden traders long malyet etceyi yer onlar 30750 asayasında longs stop eder
[B]yavas harket eden kitle halen short[/B][/QUOTE]
Vatandaş Long... Düştükçe paçal yapıyo.. Ne olacak bu vatandaşın hali:eek:
[QUOTE=Astatin;74319]Tüm sistemler tam 1.655 den sat verecekken yukarı döndü..Kimler long yaptı bakiiimmmmm:..::..:[/QUOTE]
yada kimler silkelendi bakimmmm...:)