31450 uzerinde abartırlarsa 32100 deneyebilirler ama bence düşük ihtimal
Printable View
31450 uzerinde abartırlarsa 32100 deneyebilirler ama bence düşük ihtimal
[quote=hexen;74454]...yavas harket eden traders 32500 üstesinde olmasa short tutma devam eder[/quote]
bize bu yavaş hareket eden traders lazım.amma nazlılarmış arkadaş.gelinlik kızı geçtiler be :p
bekliyoruz arkadaşların keyfinin olmasını.
[QUOTE=SEYYAH;74456]bize bu yavaş hareket eden traders lazım.amma nazlılarmış arkadaş.gelinlik kızı geçtiler be :p
bekliyoruz arkadaşların keyfinin olmasını.[/QUOTE]
seyyahim onlar spot 100 22500....20000 arası istiyor orda realiz etmek hedefte onların...
amma kardalar ondan short stop etimi hızlı eder onlar 32500 korkma baslar 33000 üstesini sevmez onlar
[QUOTE=hexen;74458]seyyahim onlar spot 100 22500....20000 arası istiyor orda realiz etmek hedefte onları...
amma kardalar ondan short stop etimi hızlı eder onlar 32500 korkma baslar 33000 üstesini sevmez onlar[/QUOTE]
ne bu boyle sevilmiyoruz sanırım :) şaka bir yana aynen dedigin gibi abi spotta oraları gormedenn bozmam gibi geliyor ama insanız psikolojik savaş resmen
[quote=hexen;74454]15 dakk system direnc geldik.
systems
5 dakk long
15 dakk sınır
gun short
gun icte trade eden traders 30750 malyet longs 31400 yeresine yaklastımı realiz edyor..
15 dakk system long signal olur eyer 2. grup sistemli traders short stop sebeple yukarya atak sebep olur
yavas harket eden traders 32500 üstesinde olmasa short tutma devam eder[/quote]
Sayın Üstat yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum gerçekten güzel yorumlar yapıyorsunuz emekleriniz için teşekkür ederim, Cümleleriniz, Ekincilerin strateji uzmanı Baybars SEZEN'in konuşmasına benziyor. Ayrıca forumdaki diğer arkadaşlarada emeklerinden dolayı teşekkür ederim herkese bol kazançlar.
450 den kapadım shortları aynı yerden long
çoook şortcu vardıı çoookkk
Bugün çarşamba ve 17:35 petrol stokları açıklanacak, ne zaman açıklansa altın düşüyor çünkü stoklar iyi geliyor, altın düşerse almayı düşünüyorum mesela xau-usd 837 olsa alırım ama çok zor tabi :D
Dolarda Şubat vadeli 1,6780 aşağısında horta geçildi, dolar biraz istirahat edececeğim dedi sonunda, bakalım, devamı haftaya galiba, saygılar.
ATAyı gene stoplatıyorlar.
[QUOTE=furkan;74459]ne bu boyle sevilmiyoruz sanırım :) şaka bir yana aynen dedigin gibi abi spotta oraları gormedenn bozmam gibi geliyor ama insanız psikolojik savaş resmen[/QUOTE]
Ben de öyle düsünüyorum,
vade basindan beri sadece bir kere flat oldum, onlari da hemen yerine koydum, (hatta biraz daha asagidan:()
Onun haricinde kücük bir miktar alip yerine koydugum da oluyor.
Bakalim nereye kadar tutabilecegim:)
Astatincim dolar satışa geçti galiba? DJI ne yapar bu gece ?