-
[QUOTE=unlimitted;185075][B]Gedik'te çok dandik bişey var diye [/B](üzerinde çalışıyorlarmış) daha iyi komisyon oranı teklif ettiği halde oraya geçmiyorum.
raymond james'ten işlem yaparken özel bir programları vardı. memnundum. ama komisyon oranı mevzusundan dolayı sanko'ya geçtim.
yani şu anda sankonunkini kullanıyorum.
[/QUOTE]
Abi gedikte VST var kullandığım en hızlı program, şimdi bir de geneks diye birşey çıktı vst den daha hızlı imiş... vobarey kullanıyor, gayet memnun...
-
[quote=excali;185074]1 dk'lıkta MOST'a baktın mı hiç..? Ben bakmadım, ama sinyal marjı düşer diye tahmin ediyorum..:confused:[/quote]
baktım çok bir farkı yok.o da döver adamı çok pis...
MOST trendde süper hiç kıpraşmıyor...ama 3-5 bin puanlık bir aralığa sıkışırsa piyasa mahveder adamı.:o
-
[quote=enorton;185071]Türkiyede gerçek zamanı kim tutuyor? TSE mi merak ettim sadece :)[/quote]
resmi saat TRT'ninkidir. ihalelerde dahi TRT'ninkiler esas alınır.
-
[quote=enorton;185078]Abi gedikte VST var kullandığım en hızlı program, şimdi bir de geneks diye birşey çıktı vst den daha hızlı imiş... vobarey kullanıyor, gayet memnun...[/quote]
ilginç. programınızdaki hız konusunu halledin, sizinle çalışayım demiştim. hala dönüş yapmadılar bana.
dimeh ki beğenmiyolar beni :..:
şaka bi yana, sorayım bakayım bi.
-
[QUOTE=unlimitted;185080]resmi saat TRT'ninkidir. ihalelerde dahi TRT'ninkiler esas alınır.[/QUOTE]
İhalelerde trt alınırmış onu öğrendim de saat tutma görevi TRT nin olmasa gerek... MAntıken düşününce TSE olmalı bence...
-
650 alışlarım geldi... 1/5 longingen... on-line rıyıl taym işlem yayını..no delay no cry...ehuheueh..stop, sistem sat yeresi
-
[QUOTE=Vobra;185045]Şaka gibi ama cok ciddi bir sorun bu...[/QUOTE]
:..::..::..: Alıştım bu gibi durumlarada, sağolsun piasamız, spk başkanı görüyomuş olanları ama bişey yapamıyolarmış diye avunuyoz işte:)
Fakat o an, oha falan oluyo insan, hayır ben o anda gözümemi inanıyım?, telefondakinemi? tel kopuyo insanda:p neyse, ikisinede inanamadan günler geçip gidiyo işte:..::..::..:
-
[QUOTE=enorton;185082]İhalelerde trt alınırmış onu öğrendim de saat tutma görevi TRT nin olmasa gerek... MAntıken düşününce TSE olmalı bence...[/QUOTE]
Bilgi edinme kanunu kapsamında ilgili kurumlara soracağım resmi saati kim tutuyor diye :::
-
paritede Blue Boss action bekliyorum..1.4680..ulem 1 haftadır paritede işlem etmiyorum yaww
-
[quote=bull market;185085]:..::..::..: Alıştım bu gibi durumlarada, sağolsun piasamız, spk başkanı görüyomuş olanları ama bişey yapamıyolarmış diye avunuyoz işte:)
Fakat o an, oha falan oluyo insan, hayır ben o anda gözümemi inanıyım?, telefondakinemi? tel kopuyo insanda:p neyse, ikisinede inanamadan günler geçip gidiyo işte:..::..::..:[/quote]
Forekste bazı küçük kurumlar yüklü hesabı olanları daha büyük kurumlarda ters işlem yaparak kendilerini garantiye aldıklarını duymuştum daha önce, yine aynı küçük kurumlar hesabını kötü yönetenleri belirleyip o kontrol mekanizmasından çıkarıyorlarmış, yani bunun sonucunda o kişi sanki bilgisayarda hearts yada mayın tarlası oynar gibi gerçek hesapla foreks ilemleri yapmış oluyor.. tabi işlemleri karşılıksız oluyor.... araya zaten foreksinde zorlukları girince paranız hooop küçük kuruma aktarılıyor.. sizin yazınızı okuyunca o geldi aklıma :..:
-
sıkıntı var...selçuklu müdahalesi lazım
[COLOR=white]hadi patron sıkıldım yaww.acil 75 üzerine atmamız lazım..800 senden gelsin 69200 benen söz:) :) :)[/COLOR]
-
[QUOTE=enorton;184963]Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız? Sizin bütün grafikleriniz sistemleriniz çöpe... İlk 15 sn veriler matriks grafiklerinde yok...[/QUOTE]
emorthım demin matrikste saate bakıyordum.....
