-
arkadaşlar güniçinde metastock a online veri aktarılması oluyor mu?ben de matriks MS aktarım programı var,herseferinde verileri yükle tuşuna basarak işlemi gerçekleştiriyorum.ondan sonrada MS de refresh tuşuna basarak MS verileri güncelleniyor.
Bunun başka kolay bir yolu var mıdır?
-
[QUOTE=ASTATİN;74391]yok..doğrusu şu... PYY Astatin ....bilmem anlatabiliormuyum[/QUOTE]
anladım piyasa yapım yönetim ..
-
[quote=poyraz;74389]Merhaba arkadaşlar,
Sol üstte de yazdığı üzere ben yeniyim.:)
Bir süredir sadece izleyici olarak takip ettim forumu.
Gerçekten çok hoş ve samimi bir ortam.
Özveriyle emek veren herkese teşekkür etmek istedim.
Bende isterem...:..:
Saygılar...[/quote]
evet sıcak bir forumdur burası..hele gece geyik topiğine gel :) 37.5 :)
-
[quote=ASTATİN;74386]:) du bakalım forumda ünvanlarıma neler eklenecek...daha...:..:[/quote]
bizi denek olarak kullanma ayıp :eek:
-
[quote=neremy;74395]bizi denek olarak kullanma ayıp :eek:[/quote]
çok pardon;)
-
[quote=selçuklu;74393]anladım piyasa yapım yönetim ..[/quote]
cık değil :)
-
systems
5 dakk long amma sınırda
15 dakk short
gun short
teknik 31100 yeresinin üstesinde shorts dikat olsun diyor... 31100 üstesi 15 dakk system dirence gitme potans olur..
-
yenilerın pozısyonu ne yonde astatın:)
-
[QUOTE=hexen;74398]systems
5 dakk long amma sınırda
15 dakk short
gun short
teknik 31100 yeresinin üstesinde shorts dikat olsun diyor... 31100 üstesi 15 dakk system dirence gitme potans olur..[/QUOTE]
abi direk soruyorum pek bakamıyorum ekrana falanda en son baktıgımda 30600-30300 sonrsaında ise 30000 görüyordum senin yoruma göre 30000 görmemiz için 30750 altımı gerek ??
-
[QUOTE=ASTATİN;74397]cık değil :)[/QUOTE]
piyasa yapıcının yardımcısı ...
-
[QUOTE=Ardasu;74392]arkadaşlar güniçinde metastock a online veri aktarılması oluyor mu?ben de matriks MS aktarım programı var,herseferinde verileri yükle tuşuna basarak işlemi gerçekleştiriyorum.ondan sonrada MS de refresh tuşuna basarak MS verileri güncelleniyor.
Bunun başka kolay bir yolu var mıdır?[/QUOTE]
Aynı dert bende de var. Metastock EOD kendi refresh yapmıyor. Zaten MSDownloader da kendi yüklemiyor. Sanırım Real time MetaStock alıp matrikse de abone olmak lazım, Matriks Gold 'dan real time data alınabiliyor dışarı.
-
[quote=selçuklu;74401]piyasa yapıcının yardımcısı ...[/quote]
dostum ikinci Y nin farklı bir kelimeyi temsil ettiğini nerden çıkardın...
.dng.dngayıp ayıp..şunu da sölettin ya bana..çok pardon arkadaşlar.. vebali selçuklunun başına