Aha... Sistem 725 ve üstü kapanışlarda long çakıyo... Lem takamayacağım galiba ben buna pes ediyorum... .dng
Printable View
Aha... Sistem 725 ve üstü kapanışlarda long çakıyo... Lem takamayacağım galiba ben buna pes ediyorum... .dng
750 den tekrar short
76.900 önemli , burayı geçerse şortları kapatmak gerekebilir.
[quote=Tradeprof;271538]tamamdır üstad sizi belledim artık:).bu bilgi yararlı olucaktır mutlaka bana ve okuyan herkese.[/quote]
aman ha....yok bana aste, asti, astepetro, astretinomious v.b. diyebilirsin fekat üstad asla.......
üstadlık iddiamın alduğu tek konu geyiktir..aman haaaa....
aman haaa deyince aklıma geldi, amann raaaa yine kayboldu..yaw öok öalışıyo bu adam yawww...üwwwww
Sistemim bu zor günde kendini kanıtladı kazandırmasada :) 77 falan kapanış olursa karda yazarız.
[quote=last trader;271540]750 den tekrar short[/quote]
vermemle almalari bir oldu 500 longlari
Bana öyle geliyor ki gece Dow göçse bile bizimkiler yine hiç sallamayıp yarın ralli yapacak... Kötü veriyi maliyet yapma fırsatı olarak kullandılar... Adamlar işi biliyo abi na'apalım...
[quote=Astatin;271533]stropatro içimde dow pis artı kapayacak ve direnen sistem yarın gapla al verceek gibi bir his var..üwww[/quote]
-165 kapar tahminim dow üwwwwwwwwwww
kapanışı yazdım tahminim üwwwwwww :D:D
[quote=last trader;271549]vermemle almalari bir oldu 500 longlari[/quote]
geceye shortmu girsem acabaüüütam kumar oldu ama short giresim yok
200 puan karla vedalaştım neye niyet neye kısmet hadi iyi akşamlar
pozitif ayrışmanın doruklarındayız yine..
[quote=seagate;271551]-165 kapar tahminim dow üwwwwwwwwwww
kapanışı yazdım tahminim üwwwwwww :D:D[/quote]
Dow bu kadar kötü habere ve aşırı alımda olmasına rağmen bugün eksi kapamazsa daha kapamaz zaten... Dünya durdukça yükselir artık... :..:
Ama düşse de bizimkiler sallayacak mı o ayrı bir konu. Sonuçta DOW günlük grafiğiyle VOB günlük grafiğini koy yan yana, bak bakalım benzer bir tarafları var mı?
Dünyanın en güçlü borsası ile gariban fakir Yanki'lerin borsası... :..:
Şu grafiğe bakan refah içinde yaşıyoruz bir elimiz yağda bir elimiz balda zanneder...
Bu arada sistem long'u kesinleştirdi... 60'lık da geçici AL çakıyor...
Ama ben long'a 600 maliyetle geçmiş oldum ve az da olsa sisteme taktım... Oh be, muradıma erdim.. Bi daha hayatta uğraşmam... :..:
[quote=Strategist;271550]Bana öyle geliyor ki gece Dow göçse bile bizimkiler yine hiç sallamayıp yarın ralli yapacak... Kötü veriyi maliyet yapma fırsatı olarak kullandılar... Adamlar işi biliyo abi na'apalım...[/quote]
Segili dostum
Adamlar işi gerçekten biliyor.Yarından çok emin değilsek geceye flat girmek en güvenlisidir.Yoksa açılışta kendimizi direkt kucakta bulma riski var.
Bu arada 76.900 ü zorluyor,henüz geçemedi.
[QUOTE=Strategist;271535]Yarın + gap olmayacaksa büyük fake atıyorlar demektir... Vay canına... Sistem nasıl kapatırsa kapatsın long devam edeceğim sanırım... Umarım sistem short'da kapatır da takarım ona...
.dng[/QUOTE]
patron yarın + gap olacagı fılan yok bunlar bıldıgın pıyasayı parayla terbıye edıyolar sımdı :)
YYSD....DOW daki takoz bugün kırılacak 1 milyon çiçek açacak işşaaalllhh -%2.22
bunlarda benim gibi kararsiz short devam son iki citirin maliyeti 77000 zaten 500 long 750 short.....
[quote=ihakkı;271561]Segili dostum
Adamlar işi gerçekten biliyor.Yarından çok emin değilsek geceye flat girmek en güvenlisidir.Yoksa açılışta kendimizi direkt kucakta bulma riski var.
