-
[quote=Astatin;185455][URL]http://www.voborsa.com/forum/secim-anketi-t5333.html?t=5333[/URL]
seçimden bu sonuç çıkarsa borsa oyulur :) oy vermeyenler versin lütfen :)[/quote]
Virmem didim,soruyu kime oy vermezsiniz şeklinde sorun,şaggadanacak
yapıştırayım....;)
Nedir o,derinlerin düşünce adamı,hig tin tin.::: buyurduğu kimin capitalismin uslu çocuğu deelim
sopayı yiyip yiyip oturuyor kaslarımızı geliştiriyoruz....boks.
-
[quote=EMEKDAR;185463]Virmem didim,soruyu kime oy vermezsiniz şeklinde sorun,şaggadanacak
yapıştırayım....;)[/quote]
onuda yaptık 2 hafta önce n cabuk unuttun
-
[QUOTE=Astatin;185458]blue bossa havatar seçiyoruz..şu an üstten ikinci iki oyla önde gidiyor[/QUOTE]
benim oyum, şirin baba ve şirine'ye..:::
hem sen neden avatar oylamasını böyle yapıyorsun, bunun için bir anket açsaydın ya...kom:D
-
[quote=Astatin;185458]blue bossa havatar seçiyoruz..şu an üstten ikinci iki oyla önde gidiyor[/quote]
Lem,
avatara müzük de ekleyin.. Tıklayınca İbrahim Datlıvoice'den [COLOR=blue][B]mavi mavi masmavi[/B] [/COLOR][COLOR=black]çalsın..:D:D:D.boks..boks.[/COLOR]
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185459]şaka mı bu?
[B]
kardeşim sistemin zararlı işlemlerinde ters sinyal gelince diğer yöne dönmüyon mu? bu STOP değilde nedir abi? bunları STOP saymıyorsan zati senin diğer türlü STOP yapmanı düşünemiyorum :D[/B]
enorton filmi hala izleyemedim.ses gelmiyor.codec modec te yaptık dediğin gibi yine yok.ya komik olabilir sorum ama bu pc deki filmi DVD ye kaydedip dvd player ile izleyemem mi?
gülme lütfen komik bir soru sordumsa.pc ve diğer teknolojik konularda benden çok eneteresan sorular gelebilir.hoşgöreceksin :D[/QUOTE]
Doğru stoptur da mesela onun dışında sisteme ayrıca stop loss da tanımlayanlar var... Mesela 200 puan ya da %0.5 gibi...
Abi ses neden gelmiyor valla anlamadım... Sana verdiğin linkten ben de indirdim bende ses geliyor... Sen o filmi gom player ile açıyorsun değil mi? Windows Media Player ile açmaman lazım... Eğer DVD player ın divx destekliyorsa izlersin ama divx desteklemiyorsa izleyemezsin... DVD player ın marka modeli nedir?
-
[quote=excali;185466]Lem,
avatara müzük de ekleyin.. Tıklayınca İbrahim Datlıvoice'den [COLOR=blue][B]mavi mavi masmavi[/B] [/COLOR][COLOR=black]çalsın..:D:D:D.boks..boks.[/COLOR][/quote]
lem tridiş...oyunuu söylesene.heyk
-
[quote=Astatin;185462]hhahahahaahhha...kikikkiiiii...kkeehhh keheheeh kahah..kah kah kahahalahaala:::::::::
yanıt: yu ken iyzıli riyilayz[/quote]
neye gülüyon lem?
enortonun STOP işine mi? ::: yoksam benim DVD soruma mı? :::
yoksa aslında hiçikisine mi? :::
-
[quote=Astatin;185464]onuda yaptık 2 hafta önce n cabuk unuttun[/quote]
Ben o ankete alışmışımda....kom
-
[quote=TÜRKOĞLU;185469]neye gülüyon lem?
yoksa aslında hiçikisine mi? :::[/quote]
saçma soru sordun süsü vermek için gülüyorum ama sorun saçma değildi..sadece biraz basitti....hatta çok basitti:..::..:
-
yarın asyada bunlara uyarsa
düşünemiyorum
uwwwwwwwwwwwww
-
[quote=TÜRKOĞLU;185469]neye gülüyon lem?
yoksa aslında hiçikisine mi? :::[/quote]
Ben hep gülüyom. Yüzüm güleç bi kerem...kom
-
euro/usd da 1.4485 gorursek yukarıya sert donebılır
-
[quote=enorton;185467]Doğru stoptur da mesela onun dışında sisteme ayrıca stop loss da tanımlayanlar var... Mesela 200 puan ya da %0.5 gibi...
Abi ses neden gelmiyor valla anlamadım... Sana verdiğin linkten ben de indirdim bende ses geliyor... Sen o filmi gom player ile açıyorsun değil mi? Windows Media Player ile açmaman lazım... Eğer DVD player ın divx destekliyorsa izlersin ama divx desteklemiyorsa izleyemezsin... DVD player ın marka modeli nedir?[/quote]
abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum :D
anlamadım ya neden ses gelmiyor? üüü
görüntü süper pırıl pırıl ama ses yok...bu şekliyle charlie chaplin filmi gibi oluyor :D
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş :D
-
[quote=Cerphin;185456]evet, hem de çok feci uyumsuzluk var patron.. ama biliyorsun paranın gücü uyumsuzlukları badem edebiliyor..:D:o[/quote]
Cerphin gı,
Tom a 40 pivanı bağışlıyormusun,affettinmi onu,direk 610 dan açcekmiş
yarin...sen 40 pivanı affedersen ne diyorsun...yap bi güzellik...:::
Yoksa QU nun grafımıydı...o zaman QU dan istirham edelim..:D
-
[quote=excali;185473]Ben hep gülüyom. Yüzüm güleç bi kerem...kom[/quote]
ALLAH ağlatmasın 3-diş :::
-
[quote=Cerphin;185465]benim oyum, şirin baba ve şirine'ye..:::
[B]hem sen neden avatar oylamasını böyle yapıyorsun, bunun için bir anket açsaydın ya[/B]...kom:D[/quote]
Site düzenini mundar etmemek için açmıyorum..:) Hem sanırsam Hellim bana kızgınüüüüüüüüü
-
[quote=TÜRKOĞLU;185475]abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum :D
görüntü süper pırıl pırıl ama ses yok...bu şekliyle charlie chaplin filmi gibi oluyor :D
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş :D[/quote]
Bunla bi dene çalıştırması gerek
[URL]http://www.videolan.org/mirror-geo.php?file=vlc/1.0.3/win32/vlc-1.0.3-win32.exe[/URL]
-
[quote=TÜRKOĞLU;185477]ALLAH ağlatmasın 3-diş :::[/quote]
"ffdshow" decoder paketi var .. Yüklemiş miydin??
Veya "Emergency Asti'yi çağır" butonuna bas.. Asti evine gelsin... Sorun morun kalmasın.. Banka değilsen, mesele yok..:::
-
[QUOTE=megaforce77;185479]Bunla bi dene çalıştırması gerek
[URL]http://www.videolan.org/mirror-geo.php?file=vlc/1.0.3/win32/vlc-1.0.3-win32.exe[/URL][/QUOTE]
VLC Player mı?
-
ya şortorler zırlamayın daaaaa...hepi topu %0.5 artısı var...sabaha fıçır %0.3 falan eksi olursa mom bizim taraf geçer :)...ama -sa var işte...üwww
-
Zorla yiceniz bizim longları yav valla dow bile dayanamadı size 10624 oluverdiii üff:))Yarın da önemli bir veri vardı sanırım abd tarafında tabe biz takarmıyıs imf uçağa biner mi rte ötermi civciv çıkarmı kuç çıkarmı hiçbirini bilmiyos:)
-
[quote=Astatin;185482]ya şortorler zırlamayın daaaaa...hepi topu %0.5 artısı var...sabaha fıçır %0.3 falan eksi olursa mom bizim taraf geçer :)...ama -sa var işte...üwww[/quote]
Asti,
Varmısın 76 500 e,hazır yola çıkmışkene,ben bindim bir dananın
sırtına,nunu kimin,76500 den dönenin danası çatlasın...:::
-
[quote=TÜRKOĞLU;185475]abi gom player indirdim ben onu daha evvel prison break izlerkende kullandımdı.yabancısı değilim gom player ın.yani file dan film açmayı biliyorum :D
dvd philips ama divx özelliği yok.divx özelliği olmayan dvd player olmaz olsun arkadaş :D[/quote]
ses farklı codecle sıkıştırılmıştır büyük olasılıkla. Ac-3 codec setini yükle düzelir...
[URL]http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b_lite.exe[/URL]
-
[QUOTE=EMEKDAR;185476]Cerphin gı,
Tom a 40 pivanı bağışlıyormusun,affettinmi onu,direk 610 dan açcekmiş
yarin...sen 40 pivanı affedersen ne diyorsun...yap bi güzellik...:::
Yoksa QU nun grafımıydı...o zaman QU dan istirham edelim..:D[/QUOTE]
cık, affetmem.. ayular sabah gözlerini 70.000 le açacaklar...dng
-
[QUOTE=vobarey;185483]Zorla yiceniz bizim longları yav valla dow bile dayanamadı size 10624 oluverdiii üff:))Yarın da önemli bir veri vardı sanırım abd tarafında tabe biz takarmıyıs imf uçağa biner mi rte ötermi civciv çıkarmı kuç çıkarmı hiçbirini bilmiyos:)[/QUOTE]
S&P den not artırımı gelecekmiş onu biliyoosss..::::::
-
Buda olabilir, dahili codec leri var çalıştırması gerek ikiside
[URL]http://kmplayer.en.softonic.com/[/URL]
-
[QUOTE=Vobra;185485]ses farklı codecle sıkıştırılmıştır büyük olasılıkla. Ac-3 codec setini yükle düzelir...
[URL]http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b_lite.exe[/URL][/QUOTE]
Abi aynı filmi ben sorunsuz izliyorum sadece k-lite yüklü bende... Aynısını Türkoğlu da yükledi ama onda ses yok anlamadım :confused:
-
[quote=Cerphin;185486]cık, affetmem.. ayular sabah gözlerini 70.000 le açacaklar...dng[/quote]
Tom meğer robotmuş,pilim bitti kendimi imha ediyorum diyordu...
70 000 e gelince yetmez benim saplantım var biliyorsun 76500,ordan açsın
bende dananın sırtından ineyim,rahat rahat hoş gelişler ola marşını
mırıldanayım...:cool:
-
[quote=enorton;185489]Abi aynı filmi ben sorunsuz izliyorum sadece k-lite yüklü bende... Aynısını Türkoğlu da yükledi ama onda ses yok anlamadım :confused:[/quote]
filmin ses sıkıştırılma türünü yada ne yüklediniz bilmiyorum ama divxlerdeki ses sorununu ac3 çözüyor. bütün codecleri yüklüyor bluerayler dahil...
Ama tabi korsana karşıyız forumca değil mi :D
-
[quote=Vobra;185491]filmin ses sıkıştırılma türünü yada ne yüklediniz bilmiyorum ama divxlerdeki ses sorununu ac3 çözüyor. bütün codecleri yüklüyor bluerayler dahil...
Ama tabi korsana karşıyız forumca değil mi :D[/quote]
tokoba çok karşı özellikle
-
[quote=Astatin;185493]tokoba çok karşı özellikle[/quote]
aslında korsan cıkmadan önce ne sömürüyolardı bizi o da ayrı bi konu :..: tokoba karşı ama ms kullanmayada devam ediyor. 1800$ versin orjinalini alsın o zaman :::
-
[QUOTE=EMEKDAR;185490]Tom meğer robotmuş,pilim bitti kendimi imha ediyorum diyordu...
70 000 e gelince yetmez benim saplantım var biliyorsun 76500,ordan açsın
bende dananın sırtından ineyim,rahat rahat hoş gelişler ola marşını
mırıldanayım...:cool:[/QUOTE]
iki aydır 76.500 türküsü çığıra çığıra pala'nın aklına da soktun o rakamı.. .boks.
ee artık senin muradına ermen için vob'u oraya götürmek pala'nın boynunun borcu oldu..
yalnız ayuların gazabına uğramayasın..:D
-
[quote=Cerphin;185495]iki aydır 76.500 türküsü çığıra çığıra pala'nın aklına da soktun o rakamı.. .boks.
ee artık senin muradına ermen için vob'u oraya götürmek pala'nın boynunun borcu oldu..
yalnız ayuların gazabına uğramayasın..:D[/quote]
Ben dana sırtına binmiş ayuyum...ayuluğumda sorun yok..:D
Palayı gaza getirerek,ayulara daha fazla bal yatırımı yapıyorum..
Gerçi çok maliyetli oldu ama fazlasıyla geri alırız inşallah...:::
-
kendime yeni avatar yaptım.. kim bu bilin bakalım..:)
-
[quote=Cerphin;185497]kendime yeni avatar yaptım.. kim bu bilin bakalım..:)[/quote]
Raj Kapoor....awara huuu...:::
[URL]http://www.plak1.com/muzik/w-Si4e8YJ-Y/Avare---Awara-Raj-Kapoor.html[/URL]
-
[QUOTE=EMEKDAR;185498]Raj Kapoor....awara huuu...:::
[URL]http://www.plak1.com/muzik/w-Si4e8YJ-Y/Avare---Awara-Raj-Kapoor.html[/URL][/QUOTE]
.kom.kom.kom
-
[QUOTE=Cerphin;185499].kom.kom.kom[/QUOTE]
sende long girmişin geceye :::
-
PALA dan çarptıklarımız bu arabayı almaya yeter mi acaba..:::
[url]http://www.eglendir.com/video1596/arabanizdan-fazlaliklari-atin[/url]
-
[QUOTE=fXci;185500]sende long girmişin geceye :::[/QUOTE]
yes, my baby kate:..::..:
-
[quote=Cerphin;185501]PALA dan çarptıklarımız bu arabayı almaya yeter mi acaba..:::
[URL]http://www.eglendir.com/video1596/arabanizdan-fazlaliklari-atin[/URL][/quote]
Allahta seni güldürsün emi...:)
Bu palanın ta kendisi altındakide VOB ha ha ha ...:::