şöyle bişeye rastladım saat 14:00 daykene sanıye ılk sekız sanıyeyı anormal saydı .. yavas yavas 8 e geldı gelmesi 10 sanıye surmustur.... sonra 8. sanıyeden gerı geldı .... 8-6 -4 seklınde sonra yukarı devam ...
-
[IMG]http://i48.tinypic.com/29ar52u.jpg[/IMG]
15 dklık..TGG=2 ye düştü..yani alan attı satan sattı..new turn on the way...son barlarda hacmin ciddi düşmüş olması yukarı ihtimali diyor..sonuçta sistem alda..625 den poz arttırarak 2/5 long diyorum
-
[quote=fXci;185091]emorthım demin matrikste saate bakıyordum.....
şöyle bişeye rastladım saat 14:00 daykene sanıye ılk sekız sanıyeyı anormal saydı .. yavas yavas 8 e geldı gelmesi 10 sanıye surmustur.... sonra 8. sanıyeden gerı geldı .... 8-6 -4 seklınde sonra yukarı devam ...[/quote]
efiksci abem, inghredıbıl graf isterük senden..ne tatilmiş beee..bitmedi gitti
-
usd tl [B]1.44.85 [/B]kırılması ile sert salınım geldi bundan sonraki teknik direç [B]1.44.80[/B]
-
Bilmeyenler için bilgisayarın saatini Nist e göre ayarlama... NIST atom saatine göre tutuyormuş zamanı...
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Atom_Saati[/url]
[IMG]http://img685.imageshack.us/img685/6035/adszee.jpg[/IMG]
-
-
[QUOTE=fXci;185091]emorthım demin matrikste saate bakıyordum.....
şöyle bişeye rastladım saat 14:00 daykene sanıye ılk sekız sanıyeyı anormal saydı .. yavas yavas 8 e geldı gelmesi 10 sanıye surmustur.... sonra 8. sanıyeden gerı geldı .... 8-6 -4 seklınde sonra yukarı devam ...[/QUOTE]
Matriks vob farkı 40 sn oldu şuanda... ::: :::
[IMG]http://img693.imageshack.us/img693/7662/adszmma.png[/IMG]
-
[quote=enorton;185099]Matriks vob farkı 40 sn oldu şuanda... ::: :::
[URL]http://img693.imageshack.us/img693/7662/adszmma.png[/URL][/quote]
Hellim den reca edelim..he rplatformun saatini koysun voborsanın sağ üstüne:cool:
-
750`yi gecerse aliyorum, kanali kirmaya calisiyorlar
-
[quote=Astatin;185098]hayydeeee cuf cuf[/quote]
heee, cuf cuf:..:
[IMG]http://static.funnyjunk.com/pictures/emo_cow.jpg[/IMG]
-
[quote=thracian;185102]750`yi gecerse aliyorum, kanali kirmaya calisiyorlar[/quote]
yetiş:..::..: 4/5 long
-
Ver coşkuyu ver coşkuyu...
-
[QUOTE=Astatin;185106]yetiş:..::..: 4/5 long[/QUOTE]
Sartli emirdi, aldim.lelele
-
[quote=nunu;185103]heee, cuf cuf:..:
[IMG]http://static.funnyjunk.com/pictures/emo_cow.jpg[/IMG][/quote]
gız nerden buldun bunu:..::..::..: bu da en az avatrın ayu kadar şirin:::borsa düşerken de bunu avatar yap.dng.dng(bu beni göremiyo yalnız :))
-
[b](yenıleme)alman ekonomısı 2009'da yuzde 5 daraldı [/b]
[b]alman ekonomısı, 2009 yılında yuzde 5
oranında kuculerek, 2. Dunya savasından bu yana en kotu daralmayı kaydettı.[/b]
federal ıstatıstık burosunun yaptıgı acıklamada, sonucların hukumetın
ongorulerıne uygun oldugu belırtıldı. Avrupa'nın en buyuk ekonomısı olan almanya,
2008 yılında yuzde 1,3'luk buyume kaydetmıstı.
Buro muduru roderıch egeler duzenledıgı basın toplantısında, buyumesı
buyuk oranda ıhracata dayanan almanya'nın ıhracatının yılın tumunde yuzde 14,7 ve
ıthalatının ıse yuzde 8,9 daraldıgını acıkladı.
