[QUOTE=toprak;18978]vil -mfi-adx
tsk[/QUOTE]
ben 14 kullanıyorum ,vil nedir onu cıkaramadım...
Printable View
tsk[/QUOTE]
tsk[/QUOTE]
[QUOTE=teo;18979]ben 14 kullanıyorum ,vil nedir onu cıkaramadım...[/QUOTE]
williams rsi nin bir benzeri..
[QUOTE=teo;18979]ben 14 kullanıyorum ,vil nedir onu cıkaramadım...[/QUOTE]
williams rsi nin bir benzeri..
Indikatorleri bildiğim kadarı ile gruplandırayım, soru üzerine..
Trend indikatörleri
Macd
Parabolic SAr
Mov (Hareketli ortalama)
CCI (sıfır noktası dikkate alınırsa)
Di+ Di-
Trix
Momentum
Aşırı alım satım
Bollinger
Kanallar
Envelopes
CCI
RSI
MFI
Stockhastic
Pivot Noktaları
Willams %R
Hatırladıklarım bunlar...
Indikatorleri bildiğim kadarı ile gruplandırayım, soru üzerine..
Trend indikatörleri
Macd
Parabolic SAr
Mov (Hareketli ortalama)
CCI (sıfır noktası dikkate alınırsa)
Di+ Di-
Trix
Momentum
Aşırı alım satım
Bollinger
Kanallar
Envelopes
CCI
RSI
MFI
Stockhastic
Pivot Noktaları
Willams %R
Hatırladıklarım bunlar...
teo abı selamlar saygılar ben de sana bır sey sorayım abı bence herseyın cevabı bu sorunun ıcınde, karı gördukmu cok cuzzi bır rakam dahı olsa satıp cıkıyoruz zarar oldumu nıye portfoy batırma noktasına kadar bekleriz ben anlamıyorum bu ısı kendımde farklı degılım bu arada bu sorunun cevabı ne olakı.saygılar
teo abı selamlar saygılar ben de sana bır sey sorayım abı bence herseyın cevabı bu sorunun ıcınde, karı gördukmu cok cuzzi bır rakam dahı olsa satıp cıkıyoruz zarar oldumu nıye portfoy batırma noktasına kadar bekleriz ben anlamıyorum bu ısı kendımde farklı degılım bu arada bu sorunun cevabı ne olakı.saygılar
[QUOTE=doom7;18983]teo abı selamlar saygılar ben de sana bır sey sorayım abı bence herseyın cevabı bu sorunun ıcınde, karı gördukmu cok cuzzi bır rakam dahı olsa satıp cıkıyoruz zarar oldumu nıye portfoy batırma noktasına kadar bekleriz ben anlamıyorum bu ısı kendımde farklı degılım bu arada bu sorunun cevabı ne olakı.saygılar[/QUOTE]
zararı kısa kesip karda oturmasını bilmiyor ky herhalde hırsdan kaynklanıyor
[QUOTE=doom7;18983]teo abı selamlar saygılar ben de sana bır sey sorayım abı bence herseyın cevabı bu sorunun ıcınde, karı gördukmu cok cuzzi bır rakam dahı olsa satıp cıkıyoruz zarar oldumu nıye portfoy batırma noktasına kadar bekleriz ben anlamıyorum bu ısı kendımde farklı degılım bu arada bu sorunun cevabı ne olakı.saygılar[/QUOTE]
zararı kısa kesip karda oturmasını bilmiyor ky herhalde hırsdan kaynklanıyor
bunun sebebı kaybetme korkusu, nıcın kaybetmekten korkuyoruz, cunku kaybetmeyı goze alamıyacagımız para ıle oynuyoruz,yanı fullun fulu ıle,
Bu sebeble borsada yatırım veya ne dersenız deyın, her zaman kaybetsenızde hayat standartınızı degıstırmeyecek bır para olursa, bakın o zaman karda ne kadar cok oturabılırısınız.
Belkıde sebebı kazanma yontemını bılmedıgımız ıcın, ufak bır karı esegını bulmus gıbı hemen cebe atmayı dusunuyor, zarar edıncede, bu zararı etmem mumkun degıl bu paraya ıhtıyacım var, bıraz daha oturayım belkı gerı doner dürtüsu olmalı,
Keşke,keşkeler hep gerçekleşse :)
1.kural sokaga atabılecegın para ıle oynamak
2.kural karda cok oturmak.
Sevgıler...
bunun sebebı kaybetme korkusu, nıcın kaybetmekten korkuyoruz, cunku kaybetmeyı goze alamıyacagımız para ıle oynuyoruz,yanı fullun fulu ıle,
Bu sebeble borsada yatırım veya ne dersenız deyın, her zaman kaybetsenızde hayat standartınızı degıstırmeyecek bır para olursa, bakın o zaman karda ne kadar cok oturabılırısınız.
Belkıde sebebı kazanma yontemını bılmedıgımız ıcın, ufak bır karı esegını bulmus gıbı hemen cebe atmayı dusunuyor, zarar edıncede, bu zararı etmem mumkun degıl bu paraya ıhtıyacım var, bıraz daha oturayım belkı gerı doner dürtüsu olmalı,
Keşke,keşkeler hep gerçekleşse :)
1.kural sokaga atabılecegın para ıle oynamak
2.kural karda cok oturmak.
Sevgıler...