teknik yokmu yaw
Printable View
teknik yokmu yaw
[quote=excali;184628]:::
Sen bu gazla, sabaha kadar %10 artı açarsın artık..::::::
Ne yidin ??.kom
[B]"Bence nötr açsın, iyi olan kazansın"+.+.[/B][/quote]
[quote=thracian;184702]Acilisi bence flatler kazandı:)[/quote]
Dileklerim kabul oldu..+.+.
cümleten günaydın bol kazançlar ...
gune 75 puanlık tırtıkla baslayanzi..
fil-at
[quote=thracian;184709]68250'yi gecebilirsek 690xx'e gideriz ve bu muhtemelen cok hizli olacak[/quote]
68,775'i geçersek bence 69.0xx kesmez.
69.nxx olur. (n=3~7)
[quote=unlimitted;184722]68,775'i geçersek bence 69.0xx kesmez.
69.nxx olur. (n=3~7)[/quote]
bence 69.nuv olur.
u+v=12
u-v=2
olmak üzere:..:
Sen MAtlab'ı Asti'den önce sökersin bence..
Anlatıma bak yaavv..+.+.
alacaklar :)
altın uzun yazmıştı biri dün okumuştum ... kötü gap olmuş orada .. üüüüüüü
[quote=Astatin;184724]bence 69.nuv olur.
u+v=12
u-v=2
olmak üzere:..:[/quote]
[quote=excali;184725]Sen MAtlab'ı Asti'den önce sökersin bence..
Anlatıma bak yaavv..+.+.[/quote]
her durumda sen en son çözersin:::::::::
stop yazılı şimdilik long devam ... ralliralliralli ..
[quote=Astatin;184728]her durumda sen en son çözersin:::::::::[/quote]
Benim mimkin deel zaten.. Planlarım arasında Matlab yok..[B] Ben basit bir Gülen yüzüm..;)[/B]
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/5931/vob13012010.jpg[/IMG] Meraktan sabah bakalım dedim.
Yeşil kutu alt çizgi kırılımı uzunlar için stop(67.500) olmalı gibi...
Bol şanslar hepimize...
[quote=Astatin;184726]alacaklar :)[/quote]
verecekler...flat ne güzel oluyomuş yaww...xcali...çekirdek yolla:..:
gbp/usd'de 60 pipslik golü beğenmedik, 90'a takacağız dedik.
gece operasyonu ile onlar bizim ceza sahasına geldiler yaw. :..:
1,6231'den poz 2 katı.
atak başlasın!!... şşşş öbür kaleye lem. :D
alçalan trend 68250 den geçiyor an itibariyle ve kısa vadeli hareketlerde ipucu verebilir..
gösterge bazında negatif bölgede ve ortalama altında kalmaya devam ediyoruz halen..
short devam..stop seviyesi ise 68850 !
[IMG]http://i50.tinypic.com/hty8wk.gif[/IMG]
hacimsiz başladık..
[IMG]http://i49.tinypic.com/2im3nuf.gif[/IMG]
Ziestem reports;
1 dk: al
5 dk:sat
15 dk:al
30 dk:sat
60 dk:sat
gün : al
arkadaşlar hesaplardan vergi kesiliyormu yoksa şimdilik kararmı bekleniyor
gunaydin,
suna bak yaa, makasa bak yaa, ayip ama yaa:..:
bi 75 points daha tırtıkladım.. du bakem bugun kac poınts tırtıklanacak..
[IMG]http://i45.tinypic.com/1zy7ihd.jpg[/IMG]
ne tarafakırarsa..ayrıca bu işin kesinliği yok ama, bu tip görüntüler genelde yukarı kırılıyor...sisteme uy uy uy
[quote=artanis;184741]arkadaşlar hesaplardan vergi kesiliyormu yoksa şimdilik kararmı bekleniyor[/quote]
ben de merak ediyorum:rolleyes: bi de seyi merak ediyorum, yabancilardan da kesilecek mi vergi?:::
long devam .. pelaya selam ..
[quote=nunu;184745]ben de merak ediyorum:rolleyes: bi de seyi merak ediyorum, yabancilardan da kesilecek mi vergi?:::[/quote]
no no no madam.. i dont think so...you should not release any tax to us.. we are first class nations...cık cık cık
[quote=nunu;184745]ben de merak ediyorum:rolleyes: bi de seyi merak ediyorum, yabancilardan da kesilecek mi vergi?:::[/quote]
Senin yabancı olduğundan şüpheleniyorumm..:p
[QUOTE=artanis;184741]arkadaşlar hesaplardan vergi kesiliyormu yoksa şimdilik kararmı bekleniyor[/QUOTE]
Vergi yok, karar da beklenmiyor...
[quote=Astatin;184744][IMG]http://i45.tinypic.com/1zy7ihd.jpg[/IMG]
ne tarafakırarsa..ayrıca bu işin kesinliği yok ama, bu tip görüntüler genelde yukarı kırılıyor...sisteme uy uy uy[/quote]
[quote=selçuklu;184747]long devam .. pelaya selam ..[/quote]
ben ve MP, selçuklu saflarındayız:D
alımlar biraz agresif gibi geldi bana.. sankı yukarı gıtcek .. durduk yerde fıyat degısmeden 1200 apsd buyuk hareket getırır pesınden demedı demeyın.. parası cok olan basacak bı tarafa fırsat buldugu an.. kımın cok kursunu varsa hayatta kalacak bugun bellı oluyo ...
[QUOTE=Astatin;184751]ben ve MP, selçuklu saflarındayız:D[/QUOTE]
gol olsun patron .. müsterihim ben ....sende müsterihmisin ..:D:D [COLOR="White"]bu sefer gerçekten müsterihim ben patron .. stopta yazılı ... ralli a* ... 75000 olsun bence .. [/COLOR]
Selçuklu patron bizi zafere götür........
[quote=selçuklu;184754]gol olsun patron .. müsterihim ben ....sende müsterihmisin ..:D:D [COLOR=white]bu sefer gerçekten müsterihim ben patron .. stopta yazılı ... ralli a* ... 75000 olsun bence .. [/COLOR][/quote]
hemde nasıl müsterihim 69+ kapatacaz bu pzoisyonları belkide 79000 artı..kama var abi grafa koydum..kama gol olur..ayıların sırtında kan olur:..::..::..:
Bugün Amerika'da Banka CEO'ları , Amerika senatosunun sorularını yanıtlayacaklarmış..Kaynak : CNBC-e
Saat kaçta bilmiyorum..
[quote=Astatin;184756]hemde nasıl müsterihim 69+ kapatacaz bu pzoisyonları belkide 79000 artı..kama var abi grafa koydum..kama gol olur..ayıların sırtında kan olur:..::..::..:[/quote]
flat olmadin mi sen daha:..:
Günaydın dostlar,.....
[QUOTE=nunu;184758]flat olmadin mi sen daha:..:[/QUOTE]
apla değiştir şu avatarı .. kral arthur kızıyo valla ... ne o öyle .. :D:D
[quote=nunu;184758]flat olmadin mi sen daha:..:[/quote]
önce flat sonra long...yönü bulana kadar...sistem sat verene kadar:..::..: ya selçuklu ya nunu gol olana kadar
[quote=selçuklu;184760]apla değiştir şu avatarı .. kral arthur kızıyo valla ... ne o öyle .. :D:D[/quote]
yok şahsen benim fikrim değiştirmesin...yeryüzündeki en çekici ayı bence o avatar:D
[quote=selçuklu;184760]apla değiştir şu avatarı .. kral arthur kızıyo valla ... ne o öyle .. :D:D[/quote]
yemisim arthuru:..: