aha fileksi niki seksi gelmiş... hacı..bu HTC One mikemmel yalnız...teprik ederim
Printable View
aha fileksi niki seksi gelmiş... hacı..bu HTC One mikemmel yalnız...teprik ederim
[quote=flexy;457328]tüneldeyim abi sonra ara[/quote]
tünel derken?
[quote=Astatin;457327]şöyle;
Sıvının Kaldırma Kuvveti: Sıvıdaki Cismin Hacmi*Sıvının Yoğunluğu (F=V*d)
yani hacim muhim ama satanın (yada alanın) hangi para (büyük or küçük) olduğu da (yoğunluk) muhim...pas diorum yani..umarım pes demem[/quote]
Bu soruya bu kadar BİLİMSEL yaklaşacağını düşünememişim.....dng
[quote=excali;457331]Bu soruya bu kadar BİLİMSEL yaklaşacağını düşünememişim.....dng[/quote]
ah ulan ah...şimdi 10 yıl önce olacaktı...Şu cümleyi sanal alemde chat yaparken bir bağyan arkadaş diyecekti ..bu cümleyi bir sarardım bir sarardım 2 saat sonra kahve içiyor olurduk.dng.dngah ulan gençlik.... düşdüğümüz hale bak şimdi...fizik formülleri, vob endeksi, raning mi ranamaying mi triyengıl, bılgırın mı fasulyenin mi tepkiesi daha şiddetli....zart zurt...bööğğğğüüüüüüüü.... I know what it is to be young, I also know what it is to be old.... gahretsin.... (old dediysek moruh da değil yani...:p)
[QUOTE=Astatin;457330]tünel derken?[/QUOTE]
Ters köşeden geldin hacı, suyun kaldırma guvveti falan deyince afalladım .dng
[quote=flexy;457334]Ters köşeden geldin hacı, suyun kaldırma guvveti falan deyince afalladım .dng[/quote]
VIYOP bir deniz...............................................:..:
araya garuşuk..
[IMG]http://i40.tinypic.com/29qdyye.jpg[/IMG]
ex ve fil-ex :)
kapanış tahmini alayım.. (caz cuz istemem mazeret istemem...bir sayı sallayacaaaanız sadece..de hadi)
[quote=astatin;457346]ex ve fil-ex :)
kapanış tahmini alayım.. (caz cuz istemem mazeret istemem...bir sayı sallayacaaaanız sadece..de hadi)[/quote]
92.725
[quote=flexy;457347]92.725[/quote]
oha..o ne le..adammı öldürdük..breh... 88875 diyom ben...ben hacıex in yerinde olsam, bahsi kazanma ihtimalini maksimize etmek içün, ikimizin tahmininin tam ortasını söylerdim...(yalan)
[quote=Astatin;457316]ben de bılgır pilavı yedim ama yüzüm yere dönük duruyom..kazara tavan olmayayım, tabana yapışayım diye[/quote]
Muhabbetiniz öldürdü beni :) işyeri olmasa yerlere yatacam :)))
[QUOTE=Astatin;457338]araya garuşuk..
[IMG]http://i40.tinypic.com/29qdyye.jpg[/IMG][/QUOTE]
Kuponu hangi şehirden oynadın asti?Çıksın istiyosan angara'dan oynıcan hacı :D golden cross var orda
Aneeemm.
Bir daha bılgır pilavından şaşmayacağım. Midem , fena oldu...
:p:p:p
[img]http://files-cdn.formspring.me/photos/20130114/n50f394eb0b1bd.jpg[/img]
[quote=excali;457356]Aneeemm.
Bir daha bılgır pilavından şaşmayacağım. Midem , fena oldu...
:p:p:p
[IMG]http://files-cdn.formspring.me/photos/20130114/n50f394eb0b1bd.jpg[/IMG][/quote]
bi dakka yaw...biz seni Erkek Kedi biliyorduk...Resimde midesi kötü olan ise Bağyan İnsan.... vay**..ne yanılmışız beaa...hadi cinsiyeti ıskaladık, türü nasıl ıskaladık yaw:..:
Bu araad dikkat..kedi üstünü pisleyecek gibi bi rahat bi cool duruyo
[QUOTE=Astatin;457357]bi dakka yaw...biz seni Erkek Kedi biliyorduk...Resimde midesi kötü olan ise Bağyan İnsan.... vay**..ne yanılmışız beaa...hadi cinsiyeti ıskaladık, türü nasıl ıskaladık yaw:..:[/QUOTE]
Patron, excali klozet olan.
95 pin kapatır mıyık?:..:
[QUOTE=excali;457359]95 pin kapatır mıyık?:..:[/QUOTE]
Görüyorum ve 96 yapıyorum :..:
[quote=Astatin;457357]bi dakka yaw...biz seni Erkek Kedi biliyorduk...Resimde midesi kötü olan ise Bağyan İnsan.... vay**..ne yanılmışız beaa...hadi cinsiyeti ıskaladık, türü nasıl ıskaladık yaw:..:[/quote]
Telekineziyle benim yerime bağyan kusuyor olmasın?.dng
[QUOTE=excali;457361][B]Telekineziyle [/B]benim yerime bağyan kusuyor olmasın?.dng[/QUOTE]
Nıahahha :p
[quote=flexy;457358]Patron, excali klozet olan.[/quote]
[quote=excali;457361]Telekineziyle benim yerime bağyan kusuyor olmasın?.dng[/quote]
senin işler karşık excali..kapatıyorum bu bahsi burda:..: telekineziyle zihin etkileniyodu da, hissiyat transfer edilemiyodu galiba...yeme bizi...bu durumda eğer midem bulandı kusuyorum diyosan bağyan olan sensin:D
fileks,
abicim adam (yada bağyan) kusuyorum diyor telekinezi diyor..sen diyosun ki bayan (yada adam) klozet..otur sıfır:p
[quote=polo;457354]Muhabbetiniz öldürdü beni :) işyeri olmasa [B]yerlere yatacam[/B] :)))[/quote]
öylesi vob da daha sağlıklı..en azındna şu an:p
[QUOTE=Astatin;457363]senin işler karşık filex..kapatıyorum bu bahsi burda:..: telekineziyle zihin etkileniyodu da, hissiyat transfer edilemiyodu galiba...yeme bizi...bu durumda eğer midem bulandı kusuyorum diyosan bağyan olan sensin:D
fileks,
abicim adam (yada bağyan) kusuyorum diyor telekinezi diyor..sen diyosun ki bayan (yada adam) klozet..otur sıfır:p[/QUOTE]
Hacı, ortalık cidden çorba oldu.O halde, joker hakkımı kullanıp Soros'a bağlanabilir miyim?Olmadı bakkal nurettin'e bağlanalım, çırakla 2 ekmek yollayıversin.
[quote=flexy;457360]Görüyorum ve 96 yapıyorum :..:[/quote]
patron..tam olarak ne gördün...:p:p
[QUOTE=Astatin;457364]öylesi vob da daha sağlıklı..en azındna şu an:p[/QUOTE]
:..::..::..::..::..::..:
[quote=Astatin;457367]patron..tam olarak ne gördün...:p:p[/quote]
Nereden gördün diye sorsaydın?.dng
[QUOTE=Astatin;457367]patron..tam olarak ne gördün...:p:p[/QUOTE]
Şimdi böyle elips şeklinde, altından ışık çıkıyodu..
[quote=flexy;457370]Şimdi böyle elips şeklinde, altından ışık çıkıyodu..[/quote]
Femen mi?:..:
[QUOTE=Astatin;457367]patron..tam olarak ne gördün...:p:p[/QUOTE]
[QUOTE=excali;457369]Nereden gördün diye sorsaydın?.dng[/QUOTE]
[QUOTE=excali;457372]Femen mi?:..:[/QUOTE]
Tüm soruların cevapları ve daha fazlası, bugün "noluyo layn?" programında.Sakın kaçırmayın..yada kaçırın internetten tekrarını yayınlıcaz nasıl olsa.
[quote=flexy;457370]Şimdi böyle elips şeklinde, altından ışık çıkıyodu..[/quote]
hımmm.ya içine ampul konmuş yumurta..yada bizim emektar Atılgan ı uzak çekim görmüşsün demek...hımmmm.. 96 nerden çıktı peki:p
[QUOTE=Astatin;457374]hımmm.ya içine ampul konmuş yumurta..tada bizim emektar atılganı uzak çekim görmüşsün demek...hımmmm.. 96 nerden çıktı peki:p[/QUOTE]
Sorumlusu excali, herşey onun kuyruğunun altından çıktı :..:
vay beaa...sadece dünyada değil dürkiya dada dengeler değişti malum...eski dostlar düşman oldu... buna paralel longcuları "organize silahlı terör örgütü" suçlamasıyla içeri alabilirler....hep şortcuları mı alacaklar..dimi yaw
sıkıldım..akşam olsa süper lotoda 4 tuttursak..sonra ********:)...sonra dow taban olsa..filan
Bu teminat muhabbeti nasıl olacak şimdi? takasbank, vobaş gibi teminat miktarı mı ilan edecek?Yada fiyatı mı baz alacaz artık?
[quote=flexy;457379]Bu teminat muhabbeti nasıl olacak şimdi? takasbank, vobaş gibi teminat miktarı mı ilan edecek?Yada fiyatı mı baz alacaz artık?[/quote]
ahada yakaladım yüksek kaldıraçla oynayan birini daha.. fileksi bey fileksi bey, 2-3 hatat 4 galdıraçla oynuyosanız teminatın gaç tl olduğunun ne önemi var:p kendini kötü hissetme ben de ortalama 4-5 hatta bazen 8 e çıkan galdıraçlar şeettrebiliyorum..yüksek olacak dabi hacı, düşük galdraç isteyeydik spotci olurduk vopci deil..dimi:p
[QUOTE=Astatin;457380]ahada yakaladım yüksek kaldıraçla oynayan birini daha.. fileksi bey fileksi bey, 2-3 hatat 4 galdıraçla oynuyosanız teminatın gaç tl olduğunun ne önemi var:p kendini kötü hissetme ben de ortalama 4-5 hatta bazen 8 e çıkan galdıraçlar şeettrebiliyorum..yüksek olacak dabi hacı, düşük galdraç isteyeydik spotci olurduk vopci deil..dimi:p[/QUOTE]
Eskiden yapıyodum yaw artık düşük tutuyorum patronaj :)
ula bu baya baya yere bakıyo...hele ki mACD tepede bildiğin titrek manda olmuş..
[IMG]http://i43.tinypic.com/15dtpxj.png[/IMG]
neden taban olmuyor bu..eski günlerdeki gibi tuvalete mi gitsem acaba
dow -180 oldu beyler bayanlar
[quote=Astatin;457350]oha..o ne le..adammı öldürdük..breh... [B]88875[/B] diyom ben...ben hacıex in yerinde olsam, bahsi kazanma ihtimalini maksimize etmek içün, ikimizin tahmininin tam ortasını söylerdim...(yalan)[/quote]
nütfen...
evet..dün öğleden sonra ve bugün öğleden önce "Dışarıya göre güçlü duruyorz I-II" illüzyonunun III üncü bölümünü oynatıyor...mu acaba