Bu arada 76.900 ü zorluyor,henüz geçemedi.[/quote]
Benim gecelere ısrarla poz ile girmemin tek nedeni var, sistemler testlerde gecelere flat kaldıklarında daha az kazanıyor görünüyorlar. Yani gecelere pozla girmenin uzun vadede daha kazançlı olduğu bilimsel testlerle sabit. :)
Çünkü trendlerde trend yönünde büyük gap'ler geliyor. Bunları almadan trendden tam faydalanmak imkansız. E sistem de trendde kazanıyor zaten, yataydaki zararları örtüp kara geçmenin tek yolu da trendden gap'leriyle birlikte tam faydalanmak.
bugün sistemsel olarak 3-4 sinyal üreten varmı?
77150 deki satışım giderse geceye kısa gitmezse senaryo iptal olur ve uzun girerim.
Ula kapanışa 5 dk var hala durum netleşmedi geceye longmu sortmu kararsızım.
[quote=Tradeprof;271568]bugün sistemsel olarak 3-4 sinyal üreten varmı?[/quote]
0 (yazıyla sıfır sinyal)
10 kaplan modunda kapanış gelecek yine..
dow dan tırsmasam long girerdim..
[quote=Strategist;271559]Dünyanın en güçlü borsası ile gariban fakir Yanki'lerin borsası... :..:
Şu grafiğe bakan refah içinde yaşıyoruz bir elimiz yağda bir elimiz balda zanneder...[/quote]
final yapiyiler da abi normaldir üwww 20 bine gelecek adam üwwww :D:D olsun o kadar ahahahaha
nası ama :D:D
üwwwwwwwwwwwwwwww
hüühühühühhü
80 dedik dedik gene short gene short üwwwwwwwwwwww
bu senede böyle geçti ühühühühühüh
ben kısa ... girecem ..
histem pis alda ama sistem satta kalıorsa geceye ben de şort..amma çok güçli görinni ne yalan diyeyim...dj de ekside üstelik..risk misk..ama şort
[quote=Strategist;271566]Benim gecelere ısrarla poz ile girmemin tek nedeni var, sistemler testlerde gecelere flat kaldıklarında daha az kazanıyor görünüyorlar. Yani gecelere pozla girmenin uzun vadede daha kazançlı olduğu bilimsel testlerle sabit. :)
Çünkü trendlerde trend yönünde büyük gap'ler geliyor. Bunları almadan trendden tam faydalanmak imkansız. E sistem de trendde kazanıyor zaten, yataydaki zararları örtüp kara geçmenin tek yolu da trendden gap'leriyle birlikte tam faydalanmak.[/quote]
Sistemine uymanı saygıyla karşılıyorum.
Benim felsefe az olsun benim olsun.Bakalım spot nasıl kapatacak.
[quote=The Tatar;271573]10 kaplan modunda kapanış gelecek yine..
dow dan tırsmasam long girerdim..[/quote]
60404 kapattı namıssız tam son saniye nası oluyo yaa 60100 lerdeydi üwwwwwwwwwwwwwwwww adalet yok adalet ühühühühühüh
76800 geceye long iyi aksamlar
Ben de geceye long devam ediyorum ama çok tırsıyorum ne yalan söyleyeyim... Yön yukarı görünüyor ama sırf maliyet iyileştirmek için bile eksi gap yapabilir bu herifler...
tekrar şort yarın eksi gap var
Release the rivvverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........................!!!!!!!!!!!!!!
göstergelerim yarınki gap'i kimsenin canını yakmayacak türden bişi diyolar.
ben flat. çok güzel gün oldu. özellikle foreks tarafında.
herkese iyi akşamlar.
yyfuhiak+yyfuhig
sistem 925ten satta geceye short ama bugün sistem beni yalan etti.bugün sinyal vermiyen bi sistem istiyorum:( durduk yere çarpıldım ortada fol yok yumurta yok sistem gazabına geldim ühüüüü yarın 2000 aşağı gap olsada kurtulsak hatta trend olsun olmuşken dow 8000e gitsin:)
yorumzsuz graf ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/b2c85301.png[/IMG]
Geceye az kısa (sistemin hatırına)
cümleten iyi aksamlar
zor bi gündü dow bu gece göçmesse yarına sağlam bi kalay savuracam.
[quote=unlimitted;271586]göstergelerim yarınki gap'i kimsenin canını yakmayacak türden bişi diyolar.
ben flat. çok güzel gün oldu. özellikle foreks tarafında.
herkese iyi akşamlar.[/quote]
yarını tahmin edemediğimden geceye flat.
[quote=selçuklu;271592]yorumzsuz graf ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/b2c85301.png[/IMG][/quote]
Running Parallels.dng