kapanış tahminim 78000...revize kapanış tahminim 70400..en revizesi de 69800
Printable View
kapanış tahminim 78000...revize kapanış tahminim 70400..en revizesi de 69800
68.700 uzunlar ile 3 gün devam .
[quote=sazan;185172]Ne mathlab, autocad, statiscal packages bilenler geldi bir bilseniz. Ve lakin, heyhat, sistemlerim hiçbirini sevmedi sevemedi. üüü[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüü birz müzakere etseydik..zamanla tanıyıp seveceksiniz beni ve sistemlerimi
Stopumu 68800`e cektim...
68800 üzerinde oldugu sürece bence piyasa güclü... Göstergelerim referans degerlerinin üzerine ciktilar, alcalan kanalinimizi da kirdik.
[quote=unlimitted;184912]Şaka bi yana;
önemli pariteler ikili dip ve TOBO formasyonları deniyorlar.
VOB şortçuları dikkatli olmalı. hacimler yükseldi. :cool:[/quote]
önce ne sen ne ben ne o ne de sistem bilir...
[B]önce pariteler bilir. çünkü paranın hası orda döner. :)[/B]
biz görürsek şanslıyızdır....heyk
[IMG]http://i46.tinypic.com/2weyzb6.gif[/IMG]
[QUOTE=fXci;185121]Bu varya bu... aynı cerphinin sowyerine benziyore::: hani şu lostingale dizisindeki...
zaten buda adaya düşmüş baksana[/QUOTE]
öldüm gülmekten efiksim..:))):p doğrusun, bu da onun kadar sıyırık bir şeye benziyor...dng
[quote=Astatin;185175]üüüüüüüüüüüüüüüüüü birz müzakere etseydik..zamanla tanıyıp seveceksiniz beni ve sistemlerimi[/quote]
Faket, Benim sistemlerim gelişmiş ve olgunlaşmış, sizinkiler ise henüz gelişme aşamasında.
Bilmem ki, Biz ayrı dünyaların insanlarıyız.
Ve ayrıca, Ben kör biriyim, hayatımı keman çalarak kazanırım. Reca ederim duygularımla oynamayın.!
vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].
[quote=sazan;185182]Faket, Benim sistemlerim gelişmiş ve olgunlaşmış, sizinkiler ise henüz gelişme aşamasında.
Bilmem ki, Biz ayrı dünyaların insanlarıyız.
Ve ayrıca, Ben kör biriyim, hayatımı keman çalarak kazanırım. Reca ederim duygularımla oynamayın.![/quote]
Işık doğudan yükselir..Ben boynuz olayım siz kulak...Körde olsan sağırda olsan kemanı iyi çalıyorsan sorun değil..üüüüüü
[quote=ordi;185184]vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].[/quote]
fractalic projeksiyon olayi diyorsun yani...
Aslolan spot piyasa, spot 68800 üzerine geçecekde, yukarı hareket başlatacakta, 69500 stop yeresine gelecek, vob spot yeresi 70000 görülüyor bende:)...
[quote=Astatin;185185]Işık doğudan yükselir..Ben boynuz olayım siz kulak...Körde olsan sağırda olsan kemanı iyi çalıyorsan sorun değil..üüüüüü[/quote]
Tüh ettin romatizmin içine. :mad:
Biliyordum, Hepiniz aynısınız.
Belki bena sahip olabilirsin, ama sistemlerime asla.!:..:
Stopumu 850`ye yükselttim...
68600`e kadar sarkmasini ise normal karsilarim...
Vob 69500 seviyelerine ulaşırsa zaten, saatlik bolinger üst bandına ulaşmış oluyor...henüz risk yeresinde değil bence, günlük al satçılara sürpriz yaptılar ve 68800 üzerinde dalga geçiyolar...
zild .. sıkıntı var algısı oluşturma baskısı var ... ama aslı alış baskısı bence .. stop yükseldi . ralli ralli ralli :o:o
[quote=ordi;185184]vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].[/quote]
her görüşe saygım büyük.
sistemden kastınız eğer belli bir mantığa dayalı düzen içerisinde hareket etmek ise, katılıyorum.
yok eğer bilgisayarların al-sat okları çıkardığı finansal mekanik sistemler ise, katılmıyorum.
hala bu işin bir tarz meselesi olduğunu düşünenlerdenim.
tren yine arıza çıkardı.türkler şu trenin hızlı gidenini bi yapsalarda rahatlasak.dur kalk dur kalk ne bu böyle belediye otobüsümü
[quote=Rooks;185195]tren yine arıza çıkardı.türkler şu trenin hızlı gidenini bi yapsalarda rahatlasak.dur kalk dur kalk ne bu böyle belediye otobüsümü[/quote]
türkler otobüse tren muamelesi yapmaz.;)
[quote=Rooks;185195]tren yine arıza çıkardı.türkler şu trenin hızlı gidenini bi yapsalarda rahatlasak.dur kalk dur kalk ne bu böyle belediye otobüsümü[/quote]
gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..:
[quote=nunu;185197]gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..:[/quote]
apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D
[QUOTE=nunu;185197]gozunuz doysun:::, bugunku dipten 1000 puan cikti yukariya nerdeyse:..:[/QUOTE]
heheheh evet bi an olsun aynaya bakmak lazım dimi.insan kaptırıp gidiyo işte.harbi nankörlük yapıyorum şuan.ama olsun daha çok daha çok!!!:)
[quote=unlimitted;185198]apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D[/quote]
dogrudur, benim bir noktadan sonra gozlerim kararmisti:..:
yavaş yavaş, sindire sindire çıkıyorlar.. hiç düşecekmiş gibi durmuyor piyasa..
[QUOTE=unlimitted;185198]apla ben 1.350 saydım yau. şu an itibarı ile :D[/QUOTE]
unlimit abi sana özel bir projeksyon hazırlıyorum ... şuan ...
[quote=Cerphin;185201]yavaş yavaş, sindire sindire çıkıyorlar.. hiç düşecekmiş gibi durmuyor piyasa..[/quote]
ve nedense senin imf nedeniyle ''hep cikacak, hep cikacak'' lafi aklima geliyor.:::
İşte buduuuur...
tren raydan çıktı yoldan geçen taksiye çarptı.işte türkiye
ahanda projeksyon ... nasıl olmuş abi .. ehuehuehue :o:o:o:D:D
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/355/adszca.jpg[/IMG]
[quote=bull market;185204]İşte buduuuur...[/quote]
yaf sen de oyle yazinca birsey oldu sandim, baktim, cucuk kadar birsey dusmusuz, iste budur diye bagiriyon, ne heyecanli bir ayusun kardesim:..:
vay a* . .stopa yaklaştı .. üvvvv ..
[quote=selçuklu;185206]ahanda projeksyon ... nasıl olmuş abi .. ehuehuehue :o:o:o:D:D
[/quote]
teknik bi hata var. herşeyden önce gerçek değil. şu son 10 dakikalık 300 puanlık çakılış yok bu grafikte :..:
Yarın veya Cumaya düşüşün hedefi 67350 görülüyor bende:)
[quote=Cerphin;185201]yavaş yavaş, sindire sindire çıkıyorlar.. hiç düşecekmiş gibi durmuyor piyasa..[/quote]
80.000 cepte gibi 85.000 bakacağız...o anki ruh halime bağlı...benim 28.000 LONG lar hala duruyor :D
[QUOTE=nunu;185207]yaf sen de oyle yazinca birsey oldu sandim, baktim, cucuk kadar birsey dusmusuz, iste budur diye bagiriyon, ne heyecanli bir ayusun kardesim:..:[/QUOTE]
Ama orası dönüş açısından önemliydide ondan nunu apla, yoksa heyecanımı paylaşmak istemiyonmuüüü
[quote=Rooks;185205]tren raydan çıktı yoldan geçen taksiye çarptı.işte türkiye[/quote]
baska ulkelerde ucaklar carpiyor arabalara.:p
[QUOTE=unlimitted;185209]teknik bi hata var. herşeyden önce gerçek değil. şu son 10 dakikalık 300 puanlık çakılış yok bu grafikte :..:[/QUOTE]
abi sanada graf beğendiremiyoruz valla ... bundan sonra projekson falan çizmeyecem .... ahanda forum şahit ... :D:D:D
[IMG]http://i50.tinypic.com/t7om6t.jpg[/IMG]
15 dk Şu NUNU lardan, ah pardon, NU lardan kıllanıp fiyat üst boll banda değince, 69000 üstü flat ol dedi histem...amma sözüm var sistemsiz işlem yok..sora 5 dk. sat verdiği için flat oldum 875 den..15 dklıkda TGG yine 2 ye düştü...yani new turn on the way...
Sazan 68.85'den son bir dokunuş, son bir temas için 2/5 long yapar. (SW)
[QUOTE=ordi;185184]vob un bana en iyi öğrettiği şey(baya payalıya mal oldu bana) histeme göre değil sisteme göre hareket etmem gerektiğidir. Dünkü düşüş ve bugünkü çıkış histeme nedendir bilmiyorum bi türlü inandırıcı gelmiyor ama sistemler bugün al diyor yoksa [B]amigdalakımı dağıttık[/B].[/QUOTE]
euehueh aynı seyı ben de baya pahalı ogrendım :)