Egeler, ekonomıde daralmanın daha cok 2008 yılı kıs ayları ıle 2009 yılı
basında oldugunu ıfade ettı.
Almanya ekonomı ve teknolojı bakanı raıner bruderle ıse en kotunun gerıde
kaldıgını soyledı.
Hukumet ıse 2010 yılı buyume tahmınlerını 27 ocakta acıklamaya
hazırlanıyor.
Pek cok ekonomıst alman ekonomısınde bu yıl yuzde 1,2 oranında buyume
ongoruyor.
-aa-
-
69000 dan gecen boll bandı yakalamsı lazım fiyatın..aksi sıkıntı olur
-
[quote=enorton;185111][B](yenıleme)alman ekonomısı 2009'da yuzde 5 daraldı [/B]
[B]alman ekonomısı, 2009 yılında yuzde 5 [/B]
[B]oranında kuculerek, 2. Dunya savasından bu yana en kotu daralmayı kaydettı.[/B]
federal ıstatıstık burosunun yaptıgı acıklamada, sonucların hukumetın
ongorulerıne uygun oldugu belırtıldı. Avrupa'nın en buyuk ekonomısı olan almanya,
2008 yılında yuzde 1,3'luk buyume kaydetmıstı.
Buro muduru roderıch egeler duzenledıgı basın toplantısında, buyumesı
buyuk oranda ıhracata dayanan almanya'nın ıhracatının yılın tumunde yuzde 14,7 ve
ıthalatının ıse yuzde 8,9 daraldıgını acıkladı.
Egeler, ekonomıde daralmanın daha cok 2008 yılı kıs ayları ıle 2009 yılı
basında oldugunu ıfade ettı.
Almanya ekonomı ve teknolojı bakanı raıner bruderle ıse en kotunun gerıde
kaldıgını soyledı.
Hukumet ıse 2010 yılı buyume tahmınlerını 27 ocakta acıklamaya
hazırlanıyor.
Pek cok ekonomıst alman ekonomısınde bu yıl yuzde 1,2 oranında buyume
ongoruyor.
-aa-[/quote]
bizde olsa %4 çıkardık ama almanları bilmiyorum dabi:..:
-
[quote=unlimitted;184722]68,775'i geçersek bence 69.0xx kesmez.
69.nxx olur. (n=3~7)[/quote]
ekskali...anlatımımı beğenmene sevindim :D
-
[QUOTE=Astatin;185095]efiksci abem, inghredıbıl graf isterük senden..ne tatilmiş beee..bitmedi gitti[/QUOTE]
dathill gibisi varmı asteton yuaw .... şaka maka beynim grafa bak demeyor halen ::: engel oluyore......grafın daha zamanı deel diyore
-
Garan 6,45-6,50 olmadan yukarı hareket için en ufak işaret oluşmaya başlamış olmaz diyorum:)
-
long !
gösterge pozitif bölgede,ortalamayıda yukarı kırdık..
[IMG]http://i50.tinypic.com/ztucu0.gif[/IMG]
-
kısa vade[B] 725 [/B]üstünü teknik onaylamıyor.
-
yani şöyle..kımıl kımıl terli terli bi tuhaf sıkıntı var..acil 875 üzeri kapanış lazım
-
Bu varya bu... aynı cerphinin sowyerine benziyore::: hani şu lostingale dizisindeki...
zaten buda adaya düşmüş baksana
[QUOTE=nunu;185103]heee, cuf cuf:..:
[IMG]http://static.funnyjunk.com/pictures/emo_cow.jpg[/IMG][/QUOTE]
-
ekeke yaf tam cakallık donuyo pıyasada :)) stoplatcaz dıye mılletı gırılen lotlara bak ..
-
spot piyasada direnç çok, 68300-68400 lerden sonra 68800 var mesela:)
Vob daha çok gider gelir:) short devam.
-
aaaa 900 görmüş la..hangi ara..gız nunu sana laf yetiştircez diye :) :)
-
[quote=Astatin;185109]gız nerden buldun bunu:..::..::..: bu da en az avatrın ayu kadar şirin:::borsa düşerken de bunu avatar yap.dng.dng(bu beni göremiyo yalnız :))[/quote]
bağyan olsaydım bir süre avatara yapardım bunu ama cinsiyet olarak asimetri içinde..... RUKİ sen kullanabilirsin:..::..: mi? neeeaaaaa ruki bağyan değilmiymiş:eek::eek::eek:
-
[quote=unlimitted;185115]ekskali...anlatımımı beğenmene sevindim :D[/quote]
[B]Hee.. Çok teknik anlatıyon..::::::[/B]