[QUOTE=EMEKDAR;185503]Allahta seni güldürsün emi...:)
Bu palanın ta kendisi altındakide VOB ha ha ha ...:::[/QUOTE]
76.500 ü görünce sen de böyle çığlık atıp zıplarsın artık..:D:D
[url]http://www.eglendir.com/video1694/bu-ne-buyuk-sevinctir[/url]
Printable View
[QUOTE=EMEKDAR;185503]Allahta seni güldürsün emi...:)
Bu palanın ta kendisi altındakide VOB ha ha ha ...:::[/QUOTE]
76.500 ü görünce sen de böyle çığlık atıp zıplarsın artık..:D:D
[url]http://www.eglendir.com/video1694/bu-ne-buyuk-sevinctir[/url]
[quote=Cerphin;185504]76.500 ü görünce sen de böyle çığlık atıp zıplarsın artık..:D:D
[URL]http://www.eglendir.com/video1694/bu-ne-buyuk-sevinctir[/URL][/quote]
Bi tarafım spreat de deyilse,çığlığım duyulmayablir,sesim soluğumda
kesilebilir..üüü
Reha muhtarlık olurum Allah korusun,acı varmı acı diyormuş ....üwwww..
Bu ne yaw forumu LOST oyuncuları basmış :D
[quote=Vobra;185485]ses farklı codecle sıkıştırılmıştır büyük olasılıkla. Ac-3 codec setini yükle düzelir...
[URL]http://ac3filter.googlecode.com/files/ac3filter_1_63b_lite.exe[/URL][/quote]
bunu yükledim.yarın bi deniycem bakalım inşallah olur.olmazsa vururum seni topuğundan :D
çok sağol (düzeldiğini varsayıyorum) :D
diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.
[QUOTE=TÜRKOĞLU;185509]bunu yükledim.yarın bi deniycem bakalım inşallah olur.olmazsa vururum seni topuğundan :D
çok sağol (düzeldiğini varsayıyorum) :D
diğer arkadaşlarada teşekkür ederim.[/QUOTE]
Bence düzelmemiştir... :D Vay *.* flash forward da bitti... bekle şimdi 19 marta kadar .dng
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]14 Ocak Perşembe [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER TÜFE (a/a) (Ara) 9:00 %0,7 %0,7 Orta [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]EUR Sanayi Üretimi (a/a) (Kas) 12:00 %0,5 -%0,6 Yüksek [/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR="red"]EUR Merkez Bankası Faiz Kararı 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]EUR AMB Başkanı Trichet’in Konuşması 15:30 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Perakende Satışlar (Ara) 15:30 %0,4 %1,3 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Perakende Satışlar (Otomobil Satışları Hariç) (Ara) 15:30 %0,3 %1,2 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Perakende Satışlar (Otomobil ve Gaz Satışları Hariç) (Ara) 15:30 %0,4 %0,6 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Ara) 15:30 -%0,1 %1,7 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (9 Oca) 15:30 438K 434K Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (2 Oca) 15:30 4950K 4802K Orta[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İş Dünyası Stokları (Kas) 17:00 %0,0 %0,2 Düşük[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR="red"]USD Obama’nın Bankacılık düzenlemeleri hakkında konuşması 18:45 Yüksek[/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Intel Corporation (INTC) 0.3$ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [B]TCMB Faiz Kararı (Borç Verme-Borç alma)[/B] (19:00) [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
Bugün 15:30'da yok yok.. Veri bombardımanına hazırlıklı olalım..
[quote=excali;185513]Bugün 15:30'da yok yok.. Veri bombardımanına hazırlıklı olalım..[/quote]
o yüzden 15:30'da kıpraşamaz. 15:35'te uyanırlar verilerin ne anlama geldiğine.:)
ama 14:44'e dikkatli girmek lazım gelir...
herkese günaydın, bol kazançlar...
Günaydın Arkadaşlar kazançlı seanslar dilerim...
[quote=unlimitted;185514]o yüzden 15:30'da kıpraşamaz. 15:35'te uyanırlar verilerin ne anlama geldiğine.:)
ama 14:44'e dikkatli girmek lazım gelir...
herkese günaydın, bol kazançlar...[/quote]
15:30'da Trişe konuşacak. Ne kadar sürerse artık..??
Kendime teşekkür butonu koymamışlar. Teşekkür edemedim kendime. Çok güzel çıkarmışım verileri be yaaaavv..:D:D
dov endeksinde ana trend yukarı kısa vade 10.700 üstünden düzeltme gelebilir teknik olarak.
[QUOTE=enorton;185508]Bu ne yaw forumu LOST oyuncuları basmış :D[/QUOTE]
hoşgeldin aramıza Jack..::::::
[QUOTE=vobarey;185515]Günaydın Arkadaşlar kazançlı seanslar dilerim...[/QUOTE]
günaydın... yanlız iki tane Sawyer'i kaldırmaz bu forum..:p:):o
Günaydın yiğitler,
Bol kazançlar temiz stoplar........
Günaydın FORUMUN GÜZEL İNSANLARI!
VOB Günlük.
Bugün karar yeri 69.6. Üstünde güçlü olduğu yorumu uygun olur. Ve fakat, açılışta yükselip sonrasında yatay aşağı seyir izleyeceğini düşünüyorum.
[URL="http://img707.imageshack.us/i/vobsystem.png/"][IMG]http://img707.imageshack.us/img707/2474/vobsystem.png[/IMG][/URL]
cümleten günaydın bol kazançlar ... bugün öğleden önce yokum .açılışa bakıp.. longstop yazıp çıkacam ... size kolay gelsin ..
gunaydın herkese...benım gıbı kısalara sabırlar...dow 10 700 de dırenc desteim var...oradan donerse ve bız de uyum saalarsak ne ala...olmadı dün 1300 puan karını beenmedıım kısalar için kol kescem...kısmet artık...
[quote=selçuklu;185525]cümleten günaydın bol kazançlar ... bugün öğleden önce yokum .açılışa bakıp.. longstop yazıp çıkacam ... size kolay gelsin ..[/quote]
naaptın patron..bir sıkıntı olursa vob da kim müdahale edecek..üwww
ohaaaa...o şrak diye 70200 e kadar çizen denyonun hareketi kasıtlı bence...:)
gapa oynanır.short!!
[quote=Astatin;185527]ohaaaa...o şrak diye 70200 e kadar çizen denyonun hareketi kasıtlı bence...:)[/quote]
kasıtlı kasıtlı :..::..:
günaydın herkese,
hayırlı ve bol kazançlı güzel bir gün dilerim...
yallah VOBORSA :::
istop.
[QUOTE=Astatin;185526]naaptın patron..bir sıkıntı olursa vob da kim müdahale edecek..üwww[/QUOTE]
patron sıkıntı olursa ... yavuzhan patron halleder ... :D
Garantinin o meşhur shortları zarar da şuan,garantiye güvenilmez bakılcaksa iş yatırıma bakılmalı,ZİFLD
yahu max 2 gun bekleyen hıc bır long zarar yazmadı nerdeyse...marttan berı...
[quote=last trader;185533]Garantinin o meşhur shortları zarar da şuan,garantiye güvenilmez bakılcaksa iş yatırıma bakılmalı,ZİFLD[/quote]
Günaydın herkese..
Kapattı onları...
graf yapıştırcam yapıştıramıyorum....fiyat 15 dk da üst boll bandın 400 puan üstünde..yukarı devam edecekse bile çuf çuf değilde sanki biraz geri gelip toparlanması lazım...
gene bastılar yukarı .. ondan sonra alan yok .. sırf poz kapatmaya kastırıyolar baskabısey yok .. ıslemlerın alayı fake.. yukselıs fılan hıkaye ama ıste adamlarda para var konusturuyolar pıyasayı..
[quote=Astatin;185527]ohaaaa...o şrak diye 70200 e kadar çizen denyonun hareketi kasıtlı bence...:)[/quote]
Herkes senin kadar cool değil işte.. Açılış panikçileri iş başında..
[quote=EMEKDAR;185535]Günaydın herkese..
Kapattı onları...[/quote]
Toplamda hala shortta neyse benim için önemli değil hedef belli strateji belli long um çok şükür.Sen naptın emekdar abi longmusun?
[QUOTE=Astatin;185536]graf yapıştırcam yapıştıramıyorum....fiyat 15 dk da üst boll bandın 400 puan üstünde..yukarı devam edecekse bile çuf çuf değilde sanki biraz geri gelip toparlanması lazım...[/QUOTE]
bence gapını kapatarak değil de yatayda düzeltme ihtimalleri daha yüksek..
[quote=last trader;185539]Toplamda hala shortta neyse benim için önemli değil hedef belli strateji belli long um çok şükür.Sen naptın emekdar abi longmusun?[/quote]
Hem long,hem short bilirsin...sıkışma hali,ne edersin...:confused:
[IMG]http://i47.tinypic.com/20z71x3.jpg[/IMG]
her şeey karşın eğer poz full olsaydı bende istop yapardım ama şimdilik bekliyorum...way** sistem 1600 karda son sinyalde..açılış barı "kelebek" gibi duruyor
[QUOTE=last trader;185539]Toplamda hala shortta neyse benim için önemli değil hedef belli strateji belli long um çok şükür.Sen naptın emekdar abi longmusun?[/QUOTE]
last trader patron longlar sana ve yavızhan patrona emanet .. gol olsun .. stopu yazdım ... stop olursam .. çok kederlenirim .. kederden ölürsem sizden bilsinler ahanda forum şahit .onu 9 u anlamam .. ehuehue :D:D:D
günaydınss
FX ci.....taş kibisin :)...o gözlere bir de biz bakaydık yafrim:D:D
[quote=Cerphin;185540]bence gapını kapatarak değil de yatayda düzeltme ihtimalleri daha yüksek..[/quote]
bittabi mümkün cerfino..üwww
[quote=Astatin;185543]
her şeey karşın eğer poz full olsaydı bende istop yapardım ama şimdilik bekliyorum...way** sistem 1600 karda son sinyalde..açılış barı "kelebek" gibi duruyor[/quote]
Heeeee. Disiplin...Disiplinn..Heeeehehehh.boks..boks.:D:D:D