[quote=traderx;74362]nunucum dikkatli ol şortları indirp don gömlek bırakabilirler:)
bilirsin şakalaşmayı severler keratalar,
31000 üstünde 3-4 tane 5 dakikalık kapanış kısaları uçurabilir.[/quote]
31000'i bilmem ben, 750'yi bilirim:..:
Printable View
[quote=traderx;74362]nunucum dikkatli ol şortları indirp don gömlek bırakabilirler:)
bilirsin şakalaşmayı severler keratalar,
31000 üstünde 3-4 tane 5 dakikalık kapanış kısaları uçurabilir.[/quote]
31000'i bilmem ben, 750'yi bilirim:..:
[QUOTE=ASTATİN;74363]tırsmasam da olamdın zaten..yuh..jerfin, allah kahretmesin seni..ne muhabbetler açtırıyorsun..akşam geyik topiğinde paralarım ben seni ama dur bakalım:cool:[/QUOTE]
dur sen daha duurrr.:D
strike kaç etti:D.dng.dng
[quote=jerfin;74365]dur sen daha duurrr.:D
strike kaç etti:D.dng.dng[/quote]
ya bak..böyle deme..millette şöyle şeyler düşünecek...bı astatin, jerfinin genç kızlık hayalleri ile oynadı..şimdi jerfi intikam alıyor diyeekler...yoksa bir JERFIN i bir ASTATIN'e saldırtan neden ne olabilir ki:..::..::..:
[QUOTE=ASTATİN;74366]ya bak..böyle deme..millette şöyle şeyler düşünecek...bı astatin, jerfinin genç kızlık hayalleri ile oynadı..şimdi jerfi intikam alıyor diyeekler...yoksa bir JERFIN i bir ASTATIN'e saldırtan neden ne olabilir ki:..::..::..:[/QUOTE]
heheheee savunma bitti saldırı moduna mı geçtik:..::..:
ben şah ve mat dedim bileeee:..::dü:
şişşşşş öyle paydosu bitti... vob zamanı... geyikler out:..:
[quote=jerfin;74368]heheheee savunma bitti saldırı moduna mı geçtik:..::..:
ben şah ve mat dedim bileeee:..::dü:[/quote]
savunma saldırı:confused::confused: haa ne...:confused::confused: nerde..şah mat? :..::..: aynı yazılara bakarak mı yasıyos..:..: jerfin senmiyin:pbir fil ve bir atla hiç bir halt edemezsin :):..::..:
[quote=jerfin;74369]şişşşşş öyle paydosu bitti... vob zamanı... geyikler out:..:[/quote]
tamam...mersiyk nedne müdahale etmedi acaba...:confused: başına bişi mi geldi..ay kıyamam:p:p:p:..::..:
[quote=VOBiX;74355]Yönetim Teşkekkür eklentisini modifiye etsin Aşığım - Hastayım - Hayranım gibi.
Astatinn tarafından yazılan bu mesaja hayran olanalr : vs gider. .dng[/quote]
Sayın MERSİ ve Sayın HELLIM,
VOBIX in bu önerisini dikkate almanızı öneriyorum
DAX'da saat 13 ve sonrasında yaptığı bu 3. tepe için 5 dakikalıklarda, indikatörler her seferinde biraz daha aşağıda kalıyor
ingiltere ve fransa bir türlü bu yükselişe omuz atamadı.
ilginç
[QUOTE=bonnie;74375]DAX'da saat 13 ve sonrasında yaptığı bu 3. tepe için 5 dakikalıklarda, indikatörler her seferinde biraz daha aşağıda kalıyor
ingiltere ve fransa bir türlü bu yükselişe omuz atamadı.
ilginç[/QUOTE]
düzenli güzel bir trendde yok değil hani.
çok fazla şortcu var çook...bu kadar olmaması lazım
Rusya RTX'e hastayım,
Avrupa ve amerika artı, o eksi
Avrupa ve amerika eksi o artı