[QUOTE=catedral;74321]Vatandaş Long... Düştükçe paçal yapıyo.. Ne olacak bu vatandaşın hali:eek:[/QUOTE]
kuzu çevirme olacaklar...anladın sen onu;):D
Printable View
[QUOTE=catedral;74321]Vatandaş Long... Düştükçe paçal yapıyo.. Ne olacak bu vatandaşın hali:eek:[/QUOTE]
kuzu çevirme olacaklar...anladın sen onu;):D
[QUOTE=jerfin;74323]kuzu çevirme olacaklar...anladın sen onu;):D[/QUOTE]
Tandır daha güsel olur kıssss :..: :..: :..:
aslinda ev verileri de hikaye...butun gozler bankalarda. ozellikle ingiliz bankalari.
bi önerim olacak sayın modumuz.. üyeler birine teşekkür verdiğinde başka birine tşk vermeden dönüp aynı kişiye tekrar tşk veremesin.. CIRCIR ın catedral'a olan aşkını kıskanıyorum haaaa:..::..:
sindi burda 3 trader grup var catedralim
bunnar
1- 34500 yeresine cıktımızda bu yukselis belli kitlece short fırsat olyor beli kitle short edyor dediyim kitle bunnar yavas harket edyor..
2- alt peryot graf gore system bakan traders onlar bazısı sacma harket zamanda zarar etiler.. onlar halen short tutyor 15 dakk system long signalde short kapacaklar (sacma harkette yavas harket eden short olan belli kitle short ac kapa malyet dusurdu..)
3- gun icte trade eden traders..
1. grup halen short tutyor
2. grup dun bazı traders short stop sonra 31600 yeresinden terkar short eti.
3. grup gun içte traders dun iyi trade etiler iyi kar etiler gun sonra flat girdi
bugun 31125 üstesinde long deneme etti sonra 31125 asayasında stop etti
sindi 30750 yeresinden terkar long etti onlar terkar 30750 asayasında short stop eder..
[quote=jerfin;74326]bi önerim olacak sayın modumuz.. üyeler birine teşekkür verdiğinde başka birine tşk vermeden dönüp aynı kişiye tekrar tşk veremesin.. CIRCIR ın catedral'a olan aşkını kıskanıyorum haaaa:..::..:[/quote]
Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D
[quote=CIRCIR;74328]Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D[/quote]
bir insana asik olmak zordur elbet ama girdigi her pozisyona hemen asik olan cok insan biliyorum.:..:
[QUOTE=CIRCIR;74328]Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D[/QUOTE]
teşekkür vermek kadar basiitttttt:..:
[quote=jerfin;74331]teşekkür vermek kadar basiitttttt:..:[/quote]
hadi ya..o kadar basit mi...e ben ne uğraşıyorum bu kadar be :):..::..:
bu arada 30000 altında uzlaşmak istiyorum dersem çokmu ayıp olur
[QUOTE=hexen;74327]sindi burda 3 trader grup var catedralim
bunnar
1- 34500 yeresine cıktımızda bu yukselis belli kitlece short fırsat olyor beli kitle short edyor dediyim kitle bunnar yavas harket edyor..
2- alt peryot graf gore system bakan traders onlar bazısı sacma harket zamanda zarar etiler.. onlar halen short tutyor 15 dakk system long signalde short kapacaklar (sacma harkette yavas harket eden short olan belli kitle short ac kapa malyet dusurdu..)
3- gun icte trade eden traders..
1. grup halen short tutyor
2. grup dun bazı traders short stop sonra 31600 yeresinden terkar short eti.
3. grup gun içte traders dun iyi trade etiler iyi kar etiler gun sonra flat girdi
bugun 31125 üstesinde long deneme etti sonra 31125 asayasında stop etti
sindi 30750 yeresinden terkar long etti onlar terkar 30750 asayasında short stop eder..[/QUOTE]
ben bu grupların hiçbirine dahil degilim abi ya .dng ondanmı kaybediyorum acaba
[QUOTE=Astatin;74332]hadi ya..o kadar basit mi...e ben ne uğraşıyorum bu kadar be :):..::..:
bu arada 30000 altında uzlaşmak istiyorum dersem çokmu ayıp olur[/QUOTE]
aşkına karşılık 30.000 altın mı vermek istiyorum diyosun yani:..:
e sende cırcır gibi her yazıma teşekkür ver düşünelim bakalım:..:
[quote=jerfin;74334]aşkına karşılık 30.000 altın mı vermek istiyorum diyosun yani:..:
e sende cırcır gibi her yazıma teşekkür ver düşünelim bakalım:..:[/quote]
--he öyle demek istiyom..:..::..: da biraz indirim alsak..30000 çok ba..
--Yok öyle ben taklit etmem..Tarzım değil...Fraklı bişi bulmam lazım..teşekkürler falan olmaz.. Ben de tam mersiyk için aha benimde fanatiğim var artık, her mesajıma teşekkür ediyo diyorum, o an kesiyo teşekkürü...:..::..: