-
[quote=bien;74603]sn. mavi, "eksik kalan düşüş" derken ew sayımına göre mi analiz yapıyorsunuz? çünkü ikili dip pozitif uyumsuzluk ile üst kanalı kırma ihtimali de var... gerçi bir önceki düşüşte de ikili dip ve pozitif uyumsuzlukla üst kanalı kıramamış...
özetle üst kanalı kıramama ihtimaline öncelik verme nedeninizi paylaşır mısınız?[/quote]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sayın bien,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]28-10-2008 tarihli 1.2329 u A dalgası 18-12-2008 tarihli 1.4721 i B dalgası olarak etiketlediğimde, şu an bulunduğumuz C dalgasının birkaç şekilde sayılabildiği fakat ortak nokta olarak sayımımda eksik bir dalga olmasından üst kanalı kırmasını beklememem gerektiği sonucuna varıyorum.Kırdığı taktirde 1.3909 a kadar izin var tabi ki eksik dalgasını tamamlaması için.Fakat o olasılığa para yatırmam şık olmaz diye düşünmekteyim.Şu an reaksiyon verdiği alt bant aynı zamanda C=A*0.50 idi ve riski hak ediyordu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bol şanslar hepimize…[/SIZE][/FONT]
-
[quote=mavi;74606][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sayın bien,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]28-10-2008 tarihli 1.2329 u A dalgası 18-12-2008 tarihli 1.4721 i B dalgası olarak etiketlediğimde, şu an bulunduğumuz C dalgasının birkaç şekilde sayılabildiği fakat ortak nokta olarak sayımımda eksik bir dalga olmasından üst kanalı kırmasını beklememem gerektiği sonucuna varıyorum.Kırdığı taktirde 1.3909 a kadar izin var tabi ki eksik dalgasını tamamlaması için.Fakat o olasılığa para yatırmam şık olmaz diye düşünmekteyim.Şu an reaksiyon verdiği alt bant aynı zamanda C=A*0.50 idi ve riski hak ediyordu.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bol şanslar hepimize…[/SIZE][/FONT][/quote]
teşekkür ederim.
bol şans...
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;74605]İnşallah. İlk defa bal damlıyor agzından.. 25000 üzerinde açılmamız kesin gibi.
Ama orada kalır mıyız bilmem..[/QUOTE]
eee dow beklemediğimiz şekilde sert döndü napalım:) şu görüntüde sanırım bir süre 8.000 i kırmayacak ve 8.000-8.600 arasında git-gel yapacak.. zaten 8.600 üzerine atan bir dow da asla ayu olmam, çıkarırız postu:) oraya kadarki çıkışlar sadece tepkidir.. bizim bandımızda yaklaşık 24.000-26.500 olur bu durumda.. sabah mutlaka yukarı açacağız, ama ne kadar yukarı açacağımızı futureler belirleyecek artık.. bakalım kol kestirecekler mi bize:..:
-
[QUOTE=nunu;74582]ayu kardeslerime guzel haber vermeye gerek var mi? trend zaten onlarin.:..:
bu arada azucuk boga gordum sanki seni.:eek:[/QUOTE]
yok ayuyum hala.. ama dow size kolay ekmek yedirmeyeceğim diyor.. bi tepeden üfleyemedin şu dow'a ayu kardeşlerin için:)
-
[quote=BORSACIOZGUR;74487]dow 8200 olmasa da gün içinde en azından 8150 yi zorlar[/quote]
Rica ederim . önemli degil.
-
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/8808/eurusdhq4.png[/IMG][/URL]
[URL="http://g.imageshack.us/img401/eurusdhq4.png/1/"][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/eurusdhq4.png/1/w1266.png[/IMG][/URL]
.....
-
Intel to Scale Back Operations, Cut Up to 6,000 Jobs
intel 6000 kisiyi isten cikariyor.
-
[B]EBay earnings slide as auction growth declines.[/B]
ve e-bay'den cok kotu bir bilanco geldi.
-
[QUOTE=nunu;74612]Intel to Scale Back Operations, Cut Up to 6,000 Jobs
intel 6000 kisiyi isten cikariyor.[/QUOTE]
[QUOTE=nunu;74613][B]EBay earnings slide as auction growth declines.[/B]
ve e-bay'den cok kotu bir bilanco geldi.[/QUOTE]
yine başımıza yıkıcaksın nunucum dur azcık boga insanları sevinsin ya :D
-
[quote=mersiyk;74614]yine başımıza yıkıcaksın nunucum dur azcık boga insanları sevinsin ya :D[/quote]
sayin moderatorumuz bile bogaymisüüü
yarin tas catlasin 32500 aciliriz. bogalara yapabilecegim en fazla budur..lelele
-
[QUOTE=nunu;74615]sayin moderatorumuz bile bogaymisüüü
yarin tas catlasin 32500 aciliriz. bogalara yapabilecegim en fazla budur..lelele[/QUOTE]
yok ben kapanısa yakın 31650 flat oldum :o
-
[quote=VOBiX;74595]Genel bir soru bu gibi durumalrda shortçular yarın sabah ne yapar?
A - Açılır açılmaz long yapar nakite geçer.
B - Açılır açılmaz duble long yapar shortu kapatır üstüne long açar.
C - Açılışı görmek ister.
D - Sistem ne derse o!
E- Pozisyona güvendiğ iiçin ya da duygusal davranıp pozsiyonda inat eder.
Ya da tersten soralım. Dünden bugüen long kalanalr ne yaptı?
A - Açılır açılamz shortladı nakite geçti.
B - Açılır açılmaz dubleshort yaaprak uzunu kapatıp kısa açtı.
C - Açılışı gördüler.
D - Sistem ne derse onu yaptılar.
E- Pozisyona güvendiğ için ya da duygusal davranıp pozsiyonda inat ettiler. (Örn : SEYYAH)[/quote]
cevap veriyorum...e sikkina meyilli d sikki:..: